METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 21 mai 2015

Introducerea si urarea de bun venit din partea lui Adama


       Salutari dragi frati si surori!
       Cu multa dragoste si prietenie va urez bun venit tuturor celor care sunteti pe cale de a citi Volumul al 2-lea al cartilor publicate de noi. In Lemuria si Telos, noi suntem mai mult decat incantati de reactia coplesitoare si de inimile ce se deschid in urma publicarii primului volum. Ca patriarh al vastei familii lemuriene, va primesc cu bucurie pe toti in imbratisarea Zeitei lemuriene, inima Iubirii si Compasiunii.

       In Telos, stiam destul de bine ca, datorita mostenirii lor stravechi, populatiile de origine franceza si spaniola de pe aceasta planeta va fi foarte receptiva la informatiile noastre.

       Totusi, reactia extraordinara manifestata peste tot unde informatiile noastre au putut fi accesate a depasit cu mult asteptarile noastre initiale. Datorita iubirii si receptivitatii voastre, putem ca, impreuna, sa cream manifestari minunate de transmutare, care vor continua sa se desfasoare. De asemenea, intelepciunea invataturilor noastre va aduce mari beneficii omenirii in anii ce vor veni si va va accelera evolutia.

       Foarte multi dintre voi v-ati deschis inimile in fata amintirilor referitoare la mostenirea voastra straveche, devenind instrumente de accelerare a constiintei pe aceasta planeta si netezind calea pentru manifestarea noastra in mijlocul vostru.

       Mai auzim inca pe multi dintre voi exprimandu-si, intr-un fel sau altul, durerea sau uneori nerabdarea, in ceea ce priveste momentul iesirii noastre la suprafata. Noi am observat intensitatea dorintei voastre foarte vechi de a va reuni cu noi. Intelegem foarte bine prin ce treceti si am observat valurile de lacrimi care v-au curs, in timp ce citeati primul volum. Fiti siguri ca, in timp ce plangeati, noi va sprijineam cu iubirea noastra si va tineam la piept. De multe ori am plans impreuna cu voi, desi lacrimile noastre erau de bucurie, in anticiparea marii reuniuni ce va urma. Si astazi va cer sa fiti veseli. Momentul drag al iesirii noastre la suprafata a inceput, de fapt – si multi dintre cei din Telos si alte orase lemuriene traiesc in prezent printre voi, pregatind drumul pentru noi ceilalti.

       Din cauza nivelului inalt de agitatie si violenta care tot mai exista in lumea voastra, echipa noastra de la suprafata nu are inca permisiunea de a-si face cunoscuta adevarata identitate a nici unuia dintre noi. Cativa dintre voi i-ati intalnit deja pe unii, in plan fizic, dar ei sunt intotdeauna “incognito”. Va dezvalui ca mai multi dintre semenii nostrii traiesc la suprafata in prezent, in cateva tari diferite, facand lucruri miraculoase si pregatind un viitor mai usor pentru voi. Curand, marea noastra lumina va fi eliberata complet, pentru ca voi sa o puteti vedea si aprecia. Chiar si persoana prin care va vorbim, Aurelia, stie ca a fost vizitata incognito acasa acum cateva luni, de doi dintre membrii echipei noastre de la suprafata si ca altii au venit “fizic si sub acoperire” la intalnirile ei publice. Acesta este, intr-adevar, dragi prieteni, inceputul iesirii noastre la suprafata. Nu deznadajduiti, ziua este aproape! Perioada voastra de asteptare aproape s-a terminat; voi desavarsiti acum ultima etapa de pregatire, ca sa spun asa.

       Referindu-ma tot la acest subiect, as dori sa clarific neintelegerile pe care le au unii dintre voi in ceea ce priveste iesirea noastra la suprafata. Multi dintre voi se asteapta ca noi sa ne manifestam intr-o zi, toti odata, sa gasim drumul spre casele voastre si sa ramanem cu voi etc. Acest lucru ar fi destul de complicat pentru toti cei implicati – si nu atat de productiv pe cat ati putea crede. Desi aceasta posibilitate ar putea fi valabila in unele cazuri, ar reprezenta totusi exceptia.

       Trebuie sa mai stiti ca iesirea noastra la suprafata nu va avea loc in vibratia celei de-a treia dimensiuni. Dupa ce vom iesi, cei care nu si-au inaltat vibratiile la un nivel suficient nu vor putea sa ne vada – in timp ce altii vor putea. Manifestarea noastra va fi treptata, conform transmutarii vibrationale care va avea loc la suprafata si in mediul nostru. Vom continua sa iesim in valuri, in grupuri mici, pe masura ce planeta si omenirea isi vor ridica vibratiile. Membrii mai tineri ai comunitatii noastre vor veni primii – iar noi, cei mai in varsta, mai tarziu. Numarul acelora dintre noi care au iesit deja la suprafata a ramas un secret pana acum – si asa va ramane pentru cel putin cativa ani.

       Speram ca, pe la mijlocul anului 2005, unii dintre noi sa primeasca permisiunea de a contacta pe cativa dintre voi in persoana, cu adevarata lor identitate. Scopul va fi acela de a va oferi mai multe invataturi avansate in cadrul unor intalniri de grup restranse si secrete. Criteriul de alegere a acelora care vor fi contactati primii ramane acelasi ca cel mentionat in primul volum si va avea legatura cu planul Divin, sau cu misiunea fiecarei persoane contactate. In schimb, cei contactati vor trebui sa pastreze secretul in ceea ce priveste experientele lor cu noi, pana in momentul in care vor primi permisiunea de a vorbi.

       Initial, ii vom contacta pe aceia care si-au dedicat viata slujirii omenirii si pe aceia care si-au consacrat mare parte din timpul si banii lor pentru extinderea si succesul iesirii noastre la suprafata si pentru netezirea drumului.

       La inceput, se va intampla “doar pe baza de invitatie”, in functie de cat de mult le este deschisa inima si de frecventa iubirii/luminii mentinuta zilnic de cei luati in calcul ca potential candidati pentru prima intalnire. Mai tarziu, cercurile se vor largi din ce in ce mai mult, pana cand majoritatea populatiei va putea sa ne vada si sa interactioneze cu noi, in mod regulat. Tot timpul, doar cei aflati in rezonanta cu constiinta lemuriana vor putea sa ne vada si sa stabileasca legatura cu noi.

       Intre timp, continuati sa va deschideti pe voi si inimile voastre in fata Divinei Inimi a Iubirii si Compasiunii. Studiati materialul pe care vi-l prezentam; el contine multa intelepciune si chei de aur pentru a va usura cresterea si dezvoltarea spirituala. Gasiti acele zone din constiinta voastra care au nevoie de curatat si de ingrijit.

       Daca cititi materialul doar o data, de dragul informatiilor, el va va servi la extinderea bagajului vostru de cunostinte, dar va face putin prntru inaltarea voastra la un nivel superior de constiinta. Daca alegeti sa studiati acest material in mod constient cu inima si cu mintea deschisa, el va va aduce o mare transformare personala in viata. Animati de o intentie ferma si de hotararea de a cizela si creste vibratia sufletului, mergeti si aplicati aceste perle de intelepciune in activitatile de zi cu zi.

       Eforturile voastre vor crea un curent de schimbari pozitive.
       Mare parte din aceasta carte nu se refera atat la informatii, cat la aplicarea cheilor ascunse continute aici pentru transmutarea suprema care va va conduce la a trai si a va plimba printre maestri, ca maestri ce sunteti.

       Eu sunt Adama, tatal vostru etern.

       In fiecare dintre voi se gaseste
       o Scanteie Divina.
       Invitati-o sa va aprinda din nou
       focul sufletului.
       Incurajati-o sa va alimenteze
       pasiunea din inima,
       in drumul vostru spre casa.

                  Adama 

💕💕💕

MESAJE de la Adama https://renasterea-constiintei-lemuriene.blogspot.com/
                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/






Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!