METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 24 iunie 2015

CAPITOLUL 10 – SUNTEM FIINTE DE CRISTAL



SUNTEM FIINTE DE CRISTAL

CAPITOLUL 10 

       Billicum

       Fratia Trandafirului exista – asa cum exista multe alte societati de lucratori cu energia generata de matricea cristalului – pentru a oferi ajutor omenirii si Pamantului, in vederea trecerii lor la desavarsirea structurilor lor cristaline. Lucrarea retelei magnetice, incheiata la inceputul acestui an, a permis re-energizarea retelei cristaline din interiorul planetei. Acum, aceasta retea de cristale este din nou in crestere.

       Din punct de vedere structural, cristalele se dezvolta prin adaugare. Procesul implica energiile transformarii prin foc, pamant si apa, care este, de fapt, o contopire si o fuziune a energiilor masculine si feminine. Apoi, forma cristalina pura devine un transmitator ale acestei energii combinate.

       In structura ADN-ului uman, incepe acum sa se desfasoare acelas proces. Voi adaugati la structura voastra formatiunile necesare mentinerii unei vibratii mai inalte si mai pure.

       Oamenii incep sa deschida complet in fata energiilor combinate ale masculinului si femininului si sa se contopeasca cu ele. Ei incep sa inteleaga faptul ca, la nivel energetic, dualitatea care exista in fiinta lor si pe planeta insasi este, de fapt, o polaritate ce reprezinta intregul spectru de armonii.
       Ei sunt dispusi acum sa accepte aceasta polaritate si sa intre intr-o alta faza de dezvoltare.

       A inceput evolutia Pamantului, dincolo de idea si de experienta dualitatii.

       Multe dintre zonele energetice recunoscute de pe planeta, cum ar fi Sedona si, in special, Muntele Shasta, au trecut de la tipul de energie de vibratie masculina sau feminina, la o vibratie combinata, ce detine intreaga rezonanta a scanteii Divine si a femininului sacru. In prezent, omenirea insasi a inceput aceeasi calatorie. Noi, cele din Fratia Trandafirului, suntem, ca si corespondentii nostri din Fratia Stejarului, fiinte care slujesc intreaga planeta.

       Sediul nostru se afla in adancul Muntelui Shasta si lucram in stransa colaborare cu toate civilizatiile din interiorul Pamantului, inclusiv cu energiile lemuriene.

       Aceasta energie lemuriana, denumita Inima Lemuriei, are un rol esential in dezvoltarea constiintei, in serviciul deosebit adus planetei si omenirii de la suprafata, in pregatirea “marii reuniuni”. Impreuna cu toate civilizatiile Pamantului Interior si Mijlociu, actionam cu scopul de a crea toate structurile energetice necesare pentru a readuce Pamantul la propria lui uniune cu Divinul si a-I investi pe toti locuitorii lui, cu comunitatea de suflet care a existat odata acolo.

       Copiii care se intrupeaza astazi poseda deja aceste structuri noi. Ei au o intelegere innascuta a lumii de dinainte de dualitate. Se conecteaza unii cu altii, printr-o mare intelegere a puterii combinatiei dintre masculin si feminin – aspecte pe care vom continua sa le onoram, deoarece ele sustin experienta umana.

       Aceia dintre voi care sunt deja aici au cea mai mareata – si, intr-un anumit sens, - cea mai importanta menire.

       Voi ati mentinut cel mai mult rezonanta Pamantului la nivelul sau vibrational actual, in sistemele voastre. El se identifica mai mult cu voi, pe masura ce evolueaza spre un nivel superior de constienta. Ati venit aici, in acest timp, cu aceasta menire deosebita. Pe masura ce fiecare dintre voi adauga ceva la structura sa, tot asa face si Pamantul. Si cu cat fiecare dintre voi isi deschide constiinta si inima in fata amplitudinii transformarii care se desfasoara la ora actuala, tot asa si Pamantul castiga resurse pentru propria sa evolutie.

       Legatura voastra, ca persoana intrupata, cu aceia dintre noi care detin aceste energii cristaline pure in planul eteric, este menita sa exprime in plan fizic aceleasi structuri energetice. Noi suntem aici pentru a va indruma in acest sens, dar nu putem prevedea sau alege in locul vostru, directia pe care o va lua aceasta calatorie. Fiecare individ trebuie sa-si defineasca pe harta reperele drumului care se potriveste cel mai mult cu energiile lui. Noi putem – si chiar va oferim posibilitatea de a face asta – prezentandu-va optiunile si potentialele care exista.

       Voi insa aveti o menire extrem de importanta, intrucat cea mai mare schimbare ce trebuie sa aiba loc, pentru a ajuta planeta in evolutia si trezirea sa, este in plan fizic. Veti simti cum se vor produce multe transformari in corpurile voastre fizice. Unii ar putea sa simta ca anumite organe nu functioneaza bine, sau ca nivelurile lor de energie – care au fost intotdeauna relativ stabile – sunt acum foarte diferite. Ati putea percepe o nevoie deosebita si imediata de a va schimba regimul alimentar, in ceea ce priveste alimentele pe care le consumati si cantitatea de hrana. Veti simti dorinta strigenta de a va purifica trupurile de toxicitatea fizica si emotionala, care s-a acumulat dupa atatea vieti.

       Toate aceste transformari fizice trebuie respectate, iar impulsul de a va ingriji corpurile fizice, trebuie urmat. Exista multe produse care vor aparea in viitorul apropiat – unele se afla deja pe piata – care va hranesc corpurile la un nivel mult mai profund decat ceea ce predomina in societatile voastre de consum. Este important sa cautati aceste produse si apoi sa discutati despre ele in comunitatile si cercurile din care faceti parte.

       Ati respectat si inclus intotdeauna comunitatile de cristale in vietile voastre. In vremurile moderne, noi am locuit in dispozitivele voastre de comunicare si in computere si v-am sprijinit prin bijuteriile si podoabele pe care le purtati.

       Multi dintre voi ne-au mai apreciat si in formele noastre mai naturale si ne-au pastrat in casele si templele lor.

       Aceia dintre voi care ne vad in planul eteric ne-au recunoscut formele mai omenesti si ne-au acceptat ca atare. Trebuie sa intelegeti ca , indiferent de modul in care decideti sa invitati energiile noastre sa intre in viata voastra, noi suntem aici pentru a va sprijini sa atingeti plenitudinea potentialului vostru in forma fizica. Suntem aici cu voi, pentru a ajuta planeta sa-si atinga potentialul sau maxim, in forma fizica.

          Marele miez central al planetei, cunoscut ca soarele interior, este, intr-adevar, un cristal foarte mare. El exista intr-o vibratie a celei de-a cincea dimensiuni, emitand pe planeta vibratia spre care va evolua Pamantul.

       Marele soare central de cristal, aflat in miezul acestei planete, este similar ca vibratie cu marele soare central de cristal al acestui univers – care functioneaza la o dimensiune si structura energetica mult mai inalte – si sustinut energetic de catre Fiinta cunoscuta drept Marele Cristal Maestru este cea care contine aceasta energie, din chiar miezul marelui soare central al acestui univers, radiind si hranind toti ceilalti sori de cristal din acest univers.

       Folosind o terminologie sau un vocabular pe care sa-l puteti intelege, El este maestrul suprem, conducatorul intregii constiinte cristaline pentru acest univers.

       Aflat in slujba Dumnezeului Mama/Tata al acestui univers, Alfa si Omega, in prezent acest maestru aloca mare parte din energiile si eforturile sale, pentru a sustine marea schimbare ce are loc acum, contribuind la reinvierea si revenirea acestei planete la destinul sau initial, maret.

       O parte semnificativa din vasta sa constiinta este acum aici, in interiorul Pamantului, ajutand si marind energia soarelui vostru central interior de cristal, precum si a altor cristale.

       In jurul planetei, mai exista si alte cristale din dimensiunea a cincea, care pastreaza energiile ce provin de la marele cristal central. Cristalele din cea de-a treia si a patra dimensiune care salasluiesc pe planeta isi capata forma de la acest inel de cristale din a cincea dimensiune. Noi, cei din planul eteric, reprezentam constiinta sub forma marelui cristal central. Suntem una dintre multele reprezentari ale iubirii si ale luminii, care stralucesc din inima planetei.

       Dupa ce reteaua magnetica fost terminata, am putut initia urmatoarea faza a muncii noastre pe planeta. Am inceput sa lucram cu grupuri de indivizi – unele mari, altele mai mici – pentru a-i invata procesele caracteristice retelei cristaline si multe tehnici de vindecare si de transformare, care devin accesibile datorita acestei expansiuni. In curand, fiecare dintre aceste grupuri va incepe sa prezinte, la nivel global, informatiile pe care le-a primit.

       Functia energiilor cristaline a fost intotdeauna dubla. Suntem, in acelas timp, cei care transmit energii dincolo de lumea fizica – dar si depozitarii de informatii.

       Astazi incepem partea secundara si cea mai importanta a muncii noastre, pe masura ce constiinta omenirii si a planetei se trezeste din nou in fata informatiilor pe care le detinem si pe care asteptam de mult timp sa vi le impartasim.

       Vom fi denumiti in diferite feluri in urmatoarele luni. Multe grupuri ne vor contacta si vor manifesta parti dinstincte ale misiunii noastre, in plan fizic. Munca pe care fiecare dintre voi o desfasoara, face parte din acelasi plan maret.

       Ne vom prezenta in fata voastra sub infatisarea cea mai potrivita pentru grupul sau indivizii implicati, deoarece fiecare dintre voi poarta inca propriul set de imagini si forme, prin intermediul carora trebuie sa ne conectam pentru a ajunge la voi.

       Va cerem sa nu va influentati propria experienta preluand imaginile, reprezentarile sau denumirile pe care le-ati auzit de la altii, fara ca mai intai sa le cantariti, in functie de cunoasterea pe care o aveti. Acum este momentul ca toate fiintele sa aiba incredere in propria lor cunoastere – orice forma ar lua ea. Mesajul inimii voastre reprezinta cel mai important aspect al acestor informatii – nu eticheta sau imaginea care se prezinta mintii voastre constiente.

       Ego-ul fiintei umane constituie o forta puternica, necesara, dar care se impune sa fie integrata intregului – insa nu trebuie sa fie singura voce menita a fi ascultata. De aceea, munca cea mai importanta in acest sens este sa va cunoasteti pe voi insiva. Vom comunica cu voi prin intermediul propriului vostru cristal central. Alegeti un cristal fizic – sau mai multe – si lucrati cu ele pentru a simti vibratia propriului vostru centru de cristal. Cereti acestor cristale sa se acordeze la vibratia miezului vostru si apoi sa va ajute sa extindeti si sa dezvoltati aceasta vibratie, in ritmul vostru personal. Pe masura ce terminati sa lucrati cu un set de cristale, fiti deschisi catre noi cristale profesor, care va vor aparea in cale.

       Acum nu trebuie ca toata lumea sa urmeze un singur model sau mod de transformare. A sosit vremea ca fiecare sa urmeze propriul tipar si sa stie ca munca lui vine sa adauge la intreg, pentru a crea un nou model sau o noua paradigma pentru planeta. Munca pe care o desfasurati ca persoana individuala creeaza preocuparea de grup – iar lucrul pe care grupurile il fac impreuna creeaza munca la nivel de societate. Pe masura ce colectivitatile lucreaza impreuna, planeta se transforma.

       Eu sunt Billicum din neamul cristalelor, onorata sa fie unul dintre profesorii vostri.


💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!