METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 23 iunie 2015

PARTEA a II-a – Fratia Stejarului si Fratia Trandafirului - Mesaje de la diferite fiinte din Telos




       Lasa-ti inima sa asculte
       chemarea sufletului tau
       si vei sti
       care este scopul adevarat
       al experientei tale de viata.

                 Adama                             


PARTEA a II-a

CAPITOLUL 9

        Andal si Billicum

       Salutari si binecuvantari, Fratilor si Surorilor din interiorul Pamantului si a celor de la suprafata Mamei Pamant!

        Suntem Andal din Fratia Stejarului si Billicum din Fratia Trandafirului. Venim la voi astazi, ca emisari ai popoarelor noastre, pentru a va extinde cunoasterea asupra unei alte imparatii de pe aceasta planeta, despre care stiti putine lucruri. Intr-adevar, suntem constienti ca mai aveti multe alte taramuri de descoperit pe planeta voastra, pe masura ce constiinta vi se extinde pentru a imbratisa, intr-o mai mare masura, vibratia iubirii. Descoperirea altor imparatii despre care nu ati stiut niciodata ca exista, va va aduce multa bucurie si cantece in inima.

       Impreuna, cu o familie foarte mare, noi insumam un numar de energii care reprezinta atat planeta, cat si imparatia cristalelor (inclusiv pietrele si mineralele). Suntem o rasa de exploratori, ca sa spunem asa, care au cercetat, stocat si distribuit toate energiile si frumusetea care se regasesc in aceste imparatii.

       Misiunea noastra se desfasoara de multe milenii si am jucat un rol in istoria acestei planete, inca de pe vremea Lemuriei. Noi existam dinaintea acestui continent, dar angajarea noastra in aceasta misiune nu a avut loc, pana ce inima lui nu a fost trezita. Suntem fiinte mai mici de statura decat ideea pe care o aveti despre verii nostri lemurieni, dar semnatura noastra energetica este foarte ampla.

       Daca ar fi sa ne vedeti in imparatia noastra, noi, cei din Fratia Stejarului, am arata foarte asemanatori cu “hobbitii” din literatura voastra.

       Iar noi, cele din Fratia Trandafirului, am semana foarte mult cu fiintele din desenele voastre care reprezinta zanele.
       Totusi, in taramurile eterice, membrii Fratiei Stejarului apar sub forma unor entitati verzi stralucitoare si foarte inalte, care emana o energie extrem de puternica, ce se concentreaza la cea de-a treia chakra a voastra (sau plexul solar) si curge prin chakrele inferioare, in Pamant. Fratia Trandafirului apare sub forma unor mingi vibratoare de energie, de culoare roz trandafiriu, care se conecteaza la chakra inimii si urca pana la chakra a saptea, pentru a face legatura cu Sursa Divina.

          Impreuna, noi alimentam energiile fiintelor umane care locuiesc la suprafata Pamantului, ori de cate ori acestea calatoresc pe taramurile naturale in care ne aflam.

       Aceste calatorii pot fi facute in taramul fizic, sau in cel eteric. Suntem disponibili ca sa va ajutam, ori de cate ori suntem chemati. Putem sa va impregnam corpul fizic si cel eteric, cu emanatii din imparatia plantelor si a cristalelor. Pentru a lua legatura si a interactiona cu noi, exprimati-va pur si simplu intentia de a ne invita in energiile voastre.

       Acest lucru ne va permite sa va verificam starea energetica obisnuita si sa va trimitem inapoi energiile necesare asigurarii echilibrului in campurile voastre energetice. Noi lucram indeaproape cu constiinta oricaror cristale pe care le-ati putea avea in mediul inconjurator, precum si cu energiile plantelor si ale copacilor care cresc in preajma voastra.

       Ne-am petrecut intruparile pe planeta studiind, catalogand, intelegand si creand diferite forme si metodologii, pentru a obtine o radiatie completa a fiecarei specii de plante si de cristal de pe aceasta planeta. Fiecare specie individuala – fie flora, fie fauna, roca sau forma eterica – are propria culoare, un spectru specific de radiatie, propria vibratie in functie de raza careia ii corespunde. In cadrul acestui set de caracteristici, exista si variatii individuale, cum ar fi, de exemplu, nenumaratele soiuri de trandafiri. Am cercetat toate acestea si am stocat amintiri si calitati pentru tot ceea ce am trait. De fapt, noi reprezentam biblioteca vie a imparatiilor plantelor si cristalelor.

       In acest sens, noi lucram indeaproape cu toate fiintele din interiorul Pamantului, pentru a echilibra si armoniza mediile care au fost create pentru a le intretine viata. De asemenea, conlucram si cu toate fiintele de la suprafata, care pot si se armonizeaza cu energiile noastre. Cunoasteti foarte bine una dintre aceste fiinte, cu numele de Edward Bach, din istoria voastra recenta. Munca sa cu esentele florale a fost indrumata prin interactiunea cu noi, cei din regatul eteric. Gradinile sale si padurile din zona Marii Britanii erau locurile noastre favorite pentru invocarea energiei imparatiei plantelor.

       Multi altii au continuat sa largeasca gama lui de esente, care face parte din aceasta reaparitie de energii ale plantelor si de utilizare a lor in sprijinul populatiilor de la suprafata. Cunoasterea pe care o avem despre aceste energii este disponibila celor care doresc sa le experimenteze si sa lucreze cu ele. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a va oferi informatii. Intr-adevar, aceste energii despre care vorbim pot fi atrase si de voi, oricand doriti, prin simpla pronuntare a numelui esentei sau a energiei. La fel se intampla si pentru energiile si esentele imparatiei cristalelor si celei al mineralelor.

       Activitatea noastra, impreuna cu paznicii Pamantului Interior, a constat in a proteja aceste vibratii de distrugerile care au facut parte din evolutia de la suprafata Pamantului. Inca din momentul nasterii, fiecare dintre noi este pastratorul unei anumite vibratii individuale, pe care o dam mai departe altcuiva, in momentul tranzitiei noastre din acest taram.

          Noi existam peste tot pe planeta si facem parte si dintr-o retea a societatilor din interiorul Pamantului, infiintata inca de la intemeierea constiintei acestuia.

       Suntem in legatura cu toate aceste societati si formam o universitate virtuala de informatii, experiente si impresii vibrationale, pentru toti cei care doresc sa le cerceteze.

        In majoritatea timpului, noi traim intr-o dimensiune care e usor diferita de a voastra. Pe masura ce a treia dimensiune trece in a patra, suntem exact in afara razei voastre vizuale, sa spunem asa, dar putem fi vazuti cu usurinta de catre cei care vad deja dincolo de valul dimensional. Desi ne putem scadea vibratia si putem deveni, relativ usor, vizibili in dimensiunea voastra, de obicei alegem sa nu o facem, deoarece suntem parte din forta care actioneaza pentru a va ajuta sa va ridicati vibratia.

       Daca noi toti, cei din dimensiunea a patra si a cincea, am aparea in fata voastra, in starea actuala in care va aflati, nu ati mai fi motivati sa treceti dincolo de ea. In consecinta, va stimulam si ii cerem fiecaruia dintre voi sa faca pasii necesari pentru a-si ridica vibratiile si a veni aici, alaturi de noi, in dimensiunea noastra – si chiar dincolo de ea.

       Lucrand in stransa colaborare cu noi, insusi Pamantul a facut acest pas, deoarece se straduieste sa se inalte pe sine si omenirea la nivelul urmator – iar, in final, la starea de inaltare completa. Este extrem de important sa lucram impreuna pentru atingerea aceluiasi obiectiv – si anume, acela de a ajuta Pamantul in aceasta calatorie absolut extraordinara.

           Va invitam sa ne chemati oricand doriti.

       Puteti face apel la energiile oricarei flori, sau ale oricarui arbore si sa cereti sa vina la voi membrul Fratiei care detine acea caracteristica. Acest lucru este valabil si pentru energia oricarui cristal. Chemati, pur si simplu, energia si cereti ca un membrul al Fratiei care pastreaza acea energie sa vina la voi. Acest fapt poate intampina in plan eteric sau fizic, in functie de cat sunteti de deschisi pentru a primii – dar fiti siguri ca legatura va exista. Folosirea esentelor florale si a cristalelor va va ajuta in stabilirea acestui contact, deoarece ofera corpului fizic o amprenta ce se poate recunoaste si la care acesta se poate acorda.

       De asemenea, am inceput sa oferim fiecarui copil nascut in prezent la suprafata, un set de caracteristici ce contin aceste vibratii in ADN-ul lor. Copiii vostri de “Cristal” care se intrupeaza acum, poseda aceste vibratii.

       De fapt, fiecare copil are vibratia unui anumit cristal.
       Generatiile ulterioare vor fi in continuare impregnate cu diferitele aspecte ale acestei energii, pana ce intreaga radiatie a regatului cristalelor va fi prezenta in ADN-ul tuturor persoanelor intrupate. In curand, populatiile de la suprafata vor deveni o matrice cristalina vie, de energii care pastreaza constiinta Pamantului in echilibru.

       Generatia copiilor “Trandafir”, care poarta in ADN-ul lor esenta pura a iubirii Pamantului, se intrupeaza deja la suprafata planetei. Ei vin pentru a vindeca corpul emotional al Pamantului si a-I atribui, din nou, adevarul originilor lui Divine. Prin aceasta vindecare, veti manifesta la suprafata revenirea Paradisului pe care l-ati asteptat atat de mult.

       Dupa un timp, toti cei care se intrupeaza aici vor detine intreaga radiatie a tuturor aceste vibratii, iar misiunea noastra pe aceasta planeta se va incheia.

       Cei care locuiesc in interiorul Pamantului au purtat multa vreme aceste energii, iar acest lucru a permis crearea si manifestarea de structuri cristaline, de ecosisteme minunate, active si abundente, cat si de energii echilibrate in toate mediile. Este un mod de viata care va transforma lumile de la suprafata, atunci cand aceste energii vor fi adoptate si intelese in toate mediile. Este un mod de viata care va transforma lumile de la suprafata, atunci cand aceste energii vor fi adoptate si intelese in totalitate, deoarece adevarata natura a cristalului consta in a incorpora si a pastra adevarata expresie a energiei Sursei Divine, sau in a actiona ca o lentila generatoare pentru aceasta.
       Natura reala a inimii este de a crea ceea ce-i face placere si de a iubi in mod neconditionat, ceea ce s-a creat.

          Asa cum fratii si surorile voastre care traiesc in interiorul Pamantului se straduiesc sa va ajute ca sa va deschideti din ce in ce mai mult in fata plenitudinii propriei vibratii, noi lucram impreuna cu ei pentru a va oferi tehnici minunate menite sa va ajute sa va treziti.

       Relatia noastra cu locuitorii actuali ai Telosului este una colegiala. Suntem aici sa-i ajutam la armonizarea vibratiilor de la suprafata, astfel incat sa poata iesi in viitorul apropriat si sa se alature celorlalti lemurieni intrupati, care locuiesc in zona Muntelui Shasta si pe intreaga planeta.

       Partial, ajutorul nostru consta in adaugarea unor energii specifice retelei care radiaza din Telos, prin Muntele Shasta.

       Aceasta structura este administrata de Adama, cu scopul de a ajuta la redeschiderea energiilor pentru toti cei care locuiesc in zona Masivul Shasta si in toate regiunile de pe planeta, in care oamenii sunt pregatiti sa-si asume intreaga lor Prezenta Christica. Reteaua are multe componente si niveluri diferite de energie. Multe fiinte diferite sunt angajate in aceasta munca, pentru a-i oferi lui Adama maxima libertate in transmisiile directionate prin acest sistem.
       Reteaua insasi este multidimensionala, iar cetatenii Telosului fac intr-adevar parte din aceste energii si sunt transformati de catre acestea.

       Noi facem cu totii parte dintr-un plan mai maret, iar aceasta structura reprezinta unul dintre multele moduri prin care energiile sunt armonizate, in prezent, pe planeta.

       Adama si echipa lui din Telos – care insamanteaza reteaua cu forta energetica vitala superioara, necesara pentru a penetra dimensiunea mai densa de la suprafata – folosesc cunostintele noastre si biblioteca de amprente vibrationale de la diferite plante si cristale. Noi cream o unda energetica pentru fiecare amprenta care se trimite prin retea, pentru ca intensitatea ei sa poata fi armonizata cu primul nivel disponibil, aflat deasupra vibratiei actuale de la suprafata. Uneori, aceasta unda este trimisa spre cel de-al doilea nivel de intensitate, aflat deasupra vibratiei de la suprafata.

        Aceasta constituie o perioada de transformari mai rapide, iar doua niveluri superioare reprezinta, in general, cel mai inalt grad la care putem transmite aceasta unda, pentru ca majoritatea fiintelor de la suprafata sa o poata integra.

       Activitatile noastre se extind la toate cetatile retelei Agartha, precum si in Pamantul Mijlociu si Interior. In Telos, prin activitatea noastra am contribuit semnificativ la frumusetea deosebita creata acolo – inclusiv in ceea ce priveste materialele pe care le folosesc tehnologiile lor dezvoltate, diferitele metode de transport si tehnologia lor de reinnoire rapida a gamei de alimente, atat pentru hrana oamenilor, cat si pentru cea a animalelor.

       De asemenea, noi contribuim la crearea minunatelor cristale care alcatuiesc structura majoritatii templelor si a rocilor folosite ca material de constructie pentru locuintele lor extraordinare. Lucram in stransa colaborare cu ei si ii ajutam sa creeze in continuu miracole in vietile lor, intrucat vibratia telosienilor se manifesta prin iubire permanenta si armonie.

       Va oferim intotdeauna dragoste si sprijin in calatoria pe care o veti face, asa cum fac si fratii si surorile voastre din Telos. Multi dintre noi doresc sa fie printre primii care ies din taramurile Luminii, din interiorul Pamantului, pentru a se intalni personal cu voi. Iar acest lucru, prieteni, intentionam si speram sa se intample curand.

       A sosit vremea ca toti cei care locuiesc pe aceasta planeta minunata sa se uneasca in iubire si fratie, ca o singura familie. Noi am facut deja asta in planul eteric, iar acum este momentul sa finalizati acest tel pe taramul vostru.
       Pentru ca acest lucru sa se intample, este nevoie doar de perceptia si de constienta voastra.

       Noi traim pe un taram vrajit, unde inorogii si dragonii cutreiera padurile minunat colorate, iar cantecele pasarilor creeaza covoare fermecate pe care puteti pluti.
       Traim acolo unde se poate vorbi in mod natural cu norii – cei care va vor purta iubirea inapoi la Sursa Tuturor.

       In dimensiunea noastra, toate fiintele isi cunosc natura lor intrinseca si au incredere in ea, iar stralucirea creata de iubirea si armonia noastra formeaza o tesatura de energie care ne hraneste pe fiecare dintre noi. Va invitam sa veniti in vizita oricand doriti si sa extindeti constiinta acestui taram in constiinta voastra cotidiana.
       Va invitam sa plantati si sa hraniti florile propriilor visuri, in gradina inimilor voastre si sa descoperiti cristalele din sufletul vostru.
       Onoram arborele vietii voastre, in padurea pe care o formam impreuna.
       Multe binecuvantari si urari de bucurie pentru reintoarcerea voastra “Acasa”, in siguranta, pe taramul iubirii si basmului! Noi suntem Andal si Billicum, care impartasesc cu voi energiile Fratiei Stejarului si ale Fratiei Trandafirului.


💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!