METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 19 iunie 2015

Capitolul 8 – Tranzitia sufletului, numita moarte, si pierderea unei fiinte dragi, in vremurile ce vor veni


       Aurelia

       Dat fiind ca, foarte curand, vor avea loc multe schimbari pe aceasta planeta si atat de multe suflete au facut alegerea constienta, la nivel de suflet, de a se desparti de intruparea lor fizica in aceasta perioada, stiu ca multi dintre voi se vor confrunta cu tranzitia fizica a uneia sau mai multor persoane iubite. Sunt cei care au facut, in acest moment al propriei evolutii, o alegere diferita de a voastra pentru calea sufletului lor, iar eu as dori sa va incurajez sa priviti aceasta tranzitie pe care voi o numiti “moarte”, dintr-o perspectiva diferita.

       Stiti cu totii ca nu exista “moarte”. Bineinteles ca exista o tranzitie a sufletului, din experienta umana intr-un corp fizic intr-o alta stare, care e perceputa ca moartea – dar, in final, acest lucru este doar o tranzitie pentru suflet. Aproape intotdeauna tranzitia reprezinta o perioada de bucurie, eliberare, libertate si reuniune cu alte aspecte ale Sinelui. Este o perioada de eliberare, meditatie si noi inceputuri – si niciodata un eveniment catastrofic. Odata ce veti intelege pe deplin acest lucru, veti jeli un timp, pentru ca acesta este modul in care onoram energia celor “trecuti dincolo”, insa nu veti mai avea niciodata “pareri de rau” pentru cei plecati. Veti fi complet impacati cu alegerea facuta de cel drag si o veti accepta in totalitate. Le veti multumi pentru timpul petrecut impreuna pe durata intruparii si ii veti binecuvanta, in mod real, in drumul lor catre o noua experienta, stiind foarte bine, in inima voastra, ca separarea este doar o iluzie a mintii tridimensionale. Veti sti, fara nici o indoiala, ca ii puteti vedea si puteti fi cu ei oricand, in planurile interioare si ca legaturile voastre cu cei pe care-i iubiti nu vor putea fi intrerupte niciodata.

       Cei care se iubesc foarte profund intr-o intrupare sunt, de obicei, cei care s-au cunoscut, iubit si intrupat impreuna de eoni. Ati trait experienta pierderii fizice a celuilalt, iar si iar, si v-ati regasit si ati trait ca prieteni sau rude, viata dupa viata.

       Uneori, tranzitia – sau moartea – are loc aparent ca un accident, din cauza unei crime, a unui razboi, sau altui eveniment pe care-l numiti tragedie. Toate tranzitiile, indiferent de forma pe care o au, sunt planificate de suflet, cand se afla la nivelul unei alte dimensiuni. Aceste hotarari se iau din diferite motive, conform cu calea sufletului sau cu compensarea responsabilitatilor karmice pe care cel ce trece dincolo le-a ales de buna voie, de cealalta parte a valului. Pentru cel care pleaca, la nivelul sufletului este, in general, o perioada de mare entuziasm, iar nerabdarea cu care se indreapta spre experiente si aventuri noi, in marea calatorie numita “viata”, este foarte mare.

       Iata povestea unei femei foarte cunoscuta noua, care si-a pierdut unicul fiu intr-un accident de masina. A fost complet distrusa din cauza acestei drame si nu a putut sa revina la o stare normala de echilibru emotional. In final, ea a rugat-o pe Aurelia sa-i faca legatura cu mine, Adama, pentru a afla de ce s-a intamplat o astfel de tragedie in viata ei. Ea considera ca acest eveniment era o mare nedreptate si dorea sa-l condamne pe cel care credea ca era responsabil pentru moartea unicului sau fiu.

       Iata ce i-a raspuns Adama, prin mine. De asemenea, doresc sa va marturisesc ca raspunsul a venit ca o mare usurare si vindecare pentru inima ei. Dupa citirea raspunsului lui Adama, ea a putut sa se elibereze relativ rapid de aproape toata durerea si suferinta. A putut sa priveasca din nou cu bucurie si speranta, stiind ca fiul ei era bine si in viata de partea cealalta a valului, ca o iubea mai mult decat oricand si ca facea exact ceea ce sufletul sau dorise sa faca in continuare.

       Cred ca este important sa intelegeti mai profund acest proces de tranzitie pe care-l numiti “moarte”. Stim ca multi dintre voi, mai devreme sau mai tarziu, se vor confrunta cu o situatie similara – in viata voastra, sau a celor din jur. Cei care adopta in totalitate aceasta intelegere in inima si suflet, vor putea sa se controleze in deplina cunoastere, atunci cand vor avea parte de o situatie similara in viata lor. De asemenea, ei vor fi capabili sa ofere alinare si celor din jurul lor, care nu au acceptat inca binecuvantarea unei astfel de cunoasteri superioare, referitoare la tranzitia fizica. Iata, in continuare, povestea.

       Adama raspunde din casa lui din Telos

       Draga sora lemuriana, iti vorbeste fratele si prietenul tau, Adama. Este o placere sa comunic astazi cu tine, de la inima la inima. In timp ce eu imi deschid inima catre tine, iti cer sa-ti deschizi si tu inima catre mine si catre adevarul fiintei tale.

       Simt durerea ta profunda, pricinuita de pierderea fiului tau iubit. Este o reactie absolut normala, ca inima unei mame sa deplanga pierderea copilului sau. Te rog, draga mea, este important sa simti durerea si suferinta profunda, deoarece nu este sanatos, nici din punct de vedere fizic, nici spiritual, sa le negi sau sa le reprimi. Atunci cand vei fi pregatita, dupa un timp, este si mai important sa te eliberezi de durere si sa accepti ca bucuria sa reintre in existenta zilnica. Viata merge inainte pentru toti, de vreme ce nu se termina niciodata.

       Ai o inima deschisa minunata, draga sora, iar durerea provocata de pierderea preaiubitului tau fiu este un catalizator care duce la o si mai mare deschidere a inimii tale. Draga mea, stii ca nu exista moarte. Este doar o iluzie a perceptiei tridimensionale. Daca ai putea sa percepi dincolo de val, ai afla ca fiul tau traieste, ca este bine si mai constient de cat a fost vreodata. Fiul tau are acum capacitatea de a-si intelege greselile facute fata de tine, pe cand era in expresie umana – si i s-a permis sa vina mai aproape de tine si de inima ta, decat a fost el vreodata in viata pamanteana. In prezent, el este pe deplin constient de pronfuzimea si dragostea reala pe care i-ai purtat-o, iar inima lui este mult mai deschisa. De asemenea, isi da seama ca nu ti-a intors iubirea asa cum ar fi putut, asa cum ai sperat, iar acest lucru il stimuleaza foarte mult pe partea aceasta a valului, sa treaca in revista lectiile pe care doresti sa le invete in urmatoarea intrupare.

       Te-ai intrupat de mii de ori pe aceasta planeta, pe parcursul evolutiei tale, si ai avut mii de copii. Te-ai reincarnat cu foarte multi dintre ei, iar si iar – dar, in realitate nu ai fost niciodata despartita foarte mult timp de cei cu care ai avut legaturi la nivel de inima. Fiul tau a facut de multe ori parte din vietile tale – si va mai face, in special pe masura ce valurile dintre dimensiuni devin tot mai subtiri. In anii ce vor urma, valurile se vor ridica complet si toti ii veti vedea din nou pe cei dragi, fata in fata. Intr-un viitor nu prea indepartat, pe masura ce va veti inalta, veti trai marea “bucurie” de a va afla, intr-o zi, fata in fata cu toti cei dragi care au plecat din lumea fizica. Veti fi din nou cu ei, in mod palpabil, fara a fi nevoie sa va parasiti corpul fizic. Va imaginati scena si bucuria nemarginita pe care o va crea aceasta reintalnire! Acest lucru face parte din plan, prieteni. Tineti, in continuare, aprinsa lumanarea iubirii si a sperantei. Incearca sa simti prezenta fiului tau in preajma si iubirea pe care ti-o daruieste acum. Din momentul tranzitiei si pana in prezent, el a castigat multa intelegere – ceea ce ii lipsea pe cand era in corp fizic. Fiul tau i-a solicitat Consiliului Karmic al Luminii permisiunea de a-ti fi alaturi foarte des si, de asemenea, de a deveni unul dintre ghizii care sa te sprijine in urmatoarea ta etapa de evolutie.

       Eu, Adama, iti cer sa te eliberezi de sentimentul ca s-a intamplat o tragedie. In ceea ce-l priveste pe fiul tau, in pofida aparentelor, accidentul pe care l-a suferit s-a datorat destinului. Omul care l-a lovit a fost instrumentul unei intelegeri karmice. Trebuie sa stii ca, daca nu ar fi existat, la nivel de suflet, alegerea fiului tau de a incheia aceasta intrupare si de a trece la etapa urmatoarea, accidentul nu ar fi avut loc. In fond, nu a existat nici un accident, ci a fost efectul unei alegeri facuta de suflet, pentru o alta etapa de evolutie. La nivel de suflet, nu era momentul ca fiul tau sa avanseze prin procesul de inaltare, asa cum ai hotarat tu. Erau prea multe chestiuni ce trebuiau rezolvate dintr-o perspectiva foarte diferita. Trebuie sa stii ca i-ar fi fost extrem de dificil sa le solutioneze, in timpul intruparii pe care tocmai a parasit-o. Prin alegerea de a-si parasi corpul in acest moment, fiul tau are acum prilejul sa pregateasca, cu mult mai multa intelepciune si intelegere, obiectivele si destinul urmatoarei lui intrupari. El se va reintoarce peste cativa ani, in corpul unui copil minunat al “lumii noi”, pentru a binecuvanta planeta si a-i ajuta pe ceilalti. In aceasta urmatoare intrupare, va fi mult mai bine pregatit emotional pentru a-si realiza visele. Va putea implini obiectivele programului stabilit de sufletului lui, cu mai multa usurinta decat ar fi putut sa o faca in acest moment.

       Trebuie sa stii ca, prin alegerea lui de a pleca acum, el va putea sa se inalte in urmatoarea existenta, fara toate suferintele, dificultatile si greutatile pe care ar fi trebuit sa le suporte in aceasta viata, daca ar fi ramas. Datorita marii iubirii pe care ai avut-o pentru el, ajutorul tau a reprezentat o contributie deosebita pentru a primii aceasta dispensa speciala pentru urmatoarea intrupare. El iti este extrem de recunoscator pentru iubirea pe care i-ai daruit-o, intr-un mod atat de neconditionat, cat timp s-a aflat in forma fizica. Trebuie sa mai stii ca fiul tau te onoreaza neincetat pentru aceasta iubire si te ajuta in pregatirea drumului tau de revenire acasa. Datorita faptului ca il iubesti atat de mult, fara nici o retinere, fiul tau accepta in prezent alegerea pe care a facut-o – de a trece la urmatoarea etapa.

       Din perspectiva noastra, cat si din cea a programului sufletului, parasirea intruparii a fost pentru el o alegere oportuna si pozitiva. Fiul tau te iubeste foarte mult si isi doreste cu adevarat sa te vada fericita si bucuroasa. El nu vrea sa-ti negi suferinta profunda, ci sa accepti plecarea lui, ca fiind cel mai bun lucru care ar fi putut sa i se intample, in acest moment.

       Fiul tau iti spune chiar acum: “Mama, sunt inca in viata si ma simt mult mai bine. Viata este atat de miraculoasa aici si ma pregatesc pentru urmatoarea intalnire, care va fi fizica si palpabila. Nu va trece mult pana ce ne vom reintalni fata in fata si vei sti ca, de fapt, nu am plecat niciodata. Pe durata aparentei mele absente din viata ta fizica, iubeste-te pe tine insati si mai mult, pentru a deveni toata iubirea care esti, si apoi, fii din nou bucuroasa si plina de viata.”

       Acesta este urmatorul tau test si insarcinare. Fiul tau doreste sa te gandesti, mai mult decat oricand, la sistemul tau de credinte si convingeri referitoare la experienta de viata, numita “moarte”. Acest eveniment este, de asemenea, o ocazie de a crea in Sinele tau un nou salt de constiinta, ca rezultat al “tranzitiei” in lumea viitoare. Puneti intrebarea daca exista moarte, sau aceasta disparitie reprezinta, pur si simplu, o tranzitie de la o experienta fizica, la o realitate mai mareata?

       Intreaba-te: oare fiul meu este proprietatea mea, sau el ii apartine lui Dumnezeu – asa cum se intampla cu toate sufletele aflate in evolutie aici si pretutindeni? Oare rolul meu de mama a fost, in principal, acela de a sprijini si ajuta acest suflet aflat intr-o experienta intrupata pe Pamant pentru o vreme? Oare din aceasta cauza am creat legaturi de iubire care vor dura o eternitate? Este fiul meu cu adevarat mort, sau este viu si mai activ ca oricand, in alt plan de constiinta? Este despartirea noastra permanenta, sau doar o iluzie temporara? Pot sa fac alegerea de a-mi continua viata in iubirea si imbratisarea Prezentei mele Divine si sa ma bucur cu adevarat de ea, fara prezenta fizica a fiului meu pe Pamant? Sau voi alege sa-l jelesc in continuare, in loc sa ma detasez si sa ma eliberez?

       Draga sora, stiu ce este in inima ta si iti transmit dragostea mea profunda. Accepta darul de pace din partea lui Adama si bucura-te. Gandeste-te la moartea corpului fiului tau, ca la omida care se transforma intr-un fluture minunat si fericit. Sa devii chiar tu insati un fluture si, curand, voi doi va veti juca, zburda si rade impreuna, in gradina lui Dumnezeu.
       Eu sunt Adama, tatal tuturor.


💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!