METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

luni, 18 mai 2015

CAPITOLUL 16 – TELOS, O BIBLIOTECA VIE


       Salutari prieteni!

       Unul dintre numele mele este Thomas si sunt un batran din Telos. Am venit sa locuiesc in interiorul muntelui, exact cu o zi inainte de distrugerea continentului nostru. Am fost fratele Aureliei, in timpul ultimei ei vieti in Lemuria; ea era mai mare decat mine cu cativa ani. Datorita pozitiei de conducere pe care o detinea la acea vreme, era foarte ocupata, dar pentru mine, fratele ei mai mic, isi facea intotdeauna timp, tratandu-ma cu iubire si bunatate; asa imi amintesc de ea. Este o mare placere sa am prilejul de a putea fi auzit astazi la suprafata Pamantului, sa va aduc energiile mele, cu multa iubire. Timpul petrecut de noi in Telos, in ultimii doisprezece mii de ani, a fost intr-adevar miraculos pe de o parte – iar, pe de alta parte, am resimtit si durerea separarii de rudele noastre care traiesc la suprafata. Ne pregatim cu multa speranta in inimile noastre ca, atunci cand va fi posibil, sa ne reunim cu voi intr-un mod mai palpabil. Dar trebuie sa intelegeti, prieteni, ca acest lucru nu se va intampla in frecventa celei de-a treia dimensiuni, asa cum o cunoasteti voi.

       Va trebui sa ne intalnim la cel putin doua treimi din drumul catre cea de-a patra dimensiune.

       Misiunea noastra in Telos nu va fi indeplinita complet, pana cand nu ne vom uni din nou intr-o singura civilizatie. Toti batranii din Telos – care sunt, de fapt, cei care au comunicat in special cu voi – au detinut, intr-un moment sau altul, un loc in Consiliul Lemurian al Celor Doisprezece si in guvernul orasului nostru. Dar acum ne-am retras pentru a permite celor mai tineri sa ocupe aceste pozitii. Credem ca toti ar trebui sa aiba ocazia de a tine fraiele si de a trai experienta unui rol de conducere, sub indrumarea comitetului consultativ al batranilor.

       Majoritatea batranilor din Telos au familii al caror numar de membri s-a marit considerabil. Avem copii, nepoti, stranepoti si alte generatii ulterioare, care nu au fost niciodata fizic in dimensiunea voastra. Ei devin din ce in ce mai curiosi sa traiasca experienta vietii la suprafata. Desi cei mai multi dintre ei nu sunt inca insufletiti de dorinta de a trai la suprafata, acestia va respecta in mod real curajul de a va reincarna, iar si iar, in circumstante atat de dificile. Foarte multi dintre noi – in special cei mai tineri – de-abia asteapta ziua in care veti elimina toata violenta. Ei doresc, in inimile si mintea lor, sa vina pentru a va ajuta.

       In Telos, una dintre preocuparile mele este aceea de a avea in grija o biblioteca vasta, ce contine placi de cristal pe care este inregistrata intreaga istorie a societatilor lemuriene, de la inceput pana la sfarsit – cat si tot ceea ce s-a intamplat pe planeta si dincolo de ea, dupa distrugerea fizica a continentului nostru. Biblioteca contine si toate inregistrarile ”adevaratei” istorii a planetei noastre, despre care omenirea de la suprafata cunoaste foarte putin. Lucrez cu o echipa minunata – destul de numeroasa, intr-adevar – si, de catva timp, ne ocupam de realizarea unor duplicate in diferite limbi pentru toate inregistrarile noastre, pregatindu-ne astfel pentru momentul in care ele va vor fi accesibile, pentru a creste nivelul vostru de cunoastere reala si de intelepciune.

       Acesta va fi momentul cand, dragii mei, veti putea afla istoria adevarata si minunata a planetei voastre, a Mamei Pamant si a multelor omeniri care au trait aici, din trecut si pana astazi.

       Istoria completa si exacta a planetei voastre nu a fost cunoscuta niciodata de nici unul dintre istoricii vostri din ultimii doisprezece mii de ani. Ceea ce credeti ca stiti este destul de limitat si reprezinta doar fragmente deformate ale istoriei reale. Nu veti putea accesa adevaratele inregistrari, pana cand acestea nu va vor fi puse la dispozitie. Multi dintre istoricii vostri au facut ce au putut pentru a consemna propriile perceptii despre trecutul Pamantului, dar nici unul dintre ei nu a fost suficient de iluminat pentru a intelege si discerne macar o parte semnificativa din acesta – cu atat mai putin, intregul spectru.

       Atunci cand vi se va permite o astfel de cercetare, veti putea accesa toate informatiile de acest gen. Deja zambiti, stiind ca veti fi cel putin surprinsi, uluiti si coplesiti peste masura. Inainte de disparitia Lemuriei, toate inregistrarile au fost duse in Telos, pentru a fi pastrate spre cunoasterea si intelepciunea generatiilor urmatoare. Noi avem o biblioteca vie, nu doar in folosul acestei planete, dar si pentru intreaga galaxie si intregul univers. Stiam ca putine inregistrari – sau poate nici una – vor supravietui pierderii celor doua continente principale si greutatile ce vor urma. Senzatia mea este ca, in urmatorii douazeci de ani, sau chiar mai devreme, duplicatele tuturor inregistrarilor noastre vor fi facute cunoscute celor de la suprafata, pentru a le consulta si a le studia cand veti dori. Din examinarea unor informatii atat de cuprinzatoare si de exacte veti capata multa intelepciune. De asemenea vi se va oferi si tehnologia necesara citirii placutelor de cristal. Vor exista seturi complete ale acestor inregistrari, care vor fi puse la dispozitia publicului, in multe parti ale planetei. Aceasta este o misiune uriasa pe care o organizam in folosul vostru. Munca noastra este un act de iubire si o realizam cu multa bucurie, pentru a va oferi mijloacele prin care sa puteti accesa istoria Pamantului, intr-un viitor nu prea indepartat. Va imbratisez cu multa iubire pe toate trei (Aurelia si alte doua doamne). 

       Faceti intr-adevar, parte dintr-o fratie a femeilor din Telos, in planurile interioare. Va recunoastem ca atare. Vor mai fi multe femei aflate la suprafata, care vor fi atrase de acest material, si care fac si ele parte din aceasta fratie, fie ca sunt constiente de aceasta sau nu. Stiu ca ati fost deschise fata de Adama, Galatia, Celestia si fata de alti cativa pe care ii cunoasteti din Telos. Este randul meu sa ma prezint si va rog sa va deschideti si fata de mine. Sunt nerabdator si va doresc sa refac legatura cu voi toti, pentru a va ajuta sa va sporiti fericirea si cunoasterea. Pana la o noua revedere, va voi tine foarte aproape de inima mea.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de- A Cincea Dimensiune


       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Un comentariu:

  1. Astept si sunt deschisa sa ne reintilnim intr-o realitate apropiata,si doresc oricind este posibil sa particip la activitatile si cursurile din interiorul Telosului.Va iubesc ,fratii si surorile mele.

    RăspundețiȘtergere

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!