METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 11 iunie 2015

Meditatie - Flacara Albastra





Calatorie la Templul Vointei lui Dumnezeu, din Telos

       Avem in Telos un templu consacrat Vointei lui Dumnezeu. Mai exista un astfel de sanctuar si in Darjeeling, India, langa Tibet. Locul sfant al Vointei lui Dumnezeu se afla sub obladuirea maestrului El Morya – atat cel din Darjeeling, cat si cel din Muntele Shasta. Multi dintre voi merg acolo noaptea, sau vin aici in Telos, pentru a invata initierile primei raze, de abandonare in fata Vointei Divine. Darjeeling este templul originar pentru Vointa lui Dumnezeu si exista de milioane de ani, cu mult timp inainte ca noi sa-l construim pe cel din Telos. Amandoua exista in frecventa celei de-a cincea dimensiuni si, de aceea, nu pot fi vazute cu ochii vostri exteriori. Astazi as dori sa va iau, in constiinta, la templul nostru al Vointei lui Dumnezeu, din Telos.

       Va cer sa va concentrati in inima si sa respirati adanc de cateva ori. In mod constient, cereti Prezentei voastre Divine sau Sinelui vostru Superior sa va poarte intr-o calatorie cu noi, in Telos. Imaginati-va cum sositi acolo in merkaba-ul personal, insotit de unul dintre ghizii vostri. Observati o structura destul de mare, albastru opalescent, inalta, de forma unei piramide cu sase laturi. Pe masura ce va apropiati, totul in jurul vostru rezoneaza cu acea minunata energie albastra, reconfortanta si linistitoare. Urcati pe treptele de sidef, catre intrarea principala a templului. Priviti si simtiti maiestuoasa ceata albastra ce emana din diferitele fantani inalte, situate peste tot in jurul lui. Multe soiuri de flori albastre, ce cresc in vase albe si aurii, infloresc intr-o mare varietate si abundenta in jurul fantanilor – inclusiv gingasele flori de nu-ma-uita. Pasiti peste pragul de la intrare, unde trei ingeri ai Flacarii Albastre va asteapta pentru a va insoti si a va ura bun venit in interiorul templului.

       Pe masura ce patrundeti in holul larg, vedeti in centru o camera transparenta, care contine un diamant urias al Flacarii Albastre – cel mai mare pe care-l veti vedea vreodata, de 4,5 metri latime, pe 5,5 metri inaltime. Ghidul va invita sa intrati in acea camera sacra. Diamantul are cateva mii de fatete, fiecare reprezentand un aspect diferit al Inimii de Diamant a Vointei Divine. Acest diamant nu este atat de diferit fata de cel ce traieste in interiorul inimii voastre si, cu timpul, toate fatetele minunate ale propriei inimi de diamant se vor activa si se vor reface complet. Inima voastra de Diamant si inima voastra sacra sunt una si aceeasi; fac parte una din cealalta. Ele sunt facute dintr-un numar infinit de camere, iar fiecare corespunde unei fatete a propriului vostru diamant. Dupa ce ati intrat in camera sacra a Vointei Divine, sunteti intampinat de maestrul El Morya, o fiinta inalta cu ochi caprui, care seamana foarte mult cu un maestru Zen. El poarta o mantie albastra, acoperita partial de o capa de un alb luminiscent, iar pe cap are un turban alb albastrui si auriu. Maestru El Morya va intampina si va ureaza bun venit in inima Lui de diamant si va invita sa luati loc pe una dintre pernele “Flacarii Albastre”. Acum, el va recomanda sa va concentrati pe inima de diamant si sa-i respirati energiile, pentru a putea lua cat de mult posibil din aceasta energie, atunci cand reveniti in corpul fizic. Aceasta raza albastra este cea care da putere razei Iubirii. Toate razele contin iubire – plus atributele specifice fiecarei raze.

       In prezenta acelui diamant, va puteti deschide toate micile fatete ale propriei inimi de diamant, care este plina de temeri si sa le eliberati. Stabiliti intentia ca energiile acestui diamant urias sa magnetizeze si sa va absoarba temerile, dragii mei, iar aceste indoieli sa fie eliberate si vindecate. Pe masura ce va eliberati de aceste temeri din inima voastra, veti beneficia de o vindecare extraordinara.

       Fiti atenti, pentru ca s-ar putea sa fie dificil sa va eliberati de toate temerile si de poverile, intr-o singura vizita. De aceea, va invitam sa reveniti la acest templu din Telos, sau din Darjeeling, ori de cate ori doriti sa beneficiati de grade mai profunde de vindecare. Tamaduirea interioara este un proces continuu, pana se ajunge la final. Considerati eforturile voastre ca pe o opera in devenire si fiti dispusi sa perseverati, pana cand se vor ridica toate valurile. Atunci veti sti ca ati ajuns la capat.

       In continuare, conectati-va la Sinele Superior care se afla exact deasupra voastra. Mareata voastra Prezenta EU SUNT – fiinta nelimitata care sunteti cu adevarat – asteptata ca toata temerile voastre sa fie eliberate si vindecate. Conectati-va la aceasta prezenta Divina si, daca va simtiti pregatiti, angajati-va sa renuntati la toate temerile care v-au tinut in atat de multa suferinta, astfel incat sa puteti redeveni intregi.

       Indiferent de ce ar putea sa se intample in viata voastra maine, este doar o oglinda a unei temeri sau a unui tipar vechi, care trebuie rezolvat si imbratisat. Veti afla curand, pe masura ce veti face aceasta munca, ca nu exista motiv de teama, in afara de iluzia fricii insasi.

       Continuati sa respirati aceasta minunata flacara albastra, cat de mult puteti, direct in plamani si in inima. Faceti acest lucru in mod constient, deoarece vreti sa aduceti aceasta energie inapoi in corpul fizic. De asemenea, trebuie sa stiti ca toate aspectele voastre multidimensionale si toate fiintele din taramurile iubirii va sprijina in calatoria voastra de revenire Acasa, la gratia Divina. Nu sunteti singuri in aceasta calatorie; primiti multa iubire si ajutor. Aveti incredere ca puteti face acest lucru, daca doriti. Simtiti actiunea linistitoare a Flacarii Albastre. Ea are propriul sau fel de a va aduce alinare si de a va micsora toate suferintele.

       Acum, maestrul El Morya si cu mine avem un dar pentru fiecare dintre voi, cei care stati in fata diamantului din templul nostru. Vom suprapune un diamant eteric mai mic si de o perfectiune totala, ce radiaza calitatile esentei albastre, in interiorul camerei sacre a inimii voastre – exact peste energiile popriei voastre inimi sacre.

       Acest diamant va reflecta spre voi perfectiunea Divina a acelei inimi de diamant, pe care va straduiti sa o obtineti. Cu acest dar, perfectiunea Inimii de diamant se va reflecta spre voi permanent, atata timp cat alegeti sa lucrati cu aceasta piatra neasemuita. Va invitam ca, in meditatiile voastre, sa incepeti sa-i respirati energiile in fiecare zi si sa lucrati cu aceste energii, in orice mod vi se pare potrivit. In meditatiile pe care le faceti, cereti Sinelui vostru Superior sa va arate care dintre fatetele diamantului mai pastreaza inca durere sau atitudini dezechilibrate, ce trebuie vindecate si acordate. Diamantul pe care tocmai l-ati primit va continua sa reflecte tot ce aveti nevoie pentru deschiderea si vindecarea completa a inimii voastre. Va va duce pe calea abandonarii, cu bucurie si gratie Divina. Culoarea lui reflecta un albastru luminiscent, precum cel din penele paunului.

       Continuati sa-i respirati energiile, recunoscand si abandonandu-va la ceea ce este. Fiti Fermi in a pasi pe aceasta cale si nu ezitati sa comunicati cu ghidul vostru. Ramaneti in aceasta energie un timp si fiti recunoscatori pentru binecuvantarea Divina pe care tocmai ati primit-o.

       Cand simtiti ca procesul s-a incheiat, reveniti in corp, luand aceasta comoara cu voi. Cu cat ramaneti mai constienti si lucrati cu inima de diamant, cu atat energiile ei se vor amplifica si va vor binecuvanta viata. Aceasta este un dar, un instrument pe care vi-l oferim, dar nu va va ajuta decat daca-l folositi. Retineti ca ceea ce nu folositi, pierdeti. Aceasta inima de diamante are, de asemenea, si o vibratie de incredere in sine.

       Conectati-va la aceasta energie a increderii in sine, pentru a va ajuta sa va eliberati de temeri, astfel incat supunerea voastra sa se realizeze usor.

       Toti maestrii Razei Albastre va stau la dispozitie in aceasta perioada, oferindu-va ajutorul. Atunci cand va veti simti pregatiti, deschideti ochii. Va invitam sa reveniti deseori in acest loc al vindecarii, pentru a medita impreuna cu noi asupra Vointei lui Dumnezeu si a continua sa faceti pasi uriasi catre libertatea voastra spirituala. Asa sa fie, preaiubitilor EU SUNT.


💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!