METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 18 martie 2015

CAPITOLUL 5 - Noutati despre iesirea noastra la suprafata


       Cunoasteti deja, in majoritate, ca un numar mare dintre lemurieni isi propun ca, in final, sa iasa la suprafata, atunci cand suficient de multi dintre voi vor fi pregatiti si dispusi sa ne primeasca impreuna cu toate invataturile noastre. Va fi o placere sa refacem legatura cu voi, fata in fata, si sa va invatam cum sa creati o viata magica si un paradis pentru voi si pentru cei pe care-i iubiti – exact acolo unde sunteti. Va cerem sa dezvaluiti aceste informatii referitoare la prezenta noastra in Muntele Shasta, tuturor acelora a caror constiinta este pregatita sa le primeasca. Faceti tot ce puteti pentru a sprijini iesirea noastra la “suprafata” – si va promit, personal, ca nu veti regreta niciodata.

       Observam ca multi dintre voi doresc sa stie cand se va intampla aceasta cu exactitate; unii chiar sunteti nerabdatori. Va cerem sa intelegeti ca momentul iesirii noastre nu depinde de noi; “noi suntem gata”. Este vorba despre cei de la suprafata, colectivitatea, care nu este inca pregatita sa ne primeasca. Venirea noastra in mod prematur ar insemna dejucarea obiectivului manifestarii noastre si ar duce la un esec categoric.

·        Care vor fi cerintele pe care va trebui sa le indeplinim, pentru ca voi sa iesiti la suprafata?

       In primul rand, noi monitorizam si inregistram coeficientul de iubire si lumina al populatiei de la suprafata. Masuram nivelul de compasiune si de deschidere a inimilor colectivitatii. In acest moment, este de aproximativ 65%. Pentru ca sa iesim, va fi nevoie de un procent de 90%. Acesta este doar unul dintre factorii pe care-i luam in calcul. Mai sunt alti cativa pe care ii consideram, de asemenea, foarte importanti. Va depinde mult de nivelul constiintei si al evolutiei colectivitatii, de constienta lor referitoare la vibratiile superioare ale iubirii si de disponibilitatea lor de a-si trai vietile ca fiinte Divine.

       In prezent va aflati in mareata aventura a inaltarii. Cei care vor putea ramane pe planeta dupa urmatorul deceniu, sunt aceia care au ales sa-si imbratiseze Christul interior si Divinitatea lor. Evenimentele personale si planetare vor deveni mentorii vostri, pentru a va ajuta in aceasta directie. Dupa milioane de ani de evolutie pe aceasta planeta, Mama noastra Pamant a hotarat sa se ocupe de propria evolutie si sa-i ia cu ea pe acei reprezentati ai omenirii care sunt pregatiti sa faca aceeasi alegere.

       Ca rezultat al hotararii Mamei Pamant, Creatorul i-a oferit Terrei o dispensa mareata de Lumina si Iubire. Planeta voastra este inundata cu noi energii – ca niciodata pana acum. Aceste energii cresc in intensitate, viteza si frecventa, cu fiecare zi ce trece. In anul 2002, au fost deschise sapte porti principale de la Sursa Creatorului, care vor transforma foarte mult planeta voastra pana in anul 2012 – si dupa aceea. In urmatorii o suta de ani, planeta Albastra va fi transformata complet.

       Fiecare dintre aceste porti contine un numar de intrari secundare prin care trebuie sa treceti pentru a putea avansa spre urmatoarea etapa. Pana in anul 2012, sau poate putin mai devreme, multi dintre “initiati” vor fi inaltati la o realitate a dimensiunii a cincea, intr-o lume magica, paradisiaca.

       In scurt timp, planeta pe care traiti va fi suficient de transformata pentru a deveni aproape de nerecunoscut dupa standardele voastre de viata actuale.

       Intensitatea Luminii creste pe zi ce trece. Acest lucru va va ajuta in marea transformare care este necesara pentru a participa la cea mai extraordinara si mai mareata aventura din toate vietile voastre, luate impreuna. Concluzia este ca “va trebui sa va acceptati Cristul interior, sau sa plecati de pe planeta”.

       Pentru aceasta, veti primi mai mult ajutor, decat ati primit vreodata inainte.

        Aceasta este semnificatia celei de-a doua veniri. Toata viata de pe Pamant se va intoarce curand la perfectiunea sa originara, cu care a fost inzestrata la inceputul creatiei Ei. Mai exista si alte planete asemanatoare cu Pamantul, unde oamenii se mai bucura inca de separarea de Dumnezeu si de comportament violent. Vor exista multe alternative noi pentru sufletele care hotarasc sa ramana in urma.

       Ce legatura are asta cu iesirea noastra la suprafata? Preaiubiti frati si surori, asteptam cu nerabdare sa ne unim cu voi, la fel de mult ca si voi. Nu vom veni la suprafata, pana ce majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta nu va fi imbratisat iubirea, compasiunea si respectul pentru toate formele de viata si toate taramurile. Mai este nevoie, de asemenea, ca un anumit procent de populatie – nedeterminat inca – sa fie constient de iesirea noastra la suprafata si sa intampine acest lucru cu bucurie. Acestia sunt cei doi factori principali care vor determina manifestarea noastra la suprafata, dar mai exista si alte consideratii care vor fi luate in calcul.

       Impreuna cu evenimentele care vor avea loc in viata fiecaruia dintre voi, speram ca pana in 2005 – 2006 – sau la scurt timp dupa – sa existe suficiente schimbari pozitive in inima omenirii si pe scena politica, pentru a putea incepe sa iesim la suprafata in numar din ce in ce mai mare, ca sa va ajutam, impreuna cu Mama Pamant, in parcurgerea restului de drum in procesul de inaltare.

       Atunci cand sunteti tentati sa ne intrebati despre data iesirii noastre la suprafata, va intoarcem intrebarea, punandu-va o alta: “Ati respectat cerintele?” Dragii mei, cand veti fi, voi si colectivitatea, pregatiti sa ne primiti? Depinde doar de hotararea voastra daca va faceti temele pentru acasa si daca va pregatiti pe voi insiva si pe altii care sunt receptivi la extraordinara experienta a manifestarii noastre printre voi.

·        Aveti vreun plan de iesire la suprafata?
  
       Da, exista. Avem un plan de iesire la suprafata, care trebuie sa ramana ascuns, si care se va desfasura in mare secret si in mod clandestin. La inceput, in diferite locuri, ne vom intalni in secret cu grupuri mici de oameni pentru invataturi directe si transmisii din iubirea si energiile noastre. Aceste grupuri mici vor transmite  mai apoi invataturile noastre altora, care sunt pregatiti si dispusi sa le auda. Pe masura ce mai multi oameni vor fi gata sa ne intalneasca, cercul acelora cu care vom intra in contact se va mari si, treptat, vor aparea grupuri tot mai mari.

       Apoi, cand acest impuls va creste, mai multi dintre noi vor veni sa-si ofere asistenta. Dupa ce se vor fi format suficiente asemenea grupuri pe intreaga planeta si membrii lor isi vor fi respectat intelegerea stabilita, vom permite ca din ce in ce mai multi oameni sa ne intalneasca direct, pana cand vom iesi complet la suprafata.

       S-ar putea sa va faca placere sa aflati ca mai multi dintre ai nostri fac deja lucrari miraculoase in dimensiunea in care traiti, pentru a pregati drumul. Nici unul dintre ei nu are inca permisiunea de a-si dezvalui identitatea fata de cei de la “suprafata”. Sunt acolo incognito – si asa si trebuie sa ramana, deocamdata. Pana cand vibratiile, conduita si motivatiile voastre nu vor rezona cu o constiinta de dimensiunea a cincea, nu va vor contacta. Multi dintre voi cred ca vom veni in vibratia voastra – dar nu se va intampla asa.
      
        Al doilea val al marii noastre iesiri la suprafata nu va avea loc in frecventa celei de-a treia dimensiuni.

       Noi, ceilalti, nu avem de gand sa ne coboram vibratiile pana la nivelul vostru. Cu exceptia celor care traiesc deja la acest nivel de vibratie, desi vom fi palpabili printre voi, nu toata lumea va putea sa ne vada si sa interactioneze cu noi in mod direct. Trebuie sa intelegeti ca am putea fi fizici, dar noi vibram la o frecventa mult mai inalta si mai rapida ca a voastra – deci invizibila pentru majoritatea dintre voi, deocamdata. Pana atunci, trebuie sa va cresteti vibratiile si constiinta, cel putin doua treimi din drum, pentru a le cunoaste pe ale noastre. Aceasta inseamna ca, pentru a ne intalni in mod constient, va fi nevoie sa va ridicati vibratia pana aproape de nivelul dimensiunii a cincea.

       Acest lucru demonstreaza ca atunci cand vom veni mai multi printre voi, la inceput vor fi unii care ne vor percepe si ne vor vedea la fel de palpabil cum ii vedeti si ii percepeti pe ceilalti oameni. Totusi, cei mai multi dintre voi nu ne vor vedea. Treptat, din ce in ce mai multi dintre cei de la “suprafata” isi vor ridica vibratiile la nivelul dorit – si va creste numarul acelora care ne pot vedea sau interactiona cu noi.

       Vom avea atunci un angajament comun, daca alegeti sa respectati conditiile. Cu inimile deschise, asteptam sa fiti pregatiti. Va binecuvantam si va pastram pe fiecare dintre voi, cu drag, in inimile noastre.

       Eu SUNT Adama.

       Perfectiunea e o stare de a fi,
       care  se extinde la nesfarsit,
       spre eternitate.
       Indiferent cat de perfect este ceva
       sau cineva,
       sau ce stare de a fi este atinsa,
       exista intotdeauna un nivel superior
       spre care sa te deschizi si sa patrunzi.
       Aceasta este ceea ce creeaza
       magia iluminarii.

                                                   Ahnahmar

💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune


       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!