METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

joi, 2 aprilie 2015

Relatiile si sexualitatea in Telos·       Adama, te rog vorbeste despre relatiile dintre barbati si femei in orasul Telos. Cum este privita sexualitatea in Telos? Cum pot cei din a treia dimensiune sa evolueze pana la acest tip de relatii?

       Salutari, iubitii mei!
       Este o adevarata bucurie pentru mine si echipa mea sa petrecem ceva timp cu voi in campul energetic care va inconjoara, pe masura ce cititi cele spuse de noi. Dorinta noastra cea mai arzatoare este de a va oferi o mai mare intelegere a legilor Divine si a modului de punere in practica a acestora.

       Modul in care ne exprimam vietile in Telos nu este foarte diferit de al oricarei comunitati galactice din acest sistem solar, sau din univers. Desi celelalte civilizatii de pe celelalte planete si-ar putea exprima vietile diferit fata de noi, putem afirma ca traim si aplicam legi universale, care sunt aceleasi pentru toata lumea. Modul in care este exprimata viata poate varia – putin sau mult – de la o civilizatie la alta, dar principiile fundamentale sunt aceleasi pentru toti. Ati putea sa le numiti “unitate sau constiinta universala”.

       Relatiile si expresiile noastre sexuale in Telos reflecta o constiinta care este mult mai evoluata si mai matura decat a voastra, in ceea ce priveste intelegerea referitoare la diferitele moduri de aplicare a Iubirii. Lucrul esential este ca intentia relatiilor consta in crearea “unitatii”, intr-o imbratisare a experientei Iubirii Divine. De foarte mult timp, in dimensiunea voastra relatiile se bazeaza pe constiinta dualitatii. In prezent, dragii mei, ati obosit, datorita acestor tipuri de relatii care nu functioneaza si nu va satisfac dorintele inimii.

       Relatiile voastre – majoritatea lor – v-au provocat diferite suferinte si nostalgii. Dar va doriti foarte mult sa capatati o intelegere mai inteleapta in ceea ce priveste relatiile. Multi dintre voi descopera acum realitatea programarii distorsionate pe care o aveti despre relatii si va deschideti inimile pentru a echilibra polaritatea feminina cu cea masculina, in fiinta voastra.

       In primul rand, sa fiti constienti de faptul ca totul incepe cu voi. “Celalalt” este, pur si simplu, o oglinda impreuna cu care sa evoluati si de la care sa invatati. Nimeni nu va poate iubi mai mult decat voi insiva. Si nici nu puteti iubi pe nimeni altcineva – ma refer la iubirea adevarata – mai mult decat va iubiti propria persoana. Ganditi-va bine la acest lucru.

         Ori de cate ori cauti pe altcineva care sa-ti ofere dragostea pe care nu esti dispus sa ti-o oferi singur, creezi nevoia.

       Voi nu personificati echilibrul potrivit care sa atraga tipul de relatie dupa care tanjiti. Astfel, relatia pe care v-o doriti se bazeaza mai degraba pe nevoie, decat pe crearea unitatii. Acest lucru, dragi prieteni, nu va functiona niciodata – sau cel putin nu pentru mult timp. Retineti ca, intr-o relatie dezechilibrata, ambii parteneri oglindesc unul catre celalalt aceste dezechilibre: nevoia, simtul de proprietate, asteptarile nerealiste, controlul, manipularea si asa mai departe. Cunoasteti intregul pomelnic de nemultumiri referitoare la relatiile din dimensiunea voastra, chiar mai bine decat noi.

       Ori de cate ori doi oameni sunt impliniti si completi in Sine, echilibrand energia lor feminina si cea masculina, Sunt atat de indragostiti de ei insisi, incat nu mai au nevoie ca altcineva sa le satisfaca nevoile emotionale. Ei se simt intregi, fericiti si norocosi si emana bucuria de a trai cu, sau fara partener. Nu simt lipsa de iubire si goliciune interioara pe care o resimt cei care au nevoi si sunt dezechilibrati.

       Cand acest echilibru este realizat, atunci si doar atunci, tot ceea ce reprezinta “EU SUNT” in fiinta voastra va lansa chemarea pentru materializarea pertenerului potrivit in viata voastra – dar numai in cazul in care aceasta va este dorinta si calea pe care trebuie sa mergeti. Aceasta “uniune Divina” cu sufletul pereche se poate manifesta in viata voastra doar prin interventia Sinelui vostru Superior.

         In Telos ne respectam unii pe altii, in sensul in care nu am accepta sau nu ne-am multumi “niciodata” cu o relatie care sa ne ofere mai putin de 100% implinire pe toate planurile.

       In societatea noastra, consideram ca toti suntem egali si ne respectam Divinitatea si calea sufletului fiecaruia. Desi societatea voastra se schimba treptat si femeile se deschid in fata potentialului lor feminin ca parteneri egali, mai exista inca multe dintre ele care tolereaza inegalitatea, precum si agresiunea verbala si fizica. Prea multe dintre voi nu va simtiti demne de a fi iubite si tolerati bataile, lipsurile si violarea integritatii si libertatii voastre. Prea multe dintre voi considera ca doar atat meritati sau credeti ca relatiile abuzive reprezinta un mod normal de viata. Chiar si in SUA. Mai exista inca aceasta parere. Ea este si mai tragica in cateva tari de pe planeta asta, in care femeile nu au absolut nici un drept. Stiti ce vreau sa spun si la ce tari ma refer; ati vazut in ziare si la stirile televizate.

       In societatea noastra, ca si in toate societatile evoluate, femeile si barbatii se considera ca fiind doua aspecte diferite ale lui Dumnezeu. Femeia reprezinta aspectele Mamei Divine, iar barbatii il intruchipeaza pe Tatal Divin. Exista intotdeauna stima si respect in cadrul cuplului. Acest lucru nu inseamna ca sunt intotdeauna de acord – dar chiar si atunci cand exista o diferenta intre dorinte sau de moduri de a vedea lucrurile, ei isi respecta punctele de vedere si acestea nu reprezinta motive de cearta sau disputa. Ei nu au acest atasament de a avea dreptate sau nu – si nu se iubesc mai putin, din cauza diferentelor de opinii.

       Cuplurile petrec cat de mult timp impreuna doresc. Au tot ragazul necesar pentru a avea grija de celalalt, pentru a se iubi si a-si arata aprecierea. Datorita faptului ca lucram aproximativ douazeci de ore pe saptamana, si in restul timpului suntem liberi sa facem ce dorim, cuplurile au destula vreme la dispozitie pentru a se bucura de faptul ca sunt impreuna acasa si in multele adunari sociale si artistice ale comunitatii noastre. Timpul nu-i preseaza niciodata si pot sa aiba grija unul de altul, in multe feluri. Le place foarte mult sa-si ofere mici atentii, cu tandrete si afectiune. Ei isi exprima sexualitatea si intimitatea unul fata de celalalt, ori de cate ori doresc – intotdeauna intr-o atmosfera minunata, relaxanta.

       Relatiile din Telos nu sunt supuse privatiunilor fizice legate de supravietuire si de dificultatile financiare cu care va confruntati voi, in societatea voastra. Relatiile dintre femei si barbati nu sunt caracterizate de acelasi nivel de stres ca la voi, si este usor sa pastrezi iubirea si armonia in cuplu. Datorita iubirii, a constiintei noastre mature si a respectului fata de Pamant, exista un flux continuu de energie ce se revarsa din univers, care ne asigura toate nevoile. Spre asta va indreptati si voi, in viitorul foarte apropiat.

       Noi nu trebuie sa castigam bani pentru a ne plati chiria, sau pentru a ne hrani copiii, pentru a plati facturile la doctor, sau impozitele. Toate lucrurile utile vietii exista pe gratis pentru toata lumea. Tirania din lumea voastra se va incheia curand – speram ca in urmatorii zece-doisprezece ani – si stresul vostru general se va diminua considerabil.

·       Povesteste-ne despre relatiile dintre tinerii adulti sau adolescenti.

       Mai sunt permise relatii experimentale si atunci cand tinerii ajung la o anumita varsta, cand hormonii lor sexuali devin foarte activi. Nu-i fortam sa-si suprime aceste dorinte naturale. Atunci cand ajung la varsta de treisprezece ani sau paisprezece ani, li se permite sa experimenteze sexualitatea sub supravegherea preotilor. Acesti profesori plini de intelepciune ii pregatesc pe tinerii nostri sa-si exprime sexualitatea cu maturitate si responsabilitate. Apoi, li se permite sa plece si sa experimenteze, pe cont propriu, ceea ce au fost invatati. Sexualitatea lor este intotdeauna exprimata cu o bucurie si o incantare pura fata de celalalt. In final, nevoia lor tinereasca de a avea experiente cu mai mult de un partener se diminueaza, pana cand apare dorinta matura pentru angajament. Astfel, tinerii din Telos sunt liberi sa-si experimenteze sexualitatea ca parte a procesului lor de maturizare.

       Vine un timp cand doua suflete care doresc sa se uneasca pentru a-si impartasi calea sufletului lor – sau, pur si simplu, au o mare afinitate unul fata de celalalt – hotarasc sa-si ia un angajament. De obicei, este unul de evolutie, nu neaparat de natura permanenta. Atunci cand doua suflete se unesc intr-o casatorie angajata, aceasta ii onoreaza pe amandoi ca parte din intregul Divin. Rareori se intampla ca in aceste casnicii sa apara tensiuni, iar ele pot dura de la cativa ani la sute de ani.

       Cand ambele parti simt ca experienta lor comuna a luat sfarsit, se despart intr-o maniera foarte prietenoasa si iubitoare, si in armonia acordului mutual. Ei isi spun unul altuia: “Iti multumesc, dragul meu/draga mea.

       A fost minunat ca am avut aceasta ocazie de a creste in cadrul relatiei cu tine si pentru ce am invatat impreuna. Iti multumesc pentru iubirea, tandretea si afectiunea pe care am impartasit-o impreuna si pentru evolutia spirituala si intelepciunea pe care am castigat-o din relatia noastra. Vom ramane prieteni toata viata, desi vom merge pe drumuri diferite catre noua noastra experienta de viata si de evolutie a sufletului”.

       Partenerii din Telos sunt foarte tandri. Atunci cand doua suflete se angajeaza intr-o casatorie prin angajament un timp foarte indelungat si simt o mare dragoste unul fata de celalalt, chiar si dupa sute sau mii de ani impreuna, sunt, de obicei, suflete gemene. Mai devreme sau mai tarziu, cele doua suflete inainteaza o cerere Consiliului Lemurian pentru a primi permisiunea de a se uni intr-o casatorie sacra. Aceste uniuni sunt permanente si ei raman intotdeauna impreuna, cat mai traiesc in aceasta dimensiune.

·       Spune-ne cum isi exprima sexualitatea partenerii din Telos.

       Intr-un fel, corpurile noastre nu sunt la fel de dense, din punct de vedere fizic, ca ale voastre si putem sa ne contopim unul cu celalalt intr-un mod mult mai profund si mai intim.

       Atunci cand ne unim, ne contopim si trupurile noastre fizice, precum si toate chakrele, in acest act de iubire. Consideram actul sexual ca pe o “uniune cu Divinul” si toate chakrele noastre participa, intotdeauna, la unison cu inima – ceea ce ne face sa traim o experienta mai ampla. Expresia noastra sexuala se bazeaza mai intai pe implicarea focurilor inimii.

       In expresia voastra sexuala de la suprafata, voi implicati doar primele  chakre – cea a creativitatii si cea a supravietuirii. La aceia care sunt cu adevarat “indragostiti”, intervine si chakra inimii. In Telos, nu ne-am angaja niciodata intr-un act sexual lipsit de o iubire profunda fata de celalalt, sau in scopul de a castiga favoruri, ori pentru motive de manipulare.

       Datorita nivelului nostru de evolutie, avem mai multe chakre activate decat voi. Noi avem activate cele douasprezece chakre principale, plus cele douasprezece chakre secundare, aferente fiecarei chakre principale. Asta inseamna 144 de chakre care sunt angajate in exprimarea noastra sexuala.

       Atunci cand iubirea dintre doi oameni care se unesc intr-o expresie de iubire Divina – ca Divin feminin si Divin masculin – este foarte profunda, energia uniunii noastre rezoneaza in intreg sistemul solar. Ea se simte la nivel de Tata-Mama-Dumnezeu, ca un semn de recunostinta pentru iubirea lor si pentru prilejul oferit pentru aceasta uniune. Devine un act de reala comuniune intre inimi care se unesc cu energia Creatorului.
       Asa ne privim noi sexualitatea.

       Practici sexuale aberante

       De mult timp va urmarim expresiile voastre sexuale – de la cele mai inalte, pana la cele mai joase vibratii. Va recomandam sa reevaluati consecintele emotionale negative ale partidelor de sex care presupun putina iubire, sau chiar deloc, fata de celalalt. Mai sunt inca tari in care clitorisul femeii este indepartat inca din copilarie, pentru ca ea sa nu simta niciodata placerea sexuala; astfel aspectul ei Divin este complet negat. In societati intregi, femeilor li s-a negat placerea sexuala de catre energia masculina, cat si de  catre cei care au manipulat genetica pe planeta voastra, amestecand sexualitatea cu graviditatea.

       Sa va mai spun ceva. Foarte multe femei de pe planeta aceasta au renuntat la sexualitate si la energiile lor Divine, pentru ca au fost abuzate, maltratate, intinate, violate, reprimate si dezonorate. In timpurile trecute, femeile credeau ca nu valoreaza prea mult, in afara de a servi ca obiect sexual si de a reprezenta o posesiune materiala pentru satisfacerea nevoilor fizice si emotionale ale barbatilor. Acum este vremea ca ambele sexe sa-si vindece aceste rani profunde.

       Aducerea pe lume a copiilor

       Noi suntem complet liberi sa ne bucuram de  sexualitatea noastra, fara povara sau teama sarcinilor nedorite. Acestea apar doar atunci cand un suflet este invitat prin intentie sa evolueze in comunitatea noastra. Astfel, conceptia are loc in plan energetic, in corpul subtil, si se manifesta fizic. Copiii pot veni pe lume doar in cuplurile unite printr-o casatorie sacra. Atunci cand un cuplu ia decizia de a avea un copil, partenerii se duc la temple, unde discuta despre intentia lor cu preotul superior si fac o cerere pentru a li se acorda acest privilegiu. Doar cuplurile care au atins o maturitate spirituala inalta primesc permisiunea de a aduce suflete noi, pentru intrupare. Asa se petrece in toate civilizatiile luminate.

       Atunci cand cuplurile primesc permisiunea de a aduce un suflet nou in comunitatea noastra, acest lucru este considerat a fi foarte sacru. Viitorii parinti intra apoi in legatura directa cu unul sau mai multi candidati la acest privilegiu din taramul luminii. Odata ce candidatul este ales, au loc multe intalniri la nivel interior intre sufletul ce urmeaza sa vina la intrupare si viitorii parinti. Este vorba de aproximativ sase pana la douasprezece luni de pregatire pentru conceptie. Calea sufletului si obiectivele sunt studiate atent, pana cand totul este pregatit pentru acest angajament sacru.

         Ar fi ceva de neconceput in societatea noastra sa aduci la incarnare un copil, fara ca, inainte sa faci cele mai inalte si mai complete pregatiri.

       Suntem pe deplin constienti de impactul pe care-l va avea, in comunitatea noastra, nasterea unui suflet nou. Dupa conceptie, perioada de gestatie este de douasprezece saptamani. Parintii se muta temporal la temple, pentru a face pregatiri complete pentru eveniment. In acest timp, viitorii parinti se coplesesc unul pe celalalt cu cea mai pura iubire de care sunt capabili ca parteneri de cuplu. Ei asculta muzica, ale carei acorduri le ridica vibratiile si se lasa patrunsi de frumusetea rafinata. Membrii clerului din temple onoreaza si intampina cu bucurie sufletul destinat sa devina parte din comunitate. Copiii nostri sunt pe deplin doriti. Pe durata perioadei de gestatie, sufletul care asteapta sa fie nascut simte din plin iubirea parintilor si a comunitatii.

       Copiii nostri se nasc putin mai mari decat ai vostri si se dezvolta mai repede; de asemenea, ei cresc si in intelepciune si in dobandirea de cunostinte. Desi pot sa treaca prin cateva experiente similar cu cele ale copiilor de la suprafata, in special la pubertate, avem multe modalitati pentru a-i ajuta sa se maturizeze si sa-si depaseasca problemele.
       Calea fiecarui copil este intotdeauna cunoscuta si respectata si fiecare primeste toata atentia de care are nevoie.

         Exista ceva ce ne-ati putea spune, noua, celor din  dimensiunea a treia, despre cum am putea evolua pentru a ajunge la aceeasi stare de constiinta?

       Ei bine, acest lucru este pe cale sa se intample, dragii mei.
Se va intampla odata cu cresterea nivelului de constienta si cu trezirea constiintei voastre. Cei care citesc informatiile de la noi, percep semnificatia si doresc sa-si creeze acest gen de viata pentru ei insisi. Ei doresc sa traiasca intr-o astfel de civilizatie luminata. Pe masura ce respectati aceste principii de constiinta superioara, voi o si creati. Ea va evolua in anii urmatori. In viitorul apropiat, din ce in ce mai multi oameni isi vor deschide constiinta fata de informatia pe care v-o oferim.
       Pe masura ce acest numar creste, veti vedea ca lucrurile vor incepe sa se modifice rapid.

       Stiti ca intentia creeaza realitatea. Atunci cand suficient de multi oameni doresc schimbarea si isi formuleaza intentia ferma de a crea o noua realitate, pentru ei si pentru omenire, acest lucru se va intampla, pur si simplu. Este important ca, acum, fiecare dintre voi sa devina un ambasador al iubirii, al pacii si armoniei pentru sine, pentru omenire si pentru planeta.
       Este important sa incepeti sa impartasiti celor din jurul vostru cat de mult puteti din informatiile care simtiti ca va transforma vietile.

         Timpul de a sta linistit in coconul vostru s-a incheiat.
         Trebuie sa va impartiti iubirea, lumina si cunostintele voastre, tuturor acelora pe care-i intalniti in cale.

       Cu cat straluciti mai mult si transmiteti noua voastra intelegere, cu atat se va extinde ea mai mult in interiorul vostru si pe planeta. Asa are loc procesul de evolutie. Am remarcat, in randurile celor de origine franceza care au citit primele noastre carti, ca a avut loc o transformare clara de constienta si o crestere substantiala a dorintei pentru un trai superior. Am mai observat ca barbatii si femeile se respecta mai mult unul pe celalalt. Toti vor trebui sa inceapa sa-si accepte Divinitatea si sa-si echilibreze polaritatile, indiferent daca sunt intr-un corp de sex masculin sau feminin. Intelegeti? Atunci cand sunteti acordati la polaritatile voastre interioare si intalniti pe cineva in aceasi situatie, veti incepe sa traiti noi experiente in relatiile voastre, care va vor aduce o satisfactie mult mai mare.

       Cunostintele si informatiile potrivite reprezinta o hrana pentru suflet, care duce la transformari. Pe masura ce mai multi oameni devin constienti si isi deschid inimile catre aceste conceptii, efectul de masa critica va modifica constiinta colectiva. Urmariti salturile de constiinta si stil de viata, pe care oamenii de pe aceasta planeta le vor adopta peste cativa ani.
       Cu cat va fi mai mare numarul celor care imbratiseaza acest tip de informatie, cu atat mai repede va ajunge omenirea la o constiinta mai inalta.

       Aceste conceptii legate de legile Divine sunt acum intr-o faza embrionara, in inimile celor putini. Pe masura ce veti impartasi aceste noi descoperiri, celor care sunt deschisi catre ele, acestea vor germina si vor creste. Odata ce vor fi suficient de multi oameni care sa pastreze in inimile lor dorinta unui astfel de salt de constiinta, nu veti mai putea impiedica acest lucru, deoarece energia care inunda planeta chiar in acest moment, ii sustine ca niciodata inainte. Este doar problema de a informa o populatie adormita prin scrieri si invataturi, facand cunoscute adevarurile care au fost ascunse de voi foarte mult timp.


           Invatati lectiile de a nu face rau nimanui
           Sa nu pricinuiti absolut niciun rau
           Niciunui aspect al vietii
           Prin cuvant, gand sau sentiment.
           Sa stiti ca orice actiune violenta sau violenta fizica
           Va  vor tine in taramul durerii,
           Al suferintei si a mortii.
                                       maha Chohan, Paul Venetianul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu