METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 3 iunie 2015

CAPITOLUL 5 – Efecte ale folosirii drogurilor asupra dezvoltarii spirituale



       Exemplu: Marijuana si celelalte droguri. Aceleasi principi se aplica in mare masura si celorlalte dependente, cum ar fi cele fata de alcool si tutun.

       Aurelia – Adama, exista o constiinta de grup atasata folosirii si dependentei de substante, cum ar fi marihuana sau peyote, ca droguri, sau instrumente spirituale? Te rog descrie ce efect au aceste substante asupra celor care le folosesc.

        Adama – As dori ca, mai intai, sa vorbesc despre folosirea generala a drogurilor. Daca-mi permiteti, voi face o mica informare istorica de inceput! Atunci cand aceste plante sacre au aparut initial, in urma procesului de Creatie, ele aveau un scop minunat de ridicare a nivelului de energie si constiinta.

       La inceputul folosirii lor, cu mult timp in urma, plantele modificatoare de constiinta ii ajutau pe oameni sa-si deschida perceptia catre calitatile lor Divine, catre Creator si catre Prezenta lor Divina. De asemenea, aceste plante erau folosite pentru amplificarea capacitatilor telepatice, precum si a darurilor de clarauditie, clarvedere, psihometrie si a altor capacitati spirituale similare. Aceste deschideri spirituale ii conecta intr-un mod mai direct pe oameni cu regatul angelic, cu spiritele naturii, cu regatul animalelor si cu fiinte aflate de cealalta parte a valului. De asemenea, energiile sporite oferite de folosirea plantelor sacre facilitau capacitatile de calatorie interdimensionala. Acestea erau principalele utilizari ale acestor substante din plante – de a crea cai spirituale. Asa era la inceputul creatiei, inainte de “caderea de constiinta” care a avut loc in timpul celei de-a patra ere de aur.

       Timp de milioane de ani, de la inceputul vietii pe aceasta planeta, plantele sacre originale au contribuit la evolutia spirituala a omenirii, pana in cea de-a patra epoca de aur. Pe durata unei perioade foarte lungi de evolutie a Pamantului, oamenii extrageau ocazional energiile acestor plante, cu multa veneratie, sacralitate si intentie. Ei mancau o mica parte din frunza, de obicei direct din planta vie, conform experientei pe care o doreau.

       Era o varietate foarte mare de asemenea plante si fiecare oferea propriul sau dar spiritual specific. Plantele nu erau niciodata folosite incorect si nici nu exista pericol ca cei care le consumau sa devina dependenti.

       Copiii cunosteau in totalitate modul lor de folosinta, inca de la varste tinere, dar nu era niciodata vorba de a le folosi in alte scopuri decat cele intentionate. Plantele sacre aveau o frecventa de dimensiunea a cincea – si chiar mai mult. Oamenii nu fumau si nici nu inhalau aceste substante prin intermediul plamanilor, asa cum se face in prezent cu echivalentele plantelor originale, care, ca veni vorba, nu sunt deloc aceleasi plante. Ei doar consumau o mica parte de frunza, sau o frunza intreaga, in functie de specie – deoarece aceasta cantitate era tot ce aveau nevoie pentru a obtine rezultatele dorite. Oamenii abordau plantele cu multa veneratie, cerand permisiune de la Deva plantei pentru a se folosi de atributele purtate de fiecare planta in parte.

       Aceste plante cresteau din abundenta in multe locuri si aproape fiecare gospodarie avea o mica parte sacra in gradina rezervata cresterii unei mici cantitati din cateva specii. Ele erau considerate a fi hrana pentru suflet – si la fel de importante ca hrana pentru corp. Plantele sacre aveau o vibratie foarte inalta. Atunci cand erau ingerate, ele ofereau atribute ale vibratiei lor care elevau corpul si deschideau constiinta in fata unor intelegeri si experiente mai inalte. Asa zisele “buruieni” pe care aceasta generatie le fumeaza sau le foloseste astazi, in scopul de a se conecta la aspectul lor mai inalt, sau pentru a trai experienta altor realitati dimensionale, nu sunt deloc aceleasi plante care erau folosite initial in scopuri spirituale. Plantele originale nu mai exista in realitatea de dimensiunea a treia, desi mai multe specii au fost pastrate in interiorul Pamantului.

       Fiintele intrupate care practica artele intunecate sunt acelea care, pentru prima data , au modificat genetic plantele originale.

       Pentru a intelege ce s-a intamplat cu acest dar pe care omenirea l-a folosit atat de liber, un timp indelungat, este necesar sa ne intoarcem in trecut, la inceputul epocilor intunecate, cand oamenii au renuntat la puterile lor, in favoarea unor vibratii inferioare si unor puteri diferite de propria lor Prezenta Divina. Una cate una, civilizatiile acestei planete au uitat treptat starea lor originala de unitate cu Divinul si s-au deschis in fata energiilor manipulatoare si dominatoare ale umbrei.

       Fiintele intrupate dedicate artelor intunecate, care obtinusera foarte multa cunoastere in alte sfere de existenta, inainte de venirea pe Pamant, au devenit magicienii intunecati ai vremurilor stravechi. Ei sunt aceia care au modificat pentru prima data plantele originale, in esenta lor, pentru a putea exercita un control mai mare asupra oamenilor, umbrindu-le puterile si perceptiile spirituale. Acest lucru s-a desfasurat intr-o perioada lunga de timp, iar plantele originale au fost distruse sau modificate treptat, pana ce s-a ajuns la o rata vibrationala redusa. Plantele disponibile astazi ca “plante recreationale” poarta o vibratie negativa modificata, care este foarte diferita de plantele originale.

       Ceea ce constituie o dependenta pentru tinerii – dar si pentru multi dintre adultii – de pe aceasta planeta, sunt substante care ii poarta pe cei care le consuma pe nivelurile inferioare ale planului astral. In taramurile astrale inferioare, consumatorii sunt agatati si conectati de entitati astrale care au nevoie de energiile lor pentru a supravietui, creandu-se astfel cauza majora a dependentelor. Cei care folosesc asemenea substante la nesfarsit, creeaza aceste energii deformate in corpul emotional si in alte corpuri subtile. Aceste entitati au propria lor constiinta. Ele sunt reale si vii, traind intr-o constiinta de energie joasa care devine din ce in ce mai agresiva, in incercarea ei de a dobandi control asupra energiilor utilizatorului.

       In timp, si la un consum continuu, entitatile cresc in numar si in putere, in corpul energetic al gazdelor lor. Aceste entitati cu o asemenea constiinta vibrationala joasa au atat de putina lumina si energii proprii, incat se “agata” de fiinte umane “disponibile” si produc pofte puternice in corpurile lor emotionale, pentru a putea supravietui. Poftele sunt radacinile fundamentale ale dependentelor create de entitati din planul astral, care au nevoie sa va suga lumina si energiile ori de cate ori au ocazia, ca mijloc de asigurare a propriei lor supravietuiri. Se poate spune ca dependentele voastre sunt, de asemenea, “doza” lor.

       Acest concept referitor la modul in care se formeaza atatea tipuri si niveluri de dependenta, nu este bine inteles. Daca ar fi, foarte putini dintre voi ati fi interesati de consumul de substante ce creeaza dependenta – nici macar de tigari sau alcool.

       In timp, vibratiile plantelor ramase au fost modificate, pana cand ceea ce v-a mai ramas astazi este o mana de plante cu vibratii joase, ce modifica constiinta. In loc sa duca oamenii, in constiinta, catre Taramurile Luminii, in calatorii multidimensionale, trasaturile negative ale plantelor pe care  le aveti astazi ii poarta pe consumatorii lor in vibratia joasa a planului astral, unde lumina este foarte slaba si constiinta este foarte distorsionata. Practicantii de magie neagra au modificat vibratiile plantelor originale, pentru a crea un efect distrugator in suflet si o mai mare separare de Sursa.

       Consumatorii de droguri sunt, in mare parte, oameni care percep constient sau inconstient ca au pierdut legatura cu Sinele lor Superior. Ei cauta o forma de uniune, la nivel emotional, cu o parte superioara a lor insisi. Dependentele apar din aceasta dorinta naturala a sufletului, care nu poate fi niciodata implinita prin angajarea in astfel de activitati. Consumatorii de droguri continua sa ingereze sau sa inhaleze din ce in ce mai mult din substantele modificatoare de constiinta, din dorinta disperata de a reface legatura cu acea parte din ei insisi care, spera ei, ar putea umple golul pe care-l simt.

       Utilizarea de droguri demonstreaza incercarea de a gasi in exterior acea comoara – Iubirea care poate fi gasita doar in Sine si prin intermediul Iubirii de Sine care bate in inimile voastre.

          Va repet, substantele modificatoare de minte si suflet pe care le gasiti, in general, la suprafata, pot doar sa amplifice golul, singuratatea din sufletul care-si cauta implinirea in exteriorul Sinelui.

       Atunci cand cineva se bazeaza pe o substanta de vibratie joasa, pentru a crea o stare modificata, sau pentru a reface legatura cu Divinul, rezultatul este doar amplificarea iluziei si a inselarii de sine. Intelegeti?

       Ierburile cultivate si substantele chimice care se produc astazi, in scopul modificarii starii mentale, sunt complet nenaturale pentru suflet, pentru corpul fizic, corpul mental si corpul emotional. In aceste corpuri, substantele creeaza distorsiuni care se pot corecta intr-un timp indelungat – uneori chiar in mai multe vieti.

       In timp ce atunci exista iubire, inocenta si puritate, iar plantele sacre erau in forma lor genetica originala, acum exista negativitate sub forma unei uriase constiinte de grup a entitatilor drogurilor, care distruge insasi tesatura vietii si a constiintei. Cu greu mai gasesti cate un loc in care sa nu gasesti vibratia unor asemenea entitati. Acesta reprezinta un alt complot al fratilor intunecati, ale caror planuri sunt de a opri sau de a incetini evolutia unei intregi generatii.

       Veti descoperi grupuri foarte mari de entitati care-si asteapta “prada”, adunate in zonele in care oamenii se strang pentru a inhala sau consuma aceste substante.

       Daca ati putea observa din perspectiva noastra, ati sti fara indoiala ca oricine consuma aceste substante invita armate de astfel de entitati. Ele se agata de voi si aproape ca va tortureaza emotional, pentru a va indemna sa mai consumati. Ele sunt ca niste vampiri infometati, care se lupta pentru “doza” lor. Dependenta nu provine atat de la planta, cat de la entitatile care se agata de cei care folosesc asemenea substante. Aceasta este principala cauza a chinurilor provocate de dependenta.

       Aurelia – Cum arata aceste entitati?

       Adama – Va voi descrie aceste entitati. Ele arata ca un fum gros si pot avea o lungime de 2, 3, 4 sau 6 m, avand o forma oarecum a unui sarpe. Ele cresc si se maresc, pe masura ce energia se infasoara in jurul diferitelor corpuri – fizic, emotional, mental si spiritual – al celor care consuma aceste substante.

       In principal, corpul emotional este cel afectat, pe masura ce entitatile astrale care reprezinta acea vibratie imprima in el poftele puternice si continue pentru a primi din ce in ce mai multa substanta.

       Acest consum si dependenta duc, de cele mai multe ori, la schimbari negative de personalitate si caracter. Sufletul se rupe din ce in ce mai mult de scopul intruparii lui si de “sinele real”.

       Cei care-si petrec viata in aceasta stare de constiinta modificata, s-ar putea sa treaca prin mai multe reintrupari, pentru a reveni la starea de constiinta avuta inainte de consumul de droguri. In mod sigur vor suferi o lovitura in ceea ce priveste evolutia lor personala.
Indiferent de cat de spirituali considera consumatorii de droguri ca au devenit prin dependenta lor, noi spunem ca traiesc o mare iluzie.
  
       Aurelia – Ne poti spune mai exact cum sunt afectate de consumul de droguri fiecare dintre cele patru corpuri ale noastre – emotional, fizic, mental si spiritual – precum si campul auric?

Efecte ale corpului emotional

       Adama – Vom incepe cu cele patru corpuri. Cel mai afectat este corpul emotional. In principal, entitatile ii ademenesc pe oameni si ii fac sa-si creeze dependente, generand o senzatie de foame sau pofta pentru substanta respectiva in corpul emotional si in plexul solar.

       S-a constatat ca cei care iau aceste substante isi intarzie cresterea si maturizarea corpurilor lor emotionale. In general ei pot ramane destul de neechilibrati sau imaturi pentru multi ani, sau chiar pentru restul intruparii lor. Atunci cand vedeti barbati sau femei de 30-40 de ani cu o maturitate a unui tanar de 15-20 de ani, veti sti ca exista ceva ce a oprit dezvoltarea corpului lor emotional. De obicei, corpul emotional inceteaza sa se maturizeze la varsta la care persoana incepe sa consume aceste substante. Astfel, auziti deseori ca se spune despre cineva ca are 43 de ani, dar se comporta ca la 16. Intelegeti ce vreau sa spun?

       Aceasta imaturitate emotionala creeaza deficiente in formarea caracterului celor care consuma droguri. In loc sa se dezvolte calitatile Divinitatii lor, dependenta ii face pe multi dintre ei sa apeleze la tot felul de manipulari, inselatorii si modalitati anormale de achizitionare a banilor necesari cumpararii unei alte doze. Unii pot recurge chiar la omor sau prostitutie pentru a obtine fondurile necesare satisfacerii dependentei lor. Dependenta de droguri distruge sau diminueaza deseori calitatile sufletului, iar obiectivele intruparii nu sunt indeplinite.

       Toti au o anumita dorinta de a evolua si de a deveni fiinta Divina care sunt. Aceasta este insasi natura voastra, dreptul vostru din nastere. Cei care folosesc droguri sau substante similar ce creeaza dependenta, cauta in exterior ceea ce poate fi gasit doar in adancimile sufletului. Abuzul de droguri arata lipsa dorintei de a trece prin canalele normale de invatare, prin lectiile zilnice de viata care va ajuta sa evoluati. Va spun sincer, nu exista scurtaturi exterioare pe calea spre iluminare. Totul se gaseste in voi.

       Pe masura ce vibratia planetei se mareste, tinerii lumii si consumatorii de droguri vor trebui sa-si asume in mod serios responsabilitatea pentru viata lor, pentru evolutia lor si pentru obiectivele predeterminate ale intruparii lor. Ei vor fi pusi curand in fata unei alegeri – ori de a renunta la viciu, ori de a parasi intruparea lor actuala, pentru a petrece un timp in planul astral, impreuna cu energiile cu care s-au jucat. In fond, la un moment dat aceasta este alegerea pe care vor trebui sa o faca, daca intentioneaza sa mearga pe valul inaltarii cu cei care au ales sa se uneasca cu Sinele lor Divin.

Efecte asupra corpului mental

       In corpul mental, consumul de droguri afecteaza caracterul si nivelul de integritate, iar motivatiile care stau la baza existentei ajung sa fie foarte deformate.
       In loc sa se traiasca pentru dezvoltarea si integrarea unor scopuri nobile, viata devine deseori o cursa si o obsesie pentru a obtine mai multi bani, prin mijloacele posibile, cu scopul de a cumpara aceste substante. Mintea consumatorului amorteste si se tulbura, cat timp intretine acest tip de constiinta. Din punct de vedere genetic, consumul de droguri poate deseori crea repercursiuni asupra descendentilor pana la a doua sau a treia generatie – care s-ar putea manifesta sub forma unor diferite slabiciuni fizice, emotionale, sau mentale. Copiii nascuti in familiile care mostenesc genetic asemenea probleme pot fi suflete care aleg sa se nasca in acest tip de situatie, pentru a rezolva karma neconsumata de pe vremea cand ei insisi consumau droguri, sau aveau alte tipuri de dependente intr-o alta intrupare.

Efecte asupra corpului fizic

       La nivel fizic, drogurile si orice substanta scad toate vibratiile corpului. Exista unele persoane care sunt foarte puternice din punct de vedere genetic si care nu par sa fie afectati din punct de vedere fizic. Pentru multi, creierul si corpul emotional sunt cele mai afectate. Totusi, trebuie sa fiti constienti de faptul ca persoana care consuma droguri pentru un timp foarte indelungat si nu-si indeplineste contractul vietii actuale, cel mai probabil ca isi va pierde privilegiul de a se bucura de un corp puternic si sanatos, in urmatoarea intrupare. Si stiti cu totii cat de dureros si chinuitor poate fi acest lucru!

       Nu puteti niciodata sa abuzati – constient sau din neglijenta – de corpul vostru intr-o intrupare si sa beneficiati din nou de privilegiul unui corp sanatos si puternic in urmatoarea. Conform legii Divine, daca ti se da un corp puternic si sanatos si nu il folosesti corespunzator, karma revine in viata imediat urmatoare.
 De aceea unii copii se nasc cu tot felul de probleme de sanatate si va intrebati de ce. Ce au facut ei pentru a merita acest lucru? Ei bine, la nivel uman, nu puteti judeca niciodata situatia, deoarece nu cunoasteti intreaga istorie.

       Chiar daca studiati inregistrarile astrologice sau akasice, constiinta umana poate sa perceapa doar o mica parte din imaginea completa.

       In general, oamenii prinsi in comportamente de dependenta tind sa nu-si hraneasca corpurile cu ceea ce au ele nevoie pentru a le mentine echilibrul si vitalitatea. Aceste tipuri de dezechilibre create in corp nu duc la motivarea celor dependenti, in vederea schimbarii obiceiurilor. E putin spus daca afirmam ca sunt prost hraniti. Actiunea de a nu hrani corespunzator si regulat corpul se numara printre sindromurile de ura de sine si de negare ale celor ce ajung dependenti. Asta inseamna ca ei nu se considera pe ei insisi fiinte Divine si nu apreciaza nici sansa pe care o au de a fi in viata.

       Corpul trebuie sa primeasca de mai multe ori pe zi alimente naturale si hranitoare, care sa contina cat de multa forta vitala posibil. Dietele cu alimente de genul fast-food, care sunt complet lipsite de substante hranitoare, stau la baza regimului alimentar al marii majoritati de consumatori de droguri.

Efecte asupra corpului eteric

       Din punct de vedere eteric, drogurile distrug mare parte din invelisurile de protectie ale sufletelor, cunoscute drep corpuri subtile. O persoana care a consumat constant marijuana, LSD sau alte droguri intr-o viata, s-ar putea sa aiba nevoie de 3 pana la 5 vieti pentru a reveni la nivelul unde se afla initial. Dependentele pot deteriora grav corpurile eterice. Dintr-o perspectiva fizica, nu este niciodata evident in ce proportie pot fi vatamate corpurile non-vizibile. Noi nu vorbim despre cineva care a incercat doar de cateva ori si a incetat definitiv sa mai consume. Asta nu va provoca vatamari profunde. Noi vorbim despre consumul indelungat, pe parcursul a unei lungi perioade de timp.

       Multi dintre voi ati consumat droguri cinci sau zece ani, sau chiar mai mult. In acest moment, datorita Gratiei Divine oferite intregii omeniri de catre Tatal vostru Ceresc, mai este inca vreme sa renuntati la dependentele voastre si sa incepeti o purificare spirituala, emotional si fizica. Prin gratie Divina, toti pot beneficia de o mare vindecare. Dar daca se intampla ca sufletul sa paraseasca aceasta reincarnare, inainte ca vindecarea sa aiba loc, multi vor putea lua aceasta vatamare in urmatoarea intrupare, cu consecintele respective si fara a fi complet constienti de cauza acestor probleme care se manifesta in corpurile lor fizice.

       Aurelia – cum este afectat campul auric?

       Adama – din perspectiva noastra, atunci cand privim o persoana care e un copil al iubirii, luminii si inocentei, campul auric este o radiatie minunata a tuturor culorilor iubirii – cele sapte raze ale curcubeului si lumina aurie. Ea are diferite intensitati de culoare, iar campul auric prezinta minunate modele geometrice de culori de vibratie inalta. Acest lucru se intampla, deoarece minunatele culori ale lui Dumnezeu au echivalent in spectrul complet al curcubeului.

       Atunci cand privesti campul auric al unui consumator de marihuana, sau alte droguri, se vad modele foarte deformate in culoarea rosie a maniei si in tonuri dezgustatoare de verde, care nu reprezinta armonie si iubire. De asemenea, exista pete de negru si maro peste tot in aura. In cele mai multe cazuri, modele aurice geometrice originale nu se mai pot vedea. Nuanta este intunecata, deoarece culorile sunt mult deformate. Se mai vad, de asemenea, grupuri de entitati care arata aproape ca un sarpe de fum, incolacit in jurul fiecarei parti a corpului. Plexul solar si inima se congestioneaza cu aceste entitati si cu energia lor de frecventa joasa. Corpul eteric si campul auric al consumatorilor de droguri nu sunt prea placute vederii. Daca am putea sa le aratam consumatorilor de droguri campul lor auric, in comparatie cu cel normal, descris mai sus, ar fi atat de socati, incat probabil ca 90%, sau mai multi, ar renunta imediat la droguri.

       Aurelia – ADN-ul nostru sufera in prezent mutatii care-i vor reface structura sa initiala, de corp de lumina cu 12 lanturi – si chiar mai multe – pe masura ce Pamantul se pregateste sa-si mareasca frecventa proprie. Cum ii va afecta aceasta noua etapa de evolutie a omenirii in care intram, pe cei care folosesc droguri?

       Adama – Din nefericire, la ei nu se inregistreaza mutatii pozitive. Consumul de droguri impiedica desfasurarea unei mutatii pozitive complete, deoarece factorul principal in mutatiile celulare il reprezinta vibratia iubirii si efortul pe care-l face persoana pentru a-si mari vibratiile proprii. Cum va asteptati sa va ridicati vibratiile, de vreme ce voi creati, alimentati si intretineti armate de entitati negative?

       Consumatorii de droguri isi scad vibratiile pentru a mentine ciclul de alimentare a entitatilor lor, lucru care, daca stai bine sa te gandesti, este de fapt un act de ura de sine. Nivelul scazut de vibratie mentinut de consumatori nu conduce la marirea frecventelor lor de iubire si de lumina, inhiband astfel trecerea ADN-ului lor intr-o stare superioara de evolutie.

       Coeficientul vostru de lumina si de iubire mentinut constant este factorul determinant al activarii automate si naturale a ADN-ului vostru. Aceasta activare nu are nici o legatura cu a plati cuiva pentru a face activari de ADN – ceea ce, de cele mai multe ori, reprezinta doar ceremonii de intentie. Daca frecventa iubirii si a luminii nu este marita si mentinuta de catre receptor, atunci nu se pot realiza prea multe.
       Activarea corpului vostru de lumina este provocata si accelerata de cantitatea de iubire si de lumina pe care o puteti mentine constant. Aceasta include iubirea de Sine, iubirea fata de corpul vostru si fata de obiectivele intruparii voastre, precum si toate celelalte tipuri de iubire.

       Aurelia – Faptul ca marijuana este ilegala in unele locuri ii afecteaza vibratia? De exemplu, exista o constiinta a fricii, asociata de faptul ca este ilegala?

       Adama – Da, categoric. Marijuana, planta in sine, poseda unele utilizari pozitive, daca si cand este folosita corect. Problema este de a te elibera de frica si de dependente si de a vedea fiecare lucru in perspectiva corecta. Marijuana este ceea ce voi numiti o varietate a canepii. Autoritatile voastre au scos-o si este un motiv de teama chiar pentru ele. Canepa poate fi folosita in multe moduri pozitive, in beneficiul omenirii. In schimb, este utilizata in moduri negative, intr-o incercare de a regresa evolutia sufletului unei intregi generatii.

       Faptul ca este ilegala creeaza un interes mai mare, sau o atractie speciala atat pentru tineri, cat si pentru multi adulti. Desi ilegalitatea genereaza teama, aceasta hraneste, in acelasi timp, constiinta fricii/entitatile fricii din interiorul sinelui si de pe planeta. Pentru foarte multi care traiesc cu nenumarate motive de teama in inconstient, a face ceva ce naste spaima creeaza un stimul in centrii energetici ai corpului, stimuland astfel energia entitatilor fricii din interiorul sinelui si creand o falsa iluzie de excitatie mentala si emotionala.

       Trebuie sa intelegeti ca entitatile drogurilor se hranesc cu vibratiile plantelor modificate, iar entitatile fricii sunt si ele hranite si energizate de energia fricii. A fi infricosat si a crea vibratia fricii a devenit o forma de dependenta in plus, pentru un numar mare de oameni. De ce credeti ca atat de multi oameni privesc cu placere filme horror sau violente? De ce credeti ca aceste tipuri de atractii sunt atat de populare? Principalul motiv este ca emotiile create prin urmarirea acestor scene hranesc entitatile fricii care ruleaza programarea interioara a celor care urmaresc filmele si carora le plac asemenea senzatii. Cei care nu au cazut la pace cu inima si cu Prezenta lor Divina nu au inteles inca adevarata semnificatie a Iubirii si a Pacii.

       Pe aceasta planeta, cei mai multi oameni sunt programati sa fie activati emotional de catre frica.
       Aceasta face parte dintr-o programare foarte veche, care trebuie sa fie transmutata acum de catre toti cei angajati pe drumul iluminarii. In lumea noua spre care se indreapta planeta si omenirea in acest moment de constiinta si evolutie, nu va mai fi loc pentru astfel de vibratii. Cei care aleg totusi sa poarte aceste vibratii vor fi tinuti pe loc si li se va nega intrarea, pana cand isi vor invata lectiile. Constiinta din dimensiunea a cincea nu va accepta de la nimeni acest gen de bagaj.

       Asadar, a face din droguri substante ilegale nu rezolva problema, intrucat cei hotarati sa foloseasca un drog gasesc oricum o modalitate de a-l procura, deoarece se gaseste atat de usor. Modul clandestin in care drogurile recreationale sunt comercializate si faptul ca sunt ilegale ii incurajeaza pe consumatori sa devina falsi si nesinceri cu ei insisi si cu ceilalti. Nu spun asta pentru a critica sau a judeca autoritatile. Oficialitatile abordeaza problema drogurilor in modul cel mai bun pe care-l cunosc. Consumatorii de droguri isi formeaza obiceiul de a fi ascunsi si de a trai o viata dubla. Acest comportament nu conduce in nici un caz la construirea tipului de personalitate sufleteasca si la caracterul uman necesar pentru inaltarea si evolutia la un nivel de constiinta superioara.

Copilul Luminii, copilul iubirii si al inocentei nu are nimic de ascuns

       Viata de pe aceasta planeta se deplaseaza spre constiinta cunoasterii si a deschiderii totale, unde totul va fi cunoscut si nimic nu va mai fi ascuns. Stiti ca in taramurile superioare nimeni nu poate ascunde nimic fata de altcineva, deoarece totul poate fi vazut si cunoscut in permanenta prin intermediul campului auric, al sunetului emis, al vibratiei si al culorii pe care le emanati? Putem vedea totul in campul auric al tuturor oamenilor de la suprafata Pamantului la care ne hotaram sa privim, precum si in cadrul propriei noastre comunitati de Lumina. Foarte curand, nu vor mai exista secrete nicaieri pe aceasta planeta.

       Haideti, prieteni, copii ai inimii mele, chiar credeti ca in incercarea de a va pastra secretele, va puteti ascunde cu adevarat? Ei bine, adevarul este ca nu puteti. Poate ca reusiti sa ascundeti cateva lucruri fata de ceilalti oameni pentru o vreme; dar, pur si simplu, nu puteti tainui niciun secret, gand, sentiment sau intentie, fata de nici unul dintre noi, cei din Taramul Luminii, nicaieri deasupra nivelului constiintei tridimensionale.

       Chiar si copacii, spiritele naturii si animalele va pot citi cu usurinta in inimi, va pot vedea intentiile, trecutul si viitorul.
 Daca ati fi buni telepati, sau daca cei de mai sus v-ar putea vorbi intr-o limba pe care s-o intelegeti, ati fi foarte surprinsi de intelepciunea si cunostintele lor.

       Acest lucru se va schimba curand pentru cei mai multi dintre voi, pe masura ce veti evolua. Pe masura ce omenirea isi deschide inimile pentru iubirea neconditionata si acceptarea celorlalti, acest tip de comunicare cu tot ceea ce este viu – de care se bucura permanent toate fiintele civilizatiilor superioare – va va deveni accesibil.

       Si va veti bucura nespus de aceasta noua minune. Nu va veti mai teme niciodata de nimic. Veti sti ca pacea a fost intotdeauna acolo, ascunsa sub temerile voastre.
       Cuvintele mele pot parea aspre pentru unii dintre voi, sau chiar exagerate. Dar, credeti-ma, tot ce v-am descris a devenit o realitate pentru prea multe suflete.
       Cu siguranta, nu toti cei care consuma marijuana vor trai experientele pe care tocmai vi le-am descris. Dar am facut tot posibilul sa va arat calea pe care va duce, in final, consumul de droguri, atunci cand respectarea obiectivelor intruparii continua sa fie ignorata.

       Aurelia – Oamenii pot face ceva pentru a se vindeca de abuzul de marijuana sau de substante similare? Ce instrumente de vindecare poti recomanda?

       Adama - Ei bine, dragii mei, ne dorim sa fi avut o potiune magica sau un raspuns minune pentru aceasta chestiune. Exista instrumente de vindecare vibrationala, care vor aparea in urmatorii ani si care vor fi de un ajutor considerabil vindecatorilor si consilierilor. Aceste mijloace, unele care se folosesc deja in mod limitat, accelereaza limpezirea si reconstruirea corpurilor eterice. In mainile unui practicant care este acordat la Divin, metodele vor fi de mare ajutor pentru toti cei ce doresc sa proceseze si sa purifice toate energiile vechi si deformate.

       De asemenea, ele vor veni in sprijinul tuturor copiilor care se intrupeaza si care resimt o constrangere deosebita in societatile voastre de la suprafata. Acesti copii nu numai ca se bizuiesc pe substantele ilegale care modifica mintea, dar, in acelasi timp, chiar li se prescriu asemenea medicamente de catre doctori, sub masca tratamentului pentru Sindromul Atentiei Deficitare si a altor boli mentale.

       Este regretabil sa observi ca in atat de multe tari, fortele intunecate au impins copiii nascuti ca suflete indigo si violet spre o atractie sau o dependenta fata de aceste substante generatoare de obisnuinta. Acest plan sinistru este conceput pentru a le lega sufletele si pentru a bloca manifestarea minunatei contributii si intelepciuni pe care sunt menitii sa le aduca pe aceasta planeta, precum si dezvoltarea propriei evolutii.

       Iata o capcana in care cad prea multi dintre tinerii acestei lumi. Aproape toate aceste suflete dragi au venit aici, in aceasta perioada de tranzitie a Pamantului, cu scopul de a indeplini misiuni marete. Stim ca un mare numar dintre acesti copii dragi se vor trezi la timp, dar, pentru cei care nu vor reusi, abuzul de droguri si dependente le vor provoca o scadere a constiintei in evolutie si o piedica majora.

       Totusi, ceea ce va inclina cel mai mult balanta sunt informatiile si cunostintele corecte despre adevar. Presiunea tendintelor generale a avut o influenta foarte negativa asupra societatii voastre. Constrangerea a dus la renuntarea la putere si la valorile personale, pentru a evita sa para “diferit”, sau pentru a fi “acceptat” de ceilalti. “Va spun, indrazniti sa fiti diferiti. Este un semn de maturitate si de stapanire de sine.”

          Trebuie sa va dati seama ca, pentru a-i convinge pe ceilalti sa nu recurga la droguri, nimeni nu este mai eficient decat un fost consumator de droguri.

       Fara indoiala ca este momentul cand sufletele intrupate pe aceasta planeta sunt lasate sa se confrunte cu a alege intre renuntarea la droguri si parasirea actualei lor intrupari pentru o alta sfera de evolutie, mai putin evoluata ca aici, unde vor continua sa-si invete lectiile. Speram ca, atunci cand se vor confrunta cu alegerea finala, multi vor opta pentru cea corecta. Da, traiti intr-o societate ce evolueaza pe o planeta a “liberului arbitru”, unde oamenii pot trai liber experientele dorite si pot experimenta diferitele optiuni. Retineti ca toate alegerile pe care le faceti zi de zi, chiar si intentiile din inima si mintea voastra, au consecinte semnificative pentru voi in prezent si in viitor.

       Va cerem sa va rugati pentru acesti copii dragi, pentru binecuvantare si interventie Divina. Va cerem celor care veti citi acest material sau veti auzi despre el sa invaluiti tinerii lumii intr-o tromba de lumina, de flacara albastra si violet, pentru protectia lor. De asemenea, va cerem sa va rugati la Arhangheli pentru a-i proteja. Acestea sunt instrumente spirituale extrem de importante.

       Daca stiti pe cineva care consuma droguri, sau educatori deschisi fata de conceptele de constiinta superioara, oferiti-le aceste informatii, sau cat considerati ca pot ei intelege. Impartasiti-va cunostintele voastre. Informatiile si cunoasterea sunt unele dintre cele mai bune instrumente de transformare a constiintei. Nu puteti interfera cu liberul arbitru al nimanui, dar puteti oferi cuiva darul cunoasterii. Ii va permite acelei persoane sa faca alegerea “iluminata”, poate pentru prima data.

          O multime de oameni considera, in mod fals, ca prin consumul de droguri se afla pe o cale spirituala superioara.

       Cei care cred ca prin consumul de droguri se afla pe o cale spirituala superioara, pentru motivul ca au experienta unor realitati modificate, nu isi dau seama ca experientele lor ii poarta spre niveluri joase ale planului astral. Ceea ce ei traiesc este intotdeauna mult mai putin decat bucuria si extazul planurilor eterice – locul unde salasluieste constiinta superioara. Exista o diferenta neta intre planul astral si Taramurile Luminii. Planul eteric sau Taramurile Luminii incep sa fie experimentate, intr-o oarecare masura, la nivelurile superioare ale dimensiunii a patra si, mai deplin, in dimensiunea a cincea si mai sus.

       Planul astral este numit, pe buna dreptate, cel al dualitatii,
al relativitatii si al inconstientei spirituale unde lumina este putina – daca nu deloc – si tot ceea ce vede si percepe cineva este deformat si fragmentat, in comparatie cu Taramurile Luminii. In planul astral, adevarul si Divinitatea nu mai sunt intelese. De asemenea, planul emotional este considerat a fi un bazin urias plin cu toate dorintele nesatisfacute si cu emotiile negative ale omenirii, care au fost create in iluzia separarii de Dumnezeu.

       Tot asa, ganditi-va la acest plan ca la un loc al marii iluzii, deoarece are capacitatea de a imita, intr-un mod inselator, aceste dorinte si emotii neimplinite. In majoritatea cazurilor, el prezinta iluzia unei lumi ce contine niveluri de frumusete si placere care pot fi foarte seducatoare pentru suflete, dar care nu sunt in linie cu calea acestora. El proiecteaza toate iluziile constiintei umane – uneori foarte bine camuflate – creand iluzii despre ceva care pare mult mai bun decat este in realitate. Planul astral este intotdeauna fals, deformat, ademenitor si inselator.

       Exista mai multe niveluri ale planului astral – de la cele mai inalte niveluri de iluzie, pana la cele mai joase, ceea ce voi numiti “fundul prapastiei”. Pana cand planul astral nu se va elibera complet de negativitate, de dorintele si emotiile umane, vibratiile de acolo nu vor purta pe nimeni foarte sus pe valurile luminii, nici macar cat de cat aproape de planul eteric. Astfel, consumul de droguri nu poate sa aduca niciodata o experienta a luminii, decat daca substantele potrivite care poarta vibratiile corecte sunt folosite “corespunzator”.

       Dar in lumea voastra actuala, nu mai aveti acces la aceste plante din trecut. Iar acestea, dragii mei, sunt aproape disparute si foarte rar pot aparea la suprafata.

       Copiii de varste mai mici ai acestei generatii sunt foarte dotati si au capacitati paranormale. Ei stiu cand li se spune adevarul si cand sunt pacaliti. Ei se nasc cu alte niveluri de perceptie dacat v-ati nascut voi. Multi dintre ei, care vor citi informatiile transmise de noi prin aceasta lucrare, vor putea recunoaste adevarul din datele prezentate si il vor adopta in totalitate. Din nefericire, s-a scris foarte putin despre consecintele spirituale ale abuzului de droguri. Au fost publicate unele lucrari lamuritoare referitoare la acest subiect, dar marea majoritate a informatiilor v-a ocolit, sau v-a fost interzisa.

       Copiii lumii, mai mici sau mai mari, au nevoie de aceste informatii. Va rog, raspanditi-le; acest lucru are o importanta majora. Multi parinti sunt prea ingaduitori cu copiii lor si nu sunt prea bine pregatiti pentru rolul de parinte. Deseori, sunt prea preocupati de ei insisi si de problemele cotidiene din vietile lor. In general, copiii nu primesc de la parinti intelepciunea spirituala de care au nevoie la o varsta frageda, pentru a se dezvolta si a se maturiza ca fiinte Divine, in experienta intrupata.

       Invataturi deosebite, pline de o intelepciune reala, au fost distruse total pe aceasta planeta. Motivul pentru care se revarsa prin diferite canale de transmisie, atat de multe informatii noi, din multe dimensiuni si sisteme solare, precum si de pe Pamant si multe taramuri, este acela de a ajuta omenirea sa-si gaseasca drumul inapoi spre Sursa si Unitate. Cei care au distrus Biblioteca din Alexandria, in perioada crestinismului timpuriu, au jucat un rol foarte important in a mentine omenirea in ignoranta. Aceasta biblioteca continea mai bine de patru sute de mii de carti, ce pastrau mare parte din cunostintele de intelepciune reala, acumulata pe parcursul eonilor si erau tinute acolo cu mare respect, in scopul de a ilumina omenirea. Dupa ce aceasta minunata biblioteca a fost arsa la temelii, omenirea a inceput sa traiasca o alta “epoca foarte intunecata”, care a durat multe secole. Cei care au orchestrat distrugerea unei asemenea colectii pretioase de intelepciune si cunoastere spirituala a planetei au fost mandri si incantati de ei insisi, la inceput. In setea lor pentru putere si control, erau convinsi ca implinisera un act de caritate pentru omenire.

       Ei cautau sa scada din nou intensitatea luminii de pe planeta, privand oamenii de chiar invataturile care le-ar fi aratat calea spre o viata de iubire, gratie Divina si salvarea sufletelor lor.

       Distrugerea acestor inregistrari pretioase a reprezentat o pierdere foarte mare si o lovitura pentru evolutia de la suprafata acestei planete – si, cu certitudine, nu un act Divin. Cei responsabili pentru disparitia unor astfel de comori au fost instrumentele fortei raului. Ei recolteaza si acum karma actiunilor lor.

       Aurelia – Te rog, vorbeste-ne despre efectele abuzului de droguri asupra chakrelor. Ele se deschid “brusc”, atunci cand se consuma droguri?

       Adama – Nu asta se intampla, de fapt, mai exact, chakrele se inchid fata de lumina, pe masura ce sunt sfasiate. Este mai mult un proces de slabire treptata si o distrugere sau o dereglare a sistemului de chakre, pe care consumul de droguri il creeaza in timp. Chakrele incep sa nu mai fie capabile sa retina la fel de multa lumina si se imprima cu negativitate. De aceea am spus ca ar putea fi nevoie de pana la zece vieti pentru a vindeca dezechilibrele. Lucrurile nu stau la fel pentru toata lumea – dar pentru multi asa se intampla. Atunci cand sistemul de chakre se imprima cu o mare negativitate de la planul astral, iar lumina scade foarte mult in intensitate, dispar din chakre fortele vindecatoare ce vindeca dezechilibrele. In urmatoarele cateva intrupari, sufletul in cauza se naste cu dezechilibre fizice sau emotionale grave. Prin actiuni corecte, cu iubire de sine si dorinta de imbunatatire de sine, in fiecare dintre aceste intrupari ulterioare lumina incepe sa creasca din nou in chakre si, in final, va avea loc vindecarea. Sufletul se va regasi din nou la nivelul de la care si-a inceput evolutia in aceasta intrupare. Este ca si cand faci multi pasi inapoi in evolutie si apoi revii din nou la punctul initial de plecare. Aceasta este o intarziere inutila care poate fi evitata.

       Atunci cand un suflet se naste cu atat de multa Lumina – cum e cazul copiilor de astazi, ce aleg de buna voie sa-si scada intensitatea luminii, sa uite scopul si destinul de dragul unei dependente oarecare – in urmatoarea reintrupare nu va mai primi acelasi nivel de bunavointa Divina. Timp de mai multe vieti, aceste suflete vor trebui sa traiasca fara confortul minunatei lumini pe care o poarta acum – pana cand isi vor invata lectiile. De aceea se spune ca sufletele implicate in consumul de droguri pornesc intr-o calatorie dureroasa, pentru multe vieti viitoare.

       Aurelia – Adama, aceasta este perioada de mare gratie Divina pentru toti cei ce traiesc pe Pamant. Ce pot face cei care renunta la acest tip de deformare in prezent si doresc sa se deplaseze mai rapid spre lumina?

       Adama – Stiti ca dependenta si drogurile au fost create pe planeta voastra, in urma unui complot al fortelor. Ele sunt hotarate, mai mult ca oricand, sa opreasca expansiunea luminii si sa impiedice cat mai multe suflete posibil, sa ajunga usor la usa inaltarii, in aceasta viata. Acesti copii scumpi ar putea sa faca acest pas atat de usor si fara durere! Ei s-au nascut cu toate instrumentele de care au nevoie pentru a atinge iluminarea si libertatea spirituala, cu multa usurinta si binecuvantare Divina.

          Atat de multi dintre copiii dependenti de droguri au acum, mai mult decat oricand, nevoie de ajutor de la adultii iluminati, care au intelepciunea de a intelege ca o intreaga generatie de fiinte iluminate este in pericol.

       Noua energie care inunda in prezent Pamantul nu va sprijini constiinta fortelor intunericului. Copiilor li se va oferi prilejul si o perioada de gratie pentru a se alinia si a se vindeca complet, astfel incat sa vina in noua lume impreuna cu restul omenirii. Dar copiii trebuie sa inteleaga si sa fie invatati de adulti, care stiu mai bine, ca ei sunt responsabili pentru aceasta alegere suprema si ca nimeni nu o poate face in locul lor. Cei care se hotarasc sa plece vor deveni constienti, atunci cand vor trece dincolo de văl, ca au ratat o ocazie minunata. Nu numai ca vor pierde marea sarbatoare pregatita pentru anul 2012 pentru toata omenirea ce se inalta, ci vor fi privati de mult mai mult.

       Cunoasterea, dragii mei, cunoasterea si intelegerea sunt cele mai importante instrumente in acest moment. A oferi aceste daruri celor care nu au avut ocazia de a primi aceasta intelepciune de la cei implicati in cresterea si educarea lor este, intr-adevar, un mare act de iubire si de compasiune.

       Aurelia – Aveti unele dintre plantele originale in Telos si cum le folositi?

       Adama – In Telos au fost pastrate multe dintre plantele originale – si da, avem vegetale care ajuta la dezvoltarea spirituala. Bineinteles ca noi nu le fumam. De asemenea, nici nu avem nevoie de ele. Nivelul nostru actual de constiinta spirituala depaseste cu mult orice beneficiu pe care ar putea sa ni-l ofere oricare dintre aceste plante. Le avem in scop decorativ deoarece unele sunt de o mare frumusete. Le cultivam doar pentru frumusetea si gratia lor, asa cum facem cu multe alte specii. Nu uitati, aceste plante au evoluat la randul lor, pentru a deveni o specie din cea de-a cincea dimensiune!

       Intr-un anumit moment din viitor, am putea sa luam in considerare idea de a va ajuta pe unii dintre voi, pentru a va deschide mai mult prin “folosirea corecta” a una sau doua dintre plantele pe care le-am pastrat. Fiti siguri ca nu vor fi multi care le vor folosi; de asemenea, ele nu se vor vinde in piete si, in mod sigur, nu pentru cei care acum se complac in consumul echivalentelor modificate ale acestora.

       Starea de lucruri de pe planeta este, cu siguranta, trista, atata vreme cat o intreaga generatie e inghitita de aceasta constiinta a drogurilor. Fiti atenti ca planul suprem al fortelor intunecate este acela de a nimici “spiritual” aceasta generatie si de a o subjuga cat mai mult posibil.
       Veti lasa sa se intample asa ceva, sau va veti trezi in fata adevarului a cine sunteti si a menirii pe care o aveti aici?

       Aurelia – In prezent marijuana este folosita si in alt domeniu – cel al medicinei. Conteaza cum este ea folosita? Va crea intotdeauna acelasi tip de vatamare?

       Adama – Nu este acelas lucru, daca se foloseste in scop medical si cu intelepciune.
       Exista in spital persoane care au dureri foarte mari si care au suferit deja multe vatamari pe corpul fizic. Ganditi-va la sedative cum ar fi morfina sau Demerol, care sunt alte tipuri de substante folosite pentru a opri sau atenua durerea. Si aceste substante creeaza dependenta, modificari de gandire si scad vibratiile persoanelor, pana la cele ale planului astral. Marijuana nu este cu nimic mai daunatoare – ci poate ca e chiar mai putin nociva decat cele mentionate mai sus si poate fi folosita eficient in combaterea durerii, pentru o anumita perioada.

       Pe masura ce evolueaza, fiecare suflet intrupat trebuie sa invete, in final, cum sa se vindece. Aceasta este o parte din zestrea de cunoastere pe care ati venit sa o castigati aici. Multe suflete au ales sa-si paraseasca intruparea in urmatorii cativa ani, fara a avea nici o idée in ceea ce priveste modul in care se vor vindeca. Cel mai probabil este ca ei vor merge pe o alta planeta pentru a-si continua evolutia si ca vor sta acolo pana cand vor invata sa-si vindece toate dezechilibrele. La ora actuala exista mai multe planete care sunt dispuse sa gazduiasca aceste suflete, unde vor fi invatate intr-un mod diferit, tot ceea ce nu au vrut sa studieze in prezent. Pentru ei este perfect, deoarece au, la randul lor, o eternitate pentru a evolua dupa cum doresc. Liberul arbitru le este intotdeauna respectat.

       Marijuana folosita in scop medical, pentru o perioada scurta de timp, in vederea combaterii durerii – sa spunem doua saptamani dupa operatie – nu va dauna in modul pe care vi l-am explicat mai sus. Este vorba despre multi ani de un consum inutil de droguri care este ales ca mod de viata, ca o modalitate de a fugi de lectiile, de responsabilitatile si de provocarile alese pentru incarnare. Exista persoane intrupate care au consumat droguri multi ani si s-au lasat; iar acum ei se vindeca pe ei insasi. Li se ofera multa bunavointa Divina – si vor reusi.

       Aurelia – poti sa ne explicit modul in care se vor vindeca?

       Adama – Este vorba despre cei care au renuntat la dependentele lor, care au reusit in vointa si cu hotararea ferma de a se vindeca. Ei primesc multa bunavointa si ajutor de Sus. Este important ca ei sa invoce zilnic lumina vindecatoare a sufletului lor si sa refaca legatura cu Sinele Etern, sub forma marelui “EU SUNT”. Revenirea la un regim sanatos si natural ii va ajuta sa-si pastreze un echilibru mai bun si va usura foarte mult procesul.
Meditatia activa si folosirea celor sapte flacari vindecatoare va aduce multa bunavointa si iertare curentului lor vital.

       In acest moment, bunavointa Divina este distribuita, intr-un fel extraordinar, tuturor celor care doresc, in mod sincer si din toata inima, sa se vindece pe ei insisi, la toate nivelurile fiintei. Odata ce o persoana care a consumat droguri multi ani face un angajament ferm pentru viata si inceteaza sa le mai foloseasca, ingerii bunavointei Divine ii stau alaturi, ajutand-o.

       In acest moment, pe Pamant efectiv “nu mai aveti timp”. Intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti este: “Doresc cu adevarat sa prelungesc provocarile si lectiile caracteristice celei de-a treia dimensiuni, pentru inca zece sau mai multe vieti, intr-un alt loc in care sa traiesc in suferinta si separare de adevaratul meu Sine? Sau vreau sa ma inalt acum, impreuna cu planeta si cu restul omenirii, pentru a trai maretia libertatii spirituale, cu toata bucuria si magia care-mi vor schimba viata pentru totdeauna?”
       Vreti sa o faceti acum, in urmatorii cativa ani, sau doriti sa asteptati urmatoarea etapa de inaltare – poate peste zece  mii de ani, pe alta planeta, cu posibilitatea de a o face intr-un mod mult mai putin maret?

       Aurelia – Ce se intampla cu cei care nu fumeaza?

       Adama – Cei care nu inhaleaza aceasta energie prin plamanii lor, dar aleg sa-si petreaca timpul in acea vibratie, impreuna cu cei care se angajeaza in ritualurile respective, isi vor scadea propriile niveluri de vibratie din cauza acestei asocieri, cel putin pentru o vreme.

       V-ati infruntat partea voastra intunecata, ati investit atatea eforturi in propria vindecare si stiti cat de dificil si de greu a fost.
Ati muncit foarte mult pentru a va trata tulburarile si dezechilibrele si cunoasteti dificultatile pe care le-ati intalnit. Iar bagajul vostru a fost mic, in comparatie cu al celor mai multi dintre voi.

       De asemenea, va cresteti vibratiile intr-un mod miraculos. Va deschideti inima, iar sirurile voastre de ADN evolueaza, deoarece intentiile va sunt pure si concentrate.

       Ce va spune aceasta, referitor la genul de munca de autovindecare de care vor avea nevoie cei care decid sa nege, in totalitate, ceea ce li se cere pentru a-si implini obiectivele si destinul pentru actuala lor intrupare?

       Aurelia – Poti sa faci cateva observatii referitoare la importanta respectarii planului Divin pentru energiile actuale de inaltare in care intram acum – si despre efectele pe care le are consumul de marijuana asupra alinierii la prezenta EU SUNT?

       Adama – Cei care cred ca se vor deschide mai rapid, sau ca vor evolua mai repede din punct de vedere spiritual, cu ajutorul consumului de droguri, se lasa prada unei iluzii totale.

       La unii s-a inregistrat deschiderea partiala a celui de-al treilea ochi, datorita consumului de droguri.

       Dar aceasta nu reprezinta clarvederea reala, obtinuta prin disciplina sufletului pe calea inaltarii si a iluminarii. Nu exista scurtaturi, draga sora. Toti, fara exceptie, trebuie sa se implice in lucrul lor spiritual, in vibratiile iubirii si luminii, sa-si stearga toate tulburarile emotionale si bagajul karmic.

       De asemenea, cei care s-au deschis ajungand la un anumit nivel de perceptie paranormala, datorita consumului de droguri, trebuie sa fie dispusi sa accepte o blocare a talentelor lor, deoarece deschiderile nu au corespuns clarviziunii reale, ci au fost mai degraba o descoperire la nivelul vibratiilor mai joase. Toate deschiderile corecte trebuie sa provina din bunavointa Sinelui vostru Divin, atunci cand sunteti pregatiti sau cand acest lucru face parte din calea voastra stabilita anterior. Va pot spune ca aproape 50% dintre cei care au capatat capacitate de clarviziune nu poseda aceste daruri prin hotarare Divina, iar pentru multi, darurile lor au dus la o separare si o iluzie si mai mare. Tuturor celor care citesc acest material va cer sa fiti atenti si sa dati dovada de discernamant. Nu va lasati pacaliti de aceasta capcana. Atunci cand se pune in mod exclusiv baza pe mijloacele externe de atingere a alinierii spirituale, fiti siguri ca ceea ce urmeaza nu reprezinta o excelenta spirituala clara, ci o umbra a “adevarului” care ramane ascuns in coltisoarele inimii sacre.

       Aurelia – Doresti sa ne mai spui ceva?

       Adama – daca nu ar exista aceasta interventie si lumina noua, extraordinara si minunata, pe care Creatorul o revarsa in prezent atat de generos pe planeta voastra, Pamantul si omenirea s-ar confrunta curand cu un alt scenariu. Generatia voastra ar putea fi nimicita complet din punct de vedere spiritual, iar Pamantul ar cunoaste din nou multa distrugere si o intarziere majora in destinul sau suprem. De aceea exista atat de multe scrieri, venite prin channeling, care sunt raspandite peste tot pe unde pot fi facute cunoscute. Peste tot pe Internet multi lucratori intru Lumina, binevoitori si devotati, ofera din inima multe informatii pe gratis, pentru a veni in ajutorul celorlalti.

       Mai exista inca persoane care cred ca toti se vor inalta, fara probleme si cu bagajul lor uman nerezolvat.

       Permite-mi sa spun ca, in mod sigur, nu acesta va fi cazul. Este adevarat ca, in final, toata lumea se va inalta. Dar s-ar putea sa nu se intample in aceasta viata, sau pe aceasta planeta. Repet mesajul important din acest moment pentru tinerii lumii, precum si pentru cei care nu sunt atat de tineri: “Renuntati la dependente, sau va trebui sa parasiti planeta. Momentul slabiciuni a trecut.”

       Cei care-si abandoneaza destinul, care-si sfasie chakrele isi diminueaza minunata lor lumina prin consumul de droguri, si de alte substante ce creeaza dependente, cum ar fi alcoolul, tigarile etc., nu pot scapa de a fi trasi la raspundere. Inca mai este timp pentru a va vindeca, daca va hotarati.
       In prezent, bunavointa Divina va ofera o deschidere de o oportunitate extraordinara.

       Esenta a ceea ce cautam cu totii este iubirea Divina si eliberarea de durere si de suferinta. Calea spre Intreg devine mai usoara, atunci cand ai ca partener de drum iubirea de sine.
       Va multumesc pentru interesul si iubirea voastra. A fost o placere sa ma unesc cu voi astazi.
       Va iubesc pe toti foarte mult.

       Eu sunt Adama, care va ofera alinare si sprijin.


💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!