METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

sâmbătă, 16 mai 2015

CAPITOLUL 15 – Apel de trezire primit de la Arborii Redwood*


       Noi suntem “Gigantii”, *arborele Sequoia (lat. Sequoia sempervirens) urmasii unei foarte vechi civilizatii pe care cei mai multi dintre voi au uitat-o de mult.
       Mileniile au venit si au plecat si noi suntem inca aici, intr-un numar in continua descrestere, la bunul plac al exploatatorilor forestieri lacomi, a caror unica grija fata de noi este valoarea in bani pe care o pot capata de pe urma reducerii populatiei noastre, zi dupa zi.

       Ca o specie a Inteligentei Device colective, prezenta noastra a binecuvantat aceasta planeta milioane de ani, inca de pe vremea Taramului magic a lui Pan. De milioane de ani, oamenii acestei planete ne-au venerat si respectat atat pentru frumusetea si intelepciunea noastra, cat si pentru puternica senzatie de pace si armonie pe care o radiem pana departe de locul unde traim.

       Cei care au capacitatea de a comunica si interactiona cu noi in mod constient ne primesc darurile si cunostintele pe care le posedam. Chiar daca cei mai multi dintre voi nu stiu, avem multe cunostinte si destula intelepciune pe care sa vi le impartasim. Intr-o zi, va veti trezi in aceasta realitate si va veti dori sa fi fost mai constienti de cine suntem si de contributia noastra importanta pe planeta pe care traiti.

          Am trait si ne-am dezvoltat pe stravechiul continent Lemuria, la mare departare de acest mal vestic.

       Odata, Spiritul ca si forma noastra fizica era raspandita aproape peste tot pe aceasta planeta. Acum suntem singurii supravietuitori de la suprafata acestei planete care au mai ramas din maretia si frumusetea ei de odinioara. Noi suntem istoricii si legatura voastra cu stramosii, cu radacinile voastre si cu voi, cei din civilizatia lemuriana si chiar de mai demult. Oamenii s-au plans, iar si iar, ca Lemuria a fost pierduta fara urma. Va putem spune ca suntem aici, fara sa fim “recunoscuti”. Noi suntem Cei care au supravietuit cataclismelor care au avut loc in urma cu douasprezece mii de ani si am ramas pe Coasta Pacificului in folosul vostru. De ce nu ne-ati recunoscut? De ce nu apreciati marele serviciu pe care noi, ca specie, il oferim planetei voastre de atat de mult timp si pe care continuam sa vi-l facem si azi, in pofida distrugerii gradate si constante a specie noastre, de catre civilizatia voastra actuala inconstienta?

       In milioanele de ani in care am fost in slujba acestei planete, nici o civilizatie nu a inceput vreodata sa ne elimine atat de crud si fara inima, asa cum a facut poporul American in secolul al XX-lea. Suntem dezradacinati sistematic de mana gigantilor industriali, cu sprijinul total al guvernelor voastre. Acestea gestioneaza castigul pe termen lung al intregului, nu doar beneficiile pe termen scurt ale exploatatorilor. De dragul catorva dolari ce vin in mainile celor putini, va eliminati mostenirea straveche si distrugeti Fiintele care va protejeaza.

       Ceea ce faceti, ca o analogie, poate fi comparat cu acei caini care musca mana celui care-I hraneste si ii iubeste.

          Foarte putini s-ar gandi vreodata sa ne distruga in modul in care se procedeaza astazi in aceasta tara, deoarece ar considera ca este o crima si o violare a uneia dintre cele mai pretioase comori ale Pamantului.

       Intotdeauna, in toate regiunile si epocile, am fost onorati si iubiti pentru toate darurile Pamantului pe care puteam sa le distribuim, cu larghete, tuturor. Coasta de vest a Statelor Unite este tot ce a ramas din ultimele comori ale stravechii Lemurii si, pana in urma cu aproximativ saizeci de mii de ani, mii si mii de pogoane acoperite de copaci Redwood binecuvantau Coasta de Vest a acestei tari. In prezent au mai ramas doar cateva mici fasii, ici si colo, pentru “impresie”.

       In constientul vostru, sunteti atat de departe de adevarata frumusete si de adevaratele valori, incat prea putini dintre voi au observat acest lucru. Unde va sunt valorile?

          Intreaga frumusete a trecutului este aproape pierduta din cauza unei senzatii de “progres”, fiind inlocuita de multa uratenie.

       Desi cei mai multi dintre noi, ca specie, au fost distrusi de noua voastra tehnologie si din cauza inconstientei si a lipsei voastre de respect fata de comorile acestui Pamant, Spiritul nostru continua sa traiasca. De fiecare data cand unul dintre noi cade sub taisul fierastraielor mecanice ale muncitorilor forestieri, Spiritul copacului aflat pe moarte trece intr-o alta dimensiune, pentru a se intrupa acolo unde suntem iubiti, respectati si apreciati. Specia noastra, ca Inteligenta Devica colectiva, mai traieste si in multe dimensiuni superioare de pe aceasta planeta si de pe altele, unde prosperam – iar locuitorii apreciaza prezenta si darurile noastre. Traim in numar mare in interiorul Pamantului si in orasele subterane ale acestei planete, unde binecuvantam vietile fiintelor iubitoare si intelepte care locuiesc in acele locuri minunate.

       Aveti atat de multe de invatat, dragi prieteni, despre “ adevaratele valori” ale Vietii! Daca vi se par aspre cuvintele noastre, luati-le ca pe un apel de trezire, o chemare la compasiune pentru toate celelalte forme de Viata de pe aceasta planeta, care sunt tratate la fel de sever de catre omenire ca si noi. In final, atunci cand veti atinge un nivel de evolutie suficient de inalt pentru a intelege Legile Eterne ale Unitatii cu tot ceea ce este viu, veti sti ca iubirea si compasiunea pe care o acordati altuia, sub orice forma ar fi acesta, este si in avantajul vostru. Deoarece distrugeti Pamantul si multele Lui taramuri, aceste energii se vor reintoarce, in cele din urma, la voi. In intruparile voastre ulterioare, veti deveni beneficiarii propriilor actiuni distructive.

       Aceasta este o lege cosmica – si nu poate fi altfel. Legile imuabile care guverneaza acest univers si intreaga Creatie trebuie aplicate intotdeauna.

       In toate societatile evoluate, nimeni nu ne taie corpurile, care au forma arborilor gigantici, pentru uzul sau personal (sau profit) pana cand intruparea noastra sub aceasta forma nu se incheie si Spiritul nu o paraseste. Doar atunci lemnul taiat cu mare respect si pricepere si folosit in diferite scopuri. Lemnul minunat pe care-l oferim este, la randul sau, unul dintre multele daruri venite din partea Spiritului nostru, cu care inzestram aceasta planeta. Scopul nostru nu este acela de a fi monopolul catorva profitori si de a fi vanduti de firmele industriale multimilionare, care nu au nici un strop de iubire si nici o legatura cu Natura si Evolutia Devica. Noi apartinem tuturor si nici un grup sau individ nu are vreun drept de “posesiune” sau de “folosinta” asupra noastra, dupa bunul lui plac.
 
          Administrarea terenului si a animalelor reprezinta initieri majore in cadrul procesului de evolutie pe Calea Vietii.

       Nici unul dintre voi nu poate avea vreodata pretentia de a detine, in mod real, o bucata de pamant. Conform “Drepturilor Divine”, intregul teren apartine corpului Mamei voastre Pamant. Ea este stapana. Daca apreciati ca aveti drepturi de proprietate asupra unui teren, sunteti cel mult administratorii temporari ai acestuia. De asemenea, aveti o responsabilitate deplina fata de Consiliile Superioare pentru ceea ce faceti cu acea bucata de pamant. In toate societatile evoluate, datorita faptului ca lemnul este folosit in mod judicios si cu intelepciune, el este suficient pentru toata lumea, iar nevoile sunt acoperite fara rationalizare sau economie.

       Ati observat vreodata diferenta dintre uraganele si tornadele ce au loc pe coasta de vest si cele de pe coasta de est? V-ati intrebat vreodata de ce pe coasta de vest se inregistreaza mai putine cataclisme intr-un an, decat pe cea de est? dorim sa va spunem ca, in fiecare an, coasta de vest este protejata de foarte multe calamitati potentiale, datorita “Prezentei Noastre”. Nu suntem “doar copaci”, asa cum ati fost obisnuiti sa credeti, in lipsa voastra de constiinta spirituala; noi suntem mult mai mult decat atat. Forma specifica de copac pe care o avem este doar o carapace exterioara, care gazduieste Marele nostru Spirit. Desi Spiritul nostru este intrupat sub forma unor copaci giganti, Spiritul colectiv este vast, puternic, atotcuprinzator si intelept – mult peste intelegerea voastra limitata si nivelul de evolutie al constiintei din prezent.

          Noi, Arborii Redwood, suntem marii Paznici si Deva ai Coastei de Vest.

       Datorita prezentei noastre aici, a iubirii si marilor noastre puteri de protectie, aceasta tara a fost pazita de multe calamitati naturale. Va rugam sa retineti ca dezastrele naturale reprezinta intotdeauna dezechilibre energetice, ce sunt inregistrate in retelele de energie ale Pamantului, provocate de vortexurile de energii discordante create si acumulate de catre omenire, prin proasta utilizare a fortelor creatoare, de gandirea negativa si lipsa de calitate a Iubirii oamenilor fata de semenii lor si fata de toate celelalte Forme de Viata.

       Noi cream armonia in Natura, acolo unde traim – iar influenta noastra este foarte extinsa. De-a lungul secolelor, am reusit sa absorbim in corpurile noastre gigantice o mare parte din energiile voastre discordante, pazind astfel emisfera vestica de consecintele multor dezastre naturale. 
   
       Atunci cand eram intr-un numar mai mare in apropierea coastei de vest, aveam o eficienta mai ridicata in inlaturarea posibilelor evenimente nefericite si a cataclismelor de pe coasta Oceanului Pacific, sau din alta parte.

        In prezent, numarul nostru fiind redus in mod drastic – lucru ce continua sa se intample zilnic, fara nici o consideratie fata de rolul nostru in aceasta zona a tarii si fara a primi nici o recunostinta pentru protectia deosebita pe care am oferit-o atata timp – sa stiti ca protectia noastra a fost redusa proportional.
       Acesta este avertismentul nostru.

          Numarul nostru a fost redus pana in punctul in care ne este din ce in ce mai dificil sa continuam sa protejam Coasta de Vest, asa cum am facut pana acum – protectie de care veti avea mult mai multa nevoie in viitorul foarte apropiat.

       Am dori sa adaugam ca distrugandu-ne continuu, zi dupa zi, asa cum se intampla de cateva decenii incoace, va expuneti malurile, partea de vest a Statelor Unite si locuitorii din zona, la un mare pericol din cauza dezastrelor provocate de cataclisme.

          Sunteti nepasatori, nu va ganditi prea mult la acest aspect si ii distrugeti zilnic pe paznicii care v-au protejat pe voi, malurile si pamantul vostru, timp de eoni.

       Odata cu disparitia noastra provocata de topoarele si fierastraiele celor care vad in noi doar simbolul dolarilor, nu mai revenim in aceasta dimensiune. Plecam in alta parte, ca sa continuam sa ne punem in slujba vietii, pentru a binecuvanta si transmite mai departe obiectivele noastre. Ceilalti ne vom alatura celor disparuti dintre noi – milioane de exemplare din specia noastra. Avem suflete nemuritoare, exact ca si voi.

       Moartea corpurilor noastre va deveni “o mare pierdere” pentru aceasta tara – dupa cum va veti da seama curand – si o irosire pentru dimensiunea a treia a acestei planete. Daca nu putem face ceea ce trebuie sa facem aici, in continuare, ne vom duce spre alte locuri mai bune, unde domnesc iubirea, lumina si respectul si unde vom fi apreciati.

       Suntem recunoscatori Aureliei Louise pentru bunavointa de a asculta chemarea noastra, cu toata inima si tot sufletul ei pentru ca a consemnat mesajul urgent pe care de multa vreme dorim sa-l transmitem omenirii, pana ce nu va fi prea tarziu.

       V-am ocrotit cu protectia, iubirea, intelepciunea, pacea, armonia, frumusetea, lemnul si oxigenul nostru; v-am impodobit peisajul timp de milioane de ani, in fiecare dintre multele voastre reincarnari. Ne cunoasteti, la fel cum va cunoastem si noi. Din cauza caderii voastre pana la un nivel atat de redus de constiinta, v-ati uitat radacinile si originea, asa cum i-ati uitat si pe unii dintre cei mai buni prieteni ai vostri.

       Voi nu mai recunoasteti Pamantul ca fiind Mama voastra – o extraordinara Fiinta Celesta, Vie, de cel mai inalt grad si inteligenta; o Fiinta care este iubita, pretuita si respectata de toate planetele acestui sistem solar, de multe galaxii ale acestui univers si de toate celelalte universuri situate la mare departare de acesta. Ea este Aceea care v-a sprijinit evolutia cu foarte multa iubire, abundenta si grija, timp de eoni, complet neconditionat, indiferent de ce i-ati facut trupului Ei.

       Ea v-a lasat de nenumarate ori sa deteriorati, sa otraviti si sa distrugeti bucati din corpul Ei, pentru a va ajuta in inaintarea pe calea voastra de evolutie. Ati saracit-o de resurse, i-ati secat sangele reprezentat de petrolul din interiorul corpului Sau, i-ati omorat si mutilat copiii.

       Multi dintre voi distrug, in mod necugetat, mari portiuni de teren care sunt habitatul multor regate pe care Ea le mai gazduieste pe aceasta planeta – in afara de omenirea aflata in curs de evolutie. Ati fost brutali fata de copiii Ei inocenti din regatul animalelor si, totodata, rai unul cu celalalt. Ea considera ca toate fiintele din toate regatele sunt copiii Ei, indiferent de forma lor.

       Ea va iubeste pe toti in mod egal. Ati uitat ca toate regatele aflate intr-un proces de evolutie pe aceasta planeta – stiute sau nestiute de voi – au drepturi egale de a trai aici, indiferent de forma pe care o au.

          Omenirea nu a primit niciodata drept de stapanire pe aceasta planeta pentru a abuza si distruge alte regate, inclusiv pe noi.

       Dreptul de stapanire pe care l-a primit omenirea a fost dat pentru a invata sa-si stapaneasca propria “natura inferioara”, pentru a se reintoarce la divinitatea si inocenta ei originara. Astazi va trimitem un S.O.S., prin intermediul Aureliei. Faceti tot ce puteti pentru a-i pastra pe cei care au mai ramas dintre noi. Clipa in care veti avea mai mult decat oricand nevoie de protectia noastra, se apropie cu repeziciune. Daca nu vom mai fi suficient de multi pentru a va oferi protectia de care veti avea nevoie in timpul schimbarilor de pe Pamant care se apropie, atunci va trebui sa indepartati consecintele creatiilor voastre karmice, fara sa aveti avantajul sporit al protectiei noastre.

       Si atunci veti intelege! Ne veti chema in sufletul vostru – si va fi prea tarziu. Spiritul nostru va trai in alta parte, pe Taramurile Iubirii si Aprecierii.

       Darul prezentei noastre este, intr-adevar, un mare dar pentru o planeta – ceva ce unei planete ii este oferit doar o singura data. Dupa milioane de ani de existenta fizica aici, in numar mare, cu toate darurile si iubirea pe care le-am oferit Pamantului si locuitorilor lui si multe alte regate, noi am devenit o specie in curs de disparitie, doar din cauza nepasarii unei singure generatii!

          Odata ce o planeta isi pierde privilegiul prezentei noastre prin abuz, noi nu mai revenim in acea dimensiune.

       Suntem Spiritul Arborilor Redwood; prietenii loiali care va iubesc si va pretuiesc de foarte mult timp. Suntem Gigantii Intelepti care au ocrotit si ingrijit toate civilizatiile de pe planeta voastra, inca de la inceput. Noi suntem Deva care detin o Mare Putere si Intelepciune si facem de asemenea parte din Echipa de Protectie a acestei planete. Noi suntem servitorii credinciosi ai binecuvantatei voastre Mame Pamant.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-a cincea Dimensiune


       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!