METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 3 martie 2015

CUVANT din partea Aureliei Louise Jones




       In urma cu cativa ani, in timp ce locuiam in Montana, Lord Sananda (cunoscut anterior in ultima lui reincarnare pe Pamant drept Iisusmi-a spus intr-o transmisie ca ma voi muta in zona Muntele Shasta.

       Acolo ma voi pregati pentru o functie mult mai ampla, in vederea implinirii misiunii mele pe aceasta planeta.

       Cateva luni mai tarziu, in luna februarie a anului 1997, am primit pe calculatorul meu un e-mail de la Adama, Inaltul Preot al Telosului, in care ma invita sa iau in considerare posibilitatea de a ma muta in zona Muntele Shasta, ca sa ma pregatesc pentru o eventuala misiune de legatura cu lemurienii. Mesajul nu era foarte lung, doar douasprezece sau cincisprezece randuri dar la obiect. De asemenea, avea o minunata vibratie energetica de iubire. Am fost, putin spus, foarte surprinsa si foarte entuziasmata, sa primesc un astfel de mesaj de la cei cu care de-abia asteptam sa refac legatura dupa atata timp. Atunci, am inceput, treptat, sa-mi fac planuri pentru a ma muta in Muntele Shasta si, in cele din urma, am ajuns acolo, cu toate lucrurile si cu familia mea de pisici, un an mai tarziu, in iunie 1998.

       Dupa trei ani de la mutare, am simtit ca trecusem printr-o serie lunga de initieri foarte intense, dar, spre dezamagirea si tristetea mea, nu fusesem contactata inca de lemurieni. Am inceput sa ma gandesc ca ma ignorau pentru ca ”nu eram suficient de buna”, ori ca se razgandisera in ceea ce privea lucrul cu mine, ca nu le trecusem testele. Nu stiam ca in tot acest timp primisem succesiune lunga din ceea ce se numeste “initierea muntelui” si ca eram pregatita in plan interior pentru misiunea mea.

       In sfarsit, intr-o dupa-amiaza, am primit pe neasteptate o scrisoare de la Adama, trimisa printr-un curier. Scrisoarea ma informa ca acum eram pregatita, ca venise timpul sa incep sa lucrez mai indeaproape si mai constient cu el si sa fiu gata pentru inceperea misiuni mele. Apoi am primit o alta serie de initieri intense, unele referitoare la capacitatea mea de a receptiona mesaje, fata de care ma manifestasem destul de sovaitor pana atunci.

       Intr-o alta comunicare de la Lord Sananda, din urma cu cateva luni, acesta mi-a spus ca a sosit vremea ca Adama sa fie auzit pe aceasta planeta, si ca el a ales sa lucreze prin mine in acest scop. Mi-a explicat ce reprezinta un venerabil maestru superior ca Adama si a adaugat; “Sa stii, Adama nu se ocupa de lucruri mici. El are planuri mari si intentioneaza sa se faca auzit pe planeta, intr-un mod semnificativ.

       Pregateste-te pentru aceasta fuziune profunda a energiilor lui cu ale tale si pentru desfasurarea planului sau.”

       In acel moment, ma consideram o incepatoare in receptia de mesaje de dincolo si stiam ca trebuie sa trec peste temerile, indoielile si sovaielile mele destul de repede si sa-mi optimizez in mod serios capacitatile de receptie. Stiam ca nu mai era timp pentru a sta pe dealuri si a privi cum trec norii.

       Apoape imediat , si in pofida a ceea ce simteam, mai multi oameni au inceput sa-mi ceara sa intru in legatura cu Adama si sa scriu ce imi transmite referitor la ei, sau sa tin sedinte particulare cu el. Am fost invitata de curand sa transmit cele spuse de Adama in cadrul unor diferite prezentari publice.

       Am transmis comunicarile lui Adama de mai multe ori pana la ora actuala, cu ocazia unor evenimente mai mici sau mai mari din SUA, Canada, Franta, Elvetia si Belgia.

       Este evident pentru mine ca acesta este doar inceputul si ca misiunea mea cu lemurienii este in curs de desfasurare si de extindere spre noi domenii de ajutorare. Ocaziile se inmultesc rapid si tot ceea ce trebuie sa fac este sa fiu dispusa sa ajut.

       Mi-a facut multa placere sa primesc si sa va transmit noile informatii din aceste carti, si vor fi si mai multe in viitor.

       De fiecare data cand receptionez comunicarile lui Adama, il simt direct in inima. Simt caldura si bucuria ce se degaja din iubirea lui, care se extinde si radiaza. Atunci cand ii simt energia in interiorul inimii mele, aceasta canta, efectiv. Stiu ca el este unul dintre cei mai iubitori si mai credinciosi prieteni in care pot sa am incredere deplina.

       In ultimul an, timp in care contactul cu telosienii a fost mai direct, am intrat in legatura si cu alte fiinte minunate din Telos. Am intrat din nou in legatura cu fosti membri de familie lemurieni, inclusiv cu sufletul meu geaman, Ahnahmar, care traieste in Telos, in acelas corp fizic, inca de la scufundarea Lemuriei. Pe masura ce ma plimb si explorez diferitele zone din jurul muntelui Shasta, “echipa mea lemuriana”, dupa cum isi spun insisi, pare sa fie cu mine tot timpul. Ei mi-au aratat mai multe locuri si temple sacre stravechi, care mai exista inca in cea de-a cincea dimensiune. Am vizitat intrari care duc la coridoare multidimensionale si portaluri, vortexuri energetice, taramuri de basm si chiar un loc in care mai exista inca mari familii de inorogi intr-o dimensiune putin superioara aceleia in care traim noi, vizibila multora dintre aceia care poseda o vedere interioara dezvoltata.

       Locurile pe care mi le-au aratat nu au fost inca recunoscute sau dezvaluite de nimeni de la suprafata si vor trebui sa ramana ascunse, pana cand va predomina vibratia corespunzatoare pe planeta noastra. Stiu , de asemenea , ca mai sunt atat de multe de descoperit la suprafata si in interiorul Pamantului, incat nici nu ne inchipuim, si ca toate sunt in prezent dezvaluite treptat , sub forma unei revelatii progresive.

       Este tulburator, prieteni, deoarece, pe masura ce ne deschidem constiinta catre divinitate noastra si ne eliberam de dualitate – adoptand principiul de a nu face rau si pe cel al Unimii – o noua lume se va desfasura in fata ochilor nostri.

       Aceasta lume asteapta trezirea noastra la o realitate care a fost dintotdeauna acolo, insa ascunsa vederii noastre de lunga calatorie a omenirii in iluzia separarii de Dumnezeu. 

       Aceasta lume este plina de magie, iubire, minuni si este de o mare diversitate. Cat de placut va fi pentru noi sa descoperim si sa redescoperim comorile pe care le-am parasit cu mult timp in urma!

       Reintoarcerea lemurienilor si eventuala lor manifestare printre noi nu reprezinta nimic altceva decat “A doua venire” pe care o asteptam de atat de mult timp. Lemurienii au abtinut de mult plenitudinea constiintei Christice si, intrucat suntem pregatiti sa-i primim alaturi, ne vor invata cum sa implementam, chiar aici, la suprafata acestei planete, tipul de paradis pe care l-au creat in Telos. Ne vor ajuta sa construim o era de aur care va manifesta plenitudinea constiintei Christice – adica Divinitatea care a fost intotdeauna acolo in inimile noastre. Christul ce salasluieste in interiorul fiintei noastre se va manifesta neindoielnic pe aceasta planeta si in vietile noastre se va manifesta neindoielnic pe aceasta planeta si in vietile noastre de zi cu zi.  

💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune




       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!