METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

sâmbătă, 22 august 2015

CAPITOLUL 2 – INIMA LEMURIEI – PARTEA INTAI


       Celestia

       Binecuvantari tuturor care s-au adunat astazi, aici!
       Va salutam dintr-o energie care este oarecum ascunsa vederii unora, dar care este in inimile tuturor.
       Cu iubire si respect, pretuire si Gratie Divina, ne alaturam voua, astazi, pentru a discuta un subiect care reprezinta esenta filozofiei noastre in Telos.

       Sora noastra, Aurelia, ne-a cerut sa va prezentam o explicatie a “Inimii Lemuriei” si ce va ofera aceste energii, in timpul si spatiul actual in care va gasiti. S-au vorbit multe despre energia Lemuriei si, in trecut, v-am oferit multe informatii despre ea. Astazi, timpul petrecut cu voi reprezinta o calatorie in cea mai pura energie lemuriana care exista pe suprafata Pamantului in prezent – energia care va umple si va informeaza inimile.

       “Inima Lemuriei” poate fi descrisa si explicata in multe moduri. Intrucat si voi aveti aceleasi atribute in constiinta voastra, veti rezona cu adevarul din spusele noastre. Fratele nostru, Ahnahmar, va va vorbi despre energiile inimii, care inspira si dau entuziasmul pentru creatiile pe care intentionati sa le realizati, iar preaiubitul Adama va va vorbi despre energiile Christice ale inimii, cele care ne conecteaza la Sursa Divina a Tot Ceea Ce Exista. Pentru inceput, ca intotdeauna cand incepem sa va prezentam un nou adevar sau notiune, va voi vorbi despre energiile “feminine” ale inimii. Toate fiintele care au constiinta traiesc experienta vietii in cadrul acestei “minunate mame” pe care o numim Pamant – iar in acest cadru exista un ritm al vietii. El se exprima printr-o vibratie sau frecventa care ne calauzeste, daca suntem receptivi la ea.

       La suprafata Pamantului se pune mare pret pe calitatile mintii. Energia pura a inimii a fost uitata si inlocuita de o extensie activa a “intelectului” asupra tuturor lucrurilor. Mintea a devenit, mai degraba, o forta activa in evolutia voastra, in loc sa fie o structura pasiva si un instrument – asa cum a fost menita initial. Scopul original al mintii era sa fie o insusire pusa in serviciul inimii – si nu invers.

       In evolutia voastra, cei mai multi ignoranti semnalele inimii si ati pierdut fostele capacitati de a recunoaste ca inima este marea inteligenta a sufletului. Inima cunoaste totul, ea va va oferi intotdeauna cea mai buna si mai inalta indrumare si va va indrepta intotdeauna in directia binelui vostru cel mai inalt. Pentru mult timp, ati permis ca mintea umana sa ajunga in serviciul ego-ului – si nu al inimii. Mintea umana, controlata de ego-ul modificat, s-a umplut pana la refuz cu temeri, judecati si concepte false, care, impreuna, va conduc toata programarea interna.

       De aceea, pe masura ce, cu mult timp in urma, v-ati abandonat energia inimii pentru a oferi prioritate mintii, ati creat, viata dupa viata, o serie de experiente dureroase, multa saracie si suferinta. Mintea umana nu are intelepciunea inimii si nu va poate oferi intelepciunea Mintii lui Dumnezeu. Doar inima este pastratoarea acestei chei magice. Initial, mintea era menita sa fie un receptor de informatii pus in slujba inimii. Inima era cea care stia, cu precizie, cum sa foloseasca aceste informatii.

       Practica “Inima Lemuriei” incepe cu o intoarcere la originile constiintei voastre, unde mintea pasiva capituleaza in fata inimii active, cea care are incredere. Dupa cum a fost creata, constiinta umana s-a exprimat prin intermediul unui ego, sau minte, care era informat direct de catre Logos, sau Inima Divinitatii. Mintea in sine era un instrument minunat si era folosita pentru a invata si analiza multimea de semnale senzoriale pe care le experimenta un om aflat intr-un proces de evolutie. Insa Inima era cea care avea capacitatea de a alege actiunea corecta si de a trece la fapte. Subliniem, din nou, ca:
         
          Rolul mintii este de a invata si de a analiza.

          Rolul inimii este de a alege si de a actiona.

          Inimile unesc, pe cand mintile separa.

       Aceasta nu este o judecata despre rolul mintii, ci, mai degraba, adevaratul sau scop. Pentru a putea analiza, trebuie sa se faca diferenta. Pentru a invata, pentru a capata cunostinte intelectuale, trebuie sa se urmareasca, pe rand, cate o realitate pe care sa o cuantifice sau sa o califice.

       Insa Inima este cea care detine frecventa deschisa si receptiva fata de toate posibilitatile. Ea ne conecteaza cu tot ceea ce exista si nu contesta sau analizeaza aceasta legatura. Nu putem sublinia indeajuns urmatorul lucru: Inima este cea care are incredere. Aceasta frecventa este proprie fiecaruia dintre voi – indiferent daca stiti sau nu. Nu este ceva ce trebuie analizat, pentru a-l crea. Nu este ceva pentru care trebuie sa creati spatiu, sau sa va deschideti mai larg inima; pur si simplu, ESTE.

       Repetam ceea ce auzim cel mai des aici, in Telos, de la voi, fratii si surorile noastre lemuriene: “Cand se va ridica valul?” Cand va vom vedea? Cand vom putea sa va vizitam in realitatea fizica in care traim, in prezent?” raspunsul este: “Se va intampla, atunci cand inimii i se va permite sa se umple de vibratia mintii voastre, care s-a predat”.

       Pentru a “ridica vălul”, mintea trebuie sa fie deschisa tuturor posibilitatilor. Pentru “a afla” secretele ce exista de partea cealalta a vălului, omul trebuie sa simta cu ajutorul vibratiei inimii. Trebuie sa asculte la frecventa care exista in noi toti, in fiecare clipa a creatiei. Voi, fratii si surorile mele iubite, sunteti vălul. Veti continua sa fiti astfel, pana cand mintea voastra se va preda, iar inimii i se va permite sa va informeze asupra realitatii.

       In Telos, inimile noastre sunt deschise tuturor posibilitatilor. In fiecare zi ne invatam unii pe altii acest adevar. Evoluam si intelegem tot timpul acest adevar, prin intermediul interactiunii dintre noi. Suntem un semnal pentru celalalt, care spune:
“Opreste-te si deschide-te in fata multitudinii de posibilitati”.

       La suprafata, voi aveti aceeasi frecventa a inimii ca si noi. Mintea va poate spune ca nu este adevarat – dar inima voastra are incredere. Increderea este energia principala a inimii. Nu poate fi altfel. Poate simti ca inima s-a separat de aceasta vibratie, sau ca nu o simtiti in viata actuala sau in cei care va inconjoara, dar nu acesta este adevarul. Inima voastra are incredere.

       Fiecare dintre voi isi stabileste propriile frontiere de incredere. Le stabiliti in adevarurile la care aderati, in familiile, comunitatile si natiunile pe care le creati la suprafata. Nu trebuie sa va negati limitele, pentru ca ele reprezinta ceea ce sunteti in acest moment. Suntem aici sa le onoram, deoarece, in timp si cu mult respect, ele isi vor transforma in final energiile, prin legatura cu vibratia de incredere a inimii.

       E posibil ca mintea sa nu cunoasca inca aceasta posibilitate, dar inima a fost creata in ea. Niciunul dintre voi nu poate sa renege in forma fizica, intrucat este energia care va tine intrupati. Este energia care va mentine in acest “joc al vietii”, la care ati ales sa participati cu inimile deschise si receptive. Acum este vremea sa va intalniti cu noi pe “terenul de joc” – sa spunem asa – si sa va angajati, impreuna cu noi, intr-un exercitiu de incredere.

       Pentru a ne incepe jocul, trebuie ca, mai intai, sa alegem o realitate exterioara care va face placere. Ii cerem fiecaruia dintre voi sa creeze, cu ochii inimii, imaginea unui camp plin de toate creatiile Pamantului, care sa va aduca bucurie. Poate fi vorba de copaci si flori, munti si cursuri de apa, pasari si animale, spirite ale naturii, cristale, nori si alti oameni. Creati un camp populat de toate lucrurile si fiintele cu care v-ar placea sa va impartiti viata. Amintiti-va ca frecventa inimii este una de receptivitate la toate posibilitatile – deci, nu va retineti.

       Acum, asezati-va in locul in care stati cel mai confortabil pe acest camp si incepeti sa observati ceea ce va inconjoara. Dar nu observati cu mintea. Nu catalogati si nu comentati ceea ce vedeti si auziti in jur prin intermediul mintii. In schimb, ascultati cu inima; ascultati vibratiile si frecventele inimilor ce va inconjoara, in toate fiintele care se gasesc pe acelasi camp cu voi. Recunoasteti atingerea celorlalte inimi, pe masura ce acestea o cauta pe a voastra.

       La inceput, veti simti o energie iubitoare care va mangaie si va sustine. Va ocroteste si va invaluie cu caldura si pacea ei. Destul de des, aceasta energie este insotita de un bazait, pe care multi dintre voi il vor auzi cu urechile fizice. Aceasta este energia comuna a tuturor inimilor, in combinatie cu inima Pamantului. Este energia increderii, care ii aduce informatii Pamantului, voua si noua, precum si fiecarei fiinte ce exista aici. Ramaneti in aceasta energie, cat de mult doriti! Invatati sa o cunoasteti, la fel cum va cunoasteti patul in care dormiti, la fel ca pe propria piele. Cu cat va conectati mai mult la aceasta energie si o faceti sa fie parte din existenta de zi cu zi, cu atat va fi mai usor sa auziti frecventa propriei inimi si cu atat mai repede veti incepe sa vorbiti in limbajul ei – cel al increderii.

       Experimentati aceasta energie atat in existenta voastra fizica, cat si in corpurile voastre multidimensionale. Cel mai important lucru, in acest moment din evolutia planetei, este ca toate experientele sa fie aduse in planul fizic. Trebuie sa ancorati aceasta noua realitate in structura voastra celulara. Nu e suficient sa stiti asta cu “Sinele superior”, sa spunem asa. Este obligatoriu ca ADN-ul sa inregistreze aceasta noua identitate in toate corpurile voastre. Acesta este un obiectiv pe care fiecare dintre voi si l-a stabilit pentru aceasta viata. Acum, pe masura ce plutiti in acest nor de energie, puteti incepe sa ascultati frecventa tuturor inimilor ce va inconjoara. Fiecare emite sunete subtil distinct de celelalte. Pe masura ce veti incepe sa recunoasteti semnatura fiecarui cantec al inimii, il veti putea urma pana la inima de unde pleaca. Facand acest lucru cu incredere si blandete, veti descoperi doar incredere. Redescoperiti limbajul pe care l-ati folosit initial. Redescoperiti o forma de comunicare ce va leaga direct cu tot ceea ce este viu in jurul vostru. Nu va va lua mult sa-i vorbiti din nou. Frecventa este la fel de aproape ca si propria inima. Pur si simplu, faceti apel la inima si ea va va indruma.

       Stati in acest camp cat doriti si intoarceti-va acolo ori de cate ori vreti, pana ce norul de energie al inimii va deveni atat de familiar, incat va veti da seama imediat cand iesiti din el.

       Intoarceti-va acolo, pana ce nu veti mai avea unde sa va intoarceti, pentru ca acest camp este acum cadrul vostru zilnic de existenta. Acum lasati-va mintea sa rataceasca pe acest camp, cu incredere, prada tuturor posibilitatilor. La inceput poate fi un pic mai dificil, deoarece mintea va dori sa eticheteze si sa defineasca ceea ce vede. Acum, sarcina voastra este de a accepta mintea, structura mintii si de a o lasa sa vi se alature in acest camp. Lasati-o sa se joace, dar urmariti-o – exact cum ai face cu un copil care se aventureaza in lume si nu stie inca la ce sa se astepte. Amintiti-i de frecventa si de receptivitatea inimii voastre fata de toate posibilitatile. Invitati-va mintea sa se joace cu realitatile posibile, nu doar cu cele care-i dau senzatie de ceva familiar.

       In acest camp se afla legatura cu noi. Acest camp exista dincolo de orice val ce poate fi creat. Lasati mintea sa se predea sa se abandoneze si inima sa aleaga. Vom fi intotdeauna aici, pentru a va intampina. Cu o inima calda, va las acum si ii cer preaiubitului nostru Ahnahmar sa va calauzeasca pasii. 

 💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!