METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

luni, 11 mai 2015

CAPITOLUL 13 – Marele Templu lemurian de Jad din Telos si flacara vindecarii, o activitate a razei a cincea


       Adama ne vorbeste despre vindecare si despre Lemuria.

       O meditatie profunda ne duce la Marele Templu de Jad din  
       Telosunde ceea ce traim este incredibil de vindecator si de
       revigorant.

       Salutari prieteni, va vorbeste Adama din Telos. Ori de cate ori sunteti invitati pentru a va intalni cu noi si a va da invataturile noastre, este intotdeauna un moment de mare bucurie si implinire pentru toti cei din Telos. Astazi, am dori sa discutam despre un nou mod de abordare a vindecarii si, de asemenea, sa va facem cunoscut un minunat templu de vindecare pe care-l avem in Telos, numit Marele Templu de Jad. Accesul in acest sanctuar extraordinar a fost inchis celor de la suprafata, inca de la scufundarea continentului nostru.

       Totusi, de curand, usile acestui mare templu de vindecare au fost redeschise tuturor celor care doresc sa-l viziteze. Sunteti invitati sa veniti aici in corpurile voastre eterice pentru a va reincarca, a va purifica si a invata despre vindecare, la un nivel de intelegere. Aceasta noua dispensa este, intr-adevar, un privilegiu de care voi toti, cei de la suprafata, puteti beneficia in aceasta perioada de schimbare si de vindecare a omenirii si a planetei.

       Marele Templu de Jad a existat intr-o forma fizica, pe vremea Lemuriei si principala sa preocupare era “vindecarea”, in adevaratul sens al cuvantului. Acest sanctuar a fost, initial, inaltat in perioada de glorie a Lemuriei si, timp de sute de mii de ani, energiile sale au binecuvantat vietile oamenilor. In interiorul templului ardea flacara nemuritoare a vindecarii planetei. Aceasta era intretinuta de taramul angelic, de Sfantul Spirit si, de asemenea, de iubirea celor din Lemuria. Energiile acestui templu mentineau echilibru adevaratei vindecari pentru planeta insasi, pentru locuitorii ei, precum si pentru Mama Pamant.

       Atunci cand ne-am dat seama ca Lemuria era in pericol, si ca in final va fi distrusa, am stiut si ca acest sanctuar maret va disparea din planul fizic. Am incercat sa construim copia sa fizica in Telos. Desi aceasta copie este putin mai mica decat templul original, toate inregistrarile energiilor “Flacarii Nemuritoare pentru Vindecare” din momentul crearii lui au fost transferate in Telos. Energiile sunt inca in curs de amplificare si astazi. Aceasta energie de vindecare extraordinara nu a fost niciodata pierduta pe planeta, chiar si dupa ce continentul nostru a fost distrus.
       Toate energiile si comorile sale au fost mutate inainte de acest eveniment.

       Activitatea de planificare, in vederea construirii acestui templu si de mutare a energiilor sale, a avut loc cu cateva mii de ani inainte de scufundarea Lemuriei. Multe alte copii ale unor sanctuare importante au mai fost construite in acelasi mod in Telos, in acea vreme. Pentru a ne salva cultura si cat mai multi oameni posibil, a trebuit sa ne planificam strategia cu cinci mii de ani inainte de momentul efectiv al cataclismului prezis.

        Vindecarea este atat de necesara acum pentru voi toti – si,
        Din acest motiv, noi am deschis usile Marelui Templu de
        Jad pentru a veni, in prezent, in ajutorul omenirii.

       Este marea noastra placere de a va invita sa veniti aici in corpul vostru eteric, pe timpul noptii, si sa primiti o intelegere mult mai mare a ceea ce inseamna vindecarea adevarata, fata de cea pe care o aveti in prezent. Cand veti ajunge aici, avem ca ghizi un mare numar de persoane care sunt intotdeauna dispuse sa va ia “sub aripa lor”, din punct de vedere spiritual si sa va ajute in vindecarea traumelor si a suferintelor profunde din trecut si din prezent. Pe masura ce va veti vindeca de durerea si traumele voastre interioare, se vor restabili, de asemenea, si starile dificile din vietile si corpurile voastre fizice.

       Durerile si greutatile externe sunt intotdeauna oglinzile suferintelor si temerilor interioare. Acestea va arata ce trebuie vindecat si transformat in constiinta voastra. Va putem repartiza trei consilieri pentru fiecare dintre cei care vin aici; ei va pot ajuta cu orice ar putea fi nevoie pentru revenirea la intregul fiintei voastre. Un consilier se concentreaza pe corpul vostru emotional, altul pe cel mental, iar al treilea pe vindecarea corpului vostru fizic – totul, intr-o deplina armonie si sincronicitate. Astfel, vindecarea voastra devine un proces mult mai echilibrat decat daca v-ati concentra doar pe unul dintre aspectele voastre, fara a intelege si a va modifica programarea interna. Stiti si voi ca atunci cand unul dintre aspectele voastre nu este in echilibru perfect, el va afecteaza toate celelalte aspecte ale fiintei.

  • Si cum poate ajunge cineva la Marele Templu de Jad, in corpul sau eteric?

       Prin intentie, prieteni! Ceea ce trebuie sa faceti este sa va propuneti, in meditatia voastra, intentia de a veni in acest temple, sau inainte de a va duce la culcare, seara. De exemplu, ati putea spune Sinelui vostru Divin, ghizilor si maestrilor vostri urmatoarea rugaciune:  

“Din Dumnezeul Fiintei mele, cer sa fiu condus la Marele Templu de Jad din Telos, in aceasta noapte. Le cer ghizilor, maestrilor si ingerilor sa ma duca acolo, in timp ce corpul meu se odihneste in urma activitatilor de peste zi”. 

De asemenea, ati putea sa va formulati propriile rugaciuni-cerere. Stabiliti, ca intentie, venirea aici pentru reincarcare, purificare, vindecare, consiliere – sau, pur si simplu, pentru a va uni si interactiona cu noi, sub influenta energiilor flacarii vindecarii.

       Odata ce ajungeti aici, stim cum sa va purtam de grija. In esenta, in corpul sufletului vostru superior, voi stiti cum sa ajungeti aici si singuri; aveti incredere ca, pur si simplu, acest lucru se intampla – chiar daca, atunci cand va treziti, in plan constient nu va mai amintiti experienta traita. Inca nu trebuie sa va reamintiti. Corpul vostru eteric arata aproape identic cu cel fizic, doar ca e mai perfectionat. Atunci cand sunteti aici in corpul vostru eteric, veti avea senzatia ca acesta are o consistenta aproape fizica. Iata ce va asteapta in viitor. Va simti cum corpul vostru transformat are consistenta fizica, desi se va elibera de multa densitate, iar vibratia sa va fi mult mai inalta.

       In procesul de transformare a constiintei si a corpului fizic, voi nu pierdeti nimic. Incorporati vibratii superioare, mai subtile – si mai multa lumina. Tot ceea ce veti pierde este o mare parte din densitatea pe care nu o doriti. Corpul vostru va deveni mai rafinat, mult mai frumos, nelimitat, nemuritor si il veti simti la fel de fizic ca in prezent, doar ca nu veti mai fi nevoiti sa traiti experienta limitarilor de orice fel. Veti calatori cu viteza gandului si va fi foarte distractiv, va promit!

  •        Poti sa ne oferi cateva exemple potrivite despre cererile de vindecare pe care cineva le poate aduce in templu?

       In esenta, cei mai multi oameni de pe aceasta planeta au probleme fizice si o multime de temeri care declanseaza multe dintre provocarile din vietile voastre de zi cu zi. De asemenea, aveti emotii prinse in capcana mintii voastre subconstiente si constiente, care vi s-au intiparit in suflet in multele experiente anterioare, care nu au fost doar dureroase, ci deseori deosebit de traumatice. Aceste experiente au reprezentat lectii necesare evolutiei voastre. Toti aveti o acumulare de traume emotionale in corpul emotional, provenite din multele mii de intrupari. Ceea ce este necesar in prezent este sa ne eliberam si sa ne vindecam cu fermitate si sa capatam intelepciunea deosebita pentru care aceste experiente au fost create. Orice experienta care nu a fost lamurita intr-o intrupare, continua sa reapara iar si iar, in toate vietile ulterioare, pana cand are loc adevarata vindecare, intelepciune si intelegere in profunzimea sufletului.

       Tristetea, supararea, durerea profunda, fiecare trauma emotionala si tot ceea ce traiti si care nu reflecta bucuria pura, fericirea si extazul fiintei voastre sunt indicatori a ceea ce trebuie vindecat in interiorul vostru. Temerile constiente si subconstiente va trag inapoi si trebuie eliberate din constiinta tuturor. Toxinele mentale ce provin din vieti in care ati adoptat sisteme de credinta eronate si programari distorsionate, la ora actuala se dezvaluie constientei voastre intr-un fel sau altul, pentru a fi eliberate si vindecate.

       Fiti atenti la semnale date de sufletul vostru. Oricine poate alege problemele cele mai importante pe care le are la un moment dat si sa vina la temple, cu ele in minte, pentru a gasi rezolvare.

       Ghizii nostrii vor discuta cu voi despre lectiile si intelepciunea ce trebuie intelese in constiinta voastra si despre ce pasi trebuie sa faceti pentru a ajuta la manifestarea unei vindecari permanente si adevarate.

       Vindecarea voastra poate fi comparata foarte bine cu decojirea unei cepe uriase cu sute de straturi, pe care le veti vindeca pe rand, pana la incheierea procesului.
       Veti deveni atunci o oglinda pura a Divinitatii si toate lucrurile se vor deschide in fata voastra – ceea ce va depasi visele voastre cele mai indraznete.

       Mare parte din aceste lucruri, dar nu toate, pot fi facute in timpul noptii cand corpul doarme – putand fi astfel integrate, mai tarziu, in viata voastra de zi cu zi.

       Nu trebuie sa stiti ce reprezinta fiecare temere sau experienta din trecut. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa eliberati constient aceste energii – oricum s-ar numi sau oricum le-ati simti – pe masura ce ies la suprafata in subconstientul vostru.
       Acesta este genul de munca pe care-l pot face consilierii cu voi, deoarece au acces la dosarele voastre akasice. Ei va pot oferi multe sfaturi pentru vindecare.

       La randul vostru, voi aduceti inapoi aceasta intelepciune noua in subconstient, iar in starea de veghe puteti incepe sa o aplicati. Meditatiile cu Prezenta voastra Divina vor redestepta o intelegere mai mare in constiinta.

          Lucrarea voastra interioara este cel mai important pas pe care ati putea dori sa-l faceti in acest moment, pentru a va accelera evolutia si a deschide calea reintoarcerii voastre acasa.

       Consilierii nostri de la temple va vor oferi, la nivel de suflet, o perspectiva mult mai larga in ceea ce priveste cauzele pentru care suferiti de unele probleme de sanatate. Ei va vor arata motivul pentru care in viata voastra persista o anumita problema si modul in care ati creat-o – daca este de origine fizica, mentala sau emotionala. Cu ajutorul consilierilor nostri, veti invata sa va vindecati pe voi insiva, precum si toate durerile si distorsiunile imprimate in suflet. Inainte de a avea loc o vindecare fizica completa si permanenta, trebuie sa fie abordate si eliminate cauzele si distorsiunile emotionale din sistemul vostru de credinte. Nu ma refer la solutii temporare, ci la o vindecare permanenta.

       Trebuie sa stiti ca toate problemele fizice, chiar daca par accidentale, isi au intotdeauna radacina in emotional si in corpul mental. Stresul psihic si bolile mentale isi au, la randul lor, originea in corpul emotional. Acesta este cel mai important domeniu de tratat, atunci cand veti incepe procesul de vindecare. Traumele legate de distrugerea continentelor Lemuria si Atlantida, cand locuitorii acestora au fost separati peste noapte de cei dragi si de familii, au dat nastere la foarte multa frica, tristete, durere si deznadejde in sufletele oamenilor – iar voi ati purtat aceste traume viata dupa viata.

       Acum este momentul sa vindecati complet trecutul si sa adoptati un model nou de iubire, de libertate si de gratie Divina fara precedent, pentru viata voastra si a planetei. 

       In Telos, suntem fratii si surorile voastre; prieteni apropiati din trecut, care va iubesc pe toti foarte mult. Este o bucurie pentru noi sa va oferim intregul ajutor care ne este permis sa vi-l oferim in prezent, in vederea deplinei voastre transformari, renasteri si inaltari in taramurile Iubirii si ale Luminii.

       Suntem constienti ca nivelul de durere de la suprafata a fost atat de mare, incat cei mai multi dintre voi v-ati inchis inimile, ca o masura de protectie impotriva durerii pe care nu puteati s-o mai suportati. Ati ales sa traiti mai mult pentru supravietuire, decat pentru placerea de a trai.

       Pentru a putea supravietui in dimensiunea a treia, am interupt legatura cu foarte multe dintre aspectele minunate ale fiintei noastre. Cum putem sa vindecam aceasta trauma in cativa ani si sa ne pregatim pentru marea transformare planetara?

       Puteti realiza acest lucru printr-o capitulare profunda in fata procesului interior, necesar vindecarii totale. Partea “EU SUNT” a fiintei voastre stie exact cum sa va ajute in obtinerea vindecarii complete si sa va poarte pasii inapoi acasa, in modul cel mai putin dureros cu putinta. Vindecarea intregii dureri din trecut este un proces gradat – si reprezinta cea mai mare aventura dintre toate intruparile voastre pe aceasta planeta. Tamaduirea va conduce, pas cu pas, la refacerea constienta a legaturii cu toate aspectele miraculoase ale Sinelui vostru Superior. In urma acestui proces, inimile voastre se vor deschide de aproximativ o mie de ori mai mult decat acum. Pe masura ce inimile vi se vor deschide, veti incepe sa vedeti si sa intelegeti tot ceea ce s-a intamplat, cu ochii sufletului.

       Stiti ca inima este marea inteligenta a sufletului vostru si, in acelas timp, una cu Mintea lui Dumnezeu. Ea stie totul, pastreaza toate amintirile tuturor aspectelor voastre inca de la inceputuri si nu va va indruma niciodata gresit. Inima este partea din fiinta voastra pe care puteti cu adevarat sa invatati sa o cunoasteti si in care sa aveti din nou incredere. 

       V-ati inchis inimile, iubitii mei,  deoarece durerea si temerile v-au fost atat de mari. Izolarea a reprezentat o forma de protectie pentru voi, in trecut. Ea v-a fost de folos in evolutia voastra in moduri minunate pe care le veti intelege intr-o zi, dar in prezent nu va mai ajuta. Este momentul sa reveniti, in sfarsit, “acasa”, la lumina si la iubirea Divinitatii voastre.

       Multi dintre voi va agatati de vechea durere si de temeri, doar pentru ca, pur si simplu, va este teama sa va deschideti inimile in fata iubirii neconditionate si sa renuntati la credintele false, invechite. Va este teama ca daca va deschideti inimile in fata vietii, in mod neconditionat, veti suferi si mai mult. Temerile si durerea voastra veche v-au devenit atat de familiare, incat va ofera un nivel de siguranta si confort.

  •        Cum putem sa ne deschidem, efectiv, inimile si sa permitem corpurilor noastre emotionale sa inceapa procesul de vindecare?


       Nu exista o reteta care sa se poata aplica tuturor. Fiecare este unic si are probleme diferite de vindecat. Fiecare dintre voi detine o structura emotionala diferita si propriul sau proces specific de insanatosire. In fond, veti incepe procesul deplasandu-va in directia dorita, prin optiunea personala, intentie sustinuta, meditatie constienta si activa si comunicare permanenta cu sinele vostru superior, in fiecare zi. Cereti acelei parti din voi care ramane in unitatea Divina sa va dezvaluie ce aspect trebuie vindecat in acest moment si sa-l aduca in constient.

       Incepeti sa semnalati acelei parti “EU SUNT” din voi, printr-o intentie ferma, ca vreti sa fiti din nou intregi si ca doriti sa integrati toate partile voastre componente in unitate si in intreg. Supuneti-va de buna voie procesului – oricare ar fi acesta – necesar pentru a primi acea vindecare, cu deplina incredere, credinta, iubire si acceptare. Fiti siguri ca veti primi in totalitate sinelui vostru superior si al taramului luminii. Apoi procesul vostru de insanatosire va incepe la toate nivelurile.

       Sinele vostru superior asteapta de foarte mult timp reintoarcerea voastra la gratia Divina. Fiti siguri de intregul sau sprijin. Nu judecati niciodata procesul si, intr-o zi, va veti gasi de partea cealalta a tunelului, in aceasta lume minunata pe care ati dorit-o si visat-o atata timp. Sinele vostru superior comunica cu voi prin emotii. Aceasta inseamna ca trebuie sa fiti in permanenta foarte atenti la ceea ce simtiti. Daca nu este vorba despre sentimentul de fericire, ci de un altul, atunci treceti-l, pur si simplu, prin focul inimii si mergeti mai departe, spre urmatoarea vindecare, pana cand redeveniti intregi.

       Sinele vostru superior va va face sa cititi cartile potrivite, sa intalniti oamenii asemanatori, sa traiti anumite evenimente si sa aveti anumite ocazii. Daca va deschideti mintea si inima catre tamaduire, cu intentie sustinuta si repetata, procesul va avea loc cu gratie si cu usurinta.

       Procesul vostru de vindecare va continua sa avanseze, pe masura ce veti ramane concentrati pe intentie. S-ar putea sa vi se para greu la inceput. Bineinteles, asa si este. Priviti-l ca pe o calatorie de reintoarcere la “soarele” fiintei voastre si fiti constienti ca, pe parcurs, acest proces va va oferi multe recompense si impliniri. Nu sunteti singuri in aceasta calatorie. Toti ingerii vostri, ghizii, maestrii, precum si noi toti, cei din Lemuria, suntem langa voi la fiecare pas.

       Intreaga ierarhie spirituala a acestei planete, Mama voastra Pamant si intregul taram al luminii sunt la dispozitia voastra, pentru a va ajuta in procesul de insanatosire.

       Pe masura ce vindecarea progreseaza, va va reveni energia. Corpul vostru fizic va incepe sa se elibereze de durerile si traumele trecutului si sa intinereasca. Va veti simti mai energici si mai activi. Oamenii au functionat doar la 5-10% din potentialul lor total de fiinte Divine. Restul fiintei voastre a ramas permanent cu voi, dar intr-o stare de somnolenta. Treziti-va si vindecati-va. Cu cat va deschideti inimile si va eliberati de durere, cu atat veti deveni din ce in ce mai energici. Bucuria pe care o simtiti va fi mult amplificata. Facultatile voastre mentale se vor deschide si mai mult, iar voi va veti gandi: 

       “Ei bine, cu toti devenim acum genii si viata este atat de plina de bucurie!” deschideti-va constient in fata gratiei Divine – si faceti in asa fel, incat sa primiti aceste energii in corpurile voastre, in fiecare zi.

  •        Vom ajunge, oare, vreodata intr-un punct in care oglinzile nu mai exista?

       Da, prietene. De fiecare data cand rezolvi aceste lucruri in interiorul fiintei tale, cobori din ce in ce mai adanc. Cojesti strat dupa strat, iar unele se afla foarte adanc. Fiecare are de eliminat propriul sau tip de straturi, dar, in general, exista multe astfel de straturi cu care trebuie lucrat. Atunci cand crezi ca lucrurile s-au rezolvat, cand te simti mai bine si consideri ca totul s-a sfarsit, incepe iar, pentru ca vindecarea sa se faca la un nivel mult mai adanc. Acesta este motivul pentru care acum, in aceasta perioada speciala a ultimei intrupari, pentru multi dintre voi pare – mai mult decat oricand – sa nu se mai termine. In aceasta viata se aduna totul – nu numai din una sau sase intrupari, ci din toate incarnarile voastre pe Pamant. Toate se manifesta acum in vietile voastre pentru a fi vindecate; orice lucru cat de neinsemnat. Poate sa vi se para mai rau ca inainte, dar, de fapt, este mult mai putin. Azi priviti totul in mod constient, lucru pe care nu l-ati mai facut niciodata.

  •        Toxicitatea de care ne lovim in fiecare zi are impact asupra ritmului in care se desfasoara procesul nostru de vindecare?

       Ei bine, da, marindu-va povara. Sa va explic. Aveti multe tipuri de corpuri – ceea ce voi numiti corpuri subtile. De asemenea, aveti patru sisteme de corpuri principale: vehiculul fizic, corpul emotional, cel mental si cel eteric. Fiecare dintre acestea are un numar mare de subcorpuri. De aceea vorbim despre noua sau douasprezece corpuri subtile, ori mai multe. Nu le vom studia in acest moment, deoarece este un subiect prea complex pentru discutia noastra. Vom analiza doar cele patru corpuri principale, care reprezinta fiecare 25% din fiinta voastra integrala si lucreaza impreuna. Atunci cand il suprimi pe unul, le anihilezi si pe celelalte. Atunci cand vindeci unul, aduci, in acelasi timp, usurare si celorlalte. Atunci cand consumi sau inhalezi substante chimice toxice, fiti constienti ca exista unele tipuri de substante care se elimina relativ usor din corp, iar altele pentru care corpul nu poseda niciun mecanism de eliminare.

       Substantele chimice ale secolului al XXI-lea si poluarea au fost atat de mult incorporate in hrana, apa si in aerul vostru, incat organismul reuseste cu greu sa le elimine. Nivelurile de toxicitate din corpurile voastre continua sa creasca. Atunci cand a fost conceput corpul uman, aceste substante toxice facute de mana omului nu existau. Mai mult, ele au tendinta de a se depune in celule si doar tratamentul cu remedii homeopate si vibrationale poate elimina aceste vibratii nedorite. Totul poate deveni destul de complicat. Faceti tot ce puteti pentru a consuma doar cel mai pur tip de apa, cele mai pure tipuri de lichide si de alimente. Incercati prin orice mijloc sa va purificati corpul fizic. Atunci cand nu va simtiti bine din punct de vedere fizic, emotiile se agita, iar facultatile mentale nu mai sunt atat de ascutite.

       Atunci cand nu sunteti echilibrati din punct de vedere emotional, nici corpul vostru fizic nu se simte bine, deoarece toate sunt in legatura. Nu puteti separa nici o parte componenta a voastra, fara a afecta intregul.

       Ceea ce ma impulsioneaza este intelegerea ca noi nu putem fi niciodata intregi, decat daca ne trezim si ne vindecam fiecare dintre aceste corpuri.

       Nu puteti deveni intregi, daca evitati sa vindecati o parte din structura energetica. Vindecarea adevarata si permanenta are loc atunci cand creezi un echilibru la toate nivelurile. Exista oameni care sunt bolnavi din punct de vedere fizic – sa spunem de cancer. Ei isi vor cheltui, daca au foarte multi bani, intreaga avere in incercarea de a obtine insanatosirea fizica, prin tratamentele specific domeniului medicinii – chirurgie, radiatie, substante chimice otravitoare. Partea emotionala – cea care a provocat initial cancerul – nu este niciodata abordata. De fapt se adauga si mai mult stres si emotii traumatice la corpul emotional, care e deja supraincarcat. Ce fel de vindecare permanenta poate avea loc in urma unei astfel de negari a unui aspect fundamental al Sinelui?

       Miliarde de dolari sunt cheltuiti in fiecare an in tratamente ce nu ofera decat o lecuire temporara. Intr-adevar, unii pot simti o atenuare a bolii, dar ceea ce se intampla nu este o insanatosire reala si permanenta. Chiar daca apare o usurare temporala sau de scurta durata, daca sufletul nu a invatat cunostintele noi oferite de boala, nu are loc o vindecare reala. Daca persoana moare din cauza metodelor de tratament chirurgical, cu radiatii si cu substante chimice, nu au fost invatate lectiile si nu a fost obtinuta vindecarea, deoarece cauza problemelor din corpul emotional a fost ignorata. Oricare ar fi emotiile care au dus initial la crearea cancerului, daca acestea nu sunt luate in seama si tratate intr-o viata, daca lectia nu a fost invatata si nu a aparut vindecarea la nivel emotional, boala va reveni iar si iar, in incarnarile ulterioare, pana cand se va ajunge la o intelegere si o intelepciune mai profunda. Prezenta voastra “EU SUNT” va cere sa va invatati lectiile de intelepciune si de adevar, inainte ca sa obtineti o libertate spirituala deplina si reintoarcerea la intreg.

       Acesta este motivul pentru care treceti prin atat de multe intrupari. De asemenea, ingerii si multe alte fiinte din taramul luminii care lucreaza cu omenirea vin regulat aici, pentru purificare si reincarcare. Ei nu au nevoie de consiliere din partea noastra. 

       Marele Templu de Jad reprezinta un mijloc de decontaminare pentru ei, un mediu in care sa descarce energiile discordante, preluate in contactul lor cu oamenii de la suprafata.

       Sinele vostru Divin lucreaza la nivel de creatie. El lucreaza in stransa colaborare cu ingerii si cu maestrii Inaltati, cu fratii cosmici si cu noi, pentru vindecarea voastra. Noi nu putem face niciodata vindecari pentru voi, fara permisiunea Sinelui vostru Divin. In toate eforturile si incercarile de a va tamadui, trebuie sa apelati intotdeauna si sa va reconectati la “Prezenta EU SUNT”, cat si sa va exprimati intentiile legate de ceea ce doriti sa realizati sau sa vindecati.

       Daca am face acest lucru in locul vostru, cum ati putea sa deveniti maestri ai expresiei Divine? Uneori, exista oameni care se supara pe maestrii Inaltati sau pe prezentele angelice, deoarece considera ca cererile exprimate prin rugaciuni nu le-au fost indeplinite asa cum se asteptau. Ei continua sa nege insasi sursa dorintelor lor, inchizandu-si inimile in fata unui ajutor ulterior. Poate ca le-ati cerut unor anumiti maestri Inaltati sa primiti banii necesari pentru a merge intr-o calatorie si nu i-ati obtinut. Sau ati dorit o relatie cu o anumita persoana si nu ati reusit. In loc sa lasati respectiva chestiune in voia gratiei Divine si a marii intelepciuni a Divinitatii voastre, care stie ce este mai bine pentru calea aleasa pentru aceasta viata, va suparati pe Dumnezeu sau pe acel maestru superior. Hotarati ca nu mai vreti sa aveti de-a face cu respectivul maestru si nici cu altul; si inchideti usa. Acest gen de atitudine, dragii mei, este ceva comun la oameni. Cei care fac astfel se lipsesc de foarte mult ajutor, de gratie Divina si de binecuvantari in acea intrupare. Ceea ce nu va dati seama este ca nici un maestru superior sau prezenta angelica nu pot trece de calea sufletului vostru. Partea “EU SUNT” din voi stie exact ce aveti nevoie sa invatati si sa realizati pentru a va indeplini obiectivele stabilite in aceasta viata.

       Orice inger sau maestru superior vor lucra intotdeauna in stransa colaborare cu Sinele vostru Divin, pentru a sprijini “planul vostru superior” si destinul suprem. Cat timp sunteti in dimensiunea a treia, valul nu va permite sa vedeti intreaga perspectiva a intruparii. Partea “EU SUNT” este conducatorul, iar sufletul reprezinta suma tuturor experientelor voastre. Inaltarea este procesul de unificare a acestora intr-o unitate; voi deveniti din nou un intreg. Deveniti personificarea Sinelui vostru Divin, manifestand plenitudinea Divinitatii voastre. Etapa finala a inaltarii este cel mai minunat eveniment ce ar putea sa se intample in evolutia oricui. Ati lucrat pe parcursul atat de multor vieti pentru atingerea acestui obiectiv unic, incat il puteti atinge, in totalitate, in aceasta viata. Puteti deveni tot ceea ce v-ati dorit vreodata, deoarece usile inaltarii la un nivel superior sunt acum larg deschise, cum n-au fost niciodata in milioane de ani.

       Este sansa voastra de a spune da acestei ocazii marete – profitati de ea. Veti primi tot ajutorul si sprijinul de care aveti nevoie. Fiti intelepti si nu ezitati sa beneficiati de acest prilej unic. Usile ridicarii pe alt nivel de vibratie se deschid si se inchid, in conformitate cu diferitele cicluri de evolutie.

       S-ar putea sa treaca foarte mult timp pana cand se vor deschide, din nou, la fel de larg ca acum. Va spun tuturor ca daca doriti sa obtineti libertatea spirituala in aceasta viata, sa deveniti complet nelimitati si sa traiti experienta uniunii alchimice dintre sufletul vostru si Sinele vostru Divin, prin procesul inaltarii, nu exista un moment mai bun decat cel de acum, pentru a realiza acest deziderat. Trebuie ca, in mod constient si intentionat, sa alegeti acest lucru si sa-l doriti mai mult decat orice altceva. Nu veti fi fortati sa o faceti. In prezent vi se ofera cea mai mareata dintre ocazii. 
       “Veti accepta mana intinsa de noi si sprijinul nostru, astfel incat sa va putem ajuta sa reveniti acasa? 
        Noi suntem deja acasa. Va veti alatura noua?”


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de- A Cincea Dimensiune
       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!