METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 4 august 2015

TELOS – METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE – Volumul III - Aurelia Louise Jones



Copyright 2004 by Aurelia Louise Jones
TELOS Protocols of the Fifth Dimension
      
Aceasta editie a fost publicata prin intelegerea cu autoarea.
Tehnoredactare Felicia Dragusin
Coperta George Acu

Copyright 2006, Editura For you
Toate drepturile asupra versiunii in limba romana apartin Editurii For you. Reproducerea integrala sau partiala, sub orice forma, a textului din aceasta carte este posibila numai cu acordul prealabil al Editurii For You.
Descrierea CIP a Bibliotecii Nationale a Romaniei
Jones, Aurelia Louise
METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE – Volumul III - Aurelia Louise Jones

ISBN(10)973-7978-49-8;
         vol III-ISBN(10)973-7978-82-X
                    ISBN (13) 973-7978-82-0

94(309)

Tel/fax.021/6656223;0311001455,
Mobile phone 0744352963;0724212690;
website:   http://www.editura-foryou.ro

printed in Romania ISBN(10)973-7978-49-8
                                vol III-ISBN(10)973-7978-82-X
                                           ISBN (13) 973-7978-82-0
Traducere Mihaela Ivanus


ADAMA si Muntele Shasta


TELOS
VOLUMUL 3
                       

       Noi, Maestrii Luminii, va oferim, prin invataturile simple cuprinse in aceasta carte, toate informatiile de care veti avea vreodata nevoie pentru a parcurge – cu Usurinta, Gratie si Uimire – tot drumul catre Inaltarea voastra.

       Acum depinde de voi ce veti face cu ele. Le veti citi, oare, doar o data sau de doua ori si apoi veti spune: “Este un material interesant” si poate le veti discuta impreuna cu prietenii, dar veti neglija sa integrati cu adevarat aceasta intelepciune minunata, in viata de zi cu zi, pentru a deveni, in acest moment, intruparea Divinitatii voastre? Sau veti purta aceste informatii in Inima, studiind profund si cu un angajament total, solutiile simple dar magice care vor duce la evolutia constiintei voastre, pana la nivelul unei fiinte din cea de-a cincea dimensiune? Veti face asta, inainte de a ne vedea fata in fata si pana ce veti fi invitati in Sala Inaltarii?

       Depinde de voi, preaiubiti copii ai inimilor noastre; aveti acum toate informatiile! In timp ce va insusiti in inima aceste Invataturi pline de Intelepciune – simple, dar nepretuite – noi va asteptam de partea cealalta, pentru a va primi in bratele Iubirii!

                                 Adama, Ahnahmar si Zeia Lemuriana


DEDICATIE


       Cu iubire si respect profund, dedic aceasta lucrare lui Dumnezeu, Creatorul Suprem al Tuturor Lucrurilor si al Pamantului, zeita planetara, pentru a ajuta, in felul meu, la extinderea ampla a Luminii, care trebuie sa se desfasoare aici pentru evolutia omenirii catre o constiinta de dimensiunea a cincea.

       De asemenea, dedic aceasta carte familiei mele spirituale din Telos, lui Adama si Ahnahmar, fiicei mele Eliah si fiului meu Variel, cei doi copii ai mei din Telos, care sunt inca acolo si pastreaza Flacara Iubirii, inca din timpul Lemuriei. Mai dedic aceasta carte si ierarhiei spirituale a acestei planete si Lordului Maitreya, Christul planetar.

       Ii invit pe toti cei care citesc acest material, sa il integreze in inima lor, sa accepte schimbarile profunde care trebuie sa aiba loc in fiecare dintre noi, pentru a ajunge la constiinta celei de-a cincea dimensiuni si sa fie intruparea intregii noastre Divinitati, aici, pe Pamant. Imaginati-va, doar, cum va fi cand noi toti cei de aici vom pasi pe Pamant, in deplina putere a esentei noastre Divine si in nelimitarea Maestilor Inaltati!



CUVINTE DE MULTUMIRE


       Doresc sa-mi exprim adanca recunostinta fata de toti prietenii mei din intreaga lume, care au sprijinit iesirea la suprafata a Misiunii lemuriene si fata de toti aceia care au publicat aceasta lucrare importanta, in limba tarii lor.
       In special vreau sa-mi exprim cea mai profunda recunostinta fata de toti membrii Fundatiei World Wide Telos din Montreal, care au muncit fara preget la crearea structurilor necesare pentru pregatirea uriasei expansiuni din constiinta umana, care se preconizeaza a avea loc in anul 2008. Ii multumesc in special lui Line Ouellet, presedintele fundatiei, care, in ultimii trei ani, a muncit si si-a daruit timpul liber, multe ore pe saptamana, pentru a asigura succesul si continuitatea misiunii Fundatiei Telos.
       De asemenea, doresc sa-i multumesc lui Gaston Tempelmann, presedinte al Telos-Franta, care si el munceste fara preget, pentru a ajuta si pregati expansiunea Misiunii lemuriene in Franta si in Europa, in urmatorii ani.
       Fara voi toti, miracolele Iubirii care se manifesta acum, prin restabilirea legaturii noastre cu familia telosiana si pregatirea pentru iesirea ei la suprafata, nu ar fi putut exista in modul minunat in care apar acum. Toti simtim din ce in ce mai mult realitatea iubirii si sprijinului lor. Fata de voi toti, imi exprim cea mai profunda recunostinta si prietenie eterna.


PREFATA

       AHNAHMAR SI ADAMA

       Va salut azi, in Iubirea si Lumina Creatorului nostru. Eu sunt Ahnahmar, preaiubitul Aureliei si membru al Consiliului Varstnicilor din Telos. Langa mine sta Adama, Inalt Preot al Telosului si forta conducatoare in misiunea noastra de a reuni totul cu energiile Lemuriei. Acum auziti vocea mea, deoarece doresc ca toti sa recunoasca frecventa uniunii Divine pe care o impartasesc cu Aurelia.

       Impreuna cu Adama, ofer binecuvantari infinite tuturor care citesc aceste pagini si tuturor celor cu care ei isi vor imparti energia. Ne bucuram astazi pentru prea iubita noastra Aurelia, pe masura ce suntem martorii ei spre evolutie si noi descoperiri. Ea transforma in propria ei inima toata intelepciunea pe care o descopera – si apoi o prezinta lumii. Pentru asta o respectam in mod deosebit.

       Impreuna, energiile noastre creeaza o trinitate de expresie, intrucat suntem aspecte ale aceluias suflet. Toti am salasluit in inima Muntelui Shasta, de-a lungul multor vieti. Sufletele noastre sunt unite impreuna, intr-o misiune de Lumina – aceea de a impartasi tuturor celor de pe Mama noastra Pamant invataturile si, mai important decat atat, vibratia Inimii Lemuriei. Eu si cu Adama facem asta de o parte a valului, iar Aurelia de cealalta.

       Exemplul ei poate fi recunoscut de inimile fiecaruia dintre voi. De-a lungul anilor, ea a auzit suferinta si strigatele omenirii si a facut efortul de a oferi sprijin si intelepciune.
       Acum sunteti cu totii pregatiti sa ajutati, la randul vostru – si, cu mare iubire si compasiune, noi va oferim cunoasterea si sprijinul nostru.

       Calea Aureliei din aceasta viata este la fel cu a voastra. Ea se straduieste sa integreze in planul fizic care trece de la a treia la a cincea dimensiune, adevarurile iubirii si fratiei, pe care le cunoaste in inima ei. Adevarurile ei sunt si adevarurile noastre si ale voastre – pentru ca noi suntem Unul.

       Cu multa blandete, noi recunoastem intensitatea emotiilor existente in dimensiunea voastra. Intelepciunea pe care v-o transmitem in acest volum consta din adevarurile simple – adevaruri de viata, pe care le traim in fiecare moment in dimensiunea noastra. Sufletele noastre sunt unite cu ale voastre in Inaltarea Pamantului si a tuturor taramurilor care se afla la suprafata si in interiorul lui. Va imbratisam cu drag, pentru a va usura drumul in aceasta calatorie si pentru a echilibra tot ceea ce sta in calea acestei mari tranzitii.

       Va cerem sa impartasiti cu Aurelia noastra, adevarul si iubirea inimilor voastre, pe masura ce ea calatoreste pe planeta, facand lucrarea Lemuriei. Ea este suflet unic si vesel, a carui daruire reprezinta o oglinda vie, pentru noi toti. Chemati-ne ori de cate ori aveti nevoie, sau cand doriti. Nu ne desparte decat o respiratie. Cu multa iubire si recunostinta!

       (Transmis prin Beth Iris, intrupata in Telos ca Celestia, sora lui Adama)

💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!