METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 3 decembrie 2015

Cum sa va creati propria ceremonie

     



       Ceea ce trebuie sa faceti, este sa va adunati intr-un cerc. Fiecare persoana vine sa se aseze in scaunul desemnat ca Scaun al Inaltarii si isi declara - de preferinta, cu voce tare si cu inima complet deschisa - intentia scopurilor urmarite de ea pentru aceasta viata si pentru Inaltare. Faceti cea mai inspirata si mai onesta rugaciune pe care v-o poate dicta inima.

       Fiecare persoana tine in mana un cristal, special oferit de organizator si sta pe scaun trei sau patru minute. Cand a terminat, face un semn din ochi, iar grupul canta de trei ori "AUM", pentru a ajuta la ancorarea acestei energii in corpul fizic al celui de pe scaun. Apoi, persoana se intoarce la locul ei si vine urmatoarea persoana. Nu trebuie sa respectati o ordine anume. Intotdeauna se creeaza un flux si fiecare vine sa se aseze pe scaun, cand simte ca este pregatit. De obicei, organizatorul este ultimul - dar nu exista nici o regula.

       Dupa ce toti au stat pe scaun, St. Germain si cu mine, Adama, va invitam sa beti un elixir incarcat cu frecventa "Luminii lichide aurii", generata de noi.
       Organizatorul toarna suc de mere, sau orice alt suc, in recipiente mici si le imparte grupului.

       Apoi, face o scurta invocatie, ca acest lichid sa fie infuzat cu frecventa Luminii lichide aurii. Fiecare persoana tine in mana dreapta paharul de suc (sau apa, daca nu exista suc) si face o scurta pauza, pentru ca St. Germain sa incarce lichidul la frecventa cea mai potrivita fiecareia dintre ele.

       Apoi, cand se da semnalul, persoanele beau incet lichidul - care acum a devenit un elixir absolut sacru - exprimandu-si adanca recunostinta fata de toti cei care au contribuit la acordarea acestei binecuvantari.

       Este la fel de real si eficient ca si elixirele pe care vi le putem da in planurile interioare. Are aceeasi valoare. Ati auzit si ati citit, intr-una dintre cartile noastre anterioare ca, ca atunci cand David Lloyd a baut elixirul oferit de St. Germain pe Muntele Shasta, cu multi ani in urma, el a disparut complet si s-a ridicat in Taramurile Luminii in fata unei multimi, uimindu-i pe toti cei prezenti.

       Trebuie sa stiti, dragii mei, ca aceasta persoana, David, ar fi putut sa se inalte si altfel, dar alegerea lui, luata in planurile interioare, a fost sa se inalte in acest mod special - si ea a fost aprobata. S-a intamplat asa, pentru ca sosise vremea ca el sa se inalte. Am putea incarca elixirul in asa fel incat sa dispareti si voi - dar nu acesta este planul, deocamdata. Nu vom face asta, nici daca ne-ati cere! Pana cand nu va veni momentul vostru, nu o vom face si, credeti-ne, multi ne-au cerut-o. Ne pare rau, prieteni, dar celor care au cerut acest lucru le spunem ca este obligatoriu sa astepte momentul potrivit.

       Sa stiti ca va veni o vreme cand se va manifesta Inaltarea in grup - iar in unele cazuri, se va intampla in fata unor martori. Aceasta clipa nu este prea indepartata, dar va trebui sa mai asteptati cativa ani. Nu va lua pe nimeni prin surprindere. Daca vi se va intampla, inseamna ca sunteti complet pregatiti si de acord cu acest tip de Inaltare.

       Cand tineti intalniri cu acceleratorul atomic, Maestrul St. Germain controleaza intotdeauna cantitatea exacta de energie oferita fiecaruia dintre voi, conform nivelului de vibratie pe care poate sa-l suporte. Nu planificam sa provocam disparitia prematura a nimanui!

       Unii dintre voi sunt sovaitori sau rezervati cand este vorba sa-si deschida inima in fata fratilor si surorilor lor. Sa stiti, dragii mei, ca in taramurile luminii nu exista secrete; totul este cunoscut. Mai bine ati incepe sa va obisnuiti - daca aveti de gand sa veniti aici. Va va fi mai usor, mai tarziu.

       Dupa ce ajungeti in dimensiunile superioare, nu veti mai putea ascunde nimic. Este bine sa va obisnuiti sa vorbiti deschis in fata fratilor si surorilor voastre si sa nu ascundeti nimic. Nu este nimic rusinos in ceea ce faceti! Totul e atat de minunat si creeaza, de fiecare data, o explozie de Lumina - iar Lumina voastra este amplificata, pe masura ce va sprijiniti unul pe celalalt, intensificand impulsul de Lumina pe "drumul vostru spre stele".

       Va invitam sa va intalniti in grupuri mai mici sau mai mari, in toate orasele, statele si tarile voastre, cel putin o data pe luna, cu frati si surori, pentru a va intari dorintele si intentiile pentru obiectivele voastre spirituale. Lasati sa se amplifice impulsul, odata cu fiecare ceremonie si cu intentiile fiecaruia dintre voi.

       Imaginati-va cat de impresionant poate fi! Ceea ce faceti voi, este sa creati, peste tot pe planeta, mici retele de Lumina de Inaltare ce se va acumula din ce in ce mai mult, pe masura ce numarul celor care vor face asta, va creste.

       Acest Impuls de Lumina va capata din ce in ce mai multa forta, pe masura ce energiile create se vor uni. Acesta este marele Impuls de Lumina si de Flacara a Inaltarii, necesar pentru a propulsa Pamantul si intreaga omenire care alege sa se inalte, intr-un mare vortex de Lumina de Inaltare care va dizolva tot intunericul de pe aceasta planeta, redand, in totalitate, fiecarui barbat, femeie si copil, demnitatea Divinitatii lor.

       Astfel, tot intunericul va fi dizolvat si inghitit intr-o mare victorie a Luminii. Dar voi, dragi copii ai inimii mele, va trebui sa va jucati rolul in dimensiunea voastra. Nu se va intampla automat, fara contributia si participarea voastra - sau, pur si simplu, numai dorind.

       Noi, cei din Telos, ne bucuram atat de mult de ceremoniile voastre de Iubire si intentie. Fiti siguri ca noi si St. Germain va vom fi alaturi permanent, sprijinindu-va si iubindu-va de-a lungul intregului drum, pana in ziua victorioasa a Inaltarii.

       Adama - Vreti sa faceti vreun comentariu, sau sa puneti intrebari legate de acest subiect?

       Aurelia - Este cel mai incredibil dar pe care ni l-ai dat in ceea ce priveste adunarea unor grupuri din intreaga lume si experimentarea nivelurilor de frecventa a Inaltarii, prin intermediul ceremoniilor noastre de Inaltare si consumul de elixire spirituale. Prin acest ritual minunat, ne oferi o crestere permanenta a frecventei nu-i asa? 

       Adama - Da, si puteti sa-l faceti ori de cate ori doriti. Depinde de voi daca doriti sa-l folositi ca pe un instrument care sa va ajute pe drumul vostru. Este un instrument ale carui energii pur si simplu se acumuleaza din ce in ce mai mult, pe masura ce va uniti. Multi oameni doresc sa se inalte, dar deseori uita sa-si defineasca intentiile si nu sunt intotdeauna dispusi sa depuna eforturile necesare pentru a ajunge la plenitudinea libertatii lor spirituale.

       Cand va intalniti si va intaritii intentiile, ele capata putere. Aceste intalniri pot fi ocazii minunate de petrecere a timpului impreuna cu persoane care gandesc la fel. Daca doriti, puteti chiar sa organizati o masa dupa aceea. In acest fel actionam noi, lemurienii. Facem lucrurile foarte simplu, fara pompa sau ceremonii, pur si simplu fiind zeii si zeitele care suntem. Va invitam sa faceti la fel. Profitati de instrumentele care va vor ajuta sa va dezvoltati constiinta, in moduri foarte simple si placute.
       Asa sa fie, dragi copii ai inimilor noastre. Sa fiti in pace si plini de iubire fata de voi insiva. Curand, ne vom intalni in bratele Iubirii.

       Cunoscand gloria suprema a acestei clipe,
       nu pot decat sa-l indemn
       pe fiecare copil drag al lui Dumnezeu,
       sa se pregateasca
       pentru acest moment maret!
       Cand va veni clipa si chemarea
       Tatalui de Lumina va va ajunge in inimi,
       veti cunoaste intregul si adevaratul scop
       al reincarnarilor umane.

                             Lord Sananda

💕💕💕

Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:
„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!