METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 10 decembrie 2015

CAPITOLUL 17 - FLACARA REINVIERII O ACTIVITATE A RAZEI A SASEA

         




Cu o meditatie pentru Templul Reinvierii


                       Adama cu Iisus/Sananda si Nada

       Grupul - Ce ne-a pregatit Adama pentru seara aceasta?
       
       Aurelia - Am vorbit cu Adama dupa amiaza, deoarece nu aveam nici o idee despre ce urma sa vorbim in aceasta seara. Adama ar dori sa vorbeasca despre Flacara Reinvierii si atributele ei vindecatoare. Aceasta flacara minunata nu este bine cunoscuta de majoritatea oamenilor din aceasta dimensiune - nici chiar de cei care au auzit despre ea. De obicei, nu au nici o idee despre cum sa o folosesca. Flacara Renvierii este una dintre cele sapte Flacari principale ale lui Dumnezeu, care sunt la dispozitia oamenilor de pe aceasta planeta, inca de la inceputul vremurilor. Are o actiune proprie, dar, in acelasi  timp, poseda si un alt aspect de vindecare.

       In aceasta perioada, intreaga lume are nevoie disperata de multe tipuri si niveluri de vindecare. Cuvantul vindecare are o semnificatie larga, inclusiv multe aspecte si multe niveluri. Inainte de a putea fi intregi si de a putea exprima din nou plenitudinea Luminii Prezentei "EU SUNT", trebuie sa ne vindecam toate aspectele, la niveluri din ce in ce mai profunde,  pana la vindecarea completa. In dimensiunea a treia, oamenii au auzit multe despre vindecare si in multe moduri diferite, dar adevarata vindecare este putin inteleasa. De fapt, pentru a intelege adevarata vindecare, ar fi intelept sa intelegeti mai bine atributele celor sapte Flacari principale ale lui Dumnezeu, care inunda constant aceasta planeta, pentru a hrani, a reincarca si a sustine viata.

       Explicatiile pe care Adama ar dori sa ni le transmita in aceasta seara sunt legate de vindecarea la un nivel inalt - o vindecare adevarata, nu doar o solutie temporala, pentru ca abia mai tarziu sa aveti o rezolvare permanenta, dupa ce veti fi evoluat. Pe langa celelalte, Flacara Reinvierii este un alt instrument extraordinar - care este gratis, usor de folosit si foarte eficient. Din nefericire, nu e prea mult folosita de majoritatea oamenilor, deoarece a fost uitata.

       Vibratia verde-smarald a celei de-a Cincea Raze a Vindecarii si energiile Marelui Templu de Jad reprezinta un instrument, dar mai sunt multe altele la fel de extraordinare. Cu cat suntem mai constienti de aceste instrumente pe care le avem la dispozitie permanent si cu cat le folosim mai mult, cu atat vom putea sa ne transformam mai usor si mai linistit vietile. Acum, Adama ar dori sa ne lamureasca mai bine in ceea ce priveste Flacara Reinvierii, sa ne explice, de asemenea, despre utilizarea corecta a electronilor si despre cum ne putem dezvolta constiinta, folosind cele sapte Flacari ale lui Dumnezeu.

       Flacara Reinvierii ne pregateste la nivel de suflet si ne pregateste corpurile pentru nemurire - si ma refer aici si la nemurirea fizica, daca asta este ceea ce alegem. De asemenea, este o Flacara care va pregateste sa primiti transformarea completa a Flacarii Inaltarii.

       Sa va explic "Flacarile", in cateva cuvinte. Pe aceasta planeta, cele sapte Flacari au fost principalele flacari active care au sustinut omenirea in evolutia si viata ei aici, bineinteles ca, in dimensiunile superioare, exista mult mai multe decat acestea, dar acum noi adoptam energiile celor douasprezece Flacari. Asta inseamna ca incepem sa avem acces la inca cinci Flacari, pe masura ce ne ridicam nivelul de constiinta deasupra starii de dormitare spirituala in care am fost atata vreme. Intr-adevar, mai exista sute de flacari. Dar deocamdata, in seara asta sa ne odihnim in aceasta flacara minunata. Pentru ca ele sunt atat de extraordinare, am putea vorbi despre fiecare dintre cele sapte Flacari, ore in sir - si poate chiar zile.

       In Creatie exista multe atribute diferite ale lui Dumnezeu si fiecare este reprezentat de propria vibratie energetica si actiune - pe care le numim "Flacari" sau "Raze".

       Mai au si alte nume, important cum le numim, pe cat este intelegerea intrebuintarilor si influentei lor asupra vietilor noastre. Principalele sapte Flacari mai sunt cunoscute si ca Razele Curcubeului si ele sunt in legatura cu tot ceea ce exista in Creatie.

       Exista sapte zile ale saptamanii, sapte note muzicale, sapte chakre principale, sapte glande endocrine principale, sapte organe si sisteme principale in corp etc. Lista poate continua; ati inteles ideea. Fiecare dintre aceste Raze reprezinta o vibratie cromatica specifica si este in legatura cu una dintre denumirile pe care le-am mentionat mai sus. De exemplu, fiecare zi a saptamanii este amplificata de energiile unei Raze, cu vibratia ei cromatica corespunzatoare. Fiecare nota muzicala reprezinta o culoare si o energie a unei Raze anume. Fiecare dintre cele sapte glande si sapte organe principale din corp, fiecare dintre cele sapte chakre principale se afla in legatura cu una dintre Raze sau Flacari, iar energia cu care este in legatura este amplificata in acea zona, sau zi etc.

       Flacara Reinvierii detine si energie transformatoare, care sa ne ajute sa trecem la constienta de dimensiunea a cincea. In plan eteric si la toate dimensiunile, se construiesc temple minunate, pentru a amplifica fiecare dintre multele Flacari atribute ale Creatorului.

       Exista multe temple in Telos, care hranesc aceste Flacari si pe vremea Lemuriei existau sute de temple, exact pentru acelasi scop, Flacara Reinvierii este ceva ce puteti folosi pentru totdeauna, etern, si veti beneficia tot timpul de pe urma ei.
       Acum il las pe Adama.

       Adama - Salutari, dragi prieteni, va vorbeste prietenul si mentorul vostru, Adama. Este o deosebita placere pentru mine si pentru echipa mea sa fiu din nou cu voi astazi si sa ofer perle de intelepciune si cunoastere, celor care doresc sa-si extinda constienta si intelegerea despre Dumnezeu, cu toate atributele sale minunate. Astazi sunt aici cu paznicii Flacarii Reinvierii, Lord Iisus/Sananda cu preaiubita lui flacara geamana Nada, care a fost cunoscuta in ultima ei intrupare din lumea voastra ca Maria Magdalena, acum 2.000 de ani. Ei sunt aici pentru a transmite tuturor, Iubirea lor.

       Ceea ce ati fost invatati, adevarul real despre Dumnezeu si Divinitatea voastra, in scurta intrupare pe aceasta planeta de pana acum, este atat de putin si de limitat, in comparatie cu ceea ce trebuie stiut. Acum aveti la dispozitie foarte multe cunostinte de inteles si de invatat, ca sa va deschideti constiinta si sa va reconectati la toate aspectele Divinitatii voastre - pentru ca, in final sa ajungeti la libertate spirituala. Aproape toti ati avut mii de intrupari pe aceasta planeta iar, in aceasta incarnare, cei mai multi dintre voi au avut parte de doar foarte putine perle de cunoastere adevarata. Situatia se schimba acum, intrucat in seara aceasta voi oferi constientei voastre una dintre aceste comori spirituale - un alt instrument care sa va ajute in tranzitia catre Unime si plenitudine spirituala.

       Flacara Reinvierii, ca vibratie si actiune, nu este doar o flacara vindecatoare; sfera ei de actiune este foarte vasta si, in scurt timp pe care-l vom petrece impreuna, vom putea acoperi doar notiunile de baza. Actiunile ei sunt de dimensiune universala, deoarece au loc la multe niveluri si frecvente.

       Daca va amintiti de Maestrul Iisus, de acum 2.000 de ani - el a folosit Flacara Reinvierii pentru a-si readuce la viata corpul in mormant, dupa moartea corpului lui muritor. Pana si acest fapt singular ar trebui sa va dea un indiciu. Daca va ganditi la semnificatia ei superioara, atunci ce inseamna, cu adevarat, reinvierea? Ceea ce ea a facut pentru acest mare Avatar, acum 2.000 de ani, ar putea face si pentru noi, chiar acum.

       Atributele acestei mari Flacari nu au scazut; dimpotriva, ea s-a amplificat mult, de atunci incoace.

       Iisus/Lord Sananda si preaiubita lui flacara geamana, Nada, sunt impreuna Chohani, sau paznici ai acestei Flacari Sacre. Ei sunt, amandoi, fiinte superioare de nivel inalt si doresc foarte mult sa va ajute oricand - in special in privinta minunilor realizate de aceasta Flacara Sacra. De asemenea, retineti ca, in timpul Pastelui, aceasta Flacara este in perioada de activitate maxima pe planeta. Este momentul cel mai bun pentru a profita de acest prilej, pentru a va impregna intreaga constiinta, fiinta si lumea intreaga cu aceasta Flacara minunata.

       Desi ea este permanent activa, in perioada Pastelui energia ei se dubleaza ca intensitate, in beneficiul omenirii, pentru a comemora energiile Christice aduse pe aceasta planeta de Iisus/Lord Sananda, perioada in care a trait.

       Flacara Reinvierii, ca activitate a Razei a Sasea, exprima si energiile Serviciului si Sprjinului Dezinteresat. Asta a exprimat si a demonstrat Iisus prin viata Lui si prin serviciul dezinteresat adus acestei planete, acum 2.000 de ani. El a continuat sa fie in slujba planetei si a intregii omeniri pana in prezent - si va continua si in mileniile ce vor urma.

       Experienta pe care a avut-o cu Flacara Reinvierii nu a fost ceva destinat doar Lui; El a stiut insa cum sa foloseasca aceste energii datatoare de viata. Si acum, cand ati evoluat, la un nivel de intelegere superior, este timpul sa incepeti sa le folositi singuri.
       Totul este atat de minunat - si sunt atat de fericit sa va aduc aceste informatii.

       Exista atat de multe instrumente la dispozitia voastra, pe care le-ati putea folosi ca sa va usurati viata, sa va accelerati transformarea si evolutia. Trebuie doar sa le cunoasteti si sa incepeti sa le folositi, cu perseverenta, in viata cotidiana.

       Cand doriti sa va vindecati - si pentru a reusi sa o faceti - aveti nevoie de Flacara Reinvierii, care va va aduce in corp o frecventa mult mai inalta decat cea pe care o aveti deja. Voi nu va doriti o vindecare temporala, superficiala; cu totii doriti ceva permanent si inaltator. Va doriti un tip de vindecare care sa va reconecteze mai constient cu fiinta divina care sunteti - si care este, de fapt, sursa absoluta a tot ceea ce doriti. Voi vreti ca vindecarea voastra sa va poata reflecta si exprima din nou Divinitatea, natura voastra primara. Este dreptul vostru din nastere, ca vlastar al lui Dumnezeu.

       Cand Maestrul Iisus a spus: "EU SUNT" Reinvierea si Viata", el nu vorbea despre Sinele Lui uman in intrupare. El vorbea despre legea Divina a marelui "EU SUNT", care traieste in Inima Sacra a fiecaruia dintre voi, respectiv Sinele Divin, neexprimat inca pe deplin in starea voastra actuala de constienta. El stia cum sa-l exprime, deoarece era complet conectat la Esenta Sa Divina. Trebuie sa intelegeti ca Flacara Reinvierii este o energie pe care o puteti folosi cu usurinta in beneficiul vostru, concentrandu-va asupra ei, invocand-o si incepand sa va jucati cu ea. Fiti creativi!

       Grupul - Pare extraordinar. Pana cand nu a mentionat-o Aurelia, nu mai auzisem despre ea. Cum putem sa o folosim in mod real si sa o facem sa actioneze in vietile noastre?

       Adama - Ea este unul dintre principalele atribute ale lui Dumnezeu. Va puteti "reinvia" stare financiara, corpurile, armonia familiara si puteti reinvia foarte multe domenii pe care doriti sa le extindeti in viata. Energiile reinvierii nu sunt in nici un fel limitate.
      
        Puteti folosi cuvintele "EU SUNT", stiind ca este aspectul vostru nelimitat, sau ati putea spune ceva de genul: 
       "Din Dumnezeul fiintei mele, cer sa primesc acum o mare infuzie din Flacara Reinvierii, in fiecare atom, celula si electron din corpul meu fizic si emotional, precum si in toate corpurile mele subtile. As dori ca toate aspectele vietii mele sa se vindece si sa reinvie. (Numiti alte lucruri care doriti sa renasca, cum ar fi: starea financiara, talentele, amintirile, armonia etc.)" 

       Nu exista  absolut nici o limita in ceea ce priveste utilizarea acestei energii. Daca exista lipsuri intr-un domeniu din viata voastra, daca trupul nu a ajuns inca intr-o stare de luminozitate si nemurire, daca nu manifestati inca frumusetea, tineretea si perfectiunea Divina absolute, inseamna ca electronii ce compul structura voastra fizica sufera inca de niveluri de distorsiune. Chemati Flacara Reinvierii, pentru a va veni in ajutor si pentru a va sprijini.

       Grupul - Cat de des trebuie sa facem asta?

       Adama - Deoarece energia se deplaseaza atat de incet, in comparatie cu deplasarea ei in dimensiunea a cincea, unde creatia este instantanee, pentru a obtine rezultate in dimensiunea voastra, este necesar sa va concentrati pe ceea ce doriti sa creati pana se realizeaza. De asemenea, cand va concentrati, trebuie sa-i atasati obiectivului creatiei voastre, emotii pline de iubire. Daca va concentrati o singura data, sansele de a materializa ceea ce va doriti sunt relativ slabe. Nu e cazul sa repetati afirmatiile ca un papagal, ci sa trimiteti ganduri pline de iubire, pe parcursul intregii zile, in timp ce va desfasurati activitatile, cu convingerea absoluta ca ceea ce doriti sa creati se materializeaza prin iubirea si intentiile voastre.

       Daca alegeti sa faceti afirmatii - care sunt si ele foarte utile - trebuie sa fiti siguri ca le spuneti nu ca o cerere, ci ca o declaratie de intentii pline de iubire, din inima, la intensitatea maxima a emotiilor voastre, infuzand obiectul dorit cu cat de multa credinta si recunostinta sunteti in stare.

       Este necesar sa vizualizati intotdeauna Flacara Reinvierii ca pe o energie aurie galben-portocalie, luminiscenta, ca cea pe care o vedeti in timpul unui apus de soare, vara. Imaginati-va ca este cat se poate de reala. Dati-i viata in inima si mintea voastra, deoarece, asa cum o vizualizati, asa si este. Daca doriti vindecare, trimiteti aceasta minunata energie catre problema pe care doriti sa o vindecati si asigurati-va ca repetati vizualizarea suficient de mult pentru a obtine rezultate.

       Grupul - Ati vrea sa ne povestiti, pe scurt, despre cele Sapte Flacari?

       Adama - Exista Flacara intelepciunii si Iluminarii, care rezoneaza cu diferitele tonuri de galben. 

       Apoi, este Flacara Iubirii, care rezoneaza cu diferitele nuante de roz-rosu si rubiniu.

       Mai este si Flacara Vointei lui Dumnezeu, care rezoneaza cu diferitele tonuri de albastru. 

       Flacara Vindecarii rezoneaza cu tonuri de verde smarald.

       Flacara Inaltarii este de un alb pur si cuprinde toate celelalte Flacari, ca vibratie. 

       Flacara Reinvierii este cea asupra careia ne-am concentrat astazi.

       Ultima, dar nu cea de pe urma, este cea pe care multi dintre voi o cunosc, Flacara Violeta a Transformarii, adusa ca un mare dar inapoi pe Pamant, la inceput secolul trecut, de catre preaiubitul nostru St. Germain.

       Energiile acestor Flacari sunt conectate si cu chakrele voastre. Pe masura ce va veti ridica nivelul de constiinta, veti descoperii mai mult de sapte Flacari si veti vedea cum vi se vor deschide multe alte chakre. Toate aceste Flacari lucreaza individual, dar si impreuna, intr-un mod sincronizat, sub forma de curcubee de lumina, pentru a va ajuta si sprijini. Mai exista si energii, cum ar fi Flacara Bucuriei, Flacara Armoniei, Flacara Linistii si Pacii, etc. Lista poate continua, la nesfarsit.

          Ceea ce as dori sa va transmit sau sa va explic in continuare, sunt cateva notiuni despre electroni.

       In termeni ce pot fi intelesi de oameni, cea mai mica manifestare a vietii poate fi masurata in electroni. Acesti electroni reprezinta particule de energie din corpul Creatorului Primar, care este etern, indestructibil, plin de lumina si inteligent. Electronii sunt substanta luminoasa universala pura, reactionand ca fulgerul la puterile creatoare ale lui Dumnezeu si ale oamenilor. Sub diferite forme, ei alcatuiesc atomii lumii fizice. Spatiul interstelar este plin de aceasta "esenta-lumina" pura. Numarul de electroni care se combina cu altii, intr-un atom anume, este rezultatul "gandului" constient si este influentat de acesta. Viteza cu care se rotesc in jurul miezului central, este rezultatul "sentimentelor" si, prin urmare, este influentata de acestea. Intensitatea miscarii de rotatie din miezul central este "respiratia lui Dumnezeu". Prin urmare, cea mai concentrata activitate a "Iubirii Divine", energia care face sa creasca ceea ce reprezinta hrana voastra, orice substanta pe care o gasiti in dimensiunea a treia, toate sunt alcatuite din diferite manifestari ale electronilor care fac parte din categorii diferite. Totul este format din aceeasi substanta, numita electron. Sunt unii care o denumesc altfel, dar nu conteaza ce nume alegeti sa-i dati. Totul este constituit din acelas lucru, energia Sursei primare, sub forma "Iubirii".

       Elecronii sunt creati ca particule energetice din planurile eterice ale constiintei si aceasta energie este neutra, fiind complet in slujba Vietii. Ei se manifesta in forma, doar cand sunt definiti de alte parti constiente ale vietii. Electronii iau forme si densitati diferite, dupa cum au fost definiti. In lumea voastra, cand definiti energia ca fiind ceva mai putin decat Iubire pura, cand creati din frica, manie, sau cu lacomie, folositi incorect electronii si denaturati scopul lor original - acela de a servi Viata. Creatia denaturata devine apoi proprietatea voastra si trebuie sa va descurcati cu programarea cu care i-ati definit, pana cand, in final, va echilibrati toate datoriile de viata, folosind Iubirea - purificand astfel electronii pe care i-ati folosit in mod necorespunzator. Acest lucru l-ati numit "echilibrarea karmei".

          Luati aminte, dragi frati si surori, la ce o sa va spun acum. Este foarte important sa va aduceti aminte de asta, tot timpul.

       Dumnezeu va da, zilnic, o cantitate nelimitata de electroni, pentru ca sa va creati viata cu ei - si sunteti liberi sa creati tot ce doriti. Conform cu gandurile, intentiile si emotiile voastre, viata reflecta intotdeauna modul in care folositi electronii pusi in permanenta la dispozitia voastra.

       In general, omenirea nu a inteles utilizarea corecta a electronilor - sau, cu alte cuvinte, a energiei pusa la dispozitia ei. Sunt cunostinte care au fost uitate.

        Prin folosirea incorecta a energiei - asa cum faceti de mult timp pe Pamant - ati creat multe dureri si greutati voua, planetei, precum si tuturor celor care evolueaza aici.

       Grupul - Folosind gresit aceasta energie, prin indoiala de sine, emiterea de judecati, frica, prin toate aspectele negative ale emotiilor si actiunilor noastre care nu exprima iubire?

       Adama - Da, electronii doresc sa raspunda la Iubire. Cand ii definiti necorespunzator, cu vibratii diferite de cele ale Iubirii sau Bucuriei, ei devin oarecum distorsionati - si aceasta denaturare devine responsabilitatea noastra cosmica. Cum cred ca se simt electronii folositi pentru energia nucleara, sau pentru alte genuri de distrugeri? Retineti ca ei poarta constiinta si inteligenta Creatorului primar. Pentru ca sunt angajati in a servi neconditionat Viata, ei trebuie sa serveasca omenirea in orice mod alege aceasta sa foloseasca energia si, de cele mai multe ori, acesti electroni raman impregnati in negativitatea omenirii, uneori pentru eoni. Ei nu doresc asa ceva si nici nu au fost creati in acest scop, dar trebuie sa se spuna.

       Omenirea poate utiliza electronii pentru a crea un paradis perfect pentru ea insasi, pentru planeta, pentru tot ce traieste pe ea - sau ii poate folosi pentru a se distruge, atat pe ea cat si lumea ei. Acesta este un experiment al liberului arbitru pe aceasta planeta. Nu toate planetele poseda liber arbitru in masura in care il aveti voi, pe Pamant. Folosirea incorecta a liberului arbitru a reprezentat mult timp o experienta foarte dureroasa pentru omenire. De aceea este important sa intelegeti folosirea corecta si folosirea incorecta a electronilor.

       Flacara Reinvierii poate sa va ajute sa purificati electronii pe care i-ati folosit incorect, pentru ca acestia sa revina la starea de armonie. Toate Flacarile lui Dumnezeu sunt facute si ele din electroni, ca toate celelalte.

       Grupul - Vrei sa spui este ca, daca ne orientam spre frica si emotii negative, energia - al carui conductor suntem - este folosita incorect, sau este denaturata. De la Sursa Creatoare, electronii sunt impregnati cu Iubire si insufletiti de constiinta, circuland spre noi si prin noi, in folosul nostru.

       Adama - Exact. Si asta se intampla la fel, pentru tot in univers. Electronii reprezinta energia pe care o folositi sa va creati viata, in fiecare zi. Daca folositi incorect electronii sau energia, in jurul si in interiorul vostru se creeaza campuri de intuneric. Daca ii folositi in mod necorespunzator, pentru a crea frica in voi, sau proiectati acest gen de energie asupra altora - sa spunem , prin indoieli s-au judecati - electronii propriului vostru corp se distorsioneaza si, in final, duc la aparitia bolilor, a lipsei de vitalitate, a imbatranirii etc.

        Grupul - Cum corespunde folosirea Flacarii Renvierii necesitatilor noastre, pe masura ce ne indreptam spre desavarsire, capatand intelepciune si intelegere din experientele noastre?

       Adama - In primul rand, trebuie sa intelegeti ca Flacara Reinvierii nu este singura Flacara ce sustine Viata. Fiti constienti ca nu puteti folosi energia lui Dumnezeu, fara consecinte. Cand veti incepe sa modificati energia lui Dumnezeu, cu Iubire, atunci electronii vor incepe sa circule intr-un mod foarte diferit, creand armonie, deoarece aceasta este natura lor. Natura lor este Divina, ca si a voastra.

       Grupul - De multe vieti, purtam tiparele abandonului, tradarii si respingerii. Cum putem folosi Flacara Reinvierii pentru a incepe sa lucram asupra unor astfel de aspecte, adanc inradacinate, ale Sinelui?

        Adama - Mai intai, va trebui sa lucrati cu emotiile si sa deveniti foarte constienti de tiparele de gandire. Puteti invoca Flacara Reinvierii pentru a va ajuta sa restabiliti armonia in viata si sa vindecati toate problemele.

       Cand veti incepe sa modificati energia, sau electronii, cu Flacarile lui Dumnezeu, electronii vor incepe sa se roteasca intr-o directie diferita - respectiv, in sensul acelor de ceasornic si nu invers. Puteti folosi Flacara Reinvierii pentru purificarea si ridicarea vibratiei in toate corpurile voastre - emotional, fizic si mental - deasupra vibratiilor denaturate de boala si lipsuri.

       Aceasta lucrare interioara trebuie adoptata ca un mod de viata, ca un proces in desfasurare - "evolutie in actiune" - nu doar ca pe ceva ce faci o data la nu stiu cat timp. Este cea mai importanta munca si cel mai important scop pe care vi le-ati putea stabili in viata. Este cheia catre libertatea spirituala pe care o doriti atat de mult. Puteti lucra cu Flacara Reinvierii toata viata si ea va va usura intotdeauna drumul si va va aduce mai multe minuni in viata.
      
        Cati oameni folosesc vechea fraza, cum a fost ea oferita de Maestrul Iisus, acum 2.000 de ani: 
       "Eu sunt Reinvierea si Viata"? 
Aceasta este o mantra primita de la invatatorul lui, Marele Conducator Divin, pe cand calatorea prin India, in vremea anterioara perioadei cand s-a pus in serviciul public. Trebuie sa intelegeti ca, pe parcursul vietii, el a folosit in mod activ Flacara Reinvierii, in asa masura si cu atata forta, incat dupa moartea lui acumulase suficienta energie in corpul cauzal pentru a-si putea ridica trupul din moarte.

       De asemenea, el a extras din rezervorul de energie pe care El insusi a acumulat-o, ceea ce a avut nevoie ca sa savarseasca multe dintre miracolele pe care le cunoasteti si cele pe care nu le cunoasteti. Una dintre sarcinile Lui, printre multe altele, a fost aceea de a intrupa si de a deveni, in totalitate, Flacara Reinvierii, pentru a realiza tot ce dorea. Si si-a indeplinit sarcina, cu Gratie si desavarsire.

        Grupul - Uau, Adama!

       Adama - Este un lucru pe care-l puteti face si voi cu usurinta si fara eforturi financiare. Darurile acestei Flacari sunt impersonale; nu sunt limitate la o singura fiinta, care a trait acum 2.000 de ani, ci apartin tuturor copiilor Creatorului, oricand si oriunde. 

       Unii o folosesc pentru situatia lor financiara: "Eu sunt reinvierea si viata situatiei mele financiare".

       Cand veti incepe sa o folositi, veti deveni constienti de multe lucruri pentru cresterea voastra spirituala. Inainte de a primi ceea ce va doriti, s-ar putea sa fie nevoie sa faceti o multime de corectii de constiinta. Pe masura ce va veti concentra pe  obiectul dorintelor voastre, vi se va arata ce trebuie aliniat si, pe masura ce vor aparea schimburi de constiinta, viata voastra se va schimba in bine.

       "Sinele vostru Divin" va va aduce in plan constient toate credintele si atitudinile gresite, care stau in calea manifestarilor voastre. Vi se vor arata toate acestea, pentru ca voi sa va ganditi la ele si sa capatati o mai mare intelepciune, insa dezvoltarea discernamantului folosit pentru a le recunoaste si a face schimbarile necesare de constiinta, depinde de fiecare dintre voi. Daca deveniti constienti de folosirea incorecta a finantelor, in trecut, incepeti acum sa folositi Flacara Violeta a Transformarii, Flacara Iertarii din inima Mamei Quan Yin si energia Reinvierii, pentru a va ajuta sa purificati aceste energii din trecut si sa va ganditi la ce anume sa invatati din asta.

       Flacara Reinvierii are nuanta si culoarea care va poate ajuta. Vizualizati-o ca pe o energie aurie radianta, de tipul unui soare, mai mult portocalie decat aurie. Imaginati-va, ca in timp ce lucrati cu aceasta vibratie, stati intr-un scaun invaluit complet de energia Flacarii Reinvierii.

       Stiti prea bine ca batranetea si degenerarea nu au fost niciodata atribute naturale ale vietii. Aspectul corpului fizic este determinat de cantitatea de lumina existenta in vehiculele voastre inferioare, respectiv in corpul emotional, mental, eteric si fizic. Emisia naturala de lumina prin aceste corpuri formeaza zidul de protectie din jurul vostru, numit canal de lumina.

        Atunci cand electronii se deplaseaza lent in organe si celule, ei atrag mai putina lumina de la Sinele vostru Superior si apoi apare o rezistenta naturala, iar curentul de lumina se micsoreaza. Vitalitatea corpului si cum veti incepe sa va simtiti, are legatura cu cat de mare este viteza de rotatie a electronilor din corpul vostru.

       Cu cat aveti mai multe toxine si mai putina lumina, cu atat electronii se vor roti cu o viteza mai mica, iar acest lucru duce la boli, la deviere de la planul Divin, la functionare necorespunzatoare a organelor, glandelor si sistemelor si, in final, la imbatranirea intregului vostru corp. In Telos, noi am atins nemurirea - in principal, pentru ca am invatat sa eliminam complet negativitatea din noi si din tot ceea ce facem in viata fizica, din atitudinile mentale si din corpurile emotionale. Ne purificam in mod regulat, cu multele instrumente despre care va vorbim. Electronii nostri se rotesc la o viteza care ne pastreaza permanent corpurile tinere si frumoase. Odata ce incepi sa o intelegi, nemurirea nu mai este un mister, ci o desfasurare a "Vietii reale", care este Divina si naturala.

       Grupul -  Maestrii fac vreodata greseli?

       Adama - Trebuie sa intelegeti ca, atunci cand vorbim despre maestri si starea de maestru, exista diferite niveluri. Exista maestri de dimensiunea a patra si a cincea, si maestri ai tuturor dimensiunilor. In fiecare dimensiune, se invata niveluri superioare de maestrie. De exemplu, daca vorbesti de maestri din cea de-a patra dimensiune, e adevarat, ei pot face greseli, dar acestea fac parte din progresul lor de invatare, la fel ca in cazul vostru, al tuturor. In principal, voi invatati din greseli. Greselile pe care le fac nu sunt foarte grave, deoarece ei lucreaza intotdeauna cu mai multa intelepciune, sub indrumarea maestrilor din dimensiuni superioare. La niveluri superioare, noi lucram in grupuri si in unitate, astfel incat sa beneficiem intotdeauna de intelepciunea intregului si a celor mai avansati spiritual.

       Nu esti niciodata judecat pentru greselile tale - tu esti singurul care te judeci. Unii opun o rezistenta atat de mare la a invata conceptele legilor Divine, incat adesea aleg, la nivel de suflet, sa ajunga in situatia aparitiei unui cancer si sa moara, pentru a invata. Pe de alta parte, daca cineva decide (intotdeauna la nivel de suflet) sa faca acelasi tip de cancer pentru a se vindeca si a-si invata lectiile din aceasta viata, atunci se va putea vindeca relativ usor si foarte natural. El incepe prin a-si schimba dieta, atitudinile fata de viata si fata de ceilalti, incepe sa fie recunoscator pentru tot ce apare in experienta lui de viata si sa cultive bucuria si iertarea. Pe masura ce fac procedeaza astfel, cu o atitudine de reinnoire si iubire de sine, va avea loc adevarata vindecare. Orice poate fi vindecat - absolut orice!

       Tot ceea ce vi se intampla in viata - sa spunem ca v-ati pierdut casa intr-un incendiu, sau ati avut un accident si v-ati pierdut un picior, sau unii au orbit, altii au pierdut mari sume de bani, sau s-au despartit de persoana iubita - indiferent de ce se intampla, chiar daca provocarea este mica sau mare, va propun ca in loc sa fiti deprimati, enervati si plini de resentimente, sa spuneti: "Ce pot invata si vindeca prin asta?"

       Capitularea in fata lectiilor pe care ar trebui sa le invatati din acest gen de provocari, este cheia pentru a trece prin ele foarte rapid. Apoi viata vi se va schimba si nu va mai trebui sa va luptati in continuare cu acelasi tip de lectii. Puteti trece la altele, care va vor aduce mult mai multa bucurie. Lectiile nu trebuie intotdeauna sa fie dificil de invatat; ele devin dificile pentru cei care au ales, iar si iar, de-a lungul a mai multe incarnari, sa le ignore total.

          Sunt persoane care, viata dupa viata, nu au dorit sa vada, sa stie, sau sa aiba nimic de-a face cu lectiile lor.

       Apoi, vine o vreme cand viata nu va va mai permite sa ignorati semnalele sufletului si aceasta este perioada cand, pentru un timp, ea devine destul de dura. Nu e nevoie sa va luptati, la nesfarsit, cu lectiile voastre. Ati putea trece rapid prin ele, pana cand incepeti sa va dati seama de manifestarea extraordinarei lumini stralucitoare care sunteti si sa ajungeti apoi la cunoastere. Lectiile pe care le invatati se manifesta deoarece "voi" le-ati creat. Nu Dumnezeu va trimite toate aceste lectii, pentru a va enerva. Prin folosirea corecta sau incorecta a "liberului arbitru", voi v-ati creat - constient sau inconstient - realitatea.

       Pe masura ce va asumati responsabilitatea, analizati lectiile si intrebati: "Ce trebuie sa invat eu din aceasta incurcatura pe care am creat-o si ce binecuvantari se ascund in ea? Care este darul?" veti sti ca orice situatie negativa sau dificila din viata poate fi transformata in ceva minunat, daca este abordata in mod corespunzator. Chiar si o boala, sau o pierdere financiara, poate fi prilejul manifestarii unor binecuvantari chiar si mai mari, daca va deschideti constiinta pentru a le primi. Cati oameni devin mai intelepti dupa o boala sau o despartire?

       Sa spunem, de exemplu, ca mai sunt inca multi oameni care se poarta urat cu animalele, deoarece in constiinta lor sunt foarte departe de adevarul Divinitatii lor si al Unitatii a tot ceea ce este viu. Multi mai traiesc inca in iluzia ca animalele nu au nici o valoare, sau ca sunt forme inferioare de viata, nu-i asa?

       Modul cand oamenii se poarta urat, sau le fac rau animalelor, ei neaga faptul ca si acestea sunt alcatuite din acelasi "material" - electroni ce provin de la Creatorul primar - ca si ei. Este aceiasi energie ca cea din care este facut corpul vostru, masa, scaunele sau computerul la care lucrati. Odata ce veti intelege ca tot ceea ce exista traieste din energia Creatorului si ca energia de baza este aceeasi, veti deveni complet constienti ca nu puteti face "niciodata" rau unei fiinte vii, fara a va face rau si voua, in aceeasi masura si intotdeauna cu dobanda.

       Cand va faceti rau voua sau oricarei parti a lumii vii, aceasta devine propria voastra creatie, iar energiile folosite pentru ea genereaza campuri de negativitate in jurul vostru, care, la un moment dat, vor trebui purificate de voi.

       Asta se intoarce la voi sub forma provocarilor vietii, sau karma, pentru a fi analizate de voi. Ori de cate ori faceti rau unei parti a lumii vii - indiferent sub ce forma a fi ea - va faceti voua un rau mai mare.

       Odata ce oamenii vor intelege acest principiu, ei vor inceta sa mai creeze in separare si vor incepe sa creeze in mod real cu iubire si totul va reveni la perfectiunea sa autentica.

       Grupul - Adama, permite-mi sa adaug ca nu este vorba doar despre imparatia animalelor, ci si despre cea a plantelor, a animalelor, a spiritelor naturii si elementarilor, care si ele sufera de actiunile oamenilor lipsiti de cunoastere.
       Sunt atat de multe parti ale societatii care violeaza si jefuiesc Pamantul si, din acest motiv, nu mai functionam conform legilor gratiei Divine.

       Adama - Bineinteles. Am folosit animalele ca sa dau un exemplu. Cei care polueaza si violeaza planeta, polueaza sursele de apa, aerul de care aveti nevoie ca sa respirati si care produc nori de substante chimice in atmosfera, pentru a va otravi in mod constient fiecare respiratie, vor suferi rasplata propriei lor creatii. Nimeni - si spun, nimeni - nu poate sa scape vreodata de marea lege a justitiei Divine.

       Ce semanati, aceea culegeti! Unii oameni care se afla acum pe Pamant au facut si mai fac inca atata rau planetei, surorilor si fratilor lor incat, pentru durerea creata, va fi nevoie de un numar foarte mare de vieti pline de greutati, in care sa invete lectiile Iubirii, sa repare greselile si sa le compenseze printr-un serviciu inchinat Vietii.

       Grupul - Am putea presupune ca acesti oameni nu vor intra, prea curand, in dimensiunea a cincea.

       Adama - Cu siguranta ca nu. Nu toata lumea va trai experienta constiintei celei de-a cincea dimensiuni pana in 2012, prin intermediul procesului de Inaltare. Aceasta data este valabila doar pentru cei care se pregatesc in mod staruitor. Restul omenirii va ramane pe loc, pana ce vor fi respectate toate cerintele necesare pentru a primi o asemenea bunavointa Divina. Se asteapta ca unii sa faca saltul inainte de anul 2012, iar altii se vor ridica atunci, impreuna cu planeta. Mai sunt si cei care vor ramane in dimensiunea a treia, in corpuri fizice, deoarece nu sunt tocmai pregatiti. Aceste suflete vor sta in a treia si/sau a patra dimensiune, cat timp vor avea nevoie pentru a ajunge la acest nivel, chiar daca asta inseamna douazeci, treizeci sau patruzeci de ani - si chiar mai mult. Aveti o eternitate in fata si nimeni nu va va forta sa faceti ceva ce nu doriti.

        Grupul - O alta idee gresita, care circula la suprafata, este ca toti vor trece in dimensiunea a cincea, pe masura ce Pamantul va trece in starea de Inaltare.

       Adama - Toti cei care si-au deplasat constiinta la iubirea neconditionata si au indeplinit cu staruinta toate celelalte cerinte pentru Inaltare, vor face, cu siguranta, trecerea odata cu planeta. Dar ceilalti vor trebui sa-si traiasca creatia si sa-si continue evolutia, pana inteleg sa treaca la iubire si la constiinta intregului. Mult ajutor si mila vor fi acordate celor care aleg Inaltarea acum, dar cei care nu doresc asta cu infrigurare, nu vor reusi in acest ciclu. De fapt, cei mai multi oameni de pe planeta sunt buni si iubitori, chiar daca nu sunt treziti din punct de vedere spiritual.

       Dar sunt unii care au creat, iar si iar, atat de multe probleme pe aceasta planeta si au provocat atata durere celorlalti, incat, chiar daca ar alege sa se alinieze la constiinta Christica acum, tot va trebui sa se confrunte si sa experimenteze rasplata creatiei lor denaturate. Pentru ei, Inaltarea devine o posibilitate intr-un alt ciclu. De fapt, toti se vor inalta inapoi in Inima Creatorului; este doar o chestiune de timp. Pentru ei, asta se va intampla atunci cand vor alege sa realizeze lucrarea spirituala si sa faca schimbarile de constiinta necesare.

       Nimeni nu este scutit de confruntarea cu creatia denaturata si de necesitatea de a echilibra totul inapoi in Iubire. Dimensiunea a cincea este un loc de Puritate, Iubire si Perfectiune Divina. Credeti ca portile ei vor fi deschise tuturor celor care vor incerca sa intre cu bagajele karmei lor, cu negativitate, violenta si intuneric? Categoric nu, pentru ca ar polua si ar crea rupturi grave in dimensiunea a cincea - si asta este exact lucrul de care incercati sa scapati.

       Toti cei care vor alege asta, vor avea ocazia de a intra in dimensiunea a cincea - dar stiti ca nu toti aleg acest lucru acum. Toti pot trece prin portile Inaltarii, dar trebuie sa intelegeti ca multi au ales altceva si ca alegerile lor sunt onorate si respectate. Cand vor experimenta suficiente cicluri de reincarnare, de nastere si renastere, dureri si suferinta, vor face alte alegeri. Ei se vor schimba si vor reusi, in cele din urma, deoarece fiecare reprezinta o parte din planul Divin si din Dumnezeu.

          Va invit pe toti sa faceti aceasta alegere in inima voastra. Vreti sa veniti acum, sau doriti sa mai asteptati inca un ciclu indelungat?

       Daca portile Inaltarii se deschid larg in aceasta perioada, asta nu inseamna ca vor ramane deschise pentru totdeauna. Portile Inaltarii au fost inchise foarte mult timp pentru locuitorii de la suprafata acestei planete - si nimeni nu stie cand se vor deschide din nou. Decizia nu ne apartine. Nu va putem spune ceea ce nu stim, dar stim ca ocazia a sosit si ca ar putea trece inca vreo cateva mii de ani pana cand va mai exista o astfel de ocazie. Va sugeram sa nu ramaneti pe tusa, intr-o stare de indecizie. Faceti alegerea din inima, daca doriti sa veniti acum sau mai tarziu - si angajati-va in acest sens.

       Pentru cei care iau, intr-adevar, decizia de a veni acum sau mai tarziu, lasati-ma sa lamuresc ceva. Sunt acum pe Pamant persoane in varsta, care, in planurile lor interioare au ales sa se inalte, dar nu o vor face in aceasta viata, deoarece mai sunt multe lucruri pe care trebuie sa si le clarifice si sa le inteleaga.

       Va fi prea dificil pentru ei. Unii dintre ei au corpuri batrane si bolnave si nu au avut ocazia sa se deschida complet in fata acestei cunoasteri. La nivel de suflet, ei sunt oameni foarte buni si nu au facut nici un rau nimanui. Multi dintre ei isi vor parasi corpurile, dar asta nu inseamna ca nu se vor inalta. Gratia Divina a hotarat ca ei sa primeasca o alta ocazie de a se incarna in "lumea noua" spre care ne indreptam - iar, in urmatoarea viata, procesul de Inaltare va fi mult mai usor si mai plin de bucurie pentru ei. Aceasta este gratia Divina pe care o vor primi.

       Grupul - Cei care se vor intrupa pe noua planeta, care se va numi Excelsior, trebuie sa-si termine lucrarea, inainte de a se inapoia pe Pamant din dimensiunea a cincea?

       Adama - Unii dintre ei se vor intrupa pe Excelsior, sau in alta parte, iar unii se vor incarna din nou aici, deoarece ciclurile incarnarilor pe Pamant nu s-a terminat. De fapt, asta nu conteaza, deoarece aceasta planeta mica si minunata are mult de oferit pentru a ajuta la vindecarea sufletelor care au stat atata vreme aici, in durere, si sunt foarte legate de Pamant. Cei care se vor intrupa aici, se vor inalta de aici si se vor uni cu noi aici, deoarece totul face parte din acelasi mare plan al Inaltarii.

       Pe masura ce oamenii de pe aceasta planeta vor trece in constiinta de dimensiunea a patra si a cincea, ei vor continua sa aiba copii. Majoritatea civilizatiilor din dimensiunile superioare au copii, intr-un fel sau altul. Multe din aceste suflete se vor inalta in plan fizic data viitoare, deoarece au luat deja decizia de a se inalta in urmatoarea experienta de viata. Fiecare suflet va beneficia de ocazia potrivita. Cei care se vor intrupa pe Excelsior, vor avea o adevarata ocazie de aur acolo - la fel de minunata ca si a celor care se vor intoarce aici pentru incarnare. Excelsior poate fi comparata cu Lemuria, gradina Edenului, asa cum era ea la inceputuri, inainte de caderea constiintei. Multe suflete de aici s-au intrupat pe Excelsior in ultimii 20-25 de ani. Toate sufletele de aici se simt foarte bine in noul lor camin.

       Acum as dori sa explic mai multe despre modul de folosire a Flacarii Reinvierii, pentru reintinerirea corpului. Am dorit sa vorbesc si despre nemurire in aceasta seara, dar e un subiect vast. Inainte de a vorbi despre nemurire, este important de inteles modul de folosire a Flacarii Reinvierii, precum si a celorlalte Flacari. Energia Reinvierii este o vibratie foarte importanta pentru obtinerea nemuririi corpului fizic. Daca doriti sa faceti trecerea impreuna cu corpul vostru, chiar acum, fara a trece prin procesul de moarte fizica, Flacara Reinvierii va va ajuta foarte mult. Vedeti voi, cand sunteti cu adevarat interesati de propria evolutie si lasati Flacara Reinvierii sa treaca prin corpul vostru, in mod regulat, incepeti sa exprimati un nivel superior de armonie, frumusete si vitalitate. Apoi, nemurirea incepe sa se exprime din ce in ce mai palpabil in viata voastra.

       Sufletul care a ajuns la un anumit nivel de maturitate ar trebui sa fie mai frumos si mai deosebit, ca fata si forma, odata cu trecerea anilor. Acest proces de imbatranire prin care treceti, pe masura ce se acumuleaza anii, se va schimba in mod natural, in urmatoarea perioada. Deja se schimba la unii. Curand, pe masura ce veti imbatrani, veti incepe sa exprimati mai multa frumusete si perfectiune in corpul fizic. Nu va canta inima, la auzul acestei vesti?

       Degenerarea corpului, pierderea vitalitatii si aspectul imbatranit nu reprezinta un atribut Divin, ci o denaturare. Am vrea sa va incurajam sa credeti ca Flacara Reinvierii are capacitatea de a incepe sa inverseze procesul de imbatranire, pentru a va face sa straluciti. Puteti sa va imaginati ca daca fiecare celula, atom si electron din corp ar incepe sa straluceasca impreuna cu Flacara Reinvierii, ati deveni luminos si radiant? Corpurile voastre ar prelua aspectul frumusetii extraordinare a Sinelui vostru Divin. Pe masura ce vor trece anii, veti deveni din ce in ce mai frumosi si mai Divini in forma fizica. Noi am obtinut asta in Telos si acesta este principalul meu mesaj din seara de acum. Intrucat structura noastra genetica este, in general, aceeasi, ceea ce am obtinut noi poate fi obtinut si de voi. Sunteti pregatiti pentru meditatie?  

💕💕💕


Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:
„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”



***NOTA***

       Prin aceste cuvinte imi exprim toata recunostinta Maestrilor Inaltati, pentru invataturile aduse si descrise in aceste trei volume prin intermediul Aureliei, un Multumesc din toata Inima Mea!!!

       Pentru cei care acum, au ajuns pe aceasta pagina, recomand a se lectura fiecare capitol in parte, pentru ca fiecare are in esenta importanta lui in aceasta deschidere, spre inaltarea fiintei, a desavarsirii de sine!!!

       Pace, Iubire si Lumina,
       Suzi M.


2 comentarii:

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!