METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 20 martie 2015

CAPITOLUL 6 - Codul de intrare in Telos


       De la cei care au devenit constienti de existenta noastra sub Muntele Shasta, simtim dorinta profunda de a veni in Telos pentru a ne intalni fata in fata. Simtim dorinta voastra profunda de a experimenta minunile si miracolele unei civilizatii iluminate si de a reface legatura cu fostii vostri membri de familie care traiesc in Telos, sau in alte locuri din cea de-a cincea dimensiune.

       In plan interior, va simtim dorintele si va auzim gandurile. “Cand se vor deschide portile Telosului pentru cei ce locuiesc la suprafata?”

       Preaiubitilor, vrem sa va marturisim ca lunga voastra asteptare se apropie de sfarsit. Preconizam ca acest lucru ar putea avea loc inainte de sfarsitul acestui deceniu. Vom incepe sa invitam grupuri mici de la suprafata, pentru a ne vizita. Am dori sa vedeti ce poate fi realizat in lumea voastra, atunci cand majoritatea populatiei ne va adopta modul de viata.

       Veti capata o perspectiva complet noua despre cat de minunata poate fi viata pe aceasta planeta, daca este traita conform principiilor Divine si a fratiei adevarate.

       Este important sa intelegeti ca la inceput – si asta va dura o vreme – vizitele vor avea loc doar prin invitatii personale. Nu fiti ingrijorati de modul in care acestea vor fi facute. Cand va va veni randul, avem multe modalitati prin care sa va facem cunoscuta invitatia – indiferent de locul in care locuiti.

       Deoarece traim in constienta si perfectiunea celei de-a cincea dimensiuni – pastram totusi o componenta fizica – avem un cod strict de intrare, pe care toti cei care vor fi invitati trebuie sa-l indeplineasca. Fiti singuri ca nu veti primi o invitatie personala, pana ce nu veti indeplini cerintele acestui cod de intrare.

       A explicat in detaliu toate implicatiile cerintelor noastre nu reprezinta scopul acestui mesaj. Totusi, sa va prezint in asamblu de ce anume veti avea nevoie.

       In primul rand, vor reusi doar cei care au ajuns aproape de constiinta celei de-a cincea dimensiuni. Aceasta inseamna ca ei vor trebui sa adopte iubirea neconditionata fata de Sine si de ceilalti – ca si fata de tot ce este viu si fata de toate taramurile.

       Constiinta dualitatii va trebui sa fie unificata cel putin 90%. Va fi de asemenea important sa fie foarte mult echilibrata energia masculina cu cea feminina din voi. Principiul non-agresiunii va trebui adoptat in toate domeniile vietii voastre. Va las sa cercetati in inimile voastre semnificatia tuturor acestor lucruri. Aceasta este tema pentru acasa, dragilor – tema care va va duce catre descoperirea de Sine, catre minunea a ceea ce sunteti cu adevarat si spre calitatiile Sinelui ce v-au scapat din vedere atata timp.

       In al doilea rand, este nevoie sa va limpeziti si sa vindecati corpul emotional si cel mental de toata negativitatea, trecuta si prezenta. Toate inregistrarile trecute si actuale de durere, manie, suferinta profunda, vinovatie, mahnire, trauma, rusine, dependenta, neputinta, lipsa de incredere in sine, tipare negative etc., vor trebui imbratisate si eliberate din mintea voastra subconstienta, din plexul solar si din corpul emotional. Datorita vibratiei energetice inalte din Telos, orice emotii sau forme-gand cu o vibratie mai scazuta decat aceea a Iubirii Divine vor fi amplificate de peste o mie de ori, in mintea si sentimentele voastre. Daca nu stergeti cu atentie inregistrarile respective, acest lucru ar putea fi traumatic si nu va fi posibil sa stati in vibratia noastra, mai mult decat cateva minute.

       In al treilea rand, doar cei care si-au incheiat cea de-a saptea initiere spirituala si au obtinut – sau sunt aproape de a obtine – pregatirea necesara pentru ceremonia de inaltare, vor putea fi posibili candidati pentru codurile noastre de intrare. Pe aceasta planeta, Serviciul Divin Christic, aflat sub incidenta Lord Maitreya si a Lord Sananda (cunoscut ca preaiubitul nostru Iisus, in misiunea sa pamanteana din urma cu doua mii de ani), este locul unde poti inainta cererea de a primi aceste initieri pe planurile interioare.

       Cei mai multi dintre voi nu sunt constienti ca aceste initieri se desfasoara in planurile interioare – dar, oricum, ele au loc si sunt guvernate de cat de constienti va traiti viata in fiecare zi. Trecerea de aceste initieri si deplasarea catre inaltare si libertate spirituala a fost obiectul tuturor intruparilor voastre pe aceasta planeta. A saptea initiere nu reprezinta, cu siguranta, capatul evolutiei lemuriene, dar codurile noastre de acces cer ca un candidat la intrarea in Telos sa fi atins acest nivel de initiere.

       In prezent, odata cu posibilitatea noilor dispense, aceste initieri pot fi realizate mult mai rapid decat s-a putut face vreodata, in istoria evolutiei Pamantului. Ceea ce inainte dura mii ani, la ora actuala poate fi realizat, daca doriti, in urmatorii zece-douazeci de ani.

       Pentru fiecare cerinta pe care tocmai am mentionat-o, sunt multe altele secundare. Nu dorim sa va facem sa simtiti ca aceste teluri sunt de neatins si sa va transmitem ideea de neputinta. Stim ca este posibil ca multi dintre voi sa atinga acest nivel de constiinta, intr-o perioada de timp rezonabila. Exista cateva mii de oameni pe aceasta planeta care au atins aceste nivele de initiere si chiar le-au depasit in ultimii cativa ani. I-ati putea descoperi, printre cei pe care-i intalniti zilnic in cercul vostru de cunostinte. Nu este neaparat un lucru evident. Cei care au atins acest nivel, si stiu asta, tin acest lucru secret. Mult mai multi se adauga in mod constant la numarul celor care l-au atins.

       Va mentionam aceste cerinte, deoarece sunt multi dintre voi care ne cunosc deja, dar nu sunt constienti de faptul ca exista coduri de acces in Telos. Toti cei care ne pasesc pragul trebuie sa respecte nivelul de dezvoltare spiritual necesar pentru a li se face cunostinta cu vibratia celei de-a cincea dimensiuni.

       Pe masura ce va veti face, cu sarguinta, lucrarea spirituala si veti castiga avant pe calea de inaltare, veti fi curand tot mai aproape de atingerea acestor obiective. Cu cat va veti deschide mai mult inimile catre iubire, cu atat veti descoperi ca initierile sunt mai usor de trecut – mai usor decat sa continuati sa va aflati in situatiile dificile in care va gasiti. Rafinamentul pe care il vor aduce aceste initieri constiintei voastre va deschide nu doar usile catre Telos, dar si spre Noua Lemurie si alte locuri de magie si de miracol.

       Amintiti-va intotdeauna ca Iubirea este cheia, dragii mei. Iubirea va va deschide toate usile si va va propulsa rapid pe calea catre libertate spirituala fara limite. Din Iubire ati venit, in Iubire va intoarceti acum.

       Eu sunt Adama, fratele vostru lemurian.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune
       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!