METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 1 mai 2015

Modalitati de ridicare a nivelului de constiinta


       Cum se poate ridica nivelul de constiinta al unei persoane este un subiect amplu, dragii mei, care ar putea sa umple o intreaga enciclopedie daca ar fi consemnat in scris.
       Raspunsul la aceasta intrebare este ca un diamant cu o mie de fatete, fiecare dintre ele reprezentand o cale prin care va puteti ridica nivelul de constiinta, deasupra si dincolo de intelegerea voastra actuala, in ceea ce priveste rostul vietii pe aceasta planeta.

          Inainte de a dori sa va ridicati nivelul de constiinta, s-ar putea sa va puneti cateva intrebari cum ar fi:

-      Ce inseamna sa-mi ridic nivelul de constiinta?
-      De ce ar dori cineva sa faca asta?
-      Ce se intampla, atunci cand cineva isi ridica nivelul de constiinta?
-      Cum imi va afecta viata actuala?
-      Care ar putea fi rezultatele unei astfel de calatorii spirituale, care, efectiv, nu se sfarseste niciodata… continua etern?
-      Ce inseamna sa imbratisezi complet Divinitatea cuiva?

       Odata ce incepi sa meditezi la raspunsurile acestor intrebari adanc in inima ta, ai initiat deja procesul. Propriul vostru Sine Divin va intra in joc, in masura in care o veti permite, si va incepe sa va trimita informatii si sa va calauzeasca in acest proces. Retineti ca este un proces, dragii mei, care se dezvaluie putin cate putin, conform propriului vostru drum unic si al nivelului de actiune si de intensitate pe care-l investiti in acesta.

       Odata ce veti ajunge la o intelegere mai corespunzatoare a intrebarilor de mai sus, ridicarea nivelului vostru de constiinta va deveni mult mai simpla. Aproape ca ati putea-o considera un joc al descoperirilor nelimitate. De fapt, ar fi posibil s-o numiti “Calatorie pentru descoperirea de Sine”.

       Permiteti-mi sa va dau un scurt raspuns pentru fiecare dintre aceste intrebari. Va las ca tema extinderea acestor concepte de o mie de ori mai mult, nu atat de mult cu mintea, cat mai ales cu inima. Inima voastra sacra, dragii mei, este inteligenta suprema a sufletului.

·        Ce inseamna sa-mi ridic sau sa-mi extind nivelul de constiinta?

       Inseamna sa incepeti sa deveniti mai constienti la toate nivelurile si in toate domeniile vietii voastre. Sa nu mai traiti pe “pilot automat” si sa nu va mai daruiti puterea altora. Aceasta inseamna sa va deschideti pas cu pas in fata Divinitatii voastre, fiintei spirituale minunate care sunteti, in mijlocul experientelor proprii de viata alese inainte de intrupare, pentru a va ajuta sa invatati lectiile pe care le-ati ales in aceasta viata.

       Inseamna sa puneti capat nebuniei din viata voastra, cel putin pentru o anumita perioada de timp in fiecare zi, in meditatie sau in contemplare, in scopul cercetarii “Sinelui Adevarat”. Incepeti prin a va deschide tuturor posibilitatilor, explorati minunile si maretia care este in voi si peste tot in jurul vostru, in natura si in tot ce vedeti, simtiti, sau atingeti. Cercetati complexitatile celorlalte taramuri de pe acest Pamant, carora nu le-ati dat pana in prezent atentie . Cercetati-va inima si descoperiti ingerul de aur care traieste acolo si care este Sinele vostru adevarat, un alt aspect al propriei identitatii eterne.

       Incepeti sa explorati imensitatea, minunile Iubirii si ale Rabdarii fiintei pe care o numiti Mama Pamant. Pe masura ce reusiti sa va respectati pe voi, onorati-o si pe Ea si corpul Ei; deoarece Mama Pamant va poate ajuta mult in elevarea constiintei si a vibratiei voastre. Incepeti cea mai minunata calatorie a redescoperirii adevaratei voastre naturi, ca fiinta Divina nelimitata cu o experienta omeneasca temporara.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!