METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

duminică, 3 mai 2015

Ce inseamna sa mergi pe valul Inaltarii?


       Sunteti meniti, ca in final, sa va ridicati pentru totdeauna nivelul de constiinta, pe culmi din ce in ce mai inalte. Marea majoritate a celor de la suprafata viseaza sa se duca in rai, dupa ce vor muri. Acum, odata cu noul ciclu ce se desfasoara pe planeta , nu va mai trebui sa muriti pentru a ajunge in rai. Raiul va incepe curand sa se manifeste chiar acolo, pe Pamant, pentru toti cei care vor hotari sa mearga pe valul Inaltarii. Nu vreti sa plecati in cea mai extraordinara calatorie? Sau preferati sa pastrati constiinta luptei omenirii? Odata ce veti cerceta in profunzime aceste intrebari, incepeti sau continuati-va calatoria voastra sacra.

       Deschideti-va inima si constiinta in fata celorlalte imparatii de pe Pamant. Veti descoperi cat de magice si de armonioase sunt. Incercati sa intelegeti cine sunt animalele cu adevarat, care este rolul lor pe planeta si, de asemenea, cum va pot ajuta. In afara de clasificarile facute in functie de specie, aspect exterior, dimensiuni si rasa, oamenii de pe planeta stiu sau inteleg foarte putin despre animale. Deschideti-va inima si perceptia la ceea ce se afla deasupra, sub si peste tot in jurul vostru, in lumile vizibile si invizibile pe care nu le-ati sesizat niciodata inainte. Pe masura ce veti face aceasta, veti incepe sa va deschideti, in fata iubirii neconditionate si a miracolelor in numar din ce in ce mai mare. Va veti ridica nivelul de constiinta odata cu valurile de energie de inaltare, care inunda astazi pe planeta.

       Inaltarea voastra spre Libertate – diploma suprema de absolvire a miilor de vieti petrecute pe aceasta planeta – va este acum la indemana. Niciodata in istoria Pamantului nu a fost aceasta ridicare atat de usoara, ca in modul in care va este oferita in prezent, in acest moment al ciclului de inaltare a Pamantului vostru Mama. Nu vreti sa mergeti pe valul de inaltare, impreuna cu Ea?

       Inaltarea voastra spre libertate spirituala a fost telul tuturor reincarnarilor, inca de la inceputul timpului. Este scopul tuturor intruparilor, al lectiilor si al intelepciunii castigate in timpul petrecut pe Pamant.
       Niciodata in intreaga istorie a Pamantului nu a existat posibilitatea de a ajunge la Libertate si la o viata de Gratie Divina, in doar cativa ani. Veti profita de aceasta ocazie acum, sau veti mai astepta alti douazeci si cinci de mii de ani pentru urmatorul ciclu de inaltare pe o alta planeta, traind experienta acelorasi greutati la care ati fost supusi atata timp?
       Alegerea va apartine, dragii mei.
       Cu Iubire si Compasiune, va trimit acest apel de trezire.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!