METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 23 aprilie 2015

CAPITOLUL 11 – Ne-am facut corpurile nemuritoare



   


       Adama

       Va vorbesc din orasul nostru din interiorul Muntelui Shasta, aflat in dimensiunea a cincea. Consiliul Lemurian al celor Doisprezece din Telos, inclusiv eu, ar dori sa-si exprime recunostinta pentru aceasta ocazie de a comunica cu multi dintre voi odata cu citirea mesajului nostru. 

       Pe masura ce ne deschidem inimile catre voi, va cerem sa faceti acelas lucru. Va sugeram sa va concentrati pe comunicarea cu noi de cate ori doriti. Avem capacitatea de a aduce multa vindecare diferitelor aspecte ale vietii voastre care au nevoie sa se echilibreze. Fiti siguri ca suntem intotdeauna dispusi, capabili si pregatiti sa va ajutam in atat de multe moduri. Deschizandu-va inima si mintea catre noi, va putem sprijini sa va transformati rapid vietile, lucru care, altfel, ar dura mult mai mult. Stim ca va plac scurtaturile, iar interactionarea constienta cu noi va va ajuta sa creati multe asemenea drumuri scurte in vietile voastre, care va vor usura greutatile si va vor accelera progresul spiritual.

       Multi dintre voi intrebati daca mai suntem fizici ca voi, respectiv daca putem fi vazuti si atinsi. Alti afirma ca suntem complet eterici, lucru care inseamna ca nu mai avem corpuri vizibile si palpabile din punct de vedere fizic in dimensiunea voastra. Pentru a limpezi lucrurile, as vrea sa va explic ca noi am evoluat in fiinte care vibreaza la o frecventa de dimensiunea a cincea, cu corpurile care au atins o stare de nemurire si de perfectiune deplina. Am ales sa pastram suficienta densitate in trupuri pentru a ramane vizibili si palpabili atunci cand dorim aceasta, fara a fi insa limitati in vreun fel. Modelul solar original al corpurilor noastre este identic cu al vostru.

        Si ADN-ul nostru este la fel cum era al vostru, inainte ca voi sa coborati in marea densitate in care traiti de mult timp la suprafata. ADN-ul nostru a continuat sa evolueze, iar corpurile noastre fizice nu mai sunt supuse degenerarii si proceselor de imbatranire. Desi ne simtim la fel de fizici in corpurile noastre ca si voi, coborarea frecventelor la nivelul celei de-a treia dimensiuni nu mai este o experienta placuta in ceea ce ne priveste.

  • Cei mai multi dintre noi au capacitatea de a calatori prin mai multe dimensiuni, la dorinta, si acest fapt ne ofera multa flexibilitate, libertate si bucurie.

       Corpurile noastre fizice au atins nivelul de perfectiune la care sperati si voi. Din acest motiv, functionam la o frecventa mai inalta decat voi. Corpurile noastre fizice functioneaza la gradul de perfectiune pe care l-a harazit dintotdeauna Creatorul. In fond, corpurile voastre si ale noastre au acelasi potential; ele au fost create dupa acelasi model Divin.

       Aceasta inseamna, dragii mei, ca in cativa ani, pe masura ce constienta voastra va trece de la limitarile si judecatile frecventei celei de-a treia dimensiuni la cunoasterea si iubirea neconditionata a dimensiunii a cincea, veti invata cum sa va ridicati frecventa corpului asa cum am facut noi. Treptat, veti trai experienta bucuriei de a vedea si simti cum corpurile voastre fizice se transforma chiar in fata propriilor ochii, putin cate putin, intr-un timp relativ scurt.

       Va fi un proces unic pentru fiecare persoana. Va veti elibera de toate credintele limitative care v-au tinut in durere, in suferinta si in lipsuri. Veti incepe sa traiti experienta reintineririi trupurilor, care vor functiona din nou conform modelului vostru original de perfectiune solara, la care se vor adauga insa mai multe insusiri.

       Timp de mai multe epoci de aur, inclusiv cea lemuriana, am trait cu totii in cunoasterea celei de-a cincea dimensiuni, avand corpuri care puteau urca si cobora intre frecventa dimensiuni a treia si a cincea.

       A fost distractiv si amuzant, pana cand o anumita succesiune de evenimente, petrecute pe aceasta planeta, a facut ca aproape intreaga populatie a Pamantului sa se concentreze permanent pe constienta dimensiunii a treia. Nu ati mai putut sa va refaceti legatura cu realitatea celei de-a cincea dimensiuni.

       Curand, pe masura ce constiinta voastra va ajunge la frecventa IUBIRII neconditionate si o veti mentine la acest nivel, corpurile voastre fizice se vor lepada de nivelul lor actual de densitate. “Magia” pe care o cunoasteti odata in Lemuria va reveni spre bucuria voastra si veti putea face numeroase explorari cosmice. Corpurile voastre vor deveni nemuritoare si nu vor mai cunoaste limite, la fel ca ale noastre.

       De data asta, dragii mei, magia va fi mai mare, deoarece ati trait atat de mult fara ea, si vietile voastre au fost foarte dificile. Ati invatat mult de cand ati pierdut aceste daruri, si pentru ca ati suferit atat de indelungat iar sufletele voastre au invatat lectii foarte importante, nu veti mai considera niciodata ca darul nemuririi si al perfectiunii Divine, in toate aspectele vietii voastre, vi se cuvine de la sine.

💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de-A Cincea Dimensiune

       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!