METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 3 martie 2015

TELOS - Revelatii despre Noua Lemurie - Aurelia Louise Jones


       

Copyright 2004 by Aurelia Louise Jones
Telos Revelations of the New Lemuria Volume 1
Aceasta editie a fost publicata prin intelegerea cu autoarea.
Tehnoredactare Felicia Dragusin
Coperta George Acu
Copyright 2005, Editura For you
Descrierea CIP a Bibliotecii Nationale a Romaniei
Jones, Aurelia Louise
Telos, revelatii despre noua Lemurie/ Aurelia Louise Jones-Bucuresti:For You, 2005
ISBN(10)973-7978-49-8;vol I-ISBN(13)973-7978-45-5913(309)
Toate drepturile asupra versiunii in limba romana apartin Editurii For you. Reproducerea integral sau partial, sub orice forma, a textului din aceasta carte este posibila numai cu acordul prealabil al Editurii For You.
Tel/fax.021/6656223;0311001455,fax.0318157676
Mobile phone 0744352963;0724212690;
website:http://www.editura-foryou.ro
printed in Romania ISBN(10)973-7978-49-8
                                vol I-ISBN(13)973-7978-45-5
Traducere Mihaela Ivanus

                                       



Volumul I

Aurelia Louise Jones


       Cu multa placere si speranta va prezint aceste amintiri despre Lemuria. Desi, aparent, au fost pierdute pentru un timp, ele au continuat sa traiasca si sa infloreasca in inimile voastre, pana in acest moment.

      In Telos, suntem onorati sa ne alaturam inimile cu ale voastre si sa ajutam la unificarea celor doua civilizatii.

      Va trimitem multa iubire din Telos, loc in care aceasta energie divina exista din abundenta. Pana cand ne vom intalni, continuati sa exersati arta iubirii adevarate, care incepe cu iubirea de sine.

      Fie ca iubirea dintre voi si pentru intreaga creatie sa se reverse in inimile voastre, deoarece toate sunt odoarele si expresiile de Iubire ale Mamei/Tatalui Dumnezeu!

      Va pastram cu drag in inimile noastre.

                                                           
                             Adama, Galatia si Ahnahmar.


        Dedicatie

             As dori sa dedic aceasta carte tuturor fiintelor elevate aflate de partea cealalta a valului care sustin omenirea si inaltarea acestei planete si in special urmatorilor: Lord Maitreya, Lord Sananda, lui St. Germain, El Morya, Quan Yin, Mamei Maria, lui Kuthumi, Arhanghelului Mihail; si Mamei Pamant pentru infinita sa iubire si rabdare in asigurarea unei baze de evolutie, pentru ca sufletele noastre sa poata capata o mai mare intelepciune si intelegere.

            De asemenea, doresc sa-mi exprim profunda mea iubire si recunostinta fata de Adama, Inaltul Preot din Telos, care a fost atat de iubitor si rabdator cu mine, precum si intregii mele familii din Telos.



CUVANT DE RECUNOSTINTA


       Multumesc surorii mele, Helen, fratelui meu, Guy, si familiilor lor care au fost intotdeauna atat de aproape de mine in aceasta viata, intotdeauna dispusi sa-si ofere dragostea si intelegerea lor  si sa dea o mana de ajutor.

       Ii multumesc lui Thomas, fostul meu frate de pe vremea Lemuriei, si parintilor mei care ma asista in prezent din partea cealalta a valului!

       Le multumesc tuturor membrilor Fundatiei Telos World-Wide, care muncesc cu atat de multa iubire si devotament pentru a ajuta la iesirea la suprafata a familiei noastre lemuriene.

       As dori sa-mi exprim profunda mea recunostinta fata de fratii si surorile noastre lemurieni, care au pastrat vie flacara energiilor de ascensiune a planetei, pana cand ne vom maturiza spiritual pentru a putea face acest lucru singuri.

       Nu in ultimul rand, as dori sa-mi aduc omagiul mult iubitelor mele suflete gemene, Adama si Ahnahmar, care au ramas in Telos de la separarea noastra fizica din momentul scufundarii Lemuriei, asteptandu-ma cu rabdare sa revin. Adama si Ahnahmar, stiu ca de pe taramul vostru m-ati iubit si sprijinit, in mod constant, pe tot parcursul lungii mele calatorii la suprafata.

       Cu iubire profunda si cu toata recunostinta pe care o poate exprima inima mea, va multumesc amandurora.

💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune


       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!