METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

luni, 16 noiembrie 2015

Norme de conduita pentru un discipol al Sfantului Spirit


1.  Deveniti permanent constienti de dorinta de a manifesta expresia completa a Dumnezeirii si dedicati-va intreaga fiinta si misiune acestui scop.

2.  Invatati lectia blandetii - nu faceti rau si nu provocati suferinta prin cuvant, gand sau sentiment, nici unei parti a vietii. Sa stiti ca aceasta actiune si violenta fizica va vor mentine pe taramul durerii, suferintei si starii de muritor.

3.  Nu agitati marea de emotii a unui frate, in mod nechibzuit sau deliberat. Sa stiti ca furtuna in care ii aruncati sufletul va inunda, mai devreme sau mai tarziu, propriul vostru curent vital. In schimb, aduceti intotdeauna liniste, iubire, armonie si pace in jurul vostru.

4.  Disociati-va de orbirea personala si planetara. Nu permiteti sa iubiti vreodata micul vostru sine, mai mult decat armonia universului. Daca aveti dreptate, nu este nevoie sa strigati in gura mare. Daca nu reusiti, rugati-va sa fiti iertati.

5.  Pasiti cu blandete pe Pamant si in univers, stiind ca trupul este un templu sacru in care salasluieste Sfantul Spirit, aducand pace si lumina vietii de pretutindeni. Pastrati-va intotdeauna templul intr-un mod respectos si pur, cum s-ar cuveni locuintei Spiritul Iubirii si Adevarului. Respectati si onorati, cu demnitate blanda, toate celelalte temple, stiind ca deseori, in spatele unui exterior nefinisat, arde o mare lumina.

6.  In natura, absorbiti frumusetile si darurile taramurilor Ei, cu o calda recunostinta. Nu o intinati cu ganduri, sunete, sau emotii joase, sau prin acte fizice care o praduiesc de frumusetea Ei virgina. Onorati Pamantul – „Mama” care gazduieste calea voastra de evolutie.

7.  Nu va formati si nici nu oferiti opinii, daca nu sunteti invitati sa o faceti si, chiar si atunci, doar dupa rugaciune si invocare tacuta, pentru a primi indrumare. Vorbiti cand Dumnezeu alege sa spuna ceva prin voi. Altfel, este cel mai bine sa vorbiti putin, sau sa ramaneti intr-o tacere linistita.

8.  Lasati inima sa cante un cantec de recunostiinta si bucurie inchinat lui Dumnezeu. Fiti intotdeauna recunoscatori pentru tot ceea ce ati primit si pentru ceea ce aveti in momentul prezent. Accesati Râul Vieţii, Râul Iubirii si al Abundentei, care se afla in Inima Sacra.

9.  Fiti blanzi in vorbe si fapte, cu demnitatea care insoteste intotdeauna Prezenta Dumnezeului celui viu, care locuieste in templul fiintei voastre. Puneti permanent toate capacitatile fiintei si toata desfasurarea interioara a naturii voastre la picioarele puterii lui Dumnezeu, straduindu-va sa manifestati perfectiunea compasiunii atunci cand va intalniti cu cei in suferinta.

10. Vorbele voastre sa fie rostite cu blandete, smerenie si servire plina de iubire. Nu permiteti ca impresia de smerenie sa fie luata drept letargie, deoarece servitorul Domnului, ca soarele din cer, este in permanenta vigilent si isi revarsa tot timpul darurile de Iubire peste cei care-si deschid inimile pentru a primi. 

 💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!