METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 15 aprilie 2015

CAPITOLUL 9 – Animalele din Telos


       In Telos, avem foarte multe specii de animale pe care le-am salvat de la disparitie.

       Atunci cand am aflat ca lumea in care traim urma sa fie distrusa si ne-am construit orasul subteran pentru a ne salva vietile si inregistrarile civilizatiei noastre, am scapat de la pieire si cateva exemplare din fiecare specie de animale care exista la acea vreme. In aceasta privinta, putem sa ne comparam cu o versiune anterioara, dar mai extinsa, a relatarii biblice despre Noe, care a salvat in arca lui exemplare din fiecare specie inainte de scufundarea Atlantidei. Majoritatea acestor specii sunt inca in viata si in grija noastra, cu exceptia acelora care au decis, ca specie, sa se reintoarca in locul lor de origine.

       Disparitia Lemuriei a avut loc cu aproximativ doua sute de ani inainte de scufundarea Atlantidei, iar numarul de specii pe care le-am salvat era, mult mai mare decat cele consemnate in istoria voastra biblica la vremea scufundarii Atlantidei. La acel moment, multe dintre speciile de animale prezente inainte de distrugerea continentului nostru disparuse deja de la suprafata.

          Va spunem ca animalele se reincarneaza iar si iar, la fel ca si voi.

       Intruparile lor sunt intotdeauna extensii ale unui intreg mult mai mare. Noi toti, inclusiv animalele, suntem extensii ale unei imense Fiinte de Lumina, atat de vasta si de miraculoasa, incat veti fi complet uluiti in ziua in care veti intelege realitatea adevaratei voastre Divinitati.

       Notiunea abstracta de multi-dimensionalitate ramane un lucru foarte dificil de inteles in totalitate, datorita limitarilor unei minti tridimensionale. Dumnezeu – in fiinta lui si ca natura adevarata a Iubirii – creeaza in mod constant, se dezvolta si se extinde pe El Insusi, intr-un spectru si o diversitate din ce in ce mai mare de manifestari. Regatul animalelor este doar una dintre multele sale extinderi infinite. Toate fac parte din Dumnezeu, dragii mei, TOATE.

       Atunci cand faci rau unei parti din Viata (Dumnezeu) faci rau intregului – inclusiv tie.

       In cadrul Planurilor Interioare, toate animalele au un grad mare de inteligenta si sunt foarte diferite de ceea ce va imaginati voi, la nivelul constientei voastre actuale. Unele dintre ele guverneaza lumi si planete.

       Animalele locuiesc in multe dimensiuni si toate au un suflet sau un sine superior, exact la fel ca oamenii – dar de o natura putin diferita. Diferenta este ca ele au fost create pentru a face parte dintr-un alt regat decat al vostru. Astfel, animalele sunt, la randul lor, extensii ale unui corp de constiinta mult mai mare – un alt aspect al Divinitatii.

          Constiinta se extinde de la cele mai inalte niveluri ale lui Dumnezeu, pana la cel mai scazut nivel unidimensional al rocilor si al mineralelor. Toate sunt Dumnezeu, in diferitele lui expresii.

       Cu cat dimensiunea este mai inalta, cu atat e mai mare intelegerea Iubirii – si cu atat este mai extinsa constiinta. Impartiti planeta cu animalele, deoarece, ca si voi, ele au ales sa vina aici pentru a trai experienta tridimensionalitatii.

       Au sosit, de asemenea, ca ajutoare si profesori, pentru a sprijini omenirea in moduri pe care nu le intelegeti inca. Doar pentru ca ele au ales sa vina in corpuri diferite de ale voastre, nu inseamna ca va sunt inferioare. Chiar daca ar fi, nu exista nici o justificare morala si spirituala pentru modul in care sunt tratate, in prezent, atat de multe animale la suprafata Pamantului. Corpurile lor sunt doar cu un ton mai jos decat ale voastre in exprimarea tridimensionala ce va caracterizeaza.

         Diferenta in care ati fost invatati sa credeti atat de mult timp, nu exista. Multi oameni de la suprafata au folosit aceasta scuza ca un pasaport pentru exploatarea animalelor.

       Din cauza modului vostru limitat de intelegere, ati inceput sa vedeti multe specii de animale drept marfuri ce pot fi folosite in scopuri egoiste si pentru obtinerea de profituri. Regula de aur trebuie aplicata tuturor fiintelor constiente – nu doar oamenilor. Daca doriti sa avansati in evolutia voastra, puteti face acest lucru doar prin acordarea iubirii neconditionate – in cuvinte, ganduri, sentimente si fapte – tuturor formelor vii si regatelor ce traiesc si exista pe aceasta planeta.
       Aceasta este singura cale, deoarece iubirea reprezinta singura solutie.

       Nu exista nici o farama de creatie care sa nu fi fost manifestata prin iubire.

       Daca doriti sa avansati, nu exista posibilitatea de a “nu iubi” totul, chiar daca ar fi vorba de o farama de creatie. In lumea spiritului, animalele functioneaza de la nivelul celei de-a patra si a cincea dimensiuni, fiind conectate la un corp superior de Lumina. Si oamenii sunt toti conectati la Sinele lor Superior, numit si Prezenta  lui Dumnezeu, care exista in dimensiuni mai inalte si traieste, in acelas timp, si in inimile fiecaruia dintre voi.

       Sinele Superior al fiintei voastre, Prezenta lui Dumnezeu, este o fiinta mareata, extrem de inteligenta, de o perfectiune si o spendoara nelimitata.

       Viata voastra tridimensionala pe Pamant reflecta doar o mica parte din totalitatea Divinitatii proprii.

       In creatie si in Taramurile Superioare, nu exista caracterizari ca: mai putin, inferior, mai bun decat, nu la fel de bun ca, etc. Acestea sunt toate etichetari ale constientei umane limitate. Toate lucrurile sunt la fel de iubite si sunt considerate a fi expresii ale lui Dumnezeu in miscare continua (evolutie). Exista o diferenta intre voi si animale, dar nu cea in care ati fost invatati sa credeti. Prieteni, in orasele subterane, noi respectam foarte mult animalele si le consideram fratii si surorile noastre mai mici pe scara evolutiei.

       Tratam animalele cu aceeasi consideratie si iubire pe care am dori sa le primim si noi.

       Sa spunem ca intr-o familie umana, de exemplu, sunt zece copii. Ati putea spune ca cei mici sunt inferiori fata de cei mai mari, doar pentru ca au mai putina experienta de viata si nu cunosc acum tot atat de multe ca cei mai mari? Ati putea spune ca cei mici nu merita sa fie tratati cu la fel de multa iubire si consideratie, doar pentru ca s-au nascut mai tarziu decat ceilalti? Se poate abuza, oare, de ei doar pentru ca ei nu sunt la fel de dezvoltati ca cei mari?

       As zice ca nu. Stiti foarte bine ca in cativa ani ii vor prinde din urma. La fel este, prieteni, si cu animalele. In ierarhia sau familia corpului Unicului Dumnezeu, animalele care impart planeta cu noi sunt fratii mai mici. Cred ca intelegeti ce vreau sa spun. Tot ceea ce exista in creatie are constiinta, de la cel mai mare la cel mai mic. In ultima instanta, toti sunt considerati egali.

       Dupa cum am mentionat mai inainte, in Telos noi avem in grija un numar mare de specii de animale, care au disparut de la suprafata Pamantului de foarte mult timp. Alte civilizatii care traiesc in subteran de mai mult timp decat noi, au si ele in grija un numar mare de specii de animale care au disparut de la suprafata de si mai mult timp. Avem multe specii de feline de toate marimile. Dimensiunile lor variaza de la doua, trei kilograme la cateva sute de kilograme.

       Avem specii de caini si cai care sunt mai evoluate decat cele pe care le cunoasteti voi la suprafata si care va vor incanta cand, in final, vor primi permisiunea de a vi se alatura. Marea majoritate a animalelor noastre sunt mai mari decat cele pe care le aveti acum. De exemplu, multe dintre felinele mai mari sunt aproape dublu cat cele de la suprafata. Multi cai sunt mai mari, dar unii si-au pastrat o statura care chiar va va face placere.

       Animalele noastre ne sunt foarte dragi.

       Fiti siguri ca nu vor incapea pe mana voastra, pana cand violenta nu va fi complet eliminate din lumea in care traiti.

       Toate animalele noastre sunt blande si nu au fost expuse niciodata vreunei forme de negativitate sau violenta. Oricine se poate apropia de ele si le poate mangaia in deplina siguranta, inclusiv pe felinele ce cantaresc sute de kilograme.

       Nici unuia dintre animale nu ii este teama de om; nici nu omoara, sau nu se mananca intre ele. Ele sunt toate vegetariene. Animalele noastre nu au fost niciodata vanate si nici nu au fost tinute in cusca. Li se permite sa traiasca intreaga lor durata de viata, care este mai mare decat la animalele de la suprafata.

       Fiti siguri ca nu ne vom asuma riscul de a le elibera la suprafata, atata vreme cat va exista chiar si cea mai mica posibilitate ca ele sa fie ranite, sau sa primeasca mai putina iubire decat sunt obisnuite sa primeasca aici.

       Noi recunoastem inteligenta unica cu care soseste fiecare specie de animale si nu avem nevoie sa le supunem “vreodata” in vreun fel. Ele sunt docile si vor sa aduca bucurie.

       Comunicarea telepatica este tot ce avem nevoie pentru a ne asigura de deplina cooperare a tuturor animalelor.

       In numele tuturor civilizatiilor din Interiorul Pamantului, va spun ca va urmarim cu multa bucurie si nerabdare, pe voi, fratii si surorile noastre dragi, sa va deschideti mintea si inima de regatul animalelor si sa incepeti sa schimbati modul in care le-ati perceput si tratat.
       Va trimitem Iubirea, Lumina si Prietenia noastra.

       Asteptam cu nerabdare momentul iesirii noastre la suprafata, sa fim cu voi din nou; sa va strangem mainile si sa va invatam ce am aflat dupa ce am trait mii de ani in vibratia Iubirii, Pacii si Fraternitatii, fara interventia razboaielor, a controlului, lacomiei, fricii, manipularii si a nesfarsitei birocratii.

       Impreuna, vom cladi un viitor foarte luminos pentru noi toti, cetateni ai noului Pamant.

       Cand vom iesi la suprafata din locuintele noastre subterane, printr-un labirint de tunele care duc spre fiecare tara si oras al planetei, va veni o vreme de mare sarbatoare pentru toti cei care-si vor deschide inimile si mintile pentru a ne intampina.

       Noi suntem fratii si surorile voastre mai mari si va iubim pe toti foarte mult.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!