METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

duminică, 19 aprilie 2015

Paznicii portalurilor si intrarilor



Paznicii portalurilor si intrarilor


  •             Poti sa ne vorbesti despre intrari si portaluri si despre fiintele care le pazesc si le administreaza?


       In aceasta scurta discutie, putem sa prezentam doar cateva notiuni de baza si explicatii generale.

       Subiectul este mai amplu, dar nu este potrivit sa-l discutam cu voi pe larg, in acest moment.

       Faptul ca sunteti curiosi in ceea ce priveste intrarile reprezinta un semnal clar ca doriti sa va extindeti constiinta in vederea unei mai largi intelegeri a universului. In dimensiunile care sunt dincolo de constienta voastra tridimensionala, exista o multime de complexitati greu de explicat. Trebuie sa va dezvoltati constiinta si pentru a incorpora notiuni abstracte, cum ar fi: portaluri, vortexuri de energie, coridoare multidimensionale, sisteme de retele planetare, galactice si universale, bariere de lumina, capsule de timp – si multe alte notiuni cu care nu sunteti inca familiarizati. Toate lucreaza impreuna, ca niste componente asociate unui sistem universal gigantic. Veti descoperi curand toate aceste abstracte si realitati, dragii mei prieteni, cu toata magia si vraja pe care vi le inspira. Incepeti acum sa le folositi pe unele dintre ele, intr-un mod constient, pe masura ce voi si Pamantul evoluati catre frecvente si dimensiuni mai inalte.

       Intrucat intrebarea se refera la gardienii acelor intrari si portaluri, as dori sa explic urmatoarele intr-un mod simplu. Intrarile, portalurile si coridoarele multidimensionale exista intr-un numar foarte mare, incepand cu cel mai inalt nivel – cel al Mintii lui Dumnezeu din Sursa Universala – pana la toate universurile create, toate dimensiunile si subnivelurile fiecarei dimensiuni, pana la cea mai mica particula de viata din dimensiunea a intaia. De asemenea, ele exista si in marele Vid.

       Intrarile si portalurile reprezinta modul in care Dumnezeu si Energia-Sursa sunt distribuite in toata Creatia. Mai inseamna, de asemenea, felul in care Energia-Sursa coboara de la nivelurile universale la niveluri galactice, niveluri solare, la nivelurile planetare, in toate dimensiunile si frecventele vietii si asa mai departe. Exista foarte multe tipuri de intrari, porti si coridoare multidimensionale, fiecare cu functia sa specifica. De exemplu, unele intrari sunt folosite pentru a reduce frecventa Energiei Sursa, in timp ce altele sunt utilizate pentru a calatori intre dimensiuni, planete, sisteme solare, galaxii si universuri. Fiecare dintre aceste miliarde de treceri, portaluri si coridoare functioneaza cu o precizie matematica extraordinara pentru a nu rezulta haosul. Acest subiect este atat de vast, incat putem trata doar o mica parte aici, dar am vrut sa va ofer o prezentare mai ampla a implicatiilor acestuia si a modului in care toate conlucreaza in armonie, cu usurinta si cu simplitate.

  • Cine sunt fiintele care pazesc si supravegheaza aceste intrari si portaluri?

       Sunt, in principal, fiinte evoluate din taramul angelic, precum si cei pe care voi ii numiti extraterestri. Ei s-au oferit voluntar pentru aceste “slujbe”. Deoarece exista in numar mare, in fiecare grup din Taramurile de Lumina, extraterestrii fac cu schimbul si niciodata nu este o corvoada pentru nimeni. Aceste intrari si coridoare de Lumina sunt prevazute cu diferite tipuri de “statii de relaxare” miraculoase si interesante, de o mare frumusete, pe care calatorii cosmici le folosesc pentru a se intalni cu prietenii, ca sa se reincarce cu energie sau, pur si simplu, in scopul de a primi informatii si indrumari orientative. Cateodata, caile de acces sunt locul unor intalniri importante intre fiinte din multe dimensiuni.

       Urmatoarele, reprezinta cateva indicii calauzitoare referitoare la unele intrari pentru aceasta planeta, sistem solar, sau galaxie. Aceleasi principii se aplica peste tot, insa cu cat mergi intr-o frecventa mai inalta, cu atat gardienii acelor treceri sunt mai evoluati.

       Prima regula este ca nimeni nu poate calatori liber prin intrari si portaluri, catre dimensiuni mai inalte decat nivelul de constiinta pe care l-a atins. Trebuie ca, mai intai, sa ai permisiunea celor care locuiesc acolo in privinta destinatiei alese. Aceste aprobari sunt acordate uneori sufletelor care nu au atins inca acel nivel, daca sunt insotite de un sustinator – o fiinta din acea dimensiune superioara care le va fi ghid spre destinatia dorita.

       S-ar putea, de asemenea, ca un maestru superior planetar, care a atins deja acel nivel de constiinta, sa se ofere voluntar pentru a va duce acolo.

       De exemplu, daca ati fi chemati personal la Marele Soare Central al acestui Univers pentru o intrevedere cu Mama/Tata Dumnezeu, o fiinta precum Sananda, Fecioara Maria sau St. Germain ar putea sa va duca acolo, ori un emisar din acel plan ar veni sa va ia. Pentru a ajunge acolo, ar trebui sa calatoriti prin diferite colidoare si portaluri multidimensionale planetare, galactice si universale. Daca nu sunteti cu cineva care are un pasaport cosmic de trecere prin acele cai de acces, nu vi se va permite sa parcurgeti tot drumul pana la Marele Soare Central. Rolul gardienilor este de a mentine integritatea si puritatea diferitelor sisteme planetare, a galaxiilor si a universurilor.

       Fiecare coridor, poarta, intrare, cale de acces si sistem de retele sunt pazite de fiinte care rezoneaza cu nivelul de frecventa al locului pe care-l protejeaza. Daca rezonanta nu se potriveste, se poate ca intrarea sa nu fie permisa. Aceste reguli pastreaza integritatea, puritatea si eficienta acelor intrari si portaluri. Trebuie sa intelegeti ca, daca ar fi sa calatoriti spre Marele Soare Central sau Miezul Galactic prin aceste colidoare, distanta fizica fata de planul Pamantului este foarte mare. Daca as dori sa explic in detaliu toate etapele, relatarea mea ar acoperi mai multe capitole de carte si ati vedea cat de complicat este.

       In realitate, atunci cand cineva atinge nivelul de evolutie cerut pentru a putea calatori in acel loc, dureaza cateva secunde pentru a ajunge la destinatie sau oriunde ar dori. Aceste coridoare permit calatorilor cosmici sa viziteze nenumarate planete sau galaxii, si chiar locuri situate dincolo de acest univers.

       Puteti ajunge acolo intr-o clipita, daca nu alegeti sa faceti cateva opriri de-a lungul autostrazilor cosmice, pentru a va bucura de peisaj si de activitatile sociale.

       In sistemul nostru solar si in galaxia Calea Lactee, cu mult timp in urma, cei de pe Arcturus si-au luat sarcina de a crea si de a intretine o mare parte dintre trecerile si coridoarele noastre multidimensionale. Ei au devenit cei mai mari experti in acest gen de munca, iar experienta lor a fost necesara – si va fi in continuare, in acest univers. Rolul paznicilor intrarilor este de a impiedica patrunderea energiilor nedorite, in locuri de mare puritate si intelepciune. De asemenea, acela de a oferi precizari referitoare la traseu, indrumari, confort si informatii calatorilor care invata sa efectueze voiaje multidimensionale si celor care trec prin acele coridoare pentru prima data. Acesti paznici mai pot fi considerati si “colective pentru relatii diplomatice”.

       De fapt, nimic nu se intampla exact asa cum va explic eu acum; complexitatea nu poate, pur si simplu, fi lamurita si inteleasa printr-o perspectiva tridimensionala. Totusi, aceasta explicatie va va oferi notiunile de baza referitoare la modul in care functioneaza. Si navele spatiale calatoresc prin acest sistem de coridoare, portale si sisteme retea pentru a se deplasa oriunde doresc, cu o viteza mare.

       Desi, am mentionat ca cei de pe Arcturus sunt marii maestri si pazitori ai trecerilor principale ale acestei galaxii, ei nu sunt singurii. Fiecare sistem planetar are propria sa intrare si sistem de coridoare care sunt pazite si intretinute, de obicei, de suflete avansate din acel sistem. Cei de pe Sirius si Andromeda, printre altii, lucreaza in stransa colaborare cu cei de pe Arcturus, pentru a intretine aceste vaste si numeroase deschideri multidimensionale.

       Aceia dintre voi care sunt seminte stelare, care ati venit pe aceasta planeta din alte lumi, sunteti deja familiarizati cu majoritatea trecerilor, coridoarelor si cu Fiintele care le pazesc.

       Atunci cand nu sunteti in corp fizic, deja stiti cum sa calatoriti prin aceste cai de acces.

       Dupa ce va veti incheia procesul de evolutie pe Pamant, vorbind din perspectiva inaltarii si iluminarii, va veti aminti cum sa faceti aceste voiaje foarte usor. Marele vostru pasaport cosmic vi se va returna cu stampila ce indica posibilitatea de a calatori intr-un spatiu cosmic mult mai larg, decat acela pentru care aveti anterior permisiunea.
       Va promit ca nu veti mai fi plictisiti sau obositi niciodata.
       Veti fi liberi sa va alaturati celor care exploreaza si dezvolta toate posibilitatile.


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!