METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 17 aprilie 2015

Cercurile din lanuri



Cercurile din lanuri

  •        S-a spus ca cei ce locuiesc in Pamantul Interior participa la realizarea acelor cercuri din lanurile de grau. Este asta o activitate pe care o intreprindeti impreuna cu extraterestrii? Aceste cercuri vor deveni, in final, permanente? Daca da, care va fi rolul lor?


       Cercurile din lanuri reprezinta, in principal, gradini din dimensiunea a patra si a cincea. Ele sunt, intr-adevar, create in colaborare cu cei din Pamantul Interior, extraterestrii si constiinta devica, dar este vorba, in principal, de lucrarea extraterestrilor. Cercurile din lanuri sunt temporar create in cea de-a treia dimensiune pentru a va trezi curiozitatea, pentru a va ajuta sa va dezvoltati mintea si pentru a va determina sa adoptati un nou mod de gandire. Aceste fenomene sunt aici pentru a va ajuta sa iesiti din limitarile pe care vi le-ati impus singuri. Este momentul sa incepeti sa adoptati o imagine mult mai ampla despre Creatie si Univers. Aceste cercuri sunt codificate cu emisii de sunet si lumina, care va vor ajuta in procesul de redesteptare a sufletului si a constiintei voastre Divine.

       Ganditi-va la minunatele gradini ce le veti crea in viitor pentru a se potrivi cu frumusetea noilor voastre case. Comparati-le cu cercurile din lanuri. In viitorul vostru nu prea departat, ceea ce astazi numiti un cerc intr-un lan cultivat – un fenomen ciudat – va va deveni atat de cunoscut, incat nu va mai fi considerat neobisnuit. Cercurile din lanuri sunt minunatele gradini ale viitorului vostru, pline de lumina, culori si sunete. Veti crea, prin intermediul intentiilor voastre, gradini extraordinare asemanatoare cercurilor din lanuri ca frecventa si incriptare. Veti pune in acele gradini orice doriti; tot ceea ce poate concepe creativitatea voastra se va manifesta aproape fara efort.

       Aceste gradini se vor umple de flori si de fructe in continuu, pana cand veti decide ca doriti altceva, si atunci noua voastra creatie se va manifesta rapid.

       Cercurile din lanurile de grau va sunt aratate pentru a va bucura si a va oferi o viziune rapida a viitorului vostru. Deschideti-va inima si mintea fata de toate minunile care va stau in fata dupa purificarea Pamantului de dinaintea Marii Transformari.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune


       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!