METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 22 mai 2015

PARTEA I – MESAJE DE LA ADAMA





PARTEA I –


CAPITOLUL 1
      
       A visa un nou vis pentru planeta

       Va transmit din nou calde salutari din inima mea spre inima voastra. Este o plecere pentru mine sa va vorbesc din nou. Subiectul pe care l-ati ales acum este in mod special important pentru inima mea. Mi-ar placea sa subliniez pentru toti cititorii nostri, cat de important este ca toti – in special cei care lucreaza cu lumina pe aceasta planeta – sa inceapa sa creeze foarte constient, in inima si sufletul lor, viziunea noii lumi in care doriti sa traiti si sa activati. Daca dorinta inimii voastre este aceea de a transcende truda vietii din prezent, de la suprafata, si de a va deplasa catre un mod de viata iluminat si fericit, trebuie sa renuntati la vechea paradigma care v-a tinut captivi si in suferinta prea mult timp.

       Ati auzit cu totii vechea zicala: “fara o viziune despre viitor, oamenii mor”. Aceasta zicala veche este atat de relevanta si de potrivita pentru acest moment in care omenirea si planeta se afla la rascruce de drumuri.

       In Telos si in celelalte orase subterane, noi pastram in locul vostru viziunea lumii noi, de foarte mult timp. Va rog sa intelegeti ca, pur si simplu, nu putem face totul in locul vostru. Conform legii Divine, oamenii de la suprafata trebuie si ei sa faca ceea ce le revine de facut.

       Este momentul ca voi sa incepeti sa vizualizati acest lucru in fiecare zi, foarte constient si sa-l alegeti in toate aspiratiile, gandurile, sentimentele si dorintele voastre.

       La inceputul secolului trecut, cu hotarire si daruire, preaiubitul maestru St. Germain  a cerut Mintii Divine si Federatiei Galactice a Luminii o dispensa. El a cerut ca “flacara libertatii” sa fie din nou eliberata pe Pamant. Dupa multe deliberari si multe intalniri cu diferite consilii ale Mintii Divine, Federatia Galactica a sistemului vostru solar si mai multe consilii planetare, permisiunea a fost, in final, acordata. Libertatea este una dintre multele atribute ale “Flacarii Violete de transmutatie”.

          Fara revenirea acestei Flacari la suprafata, nu va exista nici o posibilitate ca omenirea sa aleaga, de buna voie, sa evolueze din starea actuala.

       Pana la acel moment, Flacara Libertatii – impreuna cu toata cunoasterea si intelepciunea care o insotesc – fusese luata de foarte mult timp de la populatiile de suprafata. Aceasta pierdere a libertatii v-a permis sa traiti experienta limitarilor, pe durata intruparilor voastre. Pierderea Flacarii a fost una dintre cauzele majore ale suferintei traite de omenire. Datorita karmei oamenilor si folosirii incorecte a Flacarii, in trecut, ea a fost retrasa de la suprafata, in momentul scufundarii finale a Atlantidei.

       Va cer ca in inima voastra sa simtiti iubirea pe care o are St. Germain pentru omenire si sa fiti recunoscatori pentru daruirea si serviciul lui neobosit in beneficiul vostru. Pentru a garanta aceasta dispensa data omenirii, el a trebuit sa-i ofere Mintii Divine energia realizarilor sale si perle de glorie din coroana sa, ca garantie pentru eventualitatea in care omenirea va folosi din nou incorect aceasta Flacara. El v-a iubit pe toti atat de mult, incat a fost dispus sa-si asume acest risc.

·       Ramane ca voi sa creati noul vis. Ce veti crea?

       Jucati-va rolul, dragii mei, visand activ un vis nou pentru planeta. Imaginati-va tipul de societate in care vreti sa traiti. Acum cand torta libertatii este eliberata, crearea noii lumi in care doriti sa locuiti este responsabilitatea si alegerea voastra.

       Incepeti sa visati la viziunile voastre despre Raiul pe Pamant si la modul in care doriti ca acestea sa se manifeste.

       Fiti specifici si nu ezitati sa includeti toate detaliile miraculoase. Voi toti sunteti Dumnezei co-creatori. Pamantul se indreapta acum spre o noua dimensiune. Acum se creeaza o noua lume pentru voi, daca o alegeti, dar ea nu este inca complet structurata sau definita. Ea asteapta propria voastra contributie creatoare. Fiecare va avea o perceptie usor diferita. Pe masura ce veti incepe sa visati astfel, energiile se vor uni si vor crea o noua si minunata realitate pe planeta noastra.

       Este important ca voi sa nu lasati exclusiv aceasta sarcina pe seama Taramurilor Luminii si noua, celor din Telos. Noi am creat deja lumea noastra de paradis si locuim in ea. Acum aveti ocazia de a crea lumea visurilor voastre. Participarea voastra ca si co-creatori este de maxima importanta. Daca nu faceti asta, nu veti putea fi considerati ca va folositi pe deplin puterea si veti continua sa aveti parte de limitari in viata voastra.

       In meditatiile si scrierile noastre, va cerem ca in fiecare zi sa va rezervati timp pentru a va defini perceptia despre Raiul pe Pamant. Lamuriti-va ce inseamna asta pentru voi si incepeti sa visati la acest lucru. Visati despre acest nou Pamant noaptea cand adormiti, precum si in timpul zilei. Imaginatia este scanteia creatoare care va alimenta manifestarea. Ea va conecteaza cu taramurile creatiei, o realitate fluida. Cu cat includeti mai multe detalii in visurile voastre, cu atat mai mult vor deveni ele realitate.

       Fiti oricat de creatori doriti. Cu cat viziunea este mai reala, cu cat investiti mai mult din energiile voastre in vise si va uniti in inimile voastre cu acele energii, cu atat mai repede va incepe aceasta viziune a Raiului pe Pamant sa se manifeste. Cei mai multi dintre voi sunt prea comozi.
      
          Unii dintre voi spera ca fratii vostri stelari si populatiile din interiorul Pamantului vor veni si vor crea toate minunile
in locul vostru.

       Daca am face asta? Ce ati invata? Fiti siguri ca nu se va intampla astfel. Noi venim sa va ajutam, pe voi si planeta, da – dar trebuie ca si voi sa realizati partea ce va corespunde. Este alegerea voastra daca vreti sa evoluati la o constiinta superioara si sa manifestati niveluri din ce in ce mai mari de perfectiune pentru voi insiva. Daca nu, noi nu avem alta alternativa decat aceea de a ramane in taramul invizibil.

       Raiul pe Pamant este, in esenta, o realitate a dimensiunii a cincea. In cea de-a patra dimensiune, viata este mult mai usoara decat in cea de-a treia. Dimensiunea a patra este mult luminoasa si mai fluida, dar nu reprezinta, totusi, intreaga realitate a Raiului pe Pamant.

       Va sugeram sa incepeti cu ceea ce vi se pare a fi realitatea celei de-a cincea dimensiuni, chiar daca nu sunteti foarte siguri in ce consta ea. Faceti tot ce puteti – si, curand, constiinta voastra se va deschide unei perceptii mai ample.

       Aceasta visare constienta va duce la aparitia unei progresii de ganduri – evolutie care va va purta pasii, daca sunteti de acord, in aceasta noua dimensiune.

       Cel mai important lucru este acela de a incepe acest proces. Mama Pamant a visat propriile ei vise. Acum ii cere omenirii sa viseze impreuna cu Ea, sa-si imagineze toate schimbarile pe care vi le-ati dorit.

       Puneti-va urmatoarele intrebari.

       Ce gen de viata imi doresc? Ce tip de guvernamant imi doresc? In ce tip de corp doresc sa traiesc si cum doresc sa arat?
Ce tip de schimbari as dori sa vad desfasurandu-se pe planeta noastra? Mai doriti sa folositi banii ca moneda de schimb, sau ati prefera un sistem barter, de un tip mai evoluat? Puteti sa visati despre ceva la care nu s-a mai gandit nimeni pana acum – un sistem de schimb nou si genial? Cum vedeti relatiile din viitor? Cum va arata Pamantul? Care ar fi climatul ideal? Cum vor arata animalele si care va fi noul lor comportament fata de oameni? Nu exista limite in ceea ce priveste aceasta viziune in desfasurare. Puteti sa va distrati, creandu-va propriile voastre filme mentale!

          Imaginatia voastra este un bazin vast de amintiri din toate locurile pe unde ati fost vreodata, din multe, multe, lumi, de-a lungul eonilor.

       Nimic din ceea ce va imaginati nu este o iluzie.
       Imaginile vor reprezenta, pentru majoritatea dintre voi, amintiri ale unor experiente trecute, depozitate intr-o maniera ordonata – sau, uneori, nu chiar asa ordonata. Filtrati aceste imagini si folositi-le, total sau partial, pentru a crea viziunea voastra despre o noua realitate.

       Accesati-va cele mai profunde dorinte si amintirile voastre ingropate referitoare la momente si locuri de mult uitate.

       Deschideti-va constiinta spre toti ceilalti si imaginile vor veni. Atingeti-va Sinele vostru cel mai profund – si imaginile si ideile vor curge.

       Lumea ti se ofera,
       iar tu primesti acest prinos,
       cu Iubire Divina.
       Imaginatia ta este un canal
       care duce catre acea parte
       a sufletului tau,
       care recunoaste aceasta iubire
       si ii permite
       sa-ti impregneze intreaga fiinta.

               Celestia
                       
💕💕💕

MESAJE de la Adama https://renasterea-constiintei-lemuriene.blogspot.com/
                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!