METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

sâmbătă, 7 martie 2015

PARTEA I - LEGATURA NOASTRA LEMURIANA





Pentru a ne intoarce
la deplina noastra
constiinta de fiinte Divine,
este absolut obligatoriu
sa-i cedati conducerea inimii
si sa permiteti din nou
ca inima sa conduca
si nu mintea.
                  Ahnahmar 




PARTEA I 


“Muntele vrajit”, de Aurelia


CAPITOLUL 1


Muntele Shasta este un masiv foarte maiestuos, care se afla in partea de nord a lantului muntos Sierra Nevada, in tinutul Siskiyou din Nordul Californiei, la aproximativ saizeci si patru kilometri de granita cu Oregon. Muntele Shasta este conul unui vulcan stins, care se ridica la peste patru mii trei sute de metri peste nivelul marii, si este cel mai inalt varf vulcanic din partea continentala a Statelor Unite. Maestrii Inaltati au dezvaluit ca Muntele Shasta poate fi considerat si intruchiparea Marelui Soare Central.

E putin spus daca afirmam ca Muntele Shasta este un loc foarte special. El reprezinta mai mult decat un simplu munte – este unul dintre cele mai sacre locuri de pe aceasta planeta.

Muntele Shasta reprezinta o sursa de putere mistica pentru acest Pamant si e un punct central pentru ingeri, ghizi spirituali, nave spatiale, maestri ai Taramului de Lumina. De asemenea, el este si casa supravietuitorilor stravechii Lemurii.

Pentru aceia dotati cu capacitati de clarviziune, Muntele Shasta apare inconjurat de o piramida eterica violet, al carei varf se extinde mult in afara planetei in spatiu si care ne conecteaza intergalactic la Confederatia Planetelor acestui sector din Calea Lactee. Aceasta piramida stranie include si o versiune inversata a ei, care se extinde pana in miezul Pamantului.

Muntele Shasta constituie punctul de intrare al Retelelor de Lumina ale acestei planete. Este locul in care soseste, initial, cea mai mare parte de energie ce provine din miezul galactic si universal, de unde este distribuita ulterior altor munti si in restul retelei. Marea majoritate a varfurilor muntoase, in special muntii inalti, sunt Faruri de Lumina care alimenteaza retelele de lumina ale acestei planete.

Deseori, pe munte se aud sau se vad sunete si lumini stranii. La aura mistica a acestuia se mai adauga si norii lenticulari, umbrele si apusurile de soare extraordinare, iar acolo se afla nenumarate deschideri si porti de intrare in orase din dimensiunea a  cincea, care mai exista inca din timpul Lemuriei.

Muntele Shasta reprezinta casa multora dintre lemurienii de astazi, care sunt supravietuitorii ramasi in urma scufundarii continentului Lemuria, in urma cu peste douasprezece mii de ani. Da, fratii si surorile noastre lemuriene sunt reali. Ei sunt bine si vii din punct de vedere fizic si traiesc in cea de-a cincea dimensiune, care e inca invizibila ochilor nostri. Vibratia de “suprafata” este, in prezent, in trecere de la cea de-a treia dimensiune, spre realitatea celor de-a patra/a cincea dimensiune.

Celelalte dimensiuni exista in jurul nostru, dar marea majoritate a celor care traiesc la suprafata nu poseda inca o constiinta suficient de evoluata pentru a le percepe.

Inainte de a li se scufunda continentul, pe deplin constienti de iminentul destin al pamantului lor, stravechii lemurieni, folosindu-se de arta lor de a stapani energia , cristalele, sunetul si vibratiile, au construit un oras subteran, cu intentia de a-si pastra cultura, comorile si documentele referitoare la istoria straveche a Pamantului. Aceasta parte de istorie  a fost pierduta pentru omenire, odata cu scufundarea  Atlantidei. Lemuria era odinioara un continent intins, mai mare decat America de Nord, avand legaturi cu parti din statele  California, Oregon, Nevada si Washington. 

Acest vast continent a disparut peste noapte in Oceanul  Pacific, in urma cu peste douasprezece mii de ani, in timpul unui mare cataclism. Toti locuitorii Pamantului de la aceea vreme considerau Lemuria drept patria lor mama si a fost multa durere pe Pamant , atunci cand ea a disparut. La vremea aceea, aproximativ douazeci si cinci de mii de lemurieni au reusit sa se stramute in interiorul Muntelui Shasta, cel mai important dintre diferitele lor centre administrative de dinaintea scufundarii Patriei mama. 

Si iubitilor, voi cei care cititi in prezent aceste randuri, acum stiti, in inimile voastre, ca fostii vostri frati si surori din Lemuria nu v-au parasit niciodata. Ei mai sunt inca aici in corpuri fizice, nemuritoare, complet neingraditi si traiesc o viata intr-o realitate a dimensiunii a cincea.

Indienii americani cred ca Muntele Shasta este un loc de o asemenea maretie, incat existenta sa poate fi atribuita doar creatiei unui foarte “Mare Spirit”. Ei mai au si convingerea ca o rasa invizibila de oameni micuti, cu putin peste un metru inaltime, traiesc pe versantii masivului, ca Gardieni.

Acesti pitici vrajiti, denumiti deseori “Omuletii Muntelui Shasta”, au si ei forma fizica, dar datorita vibratiei, de obicei sunt invizibili pentru noi. Unii dintre Gardieni sunt vazuti ocazional in aceasta dimensiune, in jurul muntelui.

Motivul pentru care nu se arata fizic multor oameni este pentru ca le e o teama colectiva de oameni. Odata, pe cand acesti pitici erau la fel de fizici si de vizibili ca noi si nu puteau sa se faca invizibili la dorinta, oamenii le-au facut rau.

Au devenit atat de infricosati de oameni, incat au cerut in mod colectiv ierarhiei spirituale a acestei planete sa primeasca o dispensa de ridicare a frecventei lor de vibratie. In prezent , ei se pot face invizibili la dorinta si pot sa-si continue evolutia nevatamati si in pace.

De asemenea exista relatari despre observarea unor indivizi din rasa Bigfoot in unele locuri mai indepartate de pe Muntele Shasta, precum si a altor fiinte misterioase.

Cei din rasa Bigfoot exista in prezent intr-un numar foarte redus in lume si in jurul Muntelui Shasta. Ei au o inteligenta medie si o inima pasnica. Si ei au obtinut dispensa pentru a disparea la dorinta. In acest mod, pot sa evite confruntarile cu noi si astfel, ca si oamenii pitici, sa evite vatamarile fizice, mutilarile in numele stiintei si sclavia ca rasa.

Noi, ca specie, inca nu am inteles cu adevarat ca suntem musafiri pe aceasta planeta, oaspetii binevoitoarei noastre Mama Pamant, care s-a oferit sa asigure o baza de evolutie pentru multele taramuri existente aici. Oamenii reprezinta doar unul dintre aceste taramuri. S-a stabilit clar si s-a convenit inca de inceputuri ca toate lumile subterane vor fi respectate si li se va permite sa imparta aceasta planeta “in mod egal”. Si asa a si fost, pentru un timp foarte indelungat. Din fericire, de sute de mii de ani oamenii au preluat controlul. Ei cred cu aroganta ca sunt rasa superioara si ca au dreptul de a controla si manipula celelalte taramuri care par mai vulnerabile decat al lor.

Multe specii din regnul animal au devenit, la randul lor, invizibile. Mai sunt inca aici, dar la o frecventa usor mai inalta si, prin urmare , invizibila noua. Unde credeti ca s-au dus toate speciile “disparute”? Multe dintre ele au disparut , deoarece au facut alegerea colectiva de a nu mai interactiona cu noi. Speciile din regnul animal care mai sunt aici, fizic, cu noi, nu sunt intotdeauna iubite si respectate de oameni. Patrunde in inima ta si gandeste-te cum este tratata, folosita si maltratata marea majoritate a animalelor , de catre presupusa ”rasa superioara”.

Astazi, Muntele Shasta este inconjurat de mai multe grupari spirituale. Multi cautatori ai adevarului, care au simtit si au auzit in inimile lor” Chemarea Muntelui” s-au mutat in aceasta zona, unde simt ca au ajuns, in sfarsit, “acasa”. Amintirea vaga a ascendentei lor lemuriene indepartate ii cheama inapoi, la un fost punct de origine.

Intr-o zi senina, Muntele Shasta apare ca un giuvaer alb, care se vede de la cel putin o suta cincizeci de kilometri departare. Oamenii care locuiesc in apropiere stiu povesti extraordinare despre vulcanul Cascade, inalt de peste patru mii trei sute de metri. Cele mai neobisnuite povestiri  sunt legendele despre oamenii misteriosi care locuiesc in interiorul muntelui, cu toate ca ei sunt in frecventa celei de-a cincea dimensiuni. Se spune ca ei ar fi descendentii unei societati stravechi de pe continentul pierdut numit Lemuria si ca locuiesc in interiorul muntelui, la mare adancime, in case rotunde, bucurandu-se de o sanatate perfecta, de bogatie si de o fratenitate adevarata. De asemenea, ei si-au pastrat cultura lor straveche.

Lemurienii care locuiesc in interiorul muntelui sunt descrisi, de obicei, ca niste fiinte gratioase, cu o inaltime de peste doi metri si cu par lung. Ei se imbraca cu robe albe, si sunt incaltati cu sandale, desi au fost vazuti si in vesminte colorate. Se spune ca au gaturi si corpuri lungi si subtiri, pe care le impodobesc cu gulere decorative minunate, facute din margele sau din pietre pretioase. Lemurienii si-au dezvoltat cel de-al saselea simt, care le permite sa comunice intre ei cu ajutorul perceptiei extrasenzoriale. De asemenea, ei pot sa se teleporteze si sa se faca invizibili, la dorinta. Limba lor materna este lemuriana, numita Solara Maru, dar vorbesc si o engleza impecabila, cu un usor accent britanic. Au ales sa invete engleza ca a doua limba, deoarece se afla in America.

Doctorul M. Doreal a afirmat, cu ani in urma, ca i-a vizitat pe lemurieni in interiorul muntelui. El a spus ca spatiul care i s-a aratat avea o inaltime de aproximativ trei kilometri, treizeci si doi de kilometri lungime si douazeci si patru latime.

Doreal a scris ca lumina din interiorul muntelui era la fel de puternica precum intr-o zi de vara, deoarece exista o masa stralucitoare si uriasa de lumina, suspendata aproape in centrul acelei pesteri mari. O alta persoana a relatat ca a adormit pe Muntele Shasta si a fost trezita de un lemurian care a condus-o in interiorul muntelui, in pestera lui pavata cu aur. Lemurianul i-a spus omului ca existau o serie de tunele, ramase in urma activitatii vulcanilor, care erau ca niste autostrazi subterane… o lume intr-o alta lume.

Se presupune ca lemurienii stapaneau energia atomica, aveau capacitati telepatice si de clarviziune, notiuni de electronica si stiinta inca de acum optsprezece mii de ani. Ei au dezvoltat tehnologii care ii fac pe cei din dimensiunea a treia sa para mici copii, in comparatie cu nivelul lor de civilizatie. Lemurienii isi controleaza o mare parte din tehnologie cu ajutorul mintii. In vremurile de demult, stiau cum sa foloseasca energia radiata de cristale, ca metoda de propulsie. Aveau nave spatiale cu care zburau spre Atlantida si in alte locuri.

Astazi, detin o intreaga flota de nave spatiale, numita “Flota argintie”, cu care calatoresc in interiorul si in afara muntelui aflat in a cincea dimensiune – si in spatiu. Mai au si capacitatea de a-si face navele invizibile si silentioase, pentru a evita detectarea lor de catre armata locala sau nationala. Desi sunt  fizice ca natura, navele pot sa-si modifice campurile energetice vibrationale din a treia in a patra sau a cincea dimensiune, si sa devina vizibile ori invizibile, la dorinta.

Multi oameni relateaza ca au vazut lumini stranii pe munte. Una dintre explicatii este aceea ca exista nave care intra si ies in mod constant dintr-un aerodrom situat adanc in interiorul muntelui. Muntele Shasta nu reprezinta doar casa lemurienilor, ci si o intrare multidimensionala interplanetara si intergalactica. Exista un urias Oras de Lumina deasupra Muntelui Shasta, numit “Orasul de Cristal al celor Sapte Raze”.

Candva, in viitorul apropiat – sper ca in urmatorii doisprezece – douazeci de ani – acest oras miraculos de Lumina va fi coborat in taramul fizic si va deveni primul Oras de Lumina, materializat in mod clar la suprafata acestei planete. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, oamenii care locuiesc la suprafata vor trebui sa se acordeze cu aceasta vibratie in constiinta.

Puteti sa vizitati cu usurinta zona Muntelui Shasta, fara a citi sau auzi nimic despre lemurieni – dar, daca aveti vreo legatura anterioara cu ei, ati putea fi binecuvantati cu cateva dezvaluiri. Muntele Shasta atrage vizitatori din toata lumea – unii cauta revelatii spirituale, altii doresc sa se bucure de frumusetea si de minunile naturale pe care”mama natura” le are de oferit in aceasta zona alpina unica.

Tuturor le plac misterele, mai ales unul referitor la Muntele Shasta. Exista multe mituri si legende fascinante despre acest urias din California de Nord. Muntele solitar dainuie in continuare neclintit…pastrandu-si secretele.

Dar din cand in cand, mai apare cate o noua poveste misterioasa. Se iveste o noua distributie de personaje si atentia este din nou concentrata pe muntele mistic.

Asa se intampla de multi ani, si probabil ca asa va fi intotdeauna. Muntele Shasta are tendinta de a se dezvalui pe “sine” doar celor care respecta viata, se respecta pe ei insisi pentru Cine Sunt Ei cu Adevarat, Pamantul si toate celelalte taramuri care mai exista pe aceasta planeta.     
 
       Lemuria mai exista chiar si in zilele noastre, in frecventa celei de a cincea dimensiuni. Dar inca nu este evident pentru vederea si perceptia voastra tridimensionala.
         Adama


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

2 comentarii:

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!