METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

luni, 30 martie 2015

Casatoriile in Telos


       Multi dintre voi se intreaba cum privim noi relatiile romantice in Telos si daca avem casatorii si familii ca ale voastre.

       Deoarece traim foarte mult si pontentialul pentru crearea de familii numeroase este mare, planificarea atenta in beneficiul tuturor, este de o importanta maxima. Spre deosebire de cei de la suprafata, nimeni nu are permisiunea de a incepe o familie in Telos, pana cand nu ajunge la maturitatea si disponibilitatea de a face un pas atat de important.

       Noi nu permitem copiilor sa dea nastere la copii, ca sa spunem asa, cum faceti voi in cea de-a treia dimensiune.

       In societatea noastra avem doua tipuri de casatorii. Primul este genul de casatorie “liber consimtita”. Doua persoane care sunt atrase una de cealalta din punct de vedere romantic, hotarasc sa se uneasca intr-o uniune maritala liber consimtita, care nu este neaparat si permanenta. Cei doi se casatoresc si traiesc impreuna pentru a invata unul de la altul si a fi alaturi unul de altul, in scopul de a deveni mature, pentru a trai experientele vietii si ca sa se bucure unul de altul in totalitate. Pertenerii fac acest lucru doar atata vreme cat amandoi sunt foarte fericiti si satisfacuti de relatie. Nu exista nici o obligatie ca ei sa stea impreuna, si aceste uniuni nu sunt neaparat anganjamente de o viata.

       Cuplurile implicate intr-o casatorie liber consimtita nu pot avea copii. Cresterea copiilor nu este obiectivul principal al acestor casnicii, care pot dura de la cativa ani, pana la mai multe sute de ani, sau mai mult. Metodele anticonceptionale nu ne intereseaza. Nasterea unui copil este considerata foarte pretioasa si un eveniment important pentru sufletul ce vede lumina zilei, de aceea un copil este conceput doar prin “invitatie”. Nu exista sarcini nedorite in lumea noastra. O femeie din Telos va ramane insarcinata, doar daca are aceasta intentie si numai dupa pregatiri serioase si bine planificate. Uniunile sexuale ca atare nu pot duce la conceptie, decat daca exista o invitatie adresata unui anumit suflet. Ceea ce se intampla in societatea voastra cu sarcinile nedorite, aparute din uniuni sexuale, este rezultatul unei mutatii genetice denaturate. Si acest lucru se va vindeca odata cu trecerea timpului, atunci cand programarea AND-ului vostru se va reface complet, prin adoptarea iubirii neconditionate a sinelui si a tuturor formelor de viata.

       Intr-o casatorie “liber consimtita” , cuplurile pot sa rupa relatia oricand, fara sentimente ranite sau obligatii fata de celalalt, si apoi pot sa inceapa o alta, daca doresc. Astfel, nimeni nu sta intr-o relatie din motive gresite, asa cum se intampla in societatea voastra. Fiecare cuplu din Telos este foarte fericit, deoarece nu exista alte motive pentru a sta impreuna, decat iubirea profunda si satisfactia de a fi impreuna. Aceste casatorii sunt considerate ca facand parte din multele experiente pe care le ofera viata si evolutia. Atunci cand partenerii simt ca au ajuns la finalul timpului lor de convietuire impreuna, isi multumesc unul altuia pentru perioada petrecuta alaturi pe calea vietii si merg mai departe, ramanand intotdeauna foarte buni prieteni.
       Tot ce trebuie sa faca este sa inainteze o cerere Consiliului Lemurian pentru a le dizolva casatoria – lucru obtinut intotdeauna fara nici o problema.

         Ar fi de neconceput pentru oricare dintre noi sa ne gandim sa ramanem intr-o relatie, daca nu exista armonie totala, implinire si un tel profund.

       Al doilea tip de casatorie la noi este “casatoria prin angajament, sau sacra”. Doar in cadrul acestui gen de casatorie, cuplurile au permisiunea de a avea copii si de a face cerere pentru a aduce un suflet nou in comunitate. Dupa ce un cuplu a fost unit intr-o casatorie liber consimtita timp de cateva decenii sau sute de ani, partenerii pot decide ca au stat impreuna suficient de mult pentru a sti absolut sigur ca iubirea lor este perfecta si de durata. Ei pot atunci sa se angajeze pe viata, unul fata de celalalt.

       Deoarece am devenit nemuritori, pentru noi un angajament pe viata ar insemna, in mod normal, o perioada foarte lunga ajungandu-se la mii de ani. Intr-o casatorie prin angajament nu mai exista posibilitatea desfacerii ei, sau a ceea ce voi numiti divort. Din acest motiv, un cuplu unit printr-o casatorie liber consimtita un timp indelungat trebuie sa fie foarte sigur de angajamentul partenerilor unul fata de celalalt, inainte de a se implica intr-o relatie permanenta. Ei stau impreuna pana cand unul dintre ei (sau amandoi), este (sunt) gata sa treaca pe un nivel superior de evolutie, ori o pozitie mai inalta. In acest caz, un partener – sau amandoi – trebuie sa paraseasca Telosul pentru a merge pe planeta aleasa. Acest lucru se va intampla doar dupa o foarte lunga viata impreuna si dupa ce, din familia lor initiala, s-au mai nascut cateva generatii.

       In acest tip de casatorie, se pot naste unul, doi sau cateodata trei copii.
Perioada de gestatie pentru mama este de numai douasprezece saptamani. Deoarece cuplul a trait deja impreuna un timp indelungat, in cadrul casatoriei liber consimtite, ei au trecut prin experientele pe care voiau sa le traiasca in doi.
       Asadar, sunt pregatiti pentru urmatoarea etapa si au capatat suficienta maturitate si experienta pentru a li se acorda privilegiul si onoarea de a incepe o familie.

         Privilegiul de a avea copii este acordat doar acelora dintre noi care sunt mai maturi si mai evoluati pentru a da nastere la suflete nobile si mai avansate; se perpetueaza astfel o civilizatie iluminata.

       In societatea noastra, nu avem orfani, nici copii abandonati, sau crescuti cu dificultatile pe care trebuie sa le intampine un singur parinte in societatea voastra. Viata de familie este atat de atent si intelept planificata, incat copiii nostri nu trebuie sa sufere niciodata trauma, cum ar fi faptul de a nu fi dorit de familie, de a fi neglijat sau agresat.

       Nu avem copii care se zbat sa creasca copii. Fiecare copil este considerat un dar pretios de la Dumnezeu, este iubit si respectat nu numai de parinti, dar si de intreaga comunitate. Civilizatia noastra e pe deplin constienta de sacralitatea rolului de a aduce copii pe lume, iar aceasta indatorire nu a fost niciodata minimalizata, sau asumata fara pregatirea potrivita. Ne rugam ca voi, cei de la “suprafata”, sa incepeti repede sa respectati cresterea copiilor, intr-un mod mai luminat si mai responsabil.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-a Cincea Dimensiune
       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!