METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 17 iunie 2015

Meditatie - Templul Flacarii Violete

       
        

Calatorie spre Templul Flacarii Violete
  din Telos

       La inceput, va cer sa va concentrati in inima voastra si sa va exprimati intentia voastra si dorinta ca energiile minunate ale prezentei voastre Divine sa se reverse. Ati putea face acest lucru astfel: 

       “In numele lui EU SUNT Cel Ce SUNT, din Dumnezeul fiintei mele, cer ca in aceasta clipa fiecare celula, fiecare atom si fiecare electron din sistemul meu de patru corpuri, toate corpurile mele subtile, fiecare particula de viata din cel ce sunt in toate dimensiunile si starile de constiinta, sa fie complet umplute cu energiile miraculoase ale Flacarii Violete a Iubirii de Libertate. Acum, cer sa fiu din nou umplut iar si iar, douazeci si patru de ore pe zi, in fiecare zi a vietii mele”.(Continuati sa o inspirati.)

       Pe masura ce va umpleti de energiile Flacarii Violete, stabiliti ca intentie venirea voastra alaturi de noi, intr-o calatorie cu Sinele vostru superior, la minunatul Templu al Flacarii Violete din cea de-a cincea dimensiune, in interiorul Telosului. Acest sanctuar are o structura fizica eterica, ce este caracteristica celei de-a cincea dimensiuni, iar poporul meu are permanent acces la el; si voi puteti avea acces, cu corpul vostru de lumina. In acest templu, Flacara Violeta arde permanent, alimentata de iubirea si devotamentul constant al poporului meu, binecuvantand tot ce inseamna viata, binecuvantand omenirea si planeta. Acesta este un loc in care maestrul St. Germain petrece foarte mult timp impreuna cu scanteia sa geamana, Portia, si cu armate de ingeri ai Flacarii Violete din toate ierarhiile, pentru a se reface si a avea grija de energiile acestei miraculoase Flacari a lui Dumnezeu, in folosul planetei.

       Continuati sa respirati energia cat de mult puteti, astfel incat sa aduceti aceasta energie inapoi cu voi in corpul fizic, atunci cand reveniti la constienta deplina.

       In continuare, imaginati-va ca stati intr-o camera mare, circulara, cu tavan inalt, in care Flacara Violeta este prezenta pretutindeni. Pereti sunt facuti din ametist violet pur, iar podeaua este tot din cristal de ametist, cu o testura mai fina si mai deschisa la culoare. In peretele de ametist puteti vedea un mare numar de lumini in tonuri de violet, care va ofera senzatia unui cer instelat. Camera este destul de luminoasa si puteti observa zeci de fantani de toate formele si marimile, care raspandesc toate tonurile posibile de violet, intr-un minunat joc de culori si de nuante. Zanele apei se distreaza jucandu-se cu aceste energii; priviti-le cat de mult se bucura si se veselesc. Zanele florilor se joaca si ele cu aceasta energie a luminii, creand flori minunate in toate nuantele de alb, auriu si violet. Privitile cum arunca spre voi cateva flori – este modul prin care ele va binecuvanteaza si va ureaza bun venit. Luati parte la bucuria si extazul lor. De asemenea, inchipuiti-va un mare numar de ingeri ai Flacarii Violete, care ingrijesc focul violet cu iubirea si adoratia lor.

       Acest extraordinar foc al Flacarii Iubirii nu este fierbinte; este mai degraba racoros. Exista mai multe scaune in camera si va cerem fiecaruia dintre voi sa-l alegeti pe cel de fata de care va simtiti atras, in zona care vi se pare cea mai potrivita. Scaunele sunt din cristal violet pur si sub fiecare scaun se afla o Flacara Violet, care se ridica sa va intampine si sa va invaluie. Pe masura ce arde de jos in sus, ea intra si strabate fiecare parte a corpului vostru, prin chakrele inferioare. Mai exista o flacara ce vine de sus si care intra prin chakra coroana si patrunde in fiecare celula a corpului, prin intermediul tuturor chakrelor superioare.

       In timp ce o introduceti constient in inima voastra, prin respiratie, va umpleti de Flacara Violeta a Libertatii, ca niciodata pana atunci. Fiecare dintre voi este inconjurat de mai multi ingeri ai Flacarii Violete, care toarna cupe de iubire si de foc violet in campurile energetice si in diferitele aspecte ale vietii voastre, care au nevoie de vindecare. Experienta va fi diferita pentru fiecare dintre voi. Continuati sa respirati energia. Acum priviti cum maestrul St. Germain, Lady Portia si Lady Quan Yin, Zeita Milei si a Compasiunii, va umplu cu iubirea lor si va impregneaza campul auric cu Flacara Compasiunii, care este, de asemenea, o energie a Razei a Saptea.

       Mai departe, va cerem tuturor sa treceti la un nivel mai inalt de compasiune fata de propria vindecare si fata de cei pe care ii iubiti. Indiferent de ceea ce simtiti ca trebuie vindecat in viata voastra, invocati energiile compasiunii si ale iertarii si asteptati sa aiba loc schimbarile pe care le doriti. Ramaneti in aceasta stare de beatitudine, cat de mult doriti. Vorbiti cu noi – cu St. Germain sau cu Quan Yin – si stabiliti ca intentie vindecarea voastra completa, vindecarea tuturor traumelor din prezent si din trecut. Aceasta camera este plina de o miraculoasa energie vindecatoare si, pe masura ce stati si va scaldati in ea, simtiti valurile de energie intunecata in jurul campului si in interiorul vostru. Acolo unde au fost probleme, trauma sau durere, simtiti cum energia incepe sa le elimine si sa le dizolve.

       Incepeti sa simtiti o scadere in densitate. Simtiti cat de usori ati devenit. Simtiti cum lipsa de greutate si senzatia de bucurie va patrund in fiinta. Cu cat bucuria vi se mareste, cu atat poverile scad. Permiteti acestei senzatii de usurare, aceasta frumusete, iubire si putere sa va hraneasca pe toate caile. Continuati sa o inspirati. Cereti in mod constient Flacarii Violete ce anume ati dori sa faca pentru voi. Uneori, intre solicitarea voastra si implinirea ei trebuie sa aiba loc procese de purificare, dar mergeti pas cu pas, pe calea spre victorie.

       Nu va grabiti; mergeti in propriul ritm.
       Atunci cand sunteti gata, puteti sa priviti in jur; exista ghizi, maestri si ingeri care sunt pregatiti sa va ajute, daca aveti intrebari. Ingerii – in special cei care lucreaza cu omenirea – vin aici sa se reincarce cu vibratia Flacarii Violete, de cateva ori pe saptamana si, de cele mai multe ori, chiar in fiecare zi. Energia dezechilibrata de pe planeta le contamineaza campul de forta si ei vin aici sa se purifice si sa se revitalizeze. Va sugeram sa faceti la fel. Ramaneti aici cu noi, oricat de mult doriti si, cand sunteti pregatiti, reveniti la constienta deplina. Acum, fiti atenti sa nu mai re-creati in vietile voastre – prin ganduri, sentimente si cuvinte – energiile pe care tocmai le-ati transmutat.

       Va invitam sa reveniti la acest templu, in cea de-a cincea dimensiune ori de cate ori doriti. De acum, usa este deschisa pentru voi. Marele maestru St. Germain va fi intotdeauna aici, iar ingerii lui sunt mereu pregatiti sa va primeasca si sa va iubeasca, sa va ajute pe orice cale este nevoie. Este cea mai mare incantare sa va ofere sprijinul lor.

       Ajungand la incheierea discutiei noastre de astazi, in Telos, va onoram pe toti pentru deschiderea de care ati dat dovada, va trimitem binecuvantari pline de iubire, de curaj si intelepciune. De asemenea, ne vom alatura dragului nostru prieten St. Germain, care se angajeaza sa trimita valuri de Flacara Violeta in inimile tuturor acelora care vor citi acest material mai tarziu.
       Asa sa fie.

       Nu este necesar
       sa folositi o forta deosebita
       si nici sa aveti o minte stralucita
       pentru a intelege.
       Tot ce e necesar pentru inaltare
-      Individuala  sau planetara –
este trezirea inimii voastre catre Adevar.

               Adama

💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!