METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 16 aprilie 2015

CAPITOLUL 10 – Interventii ale altor rase

   



Intrebari si raspunsuri

  •         Auzim ca, uneori fiintele din Pamantul Interior intervin in evenimentele care au loc in societate noastra. Cum si cand sunt luate aceste decizii si cine face interventia?


       Fiintele Pamantului Interior nu pot interveni in treburile dimensiunii de la suprafata, sau sa influenteze liberul arbitru al oamenilor ce locuiesc acolo. Suntem membri ai Confederatiei Galactice de Planete si ne aflam sub conducerea Consiliului celor Doisprezece. Atunci cand este nevoie de interventie la suprafata acestei planete, consiliul este cel care hotaraste. Noi am dori sau am putea interveni doar la cererea lui si cu aprobarea acestuia.

       Acest fapt nu inseamna ca nu am intervenit niciodata, in niciun fel, dar vrem sa intelegeti ca, pana la ora actuala, pana cand nu se termina “Marele Experiment” de pe planeta Pamant, nu este potrivit sa influentam in vreun fel liberul arbitru al omenirii. Nu am intervenit nici in scufundarea celor doua mari continente, nici in toate razboaiele si distrugerile pe care ati ales sa le declansati.

       Interventia Divina pe care aceasta planeta este pe cale sa o experimenteze este, intra-devar, ceva generat de Creatorul vostru. Din acest motiv, nenumarati extraterestri din milioane de sisteme stelare, Fratii vostri din Spatiu, care va iubesc atat de mult, sunt aici cu milioanele pentru a pregati si a ajuta planeta si pe voi pe durata “Marii Transformari”. Printre multele si diferitele civilizatii extraterestre care sunt aici pentru a ajuta sunt cei de pe Arcturus, Pleiade, Andromeda, Sirius, Venus, Alpha Centauri, Nibiria, Orion si multi alti.

       Fratii din Spatiu, cu care multi dintre voi doresc atat de mult sa se intalneasca in mod direct, sunt membri ai familiei voastre de suflet. Sunt prieteni si rude ale “viitorului vostru sine”. Au intervenit adesea protejand Pamantul de accidente spatiale majore, care ar fi putut provoca mari dezastre. Fara ca voi sa stiti, ei au protejat Pamantul si pe voi toti de multe, de multe ori de marile invazii ale unor culturi spatiale, care nu au invatat inca sa practice iubirea neconditionata si fratia adevarata. Cei de pe Arcturus, Sirius si din Pleiade, si multi altii, au fost prietenii si gardienii vostri valorosi din Spatiu. Ei sunt inca aici in acest moment, in numar foarte mare, pentru a va ajuta si a stabiliza planeta voastra, in perioada schimbarilor ce vor urma si a transformarilor dimensionale. De asemenea, va trimit iubirea lor in fiecare zi.

       Cu multa tristete observam modul in care tratati planeta si unul pe celalalt, ca membri ai familiei lui Dumnezeu. Singura interventie permisa tuturor fiintelor care locuiesc in interiorul Pamantului este aceea de a va trimite Iubirea si Lumina lor si de a va consola, atunci cand sunteti indurerati si intristati. De eoni, noi toti cei din interiorul Pamantului, aflati de cealalta parte a valului, v-am calauzit si v-am invatat. V-am oferit intelepciunea noastra, gratia Divina, iubirea si rezultatele actiunilor noastre animate de o adevarata fratie, in vederea obtinerii pacii si prosperitatii. Am lucrat cu voi pe cand erati in stare de vis si intre incarnari. V-am trimis iar si iar, de milenii, profeti, oameni intelepti si avataruri. Din nefericire, cei mai multi au fost ignorati, persecutati si, de cele mai multe ori, omoriti.

       A existat o intelegere facuta in urma cu mult timp intre cei aflati in Pamantul Interior si sufletele colective ce evolueaza in dimensiunea de la suprafata, ca sa nu intervenim in experientele de separare alese de voi. Nu trebuia deloc sa ne amestecam in ceea ce priveste modul in care ati ales sa evoluati si sa va invatati lectiile. Acelas lucru s-a intamplat si cu Mama Pamant, care v-a dat voie sa faceti orice alegere doriti, cu pretul confortului si al frumusetii propriului Ei corp. V-a permis orice alegere, pana in ziua care a fost decretata de Creatorul Principal ca fiind incheierea Marelui Experiment de pe Pamant. Si aceasta zi, dragi prieteni, a sosit . Decretul dat de Creatorul vostru pentru redesteptarea si restabilirea Divinitatii voastre a fost auzit in tot acest univers si dincolo de el.Toti cei de pe Pamant fac in prezent pregatiri intense in vederea “Marii Reuniuni” si a “Marii Transformari”. Renuntati la Vechi pentru a imbratisa Lumea Noua.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!