METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 16 iunie 2015

Meditatie - Flacara Violeta


       O alta invocatie pentru Flacara Violeta

       Iata un alt mod in care puteti folosi Flacara Violeta pentru lumea din jurul vostru. Puteti face o invocatie in care sa spuneti:

       “In numele maretului EU SUNT, fac apel la preaiubitul St. Germain, paznicul Flacarii Violete, pentru a satura lumea cu valuri peste valuri de Foc Violet, pentru a invalui fiecare particula a vietii, fiecare barbat, femeie si copil de pe aceasta planeta intr-un camp auric de Flacara Violet, pentru a-I proteja si trezi. Cer ca aceasta activitate sa se desfasoare pana cand se restabileste perfectiunea. Asa sa fie”.

       Puteti face aceasta invocatie in rugaciunile voastre zilnice si sa chemati milioanele de ingeri ai Flacarii Violete, care de-abia asteapta sa va vada intentia de a va apuca de treaba. Trimiteti-i peste tot in lume si umpleti lumea cu Foc Violet. Trebuie sa stiti ca ingerilor nu li se permite sa intervina, decat daca chemarea vine din planul vostru. Trimiteti-i la lucru; ei asteapta sa raspunda chemarii voastre. Ingerii Flacarii Violete pot, efectiv sa inunde planeta cu Foc Violet si sa micsoreze mare parte din durere. In viata de zi cu zi, folositi-i pe ingerii Flacarii Violete si cereti-le sa va inunde lumea cu energia Flacarii Violete. Multe incendii forestiere au fost stinse, deoarece cativa oameni au cerut ca Flacara Violeta sa intervina, atunci cand focurile uriase au scapat de sub control. Este important sa trimitem energia acestei flacari tuturor oamenilor – barbati, femei, copii – de pe planeta si cu inima noastra sa inundam Pamantul cu aceasta energie.

       Da, si nu uitati animalele, copacii, fortele elementare si spiritele naturii, ca si regatul plantelor. Fortele elementare au deseori nevoie de ajutorul, iubirea, sprijinul si invocatiile voastre fata de Flacara Violeta, pentru a putea mentine echilibrul pe planeta. Acum mai mult decat oricand, toate au nevoie de ea, in aceasta perioada de tranzitie. Fortele elementare sunt foarte implicate in a-si oferi ajutorul in procesul de evolutie al planetei spre octava ei superioara; ele sunt cele care va ajuta. Cu cat primesc mai multa Flacara Violeta si iubire de la oameni, cu atat mai usoare vor fi tranzitiile pentru Pamantul insusi si pentru toate regatele ce traiesc pe corpul lui.

       Aurelia – Adama, lemurienii folosesc in Telos Flacara Violeta, pentru a mentine nivelul de perfectiune ce va caracterizeaza lumea?

       Adama – Bineinteles. Folosim energiile Flacarii Violete, in mod constant. In diferite temple din Telos, energiile focurilor sacre sunt permanent invocate de membrii clerului si, de asemenea, de multi voluntari. In templul nostru principal, templul Ma-Ra, avem o zona consacrata fiecareia dintre principalele Flacari sacre. Tot timpul facem cu randul pentru a avea grija si a alimenta aceste flacari. Traim in constiinta acestor flacari si imbratisam permanent energiile lor complete. In schimb, suntem binecuvantati peste masura, de catre viata.

       In afara Telosului, in zona Oraselor lemuriene de Cristal, orase ale Luminii din cea de-a cincea dimensiune, avem temple consacrate fiecarei dintre principalele Flacari sacre. Aceste sanctuare sunt, de obicei, foarte mari, iar fiintele ce traiesc in aceste zone au grija si alimenteaza tot timpul aceste flacari, cu iubirea, devotiunea si cu invocatiile lor. Populatia din cea de-a cincea dimensiune este foarte mare, iar maestrii si ingerii focurilor sacre, precum si clerul acestor temple fac cu schimbul, pentru a avea grija si a invoca calitatile si atributele Flacarilor. Ei fac aceasta atat pentru vietile lor, pentru energia necesara mentinerii si cresterii nivelului de perfectiune al dimensiunii in care traiesc, cat si pentru planeta si omenire.

       Acest tip de ritual, dragii mei, se face in fiecare dimensiune. Ingerii focurilor sacre si ingerii din diferite coruri se alatura si ei pentru a sprijini multele Flacari sacre pe care le alimentam – si asta este ceea ce face ca dimensiunile superioare sa fie atat de minunate. Aceasta activitate s-a desfasurat, de asemenea, in toate templele de pe vremea Lemuriei, Atlantidei, Egiptului si in toate vechile varste de aur si civilizatii.

       Curand va deveni foarte important ca, la suprafata, sa incepeti cu totii sa va implicati in alimentarea si dezvoltarea acestor Flacari – la inceput in propria persoana, apoi pentru planeta. Facem asta pentru noi, dar si in numele vostru, de foarte mult timp. Foarte curand va fi nevoie ca voi toti – cei de la suprafata, care aspirati la inaltarea si trecerea intr-o stare de a fi de dimensiunea a cincea – sa pasiti intr-un nivel mai evoluat de maturitate spirituala. Vi se va cere sa incepeti sa va aduceti contributia personala la aceste flacari, pentru voi insiva, pentru omenire si planeta. In dimensiunea a cincea este o cerinta pentru toti cei care se afla acolo. EI, sunteti pregatiti pentru o meditatie?


💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!