METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

sâmbătă, 18 aprilie 2015

Cristale


  •        Care va fi rolul cristalelor in anii ce vin?


       Cristalele au multe forme, vibratii si dimensiuni. De asemenea, cristalele au propria lor forma de inteligenta si de constienta. Ele evolueaza si se dezvolta pentru a va servi, in special atunci cand patrundeti in constiinta voastra Divina. Ceea ce stiti si ce ati vazut referitor la cristale in constienta voastra tridimensionala este foarte limitat.

       In cea de-a patra si a cincea dimensiune, cristalele sunt mai usoare, mai transparente si mai luminoase, deoarece pot absorbi si pastra mult mai multa lumina decat cele pe care le cunoasteti in prezent. Au insusirea de a lua orice forma, marime si culoare, dar si de a emite diferite vibratii pentru a va satisface nevoile. Le veti putea manifesta la dorinta. Nu va mai trebui sa platiti sume exorbitante pentru a le achizitiona. Cristalele se vor manifesta conform nivelului de Lumina si Iubire, si in functie de cat de corect folositi resursele lui Dumnezeu.

       Ele vor fi principala sursa de energie folosita pentru tehnologiile avansate pe care le veti primi in dar, atunci cand vom iesi din orasele noastre din interiorul Pamantului. Le veti folosi pentru a calatori oriunde in acest univers, cat si pentru a extrage informatii din Mintea Universala. Veti descoperi ca intreaga Biblioteca vie a Pamantului (care reprezinta trecutul vostru complet) este stocata in biblioteci mari de cristale – nu in carti – si veti avea tehnologia de a accesa, foarte rapid, orice informatie, din orice loc ati fi. Insasi reteaua de cristale a Pamantului a primit deja o activitate de inaltare, iar aceasta retea este acum disponibila multora pentru a obtine energii vindecatoare si informatii.

       “Copiii de cristal” intrupati in lumea voastra poseda o legatura directa in ADN-ul lor, pentru a putea comunica prin aceasta retea. Voi toti cei care traiti la suprafata aveti posibilitatea de a adopta aceasta forma de constiinta, in perioada aceasta a Marii Treziri si Transformari.

       Modificarile din reteaua electromagnetica si din cea cristalina au avut loc pentru a permite desfasurarea celei mai mari transformari – aceea a constiintei umane.

       In loc sa folositi lemn, caramizi, ciment sau materiale sintetice, veti utiliza diferite tipuri de structuri cristaline, pentru a va construi locuintele personale si cladirile publice. Veti trai in case care vi se vor parea palate de cristal – si totusi, veti putea sa va pastrati intimitatea. Aceste structuri cristaline va vor intari propria voastra configuratie energetica si vor sprijini multele schimbari ale ADN-ului propriu multidimensional, care semnaleaza inaltarea voastra in vibratia celei de-a cincea dimensiuni si chiar mai sus.


       Pe masura ce energiile telepatice cu care sunteti dotati cresc prin activarea propriei retele energetice cristaline, nu veti mai avea nevoie de cristale fizice pentru a comunica la distanta unii cu altii. Va veti conecta, pur si simplu, la reteaua cristalina generala a Pamantului, la fel cum exista si o retea eterica ce inconjoara planeta. Atunci cand veti calatori in spatiu, aceia dintre voi care nu au atins inca nivelul necesar de talent telepatic universal vor folosi cristale pentru comunicarile interplanetare si intergalactice. In navele voastre spatiale, toate sistemele de comunicare se vor baza pe cristale. Utilizarile cristalelor si a energiilor cristaline vor deveni nelimitate pentru voi.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!