METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 19 mai 2015

Cuvinte de incheiere din partea lui Adama



       


        As dori sa inchei mesajele pe care vi le-am transmis , prin a va spune ca a fost o onoare si o mare placere ca, inca o data, sa putem fi auziti de cei de la suprafata, prin intermediul publicarii acestor informatii. De asemenea, as mai dori sa-mi exprim recunostinta fata de Aurelia Louise, pentru daruirea neobosita de care a dat dovada in indeplinirea acestei misiuni si pentru perspectiva ei in ceea ce priveste impactul pe care-l vor avea aceste lucrari asupra tuturor natiunilor de pe planeta – care vor fi extrem de binecuvantate de energiile noastre si de invataturile pe care le contin. Foarte multe suflete minunate de pretutindeni sunt pregatite pentru a-si deschide inimile in fata mostenirii lemuriene. Cartile noastre le vor aduce sufletelor amintirea de care au nevoie pentru o trezire ampla si profunda.

       Preconizam ca invataturile noastre vor calatori in lung si-n lat pe intreg globul, pentru a ajunge la cei care sunt in legatura cu noi – si vor ajuta sute de mii de oameni, in calatoria lor spre libertate spirituala.

       As dori sa-i asigur pe toti cei care ne vor citi transmisiile, oriunde s-ar afla, ca le vom fi alaturi, trimitandu-le iubirea noastra si incurajandu-i sa-si deschida inima si constiinta in fata unor niveluri din ce in ce mai mari de cunoastere.

       Energia transmisa prin cuvinte si legatura dintre inimile noastre vor schimba pentru totdeauna perspectiva referitoare la experienta vietii voastre actuale. Intentia care sta la baza acestei carti este de a va arata cum este o civilizatie iluminata si pentru a va incuraja sa incepeti sa aplicati aceste principii cat de mult posibil, in viata cotidiana. Pe masura ce o veti face, veti descoperi curand ca viata voastra se va desfasura cu mai multa usurinta si gratie Divina. Voi toti, impreuna cu noi, cei din Taramul Lumini, vom vindeca planeta. Conform legilor cosmice, ne vom imbina eforturile cu ale voastre. Curand, in cativa ani, multi dintre noi se vor afla printre voi intr-un mod mult mai palpabil decat acum, pentru a va arata cum sa puneti bazele unor minunate comunitati de Lumina si sa turnati fundatia pentru noua si permanenta epoca de aur pe aceasta planeta.

        Manifestarea noastra printre voi va constitui o experienta minunata pentru toti cei care ne asteapta sa revenim. Venirea noastra la “suprafata”, cand, impreuna cu voi vom forma o civilizatie unica, inseamna reuniunea pe care majoritatea dintre pamanteni o asteapta de mult.

        Va indemn pe toti sa pregatiti calea pentru reintoarcerea noastra. Noi suntem complet pregatiti sa venim printre voi, dar aceeasi disponibilitate trebuie sa existe si de partea cealalta. Asa cum se prezinta ea acum, lumea nu este pregatita pentru a ne primi energiile, in mod direct. Va cer tuturor, individual si colectiv, sa faceti tot ce puteti pentru a va pregati si apoi pentru a raspandi aceste cunostinte acelora din cercul vostru care sunt dispusi sa accepte aceasta posibilitate.

       Radiati iubire si cereti sa fiti inscrisi pe “lista” celor cu care vom lua prima oara contact. Nu conteaza unde locuiti, sau cat de departe; avem intotdeauna posibilitati de a contacta pe oricine am dori, de oriunde pe aceasta planeta, atunci cand va veni vremea. Cerintele pe care trebuie sa le indepliniti pentru a fi inscrisi pe “lista” tin, in primul rand de dorinta voastra. Apoi trebuie sa va deschideti constiinta pentru a recunoaste divinitatea din voi si sa va puneti in slujba sinelui si a omenirii, pentru a sprijini iesirea noastra la suprafata. De asemenea, retineti ca nu vom veni la voi, atata timp cat veti fi la actualul nivel de constiinta. Trebuie sa aveti vibratii mai inalte si sa ne percepeti in dimensiunea noastra – sau, cel putin, sa parcurgeti doua treimi din drum. Cu aceste cuvinte, toti cei din Telos mi se alatura pentru a va trimite binecuvantari de iubire, vindecare, abundenta, intelepciune si gratie divina. Trebuie sa stiti ca noi suntem ghizii care va pot oferi ajutor la fiecare pas. Este nevoie doar sa cereti si sa manifestati iubire si compasiune in inimile voastre.
       Eu sunt fratele si prietenul vostru lemurian, Adama.



A transmite mesajele lui Adama

De Aurelia Louise Jones:

       In acest moment, din ce in ce mai multe persoane sustin ca primesc mesaje de la Adama. Tot felul de mesaje in numele lui Adama circula pe Internet. In unele cazuri, stiu ca sunt autentice, in altele, nu.

          Nu sunt raspunzatoare de nici o informatie publicata de alte persoane in numele lui Adama si Ahnahmar; informatiile pot sau nu sa fie autentice.

       De cand au fost publicate cartile din Telos, volumul 1 si 2, in limba franceza, exista surprinzator de multe persoane care sustin, dintr-o data, ca au devenit un nou canal de transmisie pentru Adama si Ahnahmar. Sunt unii care pretind ca m-au inlocuit. Exista o multime de informatii de acest gen care circula pe Internet, in special sub forma grupajelor de stiri, publicate in urma lui Adama. Unele sunt dragute si par sa vina din inima, in timp ce altele sunt, pur si simplu, false, si nu concorda cu vibratiile lemuriene. Din nefericire, acest lucru este foarte derutant pentru toti cautatorii seriosi ai adevarului, ca si pentru cei care nu au ajuns inca la discernamantul necesar si capabili de a face distinctie intre ceea ce este autentic si ce nu.

       Adama primeste deseori intrebari de la persoane care doresc sa diferentieze informatiile publicate in numele lui. Oamenii vor sa stie in ce pot avea incredere si cum sa faca deosebirea dintre cele transmise de Adama si cele afirmate de diferite persoane sau de entitati de vibratii inferioare, ce pretind ca ar fi Adama.
       Nici pentru mine nu este usor sa discern care mesaj este autentic si care nu, sau sa judec intentiile altora – deoarece judecatiile sunt intotdeauna capcaneFiecare persoana trebuie sa-si exercite propriul descernamant, astfel incat sa castige grade in evolutia sa spirituala.

       Iata ce are de spus Adama:

       Din diferite motive care trebuie sa va ramana necunoscute, as dori sa declar ca nu autorizez pe nimeni in afara de Aurelia Louise Jones sa transmita oficial mesajele mele cu intentia de a publica carti, sau pentru participarea la prezentari publice in numele meu. Daca aceasta permisiune ar fi oferita nediscriminatoriu, ar fi foarte dificil ca cei care nu au ajuns inca la nivelul de dezvoltare spirituala necesara, sa discearna care informatii sunt exacte si autentice si care nu.

       Riscul ca invataturile noastre sa fie prezentate inca o data intr-un mod deformat si partinitor, de catre cei care nu au primit inca initierile si pregatirea in plan interior – si care sunt necesare pentru a putea transmite informatiile noastre – ar creste foarte mult. De asemenea, ar fi o invitatie pentru cei care au ca scop denaturarea invataturilor noastre si inlocuirea lor cu informatii false – asa cum au mai facut-o, in mod constient, si in trecut. Iata motivul pentru care nu mai exista invataturile noastre originale; ele sunt denaturate, iar si iar, de catre cei care nu au claritatea sau integritatea ceruta de asemenea invataturi. Cu siguranta, nu mai dorim ca acest lucru sa se intample din nou.

       Daca se permite ca invataturile noastre ce cuprind constiinta lemuriana – provenite, initial, din Sursa Divina – sa fie prezentate de prea multi oameni, ar putea fi din nou deformate, in special de catre cei care doresc, pur si simplu, sa profite de un subiect devenit popular. Acest lucru ar provoca multa confuzie in inimile si in sufletul celor la care am dori sa ajungem si care incearca, in mod real, sa ajunga la noi.

       Acesta este motivul pentru care, pe durata unei perioade inca nedeterminate, ne limitam la Aurelia, cu care avem o “intelegere dinainte de nastere” in acest sens.

       Cei care nu au o pregatire corespunzatoare pentru a primi mesaje, si carora nu li se cere in mod special sa o faca – cu exceptia mesajelor acazionale transmise unor grupuri mici, sau pentru a oferi alinare cuiva care are nevoie de ajutor – pot reprezenta doar o iluzie, deoarece eu nu sunt intotdeauna prezent. Si daca sunt prezent, aceasta nu inseamna ca intotdeauna este momentul potrivit ca sa transmit un mesaj. Nu dorim ca inimile celor care ne pot auzi sa fie contactate de altceva decat de energiile lemuriene de cea mai inalta integritate si, bineinteles, nu de cele ce se ascund sub “masca” lui Ahnahmar sau a mea, ori a altora din Telos.

       Exista unele persoane care mi-au folosit poza si au scris sloganuri publicitare in numele meu, pentru a-si promova produsele. Trebuie sa stiti, dragii mei, ca nu particip la astfel de actiuni si ca nu sunt, cu siguranta, un agent de vanzari – in special pentru cei lipsiti de integritate.

       Toate mesajele transmise prin intermediul mediumn-urilor care nu sunt autentice au o vibratie de interes personal si pot deveni capcane spirituale. Fiti atenti, prieteni, ca multi dintre cei care au contribuit la distrugerea ambelor continente mai sunt inca in trup in momentul actual – si multi dintre ei sunt hotarati sa impiedice revarsarea Luminii. De asemenea, ei doresc sa opreasca, prin orice mijloc posibil, iesirea la suprafata a lemurienilor. Deseori, acesti falsi mesageri se vor deghiza in mesageri ai Luminii care va vin in ajutor si va fac tot felul de oferte imbietoare. Va cer sa nu va lasati pacaliti si sa verificati intotdeauna, cu discernamant, ce va spune inima.

       De data aceasta, prieteni, miza este prea mare – atat pentru planeta, cat si pentru evolutia voastra personala. Fiti atenti ca, intr-un fel sau altul, va veti confrunta cu teste de discernamant. Nu cadeti prada posturii de victima. Deveniti stapanii puterilor voastre Divine, ca adevarati maestri.

       Vreau sa va spun ca imi face intotdeauna placere sa ma conectez si sa vorbesc cu voi direct, in propria voastra inima. Totodata, este o incantare sa aduc cate un mesaj ocazional cuiva, sau unor grupuri mici, in care unul dintre participanti se poate acorda la ceea ce doresc sa transmit. Uneori sunt prezent in adunarile voastre si va transmit energia si iubirea mea tuturor, dar raman tacut si neobservat. Pentru noi, energia pe care o aducem este deseori mai importanta pentru transformarea voastra, decat cuvintele. De multe ori, cuvintele pot limita. Va cer sa primiti si sa pastrati in suflet aceste momente pretioase si sa tineti ceea ce vi se transmite, adanc in inimile voastre. Nu trebuie sa faceti public prin Internet, sau in alta parte, tot ceea ce primiti direct de la noi. De cele mai multe ori, ceea ce se transmite este important pentru cei prezenti si li se potriveste doar lor, in acel moment – nefiind destinat publicului larg.

       De asemenea, vreau sa adaug, ca in Telos eu sunt singurul care m-am oferit voluntar pentru a ma adresa publicului. Ceilalti, in special Ahnahmar, nu au hotarat inca sa o faca, deoarece, pur si simplu, pentru ei nu a sosit momentul. Ahnahmar nu doreste deocamdata sa-si “comercializeze” fotografia sau sa iasa in public, exceptie facand mesajele ocazionale pentru Aurelia, iubita inimii lui, si pentru cartile ei.

       Nici eu, nici Ahnahmar nu suntem, cu siguranta, interesati sa transmitem mesaje prin intermediul celor care nu-si traiesc vietile conform integritatii si transparentei vibratiei lemuriene. Suntem fericiti sa va oferim mesaje personale, atunci cand inima voastra se acorda cu a noastra, in timpul meditatiilor. Este important sa discerneti cand pot fi impartasite aceste mesaje celorlalti – si cand nu.

       Toate mesajele din partea noastra si a altor fiinte din taramurile de lumina contin permanent repere de intelepciune pe care trebuie sa le adoptati pentru evolutia voastra si care va arata urmatoarea etapa din calea proprie spre realizarea de sine. Intotdeauna, este mai important sa integrati complet ceea ce ati primit deja, decat sa tot cautati urmatorul mesaj si apoi pe urmatorul, doar pentru a acumula mai multa informatie pe care sa o stocati in corpul vostru mental.

          Daca nu integrati in constiinta voastra ceea ce ati primit deja, adunati multe informatii in minte – lucru care nu este intotdeauna in interesul vostru.

       Inima Lemuriei salasluieste in fiecare dintre voi – chiar daca o recunoasteti sau nu. Misiunea noastra sacra este ca, impreuna cu Aurelia Louise Jones si cu cei care lucreaza alaturi de ea, sa va ajutam sa va treziti inca o data la plenitudinea divinitatii voastre si la sacralitatea propriului drum.

       Disponibilitatea de a va deschide in fata energiilor care pot sa va dezvolte intelegerea nu ar trebui niciodata sa fie amenintata de sentimente de nesiguranta in ceea ce priveste sursa acestor energii. Prin urmare, vom continua sa va amintim ca ceea ce auziti si cititi sa fie “filtrat de clopotelul adevarului din inimile voastre”. Deoarece aici, doar aici, se regaseste autenticitatea.

       Doar cu inimile voastre puteti discerne dintre multele vibratii ale Divinitatii si sa determinati care este cea mai potrivita pentru voi, in momentul respectiv.
       Nu ezitati niciodata sa ne intrebati in inimile voastre. Va vom raspunde intotdeauna.

       Eu sunt Adama, profesor al omenirii.

                        Cuprins
                Dedicatie……………………………….......................…7
                Cuvantul autorului…………………….…………............9
                Salutul din partea lui Adama…………..………...........13
 .
                PARTEA I
                Legatura noastra lemuriana……………….……..........15
1.     Despre Muntele Shasta………………….............16
2.     Lemuria, origini si scurt istoric…..…….............24
                               Deschidere catre Inima Lemuriei……...........26
                               Vindecarea si stergerea unor vechi
                                Inregistrari lemuriene…………………..........33
3.      Noua Lemurie……………………………..............38
                                Suntem o mare familie………………....…….41

                 PARTEA A II – A
                 Mesaje de la Adama,Inalt Preot al Telosolui
4.      Guvernul Telosului………………………..............46
                                 Orasul Telos………………………….............47
                                 Aspectul fizic al telosienilor…………............49
                                 Celebrarea sarbatorilor………………...........49
                                 Locuim in case circulare……………...….......51
                                 Tunelele din interiorul Pamantului….............54
                                 Shambala si rolul ei………………….............55
                                 Locuitorii din interiorul Pamantului…............55
                                 Alte orase ale retelei Agartha……….............56
5.     Noutati despre iesirea noastra la
suprafata in anul 2004……………………..……....58
6.     Codul de intrare in Telos……………………...…....64
7.     Copii din Telos……………………………..…….......68
                                  Viitorul copiilor nostri………………....….......69
                                  A creste in Telos…………………..…....….....70
8.     Temple ale uniunii………………………..….……....74
                                  Casatoriile in Telos…………………..…....….79
                                  Relatiile si sexualitatea in Telos……......…...82
9.     Animalele din Telos……………………………...….93
10.   Intrebari si raspunsuri………………………..….....99
                                 Interventii din partea altor rase…………....….99
                                 Cercurile din lanurile de grau(crop-circles)...101
                                 Cristale…………………………………….......102
                                 Pazitorii intrarilor si ai portilor…………....….104
11.   Ne-am facut corpurile nemuritoare…………...…109
                                 Corpul, oglinda constiintei……………….…...111
                                 Ridicarea nivelului constintei…………….…..116
12.   Cea de-a cincea dimensiune asteapta sa
va intoarceti……………………………………..…..123
                                 Pastrati pacea in inima voastra(Galatia)....…133
13.   Marele Templu de Jad…………………………...….137

PARTEA A III – A
Mesaje de la diferite fiinte
14.   El Morya………………………………………..….….154
          A-ti trai viata pe “pilot automat”………...……154
          A inceput instalarea starii Christice pe planeta
          noastra……………………………………...….158
15.   Mesaje de la Arborii Redwood…………………….162
16.   Telos, o biblioteca vie…………………………....….170
          Cuvinte de incheiere din partea lui Adama….173
          A transmite mesajele lui Adama………….…..175

EDITURA FOR YOU
BUCURESTI, str. Hagi Ghita nr. 58, sector 1
Tel/fax, 021/6656223; 0311001455
Telefon mobil 0744352963, 0724212690
site http://www editura-foryou.ro

Imprimarea s-a facut la tipografia Excelsior Trade
Director general: Marcel Descultu. Tel.:0723.292.510
Sef de productie : Laurentiu Pirjol. Tel.:0724.564.685
Adresa: Calea Plevnei nr.204-206, sector 6, Bucuresti




  Aurelia Louise Jones

     Lumuria mai exista chiar si in zilele noastre, in frecventa celei de a cincea dimensiuni. Dar inca nu este evidenta pentru vederea si perceptia voastra tridimensionala.
                                                                    -   Adama

    Sunteti angajati acum in cea mai mare dintre aventuri – inaltarea voastra intr-o dimensiune superioara. Anticipam ca invataturile noastre vor traversa Pamantul in lung si lat, pentru a-i ajuta pe toti cei care sunt in legatura cu noi, in calatoria lor spre libertate spirituala.
     Iesirea noastra la suprafata pentru a ne uni din nou cu voi va fi “Marea intalnire” pe care ati asteptat-o in multe secole de separare fizica intre noi. Va vom invata cum sa puneti, cu usurinta si eleganta, bazele unei permanente epoci de aur, caracterizata prin iluminare, iubire, pace, frumusete si prosperitate pentru intreaga omenire care hotaraste sa ramana aici.
       Ne dorim foarte mult sa fim cu voi intr-un mod mai palpabil, la fel cum si voi doriti acelasi lucru, deoarece suntem o singura familie. Impreuna ne vom bucura de faptul a fi din nou alaturi.
       Eu sunt Adama, Inalt Preot al Telosului.

ISBN 973-7978-49-8
         973-7978-45-5

💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de- A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!