METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 14 mai 2015

CAPITOLUL 14 – Mesaje de la El Morya


        Constiinta care functioneaza pe “pilot automat”
          NU se indreapta spre usa inaltarii.

       Salutari, dragii mei!
       Eu sunt El Morya, paznicul centrului Vointei lui Dumnezeu de pe aceasta planeta. Din resedinta noastra din interiorul Muntelui Shasta, eu impreuna cu Adama dorim sa va aducem un mesaj de iubire. Mesajul nostru reprezinta, de asemenea, un alt apel de trezire, dragilor, deoarece stim ca timpul se accelereaza pentru voi toti.

       In ultimul sau mesaj, Adama a mentionat o anumita stare de constiinta sau de atitudine, in care atat de multe suflete pretioase de pe Pamant isi traiesc vietile pe “pilot automat” – o stare de somnolenta spirituala. In aceasta stare, personalitatile lor nu doresc sa-si creeze constient realitatea viitoare si isi traiesc vietile cu “intentia neclintita” care urmeaza ordinele sufletelor lor.

       Datorita faptului ca va iubim atat de mult, marea noastra dorinta este de a va intampina la intrarea in cea de-a cincea dimensiune, prin anul 2012. Pe masura ce deschidem larg poarta si va intampinam cu covorul de aur, va fi o incantare pentru noi sa va uram bun venit pe taramurile Luminii si ale Iubirii. Ce zi minunata si fericita va fi aceasta pentru noi si pentru acei oameni care vor pasi pragul acestei Usi! Ce intalnire fericita va fi pentru toti! Se pregateste o mare sarbatoare, vor curge multe lacrimi in acea zi mareata; dar de data aceasta, dragii mei, vor fi lacrimi de bucurie pura si extaz.

       Puteti sa va imaginati, fie chiar si pentru o clipa, bucuria pe care o veti simti atunci cand va veti afla, in mod constient, in corpul vostru nemuritor, fata in fata cu cei dragi de care v-ati despartit pe Pamant in timpul vietii. Va veti intalni cu cei pe care i-ati iubit mult in viata voastra actuala. De asemenea, va veti regasi cu cei pe care poate ca in aceste momente nu vi-i amintiti, dar care sunt suflete de care ati fost apropiati si pe care i-ati iubit la fel de mult, in vietile trecute. Acestia sunt cei pe care-i cunoasteti de milenii; prietenii vostri eterni, alaturi de care v-ati intrupat iar si iar, precum si alti membri ai familiei voastre de suflet, care va iubesc atat de profund.

       Pe masura ce va transmitem aceste informatii, simtim deja bucuria si entuziasmul pe care le va aduce aceasta zi minunata. Cei dragi voua asteapta cu multa nerabdare sa va imbratiseze din nou. Ei vor fi langa “Usa”, imbracati in vesminte de Lumina si Maretie, asteptand sa va ia in brate imediat ce ati intrat.

       In timp ce prietena noastra, Aurelia, primeste aceste cuvinte de la noi, pe obraji ii curg lacrimi, la gandul reunirii de peste cativa ani cu sufletele de Lumina care i-au fost parintii din viata actuala si cu alti membri ai familiei sale care au realizat tranzitia in “partea cealalta”, in timpul copilariei ei. Pe masura ce scrie si isi sterge lacrimile, ei sunt, de asemenea, prezenti langa ea in spirit, prinvind-o si trimitandu-i dragostea lor, asteptand cu nerabdare ziua Marii Reuniuni. Acea zi va fi atat de minunata, incat intreaga Creatie o va urmari. Va repet: cea mai mare dorinta a ierarhiei spirituale a acestei planete si a Dumnezeului Mama/Tata este sa va vada pe toti ajungand la aceasta poarta sacra si pasind dincolo de ea.

       Dragii mei, in marea noastra iubire pentru voi, noi, cei din ierarhia spirituala, dorim sa va reamintim, iarasi si iarasi, ca exista un “cod de intrare”, necesar pentru a intra in cea de-a cincea dimensiune. S-ar putea sa existe multe glume in lumea voastra despre “Sf. Petru”, care sta la poarta raiului si hotaraste cui i se va permite sau nu intrarea in Rai. Ei bine, prieteni, aceasta gluma de pe Pamant nu prea e hazlie aici. Exista mai mult adevar in ea, decat ati putea crede.

       Spun acest lucru, deoarece exista o poarta sau o intrare la care cineva  trebuie sa aiba dreptul de a fi admis. Eu, El Morya, am fost intrupat ca discipolul Petru pe vremea lui Iisus. In prezent am devenit Chohan si Paznic al primei raze a Voiei lui Dumnezeu pentru oamenii de pe Pamant. Asta inseamna ca EU SUNT, de asemenea, si paznicul acestei porti.

       Voia lui Dumnezeu, dragii mei, este prima poarta prin care cineva trebuie sa treaca, pentru a avansa in directia corecta pe calea spirituala. Daca nu sunteti pregatiti sa va predati egoul si personalitatile voastre umane, Voiei lui Dumnezeu, pentru a fi purificate si transformate in Divin, atunci nu mai aveti o alta cale spirituala adevarata pe care sa mergeti. Voia Divina reprezinta prima poarta. Mai sunt alte sase prin care trebuie sa aveti dreptul sa treceti, pana cand veti putea ajunge la usa celei de-a cincea dimensiuni, pentru inaltarea voastra planetara.

       Pentru a trece prin aceasta poarta, va recomand sa asistati, in timpul noptii, la cursurile mele referitoare la Planurile Interioare (in timp ce corpul vostru doarme) sau la cele tinute de colaboratorii mei de la clasa Voia lui Dumnezeu, care s-au oferit voluntari pentru a ma ajuta in aceasta perioada. Trebuie sa reusiti la testele pe care vi le dau in stare de veghe, inainte de a putea avansa spre urmatoarea poarta. Multi dintre voi, cei care cititi acest mesaj, au trecut deja de prima poarta in aceasta viata, sau in trecut – iar unii au trecut si prin alte porti. Deplangem faptul ca exista inca un numar mare de oameni care isi mai traiesc inca vietile pe “pilot automat”. Ei nu stiu ce fac, de ce sunt intrupati pe Pamant – si nici nu doresc sa afle.

       Traiesc de la o zi la alta, fara nici o directie constienta; mintile si inimile lor sunt imprastiate in cele patru zari, urmand calea minimei rezistente si a somnolentei spirituale.

       In pragul unei asemenea eveniment maret, pe care omenirea il asteapta si il doreste de sute de mii de ani, mai sunt inca suflete iubite ale omenirii care nu s-au prezentat inca pentru a cere sfaturi la intrarea pe poarta de care eu raspund. Impreuna cu colegul meu, Adama, ne-am unit pentru a vedea daca putem sa va mai dam inca un apel “de trezire”. Timpul este din ce in ce mai scurt, astfel incat, daca nu ati trecut inca de poarta Voiei lui Dumnezeu, vrem sa va facem cunoscut ca inca mai puteti sa recuperati si sa treceti prin toate portile “la timp”, daca va hotarati sa o faceti.

       Nu mai este timp pentru amanari. Trebuie sa va treziti acum si sa incepeti sa aplicati foarte sarguincios legile spirituale, in toate aspectele vietii voastre – traind dupa conceptele Iubirii, in fiecare zi. Eliberati-va de toate temerile si ideile voastre preconcepute despre Dumnezeu. Fiti dispusi sa imbratisati Adevarul pe care l-ati evitat. Deveniti Dumnezeul care sunteti chiar in aceste clipe, devenind Iubirea in actiune in tot ceea ce ganditi, spuneti sau faceti. Iubirea este singura scurtatura pe care puteti merge in procesul vostru de inaltare. Ea este cea mai mare cheie; iubirea de Sine, iubire de Dumnezeu si iubire pentru intreaga familie a Pamantului, toate taramurile, inclusiv cel animal. Iubiti si respectati tot ceea ce respira Viata Creatorului. 

       Eliberati-va de judecati si adoptati calea non-agresiunii. Cu suficienta Iubire in inima voastra, puteti trece prin toate portile spre usa inaltarii si sa o faceti la timp.
       Fiti siguri ca acest lucru nu se va intampla pentru cei care-si traiesc viata pe “pilot automat”.
       Toti cei care vor ajunge la usa inaltarii vor trebui sa treaca testele celor sapte initieri, necesare pentru a intra in posesia codurilor de acces si pentru a avea dreptul la inaltare planetara.
       Fiecare dintre aceste sapte initieri are tot atatea niveluri de testare. Inainte era nevoie de cateva vieti de aplicare sustinuta a legilor spirituale, pentru a putea trece prin una sau mai multe dintre aceste initieri.

       In acest moment absolut unic din istoria Pamantului, exista o dispensa fara precedent prin care fiecare suflet, prin munca serioasa si asidua, poate sa le treaca in cativa ani. Eu, El Morya, voi fi aici, ca “Sf. Petru” cu care sunteti familiarizati, impreuna cu restul ierarhiei spirituale a acestei planete si cu cei dragi voua, pentru a va intampina cu urarea de: “Bine ati revenit acasa!”
       Eu sunt prietenul vostru etern, El Morya.


       A inceput instalarea starii Christice pe planeta noastra

       Este o placere si o onoare pentru mine sa transmit un mesaj pentru cei care vor citi informatiile ce vin din Telos. Vreau sa stiti ca imi sunteti dragi. Aceste informatii sunt foarte importante si vin la timpul potrivit – si as dori sa va sugerez sa le introduceti foarte adanc in inima si constiinta. Ele va vor ajuta foarte mult pentru a va largi constienta si capacitatea de a percepe dimensiunile superioare.

       Acest material va ofera o idee despre cum s-a intentionat, initial, ca viata sa fie exprimata pe aceasta planeta. De asemenea, va prezinta o scurta privire asupra directiei in care merge Pamantul, legat de viitorul omenirii. Ceea ce se afla in fata omenirii este atat de minunat, incat, pur si simplu, nu poate fi descris intr-o carte. De asemenea, in acest moment nu poate fi dezvaluit intregul plan. Cartile din Telos va ofera ideile de inceput despre minunile care va asteapta, atunci cand va veti deschide spre o constiinta mai inalta si spre divinitatea voastra.

          De asemenea, este important ca aceste informatii sa fie transmise tuturor acelora care sunt deschisi spre ea. Aceasta este o parte din sarcina pe care o aveti, prieteni dragi.

       A venit momentul sa reinviem constiinta lemuriana si sa o facem din nou cunoscuta la suprafata acestei planete. Ea reprezinta constiinta “Energiei Sursa a Creatorului vostru” si nu este nimic altceva decat reintoarcerea constiintei Christice in aplicarea sa cea mai practica, pentru ca toti sa o poata adopta. Noua Lemurie nu este doar un loc in care sa te duci; este, in primul rand, o stare de a fi, de perfectiune, de stare Christica si de Divinitate manifestata in vibratia celei de-a cincea dimensiuni, pastrand un nivel luminos si perfectionat de materialitate.

          Momentul pe care l-ati asteptat atat de mult este, acum, foarte aproape!

       Toate civilizatiile superioare de pe aceasta planeta si cei de dincolo de ea muncesc in prezent impreuna, in mod sustinut, pentru a ajuta la inaltarea Mamei voastre Pamant si a omenirii.
       A sosit, asadar, clipa pe care ati asteptat-o atat de mult – atat de multe intrupari. Va sugerez ca, atunci cand veti trece prin toate schimbarile si prin purificarea planetei, sa ramaneti centrati in inima voastra si concentrati pe prezenta voastra Divina. “Noua Lume” care ati sperat sa vina – transformata conform dorintelor voastre – este pe cale sa se manifeste. Va garantez ca nu aveti de ce sa va fie teama. Creatorul vostru isi ia planeta inapoi de sub influenta energiilor de dusmanie si ura, iar in curand vibratia pacii si a iubirii va stapani din nou.

       Toate Taramurile Luminii isi ofera ajutorul in cadrul procesului vostru de transformare si de tranzitie in noua lume.
       Ceea ce se intampla in acest moment pe planeta voastra este atat de extraordinar, incat intregul Univers si multe alte universuri va urmaresc, ceea ce este pe cale a se intampla nu are precedent in nici un alt sistem de lumi, sistem solar sau galaxie, de nicaieri. Transformarea pe care urmeaza sa o traiti este caracteristica doar acestei planete. Ati devenit, minunatilor, “vitrina de prezentare a acestui univers”. Exista milioane si milioane de nave spatiale, cu echipaje numeroase care va urmaresc zi de zi si care va trimit iubirea si sprijinul lor.

       Cel mai important este sa renuntati la toate atasamentele voastre fata de starea de lucruri din trecut si la ideile proprii despre cum ar trebui sa fie. De asemenea, renuntati la vechile voastre sisteme de credinta si structuri. Viata, asa cum o stiti in acest moment, este pe cale sa se schimbe, in mod hotarat, in bine. Purificarea planetei voastre va deschide calea pentru transformarea ce vine. Nu mai este un eveniment pe care sa-l asteptati sa se petreaca in viitor, prieteni. Acum este momentul!

          Aceia dintre voi care aleg sa ignore sau sa nege informatiile primite, nu vor mai putea face acest lucru mult timp.

       O energie mai intensa, destinata sa aduca starea Christica acestei planete, a inceput sa se reverse pe Pamant, in jurul datei de 1 mai 2002. Aceasta energie bombardeaza in prezent Pamantul, zi si noapte, si va continua sa se accelereze si sa se intensifice, pana cand va veti afla adapostiti confortabil in beatitudinea celei de-a cincea dimensiuni. Daca nu sunteti interesati de accelerare si de schimbare, veti parasi, mai devreme sau mai tarziu, aceasta intrupare si va veti reincarna undeva intr-un alt loc mai potrivit cu alegerea voastra. In prezent, mai exista si alte planete tridimensionale foarte asemanatoare cu a voastra, dispuse sa va gazduiasca curentul de viata si sa va permita continuarea evolutiei in ritmul propriu. Nu sunteti obligati sa veniti; alegerea va apartine in totalitate. Trebuie sa stiti ca ciclul foarte lung destinat celei de-a treia dimensiuni se apropie de sfarsit. Mama voastra Pamant a ales sa termine scoala si sa primeasca coroana inaltarii sale. Aceasta inseamna ca, foarte curand, va gazdui pe corpul ei doar o civilizatie iluminata.

       De asemenea, mai sunt cei care, din diferite motive, nu vor fi pregatiti sa se inalte in aceasta viata, dar vor avea dreptul in urmatoarea intrupare. Este vorba de sufletele care se vor reincarna in lumea noua, pentru a-si incheia evolutia si a se eleva data viitoare. Aceste suflete dragi vor deveni copiii generatiei viitoare.
       Dupa cum am mentionat, eu sunt unul dintre Pazitorii portii catre cea de-a cincea dimensiune.

       Capitularea voastra in fata “Vointei Divine” va va usura semnificativ calatoria si va va aduce mai multa gratie Divina.
       Dorinta mea este de a va intampina aici personal, atunci cand va sosi vremea. Imi reinnoiesc invitatia prin care va indemn sa veniti la Muntele Shasta in corpul vostru eteric, in timpul noptii, pentru a participa la cursurile noastre. Scopul lor este de a va pregati constiinta pentru “marea transformare”.

       Fratia de Lumina a Muntelui Shasta si Fratia de Lumina a lemurienilor, precum si multe alte Fiinte de Lumina s-au unit pentru a ajuta omenirea in procesul ei de inaltare. Multi dintre noi sunt pregatiti si dispusi sa va sfatuiasca si sa lucreze cu voi – cu fiecare, personal. Singura taxa pe care o percepem este dorinta voastra de a capata o mai mare intelegere in ceea ce priveste calea voastra de evolutie si de a renunta la ego-ul vostru uman, in fata Maretului vostru Sine Divin.

       Mergeti odata cu fluxul de manifestari care vi se vor prezenta pentru transformarea si inaltarea voastra.

       Eu sunt El Morya si va ofer in prezent serviciile prin Inima mea de Diamant a Voiei lui Dumnezeu.
 
💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de- A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!