METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 27 mai 2015

CAPITOLUL 3 – Legaturi intre Franta, Canada (in special Quebec) si Brazilia


        Adama, Celestia si Inaltul Consiliu al Telosului

·       Care este legatura dintre Franta, Quebec si Brazilia?

       Cu mult timp inainte de existenta orasului subteran Telos, exista un triunghi de energie Mama, care este acum identificat la suprafata sub forma triunghiului Franta, Quebec si Brazilia. Aproape fiecare zona a planetei face parte dintr-un triunghi(sau trinitate), format cu alte doua zone de pe planeta. Aceste retele fac parte din Planul Secret pe care-l folosim in interiorul Pamantului, pentru a sustine echilibrarea si armonizarea vibratiilor de la suprafata. Fiecare dintre aceste tari, desi noi nu le numim astfel in interiorul Pamantului, poarta o vibratie, o culoare, un sunet armonic si un cod planetar diferit. Impreuna, toate trei creeaza o noua culoare si vibratie, care reprezinta semnatura retelei in interiorul Pamantului, la suprafata si in planurile eterice care inconjoara planeta. Este important ca semnatura sa fie recunoscuta, deoarece ea are rolul de a coordona energiile respectivei retele. De asemenea, ea ajuta la armonizarea acestei retele, cu energiile celorlalte retele de pe planeta. Acest circuit in retea constituie interfata cu sistemul de meridiane organice ale planetei insasi. Pe masura ce traversam aceste circuite in reteaua din interiorul planetei, noi putem lua pulsul Pamantului, - respectiv, vibratiile care sunt purtate in acel moment, la suprafata.

       Aceste retele ne mai sunt de ajutor si in importanta munca de monitorizare a efectelor inregistrate in diferite regiuni din Interiorul Pamantului. Ele ne permit sa abatem multe situatii catastrofale potentiale, provocate de mana omului sau de elemente – si care ar avea loc la suprafata, daca nu s-ar genera energii corespunzatoare de echilibrare in interiorul Pamantului.

       In ceea ce priveste energiile acestor trei “tari”, luate in mod individual, la suprafata le-ati putea recunoaste vibratiile, dupa cum urmeaza.

       Franta

       Franta transmite o culoare roz foarte stralucitoare, care pare aproape alba pe margini, iar cel mai cald roz este in inima tarii, regiunea Parisului. Lucratorii intru lumina care s-au intrupat in Franta, pe durata acestei transformari planetare, poarta cu ei cea mai pura vibratie a Inimii Lemuriei.

       Stim ca in toate regiunile planetei exista fiinte cu aceleasi vibratii, iar un numar foarte mare a ales sa se intrupeze in Franta, acum. Ei s-au mai intrupat in numar mare si in celelalte doua tari mentionate mai sus, ca si copii ai Zeitei Lemuriene, reprezentand constiinta inimii si iubirii Lemuriei.

       Aceste alegeri au fost partial facute din cauza traumei care a devorat Franta, in cea mai mare parte a celor trei secole anterioare, sub forma mai multor razboaie si a unei revolutii care au schimbat structurile guvernamentale ale Frantei, pentru totdeauna. In special efectele pe termen lung ale ceea ce a fost numit al II-lea Razboi Mondial, au creat in aceasta regiune o nevoie majora de echilibru energetic cu energiile rasei evreiesti.

       Parerea pe care a avut-o marea majoritate a lumii in ceea ce priveste rasa evreiasca, pe parcursul intregii civilizatii actuale, este incorecta.

       Rasa evreiasca a fost detinatoarea Masculinului Divin in constiinta Pamantului, inca de la aparitia omenirii pe aceasta planeta. Asta nu inseamna ca altii nu au purtat, sau nu au adus si ei energiile Christice pe aceasta planeta. Dar rasa evreiasca, care s-a pastrat ca o rasa genetic pura, a existat pentru a sustine scanteia pura a Masculinului Divin, care a infuzat Femininul Divin, cu eoni in urma. In acest sens, rasa evreiasca face parte integranta din identitatea lemuriana, care a pastrat in interiorul societatii sale acea legatura, inca din momentul stabilirii Sursei Divine pe aceasta planeta. Cunoastem faptul ca vibratia purtata de rasa evreiasca si-a pastrat integritatea, pe parcursul mileniilor in care s-a incercat deformarea ei. Acest lucru s-a realizat prin cerinta ca descendenta sa se transmita prin mama, pentru a se pastra structura si integritatea ADN-ului rasei.

       Ca in cazul majoritatii religiilor de la suprafata, dogma care s-a dezvoltat in prezent in jurul religiei evreiesti nu mai pastreaza vibratia originala, transmisa de Divinitate cu eoni in urma. Insasi vibratia sursa a fost pastrata in constiinta fiintei care este Mama voastra Pamant si care ii asigura continuitatea. Aceasta vibratie sursa se regaseste, de asemenea, in ADN-ul tuturor fiintelor care s-au reincarnat in cadrul rasei “evreiesti”, inclusiv in epocile din Lemuria si Atlantida. De asemenea, aceasta vibratie sursa este prezenta, intr-o oarecare masura, in toate fiintele intrupate pe aceasta planeta. La fel, limba ebraica pastreaza mare parte din vibratia energiei sursa si a facut parte din multe invataturi si transmisii care au fost redescoperite in trecutul vostru apropiat, aceste invataturi stravechi sunt acum studiate profund si redistribuite lumii.

       Quebec

       Si Quebec reprezinta o legatura profunda cu aceasta vibratie. Culorile emanate de Quebec sunt o combinatie de piersica, cu miez de verde smarald in centru. Inima Quebecului se afla in regiunea Montrealului si, in prezent, se fac multe demersuri pentru a pregati Montrealul pentru crearea unui centru in care sa se propage invataturile lemuriene si sa se aplice metode de vindecare. Populatia vorbitoare de limba franceza din Quebec si-a pastrat limba, ca pe o legatura de inima cu vibratia de inima a Frantei. Quebec a fost initial conceput ca un avanpost pentru acea vibratie si ca varf al triunghiului care transmite energiile direct spre Polul Nord. Aceasta legatura cu polul face parte dintre acele caracteristici ale retelei care permit transmisia de energie din interiorul Pamantului in acest triunghi – si de acolo, spre alte parti ale retelei generale.

      Desi religia acestei regiuni a devenit predominant catolica, ca si Franta, Quebecul – si in special Montrealul – au o legatura importanta si cu rasa evreiasca. Multi dintre cei care au fost persecutati secolul trecut in Germania, pentru mostenirea lor evreiasca, au ales sa se reincarneze acolo, pentru a putea mentine legatura lor cu vibratia inimii Lemuriei si de asemenea, pentru a scapa de trauma intruparii lor anterioare in Germania. Energiile vindecatoare ale regiunii Quebec sunt extraordinare si multe fiinte care, de-a lungul eonilor, au fost vindecatori si profesori ai acestor arte, se aduna acum pentru a incepe sa impartaseasca lumii aceste cunostinte.

       Apropierea regiunii Quebec de Statele Unite este, de asemenea, foarte importanta. Fiecare dintre cele trei tari sau regiuni ce formeaza aceasta trinitate este legata direct cu o alta tara care pastreaza, din trecut, energii imense de distrugere, de violenta si separare de energiile Sursei Divine, la niveluri guvernamentale si administrative. Franta pastreaza legatura spre Germania, iar Brazilia cu Argentina. In fiecare dintre aceste cazuri, energiile inimii feminine ale Frantei, Quebecului (precum si a altor regiuni din Canada) si a Braziliei sunt prezente pentru a echilibra neincrederea coplesitoare in feminin, de care sunt caracterizate guvernele patriarhale ale Statelor Unite, Germaniei si Argentinei.

       Multi dintre cei ce au dat dovada de o mare violenta in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial in Germania au scapat de pedeapsa din tarile lor, fugind in Statele Unite si Argentina.

       Ei au dus la crearea unei vibratii de neincredere, violenta si haos. Aceasta neincredere a format o mare parte din vibratia antisemita, asa cum se spune in aceste tari. Energia antisemita si actele comise in numele antisemitismului sunt toate atacuri asupra Masculinului Divin, lansate de cei care se tem de Femininul Divin. De fapt, aceste trei tari, Germania, Argentina si Statele Unite formeaza propriul lor triunghi de energii, care a permis amplificarea dezechilibrului si lipsei de armonie din aceste tari. Reconectarea lor la energiile inimii Lemuriei se face prin reteaua Franta, Quebec si Brazilia, care a fost cel mai important instrument al nostru pentru a restabili un nivel mai mare de armonie in aceste regiuni.

       Scaderea intensitatii energiilor negative indreptate impotriva rasei evreiesti in Statele Unite, Germania si Argentina sunt dovada nivelului inalt de echilibrare care are loc in acest moment pe planeta. Cei care au cel mai mare nivel de neincredere resimt si cea mai mare teama, pe masura ce lumina Divinitatii devine din ce in ce mai stralucitoare, cu fiecare zi ce trece. De fapt, multi care s-au intrupat in alte vieti ca evrei, chiar daca in prezent nu mai apartin aceleiasi rase, vor fi chemati pentru a servi ca detinatori ai acestei vibratii. Ea reprezinta adevarata scanteie de inspiratie care acum se va contopi cu energia feminina a acestei planete, pentru a se reuni cu energiile Pamantului, intr-un mod fara precedent de la crearea lui.

       Brazilia

       Brazilia formeaza legatura cu Polul Sud al planetei. Culorile pe care le emana sunt foarte placute ochiului si include o combinatie de galben, rosu, albastru si toate culorile spectrului pe care aceste trei culori primare le pot crea. Acest lucru se datoreaza naturii inalt cristaline a Braziliei. Ea este, de fapt, un cristal generator foarte mare si foarte prismatic. Brazilia este motorul de transmisie al inimii si energiilor vindecatoare ce radiaza din Franta, Quebec si emisfera nordica a planetei, spre emisfera sudica. Lucru care se realizeaza, in prezent, in aceste trei tari reflecta numarul foarte mare de suflete evaluate care s-au intrupat acolo in aceasta perioada, pentru a mentine energiile acestei retele foarte importante si pentru a servi scopurilor acesteia. Energiile inimii Lemuriene se manifesta prin aceasta retea, in regiunile de la suprafata planetei care au cel mai mult nevoie de ele. Senzatia pe care multi o au in ceea ce priveste faptul ca aceste regiuni vor fi primele zone contactate de catre cei din interiorul Pamantului si de catre Fratii din Stele este, intr-adevar, adevarata. De fapt, acest prim nivel de iesire la suprafata a avut deja loc, datorita numarului mare de fiinte care s-au intrupat, sau “patrund” in alte fiinte din aceste tari. Acum, se pune doar problema iesirii acestor grupuri, la lumina.

       Cei care sunt atat de nerabdatori sa va contacteze sunt, de fapt, alte aspecte ale “voastre” din alt timp, spatiu si alte dimensiuni. Multi dintre voi sunt extensii fizice ale sufletelor prezente in interiorul Pamantului, in alte galaxii si universuri. Cu cat veti putea comunica cu mai multe aspecte ale sinelui vostru multidimensional si cu cat le veti putea integra mai mult, cu atat va recunoaste si oglindi mai curand dimensiunea de la suprafata acest lucru. Suntem deja impreuna, in vibratiile retelei despre care am discutat si in sistemul de retele care recunoaste vibratia inimii in interiorul si la suprafata planetei. De fapt, nu exista nici o distinctie intre dimensiuni, atunci cand va deplasati prin energiile acestei retele. Va sugeram sa va conectati toti la aceasta retea, cat de prompt si de des puteti, pana ce ea devine parte din natura voastra intrinseca. Copiii care se intrupeaza acum poarta cheia catre aceasta retea in ADN-ul lor si ei actioneaza pentru a impartasi aceasta cheie cu toti cei care locuiesc la suprafata. Ascultati-i si deschideti-va inimile in fata lor. Ei construiesc un viitor potential, care este mult mai evoluat pentru planeta decat va permiteti sa va imaginati multi dintre voi.

       Suntem aici cu totii in slujba unui Plan Divin care este mai minunat decat v-ati putut vreodata inchipui. Iubirea pe care v-o purtam merge intotdeauna pe aceasta cale. Multe binecuvantari pentru voi toti si va uram multe bucurii pentru urmatoarea etapa a calatoriei voastre catre iubire si libertate.

       Lumea ar parea
       un loc mult mai intunecat,
       daca lumina iubirii noastre
       unul pentru celalalt
       si pentru Divinitate,
       nu s-ar revarsa la fiecare pas
       facut in drumul nostru.

                Ahnahmar

💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!