METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

sâmbătă, 2 mai 2015

De ce as dori sa-mi ridic nivelul de constiinta?






       Experienta omenirii a fost dificila si plina de provocari pe Pamant, in ultimele cateva mii de ani, in special din cauza nivelului de constiinta la care au coborat locuitorii de la suprafata acestei planete. V-ati ingaduit sa coborati treptat de la inaltimile glorioase ale constiintei superioare din primele trei epoci de aur, la modul vostru de viata actual, care nu reflecta fiintele Divine ce sunteti. Pentru marea majoritate dintre voi, modul vostru de viata nu este firesc pentru suflet. In general, oamenii au pierdut legatura si amintirea naturii lor Divine. In multe moduri, voi inca mai venerati un Dumnezeu din exterior.

       Pe masura ce va veti inalta din nou constiinta la nivelul Dumnezeirii voastre, imbratisandu-va Divinitatea in totalitate, toate fostele daruri – care sunt dreptul vostru de la nastere – vor fi restabilite. Veti putea iar sa demonstrati in viata voastra cotidiana pacea, magia si gratia Divina a Dumnezeului nelimitat care sunteti cu adevarat, in spatele valului. Va veti ridica pentru totdeauna deasupra durerii si a suferintei provocate de limitarile actuale cu care ati trait pana acum.


       ·        Ce se intampla atunci cand cineva isi ridica nivelul de constiinta?

       Ar fi util pentru voi sa incepeti sa deveniti constienti de cat de limitati sunteti in starea actuala de constiinta.

       Apoi, meditati asupra adevaratei semnificatii a libertatii si a ceea ce inseamna ea pentru voi. Hotarati ce doriti sa realizati in viata si cum ati vrea ca ea sa se desfasoare. Care va sunt visele? Ce ati dori sa manifestati sau sa deveniti in aceasta intrupare? Care va sunt telurile?

       Va dati seama ca puteti avea totul, atunci cand va veti ridica nivelul de constiinta deasupra perceptiilor voastre limitate? Acesta este modul in care noi ne-am creat un astfel de paradis si o viata de perfectiune in Telos. Ne-am deschis inimile si mintile pentru a percepe si a primi perfectiunea si nelimitarea care au fost menite sa devina un mod de a trai pe aceasta planeta.

       Asa a fost timp de trei epoci de aur pe Pamant, cu milioane de ani in urma scaderii nivelului de constiinta. Caderea omenirii nu are nimic de-a face cu Eva care a mancat un mar, asa cum mai cred inca unii dintre voi. Aceasta este o alegorie sau o metafora – si nu una foarte reusita. Caderea a reprezentat un compromis in nivelul de constiinta la care se ajunsese in acele zile, creat de dorinta de a trai experienta polaritatii. Astfel, ati inceput sa creati experiente de indoiala si de teama. In consecinta, ati facut in asa fel, incat constiinta voastra sa creeze o ruptura fata de perfectiunea care exista la acea vreme.

       Ati renuntat, in mod deliberat, la magia constiintei superioare si ati inceput sa coborati treptat in fisura dualitatii in care traiti in prezent. Cunoasterea voastra anterioara s-a ascuns constientei voastre exterioare – sa spunem, in urma cu sute de mii de ani, iar altii chiar mai demult. Aceasta inseamna, dragii mei, ca inca mai posedati aceasta cunoastere in cotloanele intunecate ale sufletului si ale subconstientului si ca o puteti trezi la viata in constienta prezenta. Pe masura ce va veti elibera de credintele false si distorsionate care v-au limitat atat de mult timp, veti putea sa va amintiti de starea voastra anterioara si sa o manifestati complet in viata fizica actuala.


       ·        Cum imi va afecta viata actuala?

       Pe masura ce veti incepe sa va ridicati nivelul de constiinta, atat dorintele, cat si interesele si prioritatile voastre se vor schimba. Veti incepe sa va dati seama ca voi – si numai voi – sunteti creatorii si stapanii vietilor voastre, in pofida altor aparente exterioare. Va veti conduce singuri viata, in loc sa fiti impinsi de colo-colo, la intamplare, de experientele voastre exterioare. Veti folosi noua voastra constienta si cunoasterea pe care o castigati prin dezvoltarea constiintei proprii, pentru a va crea o noua realitate – cea pe care v-ati dorit-o dintotdeauna, fara limite.

       Veti incepe sa creati o viata plina de mai multa frumusete, bucurie, pace interioara, belsug, iubire si fericire decat ati crezut vreodata ca ar fi posibil. Acesta este modul in care ridicarea nivelului vostru de constiinta va va afecta viata actuala. Treptat, veti incepe sa va deschideti mai mult inimile in fata posibilitatii acestei noi realitati, iar pe masura ce va veti curata corpul emotional si cel mental de vechile sisteme de credinta care nu va mai sunt de folos si va mentin in cadrul acelorasi limitari, toate dorintele si visele vor incepe sa se manifeste in realitatea voastra.

       Veti fi liberi sa traiti genul de viata pe care vi l-ati dorit dintotdeauna, indiferent de ce anume va doriti.


       ·        Care ar putea fi rezultatele cresterii nivelului meu de constiinta?

       Rezultatele sunt infinite si nelimitate. In cadrul evolutiei voastre cosmice, veti continua sa va ridicati nivelul de constiinta permanent, pentru totdeauna, etern. Va veti recunoaste identitatea reala ca fiinta eterna si nemuritoare, un copil al Iubirii, creat din Iubire. Veti sti ca din Iubire veniti si intr-o iubire din ce in ce mai mare va veti extinde, la nesfarsit. Sunteti copiii unui Dumnezeu atotstiutor si maret, creati, asadar, cu aceleasi atribute, o copie, daca doriti, si nimic mai putin. Memoria pierduta va va reveni.

       Chiar daca sunt stanci sau bolovani de indepartat de-a lungul drumului; chiar daca va trebui ca prin iubire sa faceti sa dispara spinii, sau sa invatati sa luati pieptis muntii la inceputul calatoriei voastre, nu ati vrea sa iesiti din limitarile pe care vi le-ati impus singuri si sa cercetati ce alte posibilitati ar mai putea fi pentru voi pe planeta? Aceasta cautare a Adevarului ar putea sa va deschida perspectiva unei vieti pline de fericire si de miracole, care depaseste chiar si cele mai indraznete visuri.

       Intrebati-va, sunteti voi, oare, o civilizatie izolata care traieste pe aceasta planeta – sau sunteti cu totii frati si surori, nascuti din Iubirea aceluiasi Creator? Sunteti singuri sau faceti parte dintr-o creatie vasta si infinita, de o diversitate nelimitata? Pe masura ce veti iesi din limitari, veti descoperi “lumea reala”. Va veti da seama ca aceste ingradiri au fost o iluzie si ca nu sunteti separati si singuri. Faceti parte din Tot Ceea Ce Este, din Iubirea fara de sfarsit.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!