METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 20 mai 2015

TELOS – Mesaje pentru iluminarea unei omeniri in curs de transformare – Volumul – II - Aurelia Louise Jones




Copyright 2004 by Aurelia Louise Jones
Telos Revelations of the Enlightenment of a
          Humanity in Transformation
Aceasta editie a fost publicata prin intelegerea cu autoarea.
Tehnoredactare Felicia Dragusin
Coperta George Acu
Copyright 2005, Editura For you
Descrierea CIP a Bibliotecii Nationale a Romaniei
Jones, Aurelia Louise
Telos, Mesaje pentru iluminarea unei omeniri in curs de transformare/
 Aurelia Louise Jones-Bucuresti:For You, 2005
ISBN(10)973-7978-49-8;vol II-ISBN(13)973-7978-46-3 --913(309)
Toate drepturile asupra versiunii in limba romana apartin Editurii For you. 
Reproducerea integrala sau partiala, sub orice forma, a textului din 
aceasta carte este posibila numai cu acordul prealabil al Editurii For You.
Tel/fax.021/6656223;0311001455, Mobile phone 0744352963;0724212690;
website:   http://www.editura-foryou.ro
               http://www.copiii-indigo.ro
printed in Romania ISBN(10)973-7978-49-8
                       vol I-ISBN(13)973-7978-45-5
Traducere Mihaela Ivanus





Volumul – 2




       Noi, ca maestri ai Luminii, va invitam acum sa alegeti un destin mai prosper si mai plin de bucurii pentru vietile voastre. Va indemnam sa incepeti sa va creati vietile cu mai multa pace sufleteasca si binecuvantare Divina. Lunga noapte intunecata de la suprafata planetei noastre se apropie acum de sfarsit si este timpul ca voi toti sa incepeti sa visati un nou vis pentru voi si pentru Pamant.

       Renuntati la toate conceptele de limitare, durere si teama. Credeti in Prezenta lui Dumnezeu care bate in inima voastra si creati magicul in toate aspectele vietilor voastre.
       Va incurajam sa va deschideti complet in fata tuturor posibilitatilor care va asteapta.
    
       Fie ca pacea, iubirea, intelepciunea si intelegerea sa fie Farul vostru de Lumina si fie ca voi sa imbratisati constiinta care va va duce din nou acasa.
       Ne este dor de voi la fel cum va este si voua!

                                      Adama, Galatia si Ahnahmar


       Dedicatie

       Dedic aceasta lucrare marelui succes al renasterii constiintei lemuriene pe aceasta planeta, constiinta care a fost creata direct de catre Iubirea Sursa cu eoni in urma. Aceasta constienta de dimensiunea a cincea, adusa pe Pamant intr-o stare de beatitudine pura si de paradis timp de milioane de ani. Si apoi a venit o vreme in care omenirea a facut alegerea de a trai experienta unei stari de separare fata de iubirea propriei lor Surse.

       Tuturor acelora dintre voi care sunteti acum pregatiti si dispusi sa va deschideti inimile pentru revenirea acestei iubiri, constiinta si invataturile lemuriene va ofera exact reperele si sprijinul necesar pentru ca noi toti sa realizam evolutia noastra personala si planetara.

       De asemenea, dedic aceasta carte Marii Zeite lemuriene, mult iubitilor mei Adama si Ahnahmar, precum si Marelui Consiliu Lemurian din Telos de la care am primit atat de multa iubire si sprijin, de-a lungul vremurilor.
       Exprim profunda mea apreciere fata de toti aceia care au fost prietenii si tavarasii mei eterni, in aceasta lunga calatorie de evolutie pe Pamant.



Cuvinte de multumire


       Doresc sa-mi exprim profunda mea recunostinta pentru sprijinul si ajutorul plin de iubire pe care l-am primit de la multi prieteni si tuturor membrilor Fundatiei World Wide Telos din Montreal, care lucreaza sustinut pentru a sprijini extinderea misiunii lemuriene pe planeta noastra.
       De asemenea, le multumesc lui Beth Iris si Christina pentru prietenia si ajutorul lor constant. Cu profunda iubire si apreciere, imi exprim recunostinta fata de voi. Impreuna, pas cu pas – un pas si o actiune plina de iubire – noi construim fundatia necesara pentru a re-crea lumea in care dorim sa traim din nou si reintoarcerea familiei noastre lemuriene printre noi.



Prefata

                                                                        
       Celestia, sora lui Adama

       Cu mare admiratie si recunostinta, o felicitam pe Aurelia Louise intrucat va prezinta un alt volum despre istoria, energia si misiunea Lemuriei. Aurelia a fost paznic al acestor energii, timp de nenumarate vieti. Angajamentul inimii ei si devotamentul ei fata de familia ei lemuriana nu a avut echivalent in taramul fizic. Astazi, pe intreaga planeta, ea este un emisar de neegalat in dorinta ei de a impartasi cu toti oamenii iubirea si puritatea coloanei lemuriene a iubirii, inima lemuriana. Si prin inima ei ajungem astazi la inima voastra.

       In acest spirit de iubire si comuniune care nu cunoaste limite, va invit sa va alaturati noua astazi, pe masura ce ne cititi cuvintele – si, de asemenea, sa va conectati la cuvintele invizibile scrise printre randuri, care vor vorbi fiecaruia dintre voi individual direct in inima. Din cuvintele acestui volum reiese acum un sacru mesaj de trezire. Niciodata in intreaga istorie a acestei planete nu a avut loc un astfel de moment maret, dezvaluind ocazii noi si miraculoase pentru voi si pentru noi toti cei din Telos, precum si din alte orase lemuriene. A sosit vremea pentru a va reaminti tot ceea ce sunteti. De asemenea, este momentul sa sarbatoriti si sa fiti recunoscatori pentru ca “reuniunea pe care o asteptati de multa vreme, aproape ca a sosit. Ne oferim sa va fim mentori si ghizi in aceasta trezire. Toti aceia dintre noi care va vorbesc din paginile acestei carti si care va viziteaza in vise, meditatii si in starea de veghe, sunt aici ca membri ai unei familii mari, care va iubeste foarte mult. Trebuie sa stiti ca noi va sustinem in calatoria voastra – orice forma ar lua ea.

       Fiecare pas din trezirea voastra va ofera o ocazie de bucurie si intelegere peste care nu se poate trece in evolutia voastra. Ea va deschide o usa spre propria voastra putere si va rezerva un loc in consiliul de energii, in continua extindere, care indruma Pamantul pe calea propriei lui desteptari.

       Va trimitem inimile noastre voua tuturor prin mainile impreunate ale lui Adama si ale Aureliei Louise, a caror iubire exprimata ca un aspect al ambelor taramuri sper sa va ajute in drumul vostru. Va trimitem amintirile si invataturile noastre prin intelepciunea lui Adama, Ahnahmar, Celestia, Angelina si a altor Batrani din Telos si fiinte ale altor taramuri de pe aceasta planeta, cu care noi lucram in stransa legatura. Va impartasim bucuria noastra prin rasul copiilor si prin ideile noastre despre cum poate fi viata la suprafata, prin experienta si exemplul vietii noastre de aici, din interiorul Pamantului.

       Va trimitem binecuvantari din tot sufletul nostru si din Inima preaiubitei noastre Lemuria.

       De fiecare data cand v-ati intrupat – fie in Lemuria, in interiorul Pamantului, sau la suprafata – voi v-ati ales o misiune.

       V-ati pus in slujba Intregului. Iar aceasta viata va pune in fata celei mai marete misiuni, cea mai “extraordinara calatorie dintre toate”. Niciodata pana acum, binele care se creeaza nu a depasit astfel asteptarile tuturor celor care s-au adunat aici.

       Niciodata pana acum, spectrul dimensiunilor nu s-a imbinat si nu a creat culorile pe care le vedem astazi. Niciodata pana acum, valul dintre lumea noastra si lumea voastra nu a fost mai subtire. Si, niciodata pana acum, Iubirea pe care o primim si pe care o simtim de la Divinitate nu a fost atat de mare.

       Va pastram permanent in inimile noastre, unindu-ne astazi cu voi in jocul creatiei pure si in nasterea unei lumi noi!

            Celestia 

💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!