METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 17 martie 2015

PARTEA a II-a - MESAJE DE LA ADAMA, INALT PREOT AL TELOSULUI


Atitudinea de recunostinta 
deschide usa spre miracole 
si spre inmultirea lucrurilor binecuvantate, 
care va aduc fericire! 
Daca simtiti ca ele va lipsesc, 
sau doriti sa le extindeti 
la un nivel mai inalt, 
practicati aceasta veche arta, 
pentru a va imbunatati toate domeniile vietii, 
inclusiv bunastarea voastra.
             Adama

                                                
CAPITOLUL 4

       Adama a transmis o parte dintre aceste informatii, in timp ce o alta parte provine din scrierile lui Sharula Dux, membru al comunitatii telosiene ce traieste in prezent la suprafata.

In Telos, exista doua forme de guvernamant. Regele si regina Telosului – Ra si Rana Mu – care sunt maestri Inaltati si, de asemenea, suflete gemene. Ei sunt conducatorii supremi ai Telosului, formand un aspect al guvernarii de acolo.

A doua forma de guvernamant este Consiliul local, numit Consiliul Lemurian al Luminii din Telos. El consta din doisprezece Maestri Inaltati, sase femei si sase barbati, care lucreaza in consiliu pentru a echilibra Divinul masculin cu Divinul feminin. Un al treisprezecelea membru, Inaltul Preot al Telosului – care este in prezent Adama – oficiaza ca sef al consiliului. El ia hotararile finale, atunci cand voturile sunt in numar egal in procesul de luare a deciziilor.

Membrii consiliului sunt alesi conform evolutiei spirituale la care au ajuns, conform calitatilor interioare, maturitatii si domeniului de competenta. Atunci cand un membru al consiliului hotareste ca este timpul sa opteze pentru un alt domeniu de serviciu, postul liber este facut cunoscut neamului nostru. Cei care doresc sa ocupe un loc in consiliu pot face o cerere in acest sens. Toate cererile sunt studiate cu atentie de catre consiliu, de membrii clerului si de catre regele si regina Telosului. Regele si regina au ultimul cuvant in ceea ce priveste cine va fi ales ca membru in consiliu.

                                          
       Orasul Telos este o comunitate destul de mare, cu aproximativ un million si jumatate de locuitori. Suntem impartiti in mai multe asezari si avem acelasi guvern local. Ceea ce numim orasul Telos este impartit in cinci niveluri, fiecare acoperind o suprafata de cativa kilometri patrati.

       Primul nivel

       Cea mai mare parte a oamenilor locuiesc sub dom, sau pe primul nivel. Acolo sunt situate si cladirile administrative si publice, precum si mai multe temple. In centrul acestui nivel se afla templul nostru principal, numit  Ma-Ra – o structura in forma piramidala, cu zece mii de locuri. Acest templu este dedicat preotiei lui Melchisedek. Piramida este alba, iar cheia boltii – numita “piatra vie” – ne este donata de Venus.

       Al doilea nivel

       Aici au loc toate procesele de productie si de prelucrare pentru oameni si oras. Mai contine, de asemenea, cateva scoli pentru copii si adulti.
       Si la acest nivel locuiesc foarte multi dintre noi.

       Al treilea nivel

       Acest nivel este consacrat, in totalitate, gradinilor noastre hidroponice. Toata hrana noastra este cultivata pe aproximativ sapte pogoane de pamant, asigurand o dieta interesanta, amuzanta si care ofera o mare varietate de produse.

       Metodele noastre de cultivare a pamantului sunt atat de eficiente, incat cele sapte pogoane ne sunt suficiente.
       Cultivam o foarte mare varietate de produse si asiguram hrana pentru un million si jumatate de oameni, ca sa cream corpuri puternice si sanatoase, care nu imbatranesc.

       Vreau sa stiti ca si noi mancam – da, dar ca fiinte din cea de-a cincea dimensiune, insa nu ne hranim ca voi. Mancam daca si doar atunci cand e necesar, si putem materializa, la dorinta, tot ceea ce vrem. Hrana nu este nicidecum la fel de densa ca a voastra. Desi are consistenta, gust, culoare si forma, la nivelul vostru tridimensional ar fi considerata drept o hrana eterica.

       Gradinile noastre hidroponice pot produce recolte, in mod constant. Avem posibilitatea sa asiguram o crestere mai rapida a plantelor, folosind o tehnologie hidroponica  avansata. Cultivam cu sol foarte putin, pe suprafete mici, utilizand multa apa si fara substantele chimice pe care voi le folositi in mod curent. Hrana este complet organica si are cea mai inalta vibratie. Forma noastra de cultivare a pamantului nu necesita ingrasaminte si nu saraceste solul. Totusi, punem minerale organice in apa cu care udam plantele. Recoltele sunt sporite si ajung repede la maturitate, datorita marii vibratii de lumina, energie si iubire din Telos. Aceasta este magia constiintei noastre de dimensiunea a cincea, pe care o veti descoperi in curand – cel mai probabil in acest deceniu, sau in primii ani ai celui urmator.
    
       Al patrulea nivel

       Acest nivel contine cateva gradini hidroponice, unele unitati pentru procesele de fabricatie si o zona intinsa pentru natura, intr-un peisaj asemanator unui parc, cu mici lacuri si fantani.

       Al cincilea nivel

       Aceasta zona este destinata in exclusivitate naturii. Aici exista copaci inalti si lacuri, intr-o atmosfera asemanatoare unui parc si aici este locul in care ne tinem toate animalele. La acest nivel al naturii au fost pastrate multe plante si animale pe care voi nu le mai aveti la suprafata. Animalele noastre sunt toate vegetariene si nu se mananca unele pe altele. Ele traiesc impreuna intr-o armonie deplina, fara teama si fara a manifesta nici un fel de agresivitate fata de oameni, sau intre ele.
       Telos este, intr-adevar, locul in care leul si mielul stau alaturi si dorm impreuna, intr-o siguranta totala.

       Transporturile in Telos

       Avem mai multe moduri de transport in oras, cum ar fi trotuarele rulante, lifturile intre niveluri si saniile electromagnetice, care seamana cu snowmobilele. Pentru transportul intre orase, locuitorii iau “Tubul” – un sistem de metrou electromagnetic, capabil sa atinga viteze de peste 3.000 m/h.

       Aspectul fizic al Telosienilor

·        Aspectul vostru exterior este mult diferit de al nostru?

       Aspectul nostru exterior este la fel ca al vostru, desi suntem mai inalti si mai lati decat voi. Ne-am pastrat aceeasi infatisare tinereasca mii de ani; aratand intre douazeci si patruzeci de ani, dupa cum dorim. In societatea noastra, nimeni nu da semne de imbatranire si nici nu ne apare par alb, odata cu trecerea timpului. Acest lucru poate sa vi se para ciudat la inceput, dar va veti obisnui repede. De asemenea, putem sa ne schimbam infatisarea foarte usor, la dorinta. Darul de a trai in corpuri perfecte vine odata cu inaltarea in cea de-a cincea dimensiune.

       Atunci cand vi se va face cunostinta cu cineva in varsta de douazeci de mii de ani, veti observa ca arata la fel de tanar, sau de tanara, ca oricine altcineva. Datorita faptului ca am atins starea de nemurire, ne prelungim viata in actualul corp cat de mult dorim. Si atunci cand simtim ca este momentul sa indeplinim un alt serviciu, sau sa avansam spre o alta dimensiune, ne luam corpurile cu noi in noua noastra aventura evolutionista.

       Sarbatorile 

·        Aveti sarbatori in Telos? Cum le celebrati?

       Te salut cu flori frumoase, culese din inima mea. Da, avem sarbatori minunate in Telos, cu festivitati marete si elaborate, la care participa toata lumea, inclusiv copiii. Desi, in general nu avem aceleasi sarbatori ca voi, ne percepem existenta ca pe o celebrare continua a vietii, a iubirii si a recunostintei profunde in inimi, pentru frumusetea , belsugul si Gratia Divina de care ne bucuram in fiecare zi.

       Desi avem multe motive de sarbatoare, festivitatile noastre principale au loc de patru ori pe an – odata cu schimbarea anotimpului, la solstitii si echinoctii. Atunci, in fiecare sezon, toate orasele din reteau Agartha organizeaza o sarbatoare care tine trei zile. Aceste festivitati au loc in intregul oras, iar prietenii si familiile participa impreuna si isi arata multa dragoste unii fata de altii. Foarte multi oameni calatoresc in diferite orase, pentru a participa la festivitati si pentru a-i vizita pe cei dragi. In Telos, in timpul acestor perioade de sarbatoare, populatia aproape ca se dubleaza cu vizitatorii care vin de peste tot din interiorul Pamantului si, de asemenea, cu cei care sosesc din stele. Acesti vizitatori sunt membri ai familiei noastre galactice si, in acelasi timp, familia voastra. In viitorul apropiat, multi dintre voi se vor intalni, in mod constient si palpabil, cu multi dintre fratii si surorile voastre din stele – si aceasta va va aduce multa bucurie!

       Toti ne unim intr-o mareata celebrare a iubirii si a unitatii cu Creatorul nostru, cu Pamantul – si unul cu celalalt. Dansam, cantam si ne aratam iubirea si aprecierea pentru bucuria de a fi impreuna. Inainte de fiecare sarbatoare, participam la decorarea orasului – lucru pe care-l facem cu creativitate si gust.
       Nu precupetim niciun efort, iar decoratiunile ne creeaza sentimentul de sarbatoare.

       Pe parcursul anului, exista si alte ocazii pentru care ne rezervam timp de distractie. Daca nu am avea motive speciale de sarbatorit, ni le-am crea. Viata este atat de magica si plina de surprize, incat intotdeauna exista un motiv pentru a sarbatori ceva. Mai celebram si iubirea si deschiderea voastra fata de mostenirea lemuriana straveche. In inimile noastre, noi pregatim marea sarbatoare a reunirii celor doua civilizatii, care va genera, intr-adevar, cea mai mare dintre serbari.

        Noi locuim in case circulare

·        Am auzit ca lemurienii locuiesc in “case circulare”.
Poti sa le descrii?

         La un moment dat, trebuia sa ne construim casele asa cum faceti voi in prezent – cu ajutorul arhitectilor, al planurilor fizice reale, a diferitelor materiale de constructie si a uneltelor cum ar fi ferastraul si ciocanul.

       Acum, cand am devenit fiinte din a cincea dimensiune, ne cladim casele materializand o mare parte din ceea ce dorim, prin gandurile, intentiile si atentia noastra concentrate.

      Da, ne proiectam casele pe principiile geometriei sacre. Din acest motiv, marea majoritate a locuintelor noastre sunt circulare, intr-un fel sau altul, si concepute cu o mare creativitate si frumusete. Materialul de baza pentru exteriorul caselor este cristalul. Gandeste-te permanent ca vorbesc din perspectiva celei de-a cincea dimensiuni. Trebuie sa faci tot posibilul sa intelegi cuvintele mele din punctul de vedere al acestei perspective.

       Ceea ce incercam sa-ti dezvaluim, ca maestri, nu are exact acelasi echivalent in dimensiunea voastra. Unele dintre aceste descrieri pot sa nu aiba nici o semnificatie pentru tine, daca le privesti doar din perspectiva unei minti tridimensionale.

       Atata vreme cat am intrat, in totalitate, in cea de-a cincea dimensiune, acum ne cream in mare parte casele, cu gandurile si intentiile proprii. Tot ceea ce avem si cream, inclusiv corpurile noastre, arata foarte fizic pentru noi.

       De fapt, partea noastra fizica arata la fel de reala ca si a voastra. Insa este impregnata cu atata lumina, incat si-a pierdut o mare parte din densitate si nu ar fi vizibila sau palpabila pentru voi, in starea voastra actuala de constiinta.

       Realitatea dimensiunii in care traim este foarte fluida si aproape toti putem crea, aproape instantaneu, ceea ce dorim si avem nevoie. Avem in prezent capacitatea de a ne crea locuintele foarte repede, in orice fel dorim – si putem face modificari, aproape la fel de rapid, ori de cate ori dorim. Voua, celor de la suprafata, va va lua ceva timp pana cand veti intelege in totalitate acest proces si pentru a putea face la fel. Curand vi se va parea foarte amuzant sa invatati punerea in practica a acestor concepte, in profunzime, si sa incepeti sa le experimentati la inceput, sub supravegherea si cu ajutorul nostru. Atunci cand veti fi pregatiti, acesta este unul dintre multele lucruri pe care ne dorim mult sa vi le aratam.

       Casele noastre sunt construite din roci asemanatoare cristalului, care emit multa lumina si sunt foarte frumoase. Rocile au suficienta opacitate pentru a impiedica privirile celor din afara. Astfel, avem tot timpul intimitate. Insa, atunci cand suntem inauntru, vedem afara clar, ca in cazul unor case de sticla transparenta, care-ti permit sa vezi in exterior, din toate unghiurile si in toate directiile. Acesta este motivul pentru care simtim ca locuim in palate de cristal. Vederea noastra in exterior nu este niciodata impiedicata de nimic si nu ne simtim niciodata inchisi intre pereti.

       Ne cream casele de forma circulara cu multa creativitate, pentru a le oferi confortul unor locuinte foarte luxoase. As dori sa explic in termeni simpli modul in care incepem sa cream o casa circulara, de dimensiuni reduse. Ca amuzament, vreau sa dau o idee despre cum procedam. Pentru finisarea casei, utilizam aceleasi principii. Va puteti folosi, asadar, imaginatia pentru a termina aceasta casa voi insiva, dupa cum doriti, si sa incepeti sa visati la propria voastra casa. Totul este cum sa-ti creezi constient visele si apoi sa le materializezi.

         Voi incepe cu crearea unei case circulare, de dimensiuni reduse.

      In primul rand – hotarasc amplasamentul si diametrul casei pe care-o doresc.
      In al doilea rand – cu mintea si cu intentia de a crea, incep sa vizualizez foarte exact conturul structurii pe care vreau sa o creez. Daca nu sunt suficient de exact sau atent cu vizualizarea, casa nu va iesi asa cum mi-am dorit. Retineti, imi folosesc mintea si energia inimii pentru a creea ce doresc.

       Materialul pe care-l folosesc in mintea mea are o structura cristalina. Cu mintea, incep sa vizualizez cum pun fiecare piatra la locul ei, respectand exact proiectul care vreau sa se manifeste in produsul finit. Deocamdata este doar un contur – nu e plin sau densificat. Credeti-ma, fac aceasta destul de rapid. Intrucat traiesc intr-o zona necaracterizata de timp, nu conteaza cu adevarat cat dureaza. In timpul vostru, nu mi-ar lua mai mult de o ora.

       In al treilea rand – atunci cand sunt pe deplin satisfacut de conturul noii mele structuri cristaline pe care l-am creat si imi simt inima explodand de bucurie cand ma gandesc la aceasta noua creatie, trec la urmatoarea etapa. Este momentul sa umplu fiecare piatra cu o intensitate mai mare de lumina cristalina si sa creez o densitate sporita. Pe masura ce continui sa ma concentrez intens pe noua mea creatie, conturul fiecarei pietre se umple cu toata lumina si iubirea pe care o revars in ea. Cand am terminat, ma concentrez in continuare asupra cresterii densitatii luminii din care sunt create pietrele, pana cand acestea ajung la opacitatea dorita.

       Si asa,dragi prieteni, structura cristalina a noii mele case este gata. Ea poate fi finisata in orice mod doriti si cu toate decoratiunile pe care le-ati ales. Atunci cand aveti suficienta lumina si iubire in constiinta voastra, toate tipurile de manifestari vin simplu si absolut natural. Prin urmare, mergeti la treburile voastre cu Iubire si Recunostinta pentru tot ce aveti – si creati din nou, cu multa frumusete, tipul de viata pe care vi l-ati dorit.
       Puteti sa faceti aceasta cand credeti cu adevarat ca sunteti in stare.

       Va rog, retineti…

       Va rog, retineti ca ceea ce explicam aici exista in cea de-a cincea vibratie dimensionala. Aceasta nu este la fel de fizica precum a voastra, nici nu are tipul de densitate fizica cu care sunteti obisnuiti in lumea voastra tridimensionala. Daca ati veni aici asa cum sunteti in prezent, aproape toti cei de la suprafata nu ar putea percepe sau vedea nimic la nivelul nostru fizic. Pentru noi, partea noastra fizica pare la fel de reala ca si a voastra. Totusi, ea reprezinta o componenta fizica atat de plina de lumina, incat nu mai avem nici un fel de limitari. Dimensiunea in care traim nu este vizibila sau perceptibila starii voastre actuale de constiinta si de trezire spirituala. Nu va lasati descurajati de asta – toate vor evolua. Pe masura ce va veti deschide mai larg inimile si veti avansa pe drumul spre uniunea Divina, toate se vor deschide constiintei voastre. Veti imbratisa si veti manifesta din ce in ce mai mult din propria Divinitate in intruparea voastra fizica actuala. Continuati sa credeti ca valurile se vor ridica curand, pentru toti aceia care isi doresc din tot sufletul uniunea suprema – si faceti lucrarea spirituala necesara pentru a atinge acel nivel de evolutie.

       Tunelele din interiorul Pamantului

       ·        Cum sunt intretinute tunelele dintre orasele subterane si acelea din Pamantul Interior?

       Tunelele dintre orasele “subterane” si din Pamantul Mijlociu si Interior au nevoie de foarte putine operatiuni de intretinere – sau chiar deloc. Galeriile au fost construite in asa fel, incat sa nu necesite intretinere. Din timp in timp, atunci cand are loc un cutremur serios sau o eruptie vulcanica undeva la suprafata planetei, anumite tunele pot suferi unele stricaciuni minore. Totusi, cu tehnologia avansata de care dispunem, ne adunam si rezolvam repede problemele. Deteriorarea tunelelor are loc foarte rar. Toate civilizatiile din interiorul Pamantului beneficiaza de tehnologia avansata pe care o folosim.

       Oficialitatile se intalnesc in mod regulat?

       Da, avem deseori intalniri de consiliu cu oficialitatile diferitelor civilizatii din interiorul Pamantului. Suntem foarte prietenosi si iubitori unii cu ceilalti. Nu apar niciodata lupte pentru putere intre noi. Iubirea neconditionata este intotdeauna regula de baza. Principalul nostru motiv de intalnire este sa discutam cum putem gasi cele mai bune cai de colaborare – in modul cel mai eficient si in beneficiul colectivitatii. Discutam si despre chestiuni de comert. Nu avem nici un sistem monetar si impartim tot surplusul de bunuri si hrana. De asemenea, purtam discutii despre modurile in care ii putem ajuta pe cei de la “suprafata” in evolutia si initierile lor spirituale.

       Shambala si rolul ei

       ·        Care este rolul orasului Shambala, originea sa, guvernul si obiectivul sau principal – astazi si in viitor?

       Orasul Shambala, nu este mai intins decat un oras fizic. Nu a aparut de foarte mult timp. In el se regaseste, in acest moment, cea de-a cincea, a sasea si cea de-a saptea vibratie dimensionala. Orasul inca mai exista la nivel eteric. De fapt, el reprezinta centrul eteric al acestei planete, casa lui Sanat Kumara si a celor care-l ajuta. Desi Sanat Kumara s-a reintors in mod oficial pe Venus, el mai mentine inca un nucleu in Shamballa si ne ajuta in continuare planeta. Muntele Shasta, Refugiul Royal Teton din Wyoming si Shambala sunt principalele locuri in care traieste, se intalneste si isi tine adunarile ierarhia spirituala a acestei planete. Shambala si celelalte locuri mai sus mentionate detin nucleul permanent al guvernarii spirituale pentru aceasta planeta. Mai exista si alte cateva nuclee eterice importante pe planeta.

       Locuitorii din interiorul Pamantului

       In Pamantul mijlociu si in interior locuiesc multe civilizatii extrem de vechi, care au venit cu multi eoni in urma, din alte lumi si universuri. Aceste popoare sunt la nivelul unei stari de constiinta superioara, desi cateva si-au pastrat o oarecare parte fizica. Ele salasluiesc, in general, in a cincea si in a sasea constienta dimensionala – si chiar si mai sus.

       Reteaua Agartha este constituita din aproximativ o suta douazeci de Orase de Lumina “subterane”, locuite in marea lor majoritate de hiperboreeni. In cel putin patru orase traiesc lemurieni si cateva sunt locuite de atlanti. Fiintele ce locuiesc in orasele subterane care se afla mai aproape de vibratia de suprafata sunt, de asemenea, in forma superioara, dar si-au pastrat o oarecare componenta fizica. Orasul Shamballa-the-Lesser a fost resedinta guvernatorului Retelei Agartha si este locuit de hiperboreeni. Mai recent, orasul Telos a devenit orasul guvernator al Retelei Agartha. 

       Alte orase din reteaua Agartha


       POSID:            Initial, un avanpost atlant, amplasat sub regiunea       
                                campiilor din statul Brazilian Mato Grosso. Populatie:          
                               1,3 milioane. 

      SHONSHE:      Refugiu al culturii Uigur, o ramura a lemurienilor care      
                         au ales sa-si formeze propriile lor colonii, in urma cu
                         cincizeci de mii de ani. Intrarea este pazita de o lama-
                         serie din Himalaya. Populatia refugiului se apropie de
                         trei sferturi de million.

       RAMA:            Ramasita a orasului cu acelas nume de la suprafata,
                         India, situat langa Jaipur. Locuitorii lui sunt cunoscuti
                         pentru trasaturile lor hinduse clasice.
                         Populatie: un million.

      SHINGWA:      Ramasita a migratiei nordice a populatiei Uighur.
                         Amplasat la granita dintre Mongolia si China, cu un
                         mic oras secundar in Muntele Lassen, California.    

      
       Care este calitatea
       Dialogului interior
       Pe care il intretii in sinea ta
       Clipa de clipa?
       Oare el reflecta ceea ce doresti sa obtii?
                         
                          Adama

💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune


       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!