METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

luni, 23 noiembrie 2015

CAPITOLUL 15 – FLACARA DE INALTARE A PURIFICARII SI TRANSFORMARII, O ACTIVITATE A CELEI DE A PATRA RAZE

  
   
        Cu o meditatie pentru Templul Inaltarii din Telos

       Adama cu Serapis Bey

       Pace si iubire din inima Lemuriei! Va vorbeste Adama, impreuna cu Chohan-ul celei de-a Treia Raze, preaiubitul nostru Serapis Bey. Va aduc binecuvantarile Luminii mele si bucuria care este in ea. Va uram cel mai cald bun venit.

       Astazi dorim sa vorbim despre Flacara Inaltarii – o manifestare extrem de minunata a focului sacru, care va poate inlesni calea spre implinirea obiectivului vostru – Inaltarea. Cand veti avea o intelegere mai clara a modului in care sa folositi constient aceasta mareata Flacara a purificarii, veti putea sa accelerati procesul de purificare a chakrelor, de activare a ADN-ului si sa va pregatiti celulele corpurilor voastre diferite, pentru o Inaltare fizica. Este un lucru extraordinar, prieteni!

       In tara Egiptului, de-a lungul malurilor raului Nil, exista o concentrare a Marii Fratii Albe a Luminii, menita sa pastreze Flacara Cosmica a Inaltarii, care reprezinta “Drumul spre casa” al fiecarui curent de viata. Acum langa mine se afla Maestrul Serapis Bey, paznicul sef, sau Chohan, al acestui maret Templu al Inaltarii, de la Luxor. El sta in aceasta pozitie, in serviciul planetei noastre, inca de la distrugerea Atlantidei.

       Astazi, el a venit cu echipa lui de maestri, care sunt si ei specializati in acest domeniu si sunt cunoscuti drept “Fratia Inaltarii”. Toti acesti maestri va trimit elixirul iubirii inimii lor, prin intermediul focurilor purificatoare ale Flacarii Inaltarii. Inspirati-l, iubitii mei, este un dar pentru voi. Aceste fiinte devotate au lucrat in stransa legatura cu fratele nostru, Serapis , timp de mai multe secole, planificand evolutia rasei umane pentru vremea care a sosit, in sfarsit. Serviciul lor adus Vietii presupune angajarea energiilor lor in pregatirea inaltarii planetei si a constiintei omenirii, pentru Inaltarea planetara din urmatorii ani.

       Templul Inaltarii din Luxor mentine pulsatia Flacarii Inaltarii in atmosfera Pamantului, iar Templul nostru din Telos sustine si el aceasta Flacara Sacra, in acelasi mod. Vizualizati doua temple, unite in constiinta si in energie, binecuvantand si iubind, in fiecare zi si in fiecare ceas, tot ceea ce exista pe Pamant, in folosul omenirii aflata pe calea Inaltarii.

       In fiecare primavara, aceasta Flacara Sacra este folosita liber si peste tot, de catre fiintele taramului naturii, pentru a ajuta la reinoirea si refacerea frumusetii Naturii de pretutindeni. Fiecare suflet de pe Pamant care doreste sa-si incheie ciclul reincarnarilor prin procesul de Inaltare, este pus sub tutela Fratiei Inaltarii si a Christului.

       Cu multe sute de ani in urma, o parte din activitatile si inregistrarile pastrate atat de mult timp in aceasta piramida, au fost fie transferate, fie reproduse in Telos. Aceasta relocatie a fost hotarata atunci, deoarece ierarhia spirituala a planetei preconiza probleme potentiale in viitorul acestei regiuni de pe glob. Inregistrarile si energiile acelui lacas sacru nu puteau fi compromise in cazul unor cataclisme regionale sau globale, care se intrevedeau la orizont atunci. Astfel incat, acum Telos a devenit punctul central de Inaltare pentru aceasta planeta, in totala uniune si cooperare cu marii maestri ai Luxorului. Lucram toti impreuna, in armonie perfecta, in avantajul tuturor. Aceasta este una dintre metodele si practicile celei de-a cincea dimensiune.

       A fost luata decizia ca o parte din acest loc important al planetei ar fi mai in siguranta in subteran si mai bine pazit pentru a i se pastra puritatea si caracterul sacru original, hranit si onorat de numarul mare de fiinte superioare, asa cum suntem noi, cei din Telos.

       Desi ar putea parea ca acum exista doua puncte principale de Inaltare pe planeta, va spun ca pentru noi este de fapt doar unul. In dimensiunea noastra, timpul si spatiul, asa cum il intelegeti cei mai multi dintre voi, nu exista. Totul este Unul.

       Dupa scufundarea Atlantidei si a Lemuriei si pana in ziua de azi, populatiile de la suprafata au continuat sa se razboiasca intre ele. In aceasta privinta, dragii mei, pastrati-va speranta si curajul. Stiti ca situatia nu va mai fi tolerata mult timp si ca aceasta stare de constiinta va inceta si va fi vindecata.

       In Telos, curand dupa distrugerea ambelor continente, ne-am oferit sa preluam sarcina de a mentine Flacara Inaltarii in numele omenirii, ca cel mai important serviciu adus de noi planetei, pentru a-i asigura continuitatea. De aceea ni s-a oferit prilejul unei sarcini atat de marete. Din Iubirea Inimilor noastre, va oferim astazi ocazia de a accepta si extinde aceasta minunata Flacara in inimile voastre, pentru propria Inaltare. Va spunem ca inima se inalta prima, iar apoi, urmeaza restul.

       Desi toti vor ajunge, in final, la aceasta stare, fiecare in modul sau unic, exista standard si frecvente ale Luminii pentru care nici unul dintre noi nu poate face niciodata vreun compromis, daca vrem sa ne mentinem nivelul de realizare.

       Acelasi lucru li se cere si tuturor celor care aspira la Inaltare – si trebuie sa fiti dispusi sa faceti toti pasii necesari pana la sosirea Acasa si sa va straduiti sa mentineti frecventa, ca o stare permanenta de a fi.

       Aurelia - In anul 2012 se va inalta un procent mare din populatie?

       Adama – Nu se stie inca exact cati oameni se vor inalta odata cu planeta, pana in 2012. Noi percepem un potential de cateva milioane din cele sapte miliarde existente pe planeta, dar aceasta cifra se poate schimba oricand, conform alegerilor individuale si colective. Ii auzim adesea pe cei care se numesc “lucratori intru lumina”, spunand ca, pana in anul 2012, toata omenirea se va inalta in cea de-a cincea dimensiune, neconditionat, si ca nimeni nu va fi lasat in urma. Dar noi va spunem: “Nu este asa”. In final, nimeni nu va fi lasat in urma, dar toti trebuie sa-si realizeze mai intai lucrarea interioara si sa-si dezvolte constiinta pana la acel nivel, inainte de a fi invitat in marile “Sali ale Inaltarii”.

       Desi omenirea va primi un ajutor mai mare decat a primit vreodata in intreaga istorie a Pamantului si procesul de Inaltare va fi mai usor decat inainte, nici unul dintre voi nu va fi ridicat, pana cand nu indepliniti toate cerintele si nu ajungeti la aceasta frecventa in constiinta – indiferent cat de mult va dura, in cicluri de timp. Pentru cei la care se inregistreaza o opozitie deosebita, mai poate dura inca vreo cateva intrupari.

       Celor care aspira la Inaltare li se va cere sa-si vindece si sa-si transforme toate sistemele de credinta false, sa imbratiseze iubirea, blandetea si adevarul Divinitatii lor.

        Trebuie sa realizati ca anul 2012 nu reprezinta sfarsitul ciclului de Inaltare pe aceasta planeta, ci un minunat inceput. Procesul planetar complet pentru Pamant, pentru desavarsirea maretiei si destinului sau, este un plan ce se intinde pe o mie de ani. In 2012, Pamantul Insusi se va inalta la Lumina, impreuna cu cei care indeplinesc toate conditiile necesare.

       In anii ce vor urma lui 2012, toate sufletele intrupate pe Pamant isi vor continua evolutia si se vor inalta doar cand vor fi pregatite la nivel sufletesc. Pentru unii ar putea dura sase luni, pentru altii doi, cinci sau opt ani, iar pentru multi, procesul de Inaltare ar putea sa se incheie in urmatorii douazeci pana la cincizeci de ani, sau chiar mai mult.

       De asemenea, va trebui sa va angajati in totalitate in procesul de initiere care duce la Inaltare si sa indepliniti cu succes toate conditiile cerute pentru aceasta absolvire. Calatoria fiecarui om este unica si, desi procesul initiatic este similar pentru toata lumea, el se desfasoara diferit pentru fiecare suflet in parte, conform drumului sau propriu.

       Este adevarat ca tuturor, fara exceptie, li se ofera acum ocazia de a se inalta, dar fiti constienti ca nu toata lumea alege sa profite de ea. Aceste suflete preaiubite care aleg sa continue experienta separarii, sau care nu sunt inca pregatite pentru acest pas evolutionist, vor avea prilejul de a-si continua evolutia, in propriul lor ritm, intr-un alt loc. Gratia Inaltarii le va fi oferita din nou – atunci cand o vor cere. In cele din urma, toti se vor intoarce la frecventa Iubirii Inimii Creatorului.

       Astfel, nimeni nu va fi lasat in urma. Ca vlastare preaiubite ale Creatorului nostru, ati fost creati din cea mai mareata vibratie a Iubirii – si la aceasta Vibratie a Iubirii sunteti meniti sa va intoarceti, in final.

       Aurelia – Adama, poti sa ne descrii aceasta Flacara?

      Adama -  Flacara contine frecventa si culoarea tuturor celorlalte Flacari. O vedeti sau o simtiti ca o lumina stralucitoare, limpede, uluitoare, care atunci cand atinge, dizolva tot ceea ce nu este perfectiunea Iubirii. Puterea si stralucirea ei sunt nelimitate. Ea sustine lumile in armonie si frumusete perfecta.

       Cei care o invoca si lucreaza cu ea trebuie sa fie pregatiti pentru schimbare. Dupa ce esti atins de aceasta Flacara, nu vei mai fi niciodata la fel. Bineinteles ca toti pot lucra cu ea, dar, la intensitate maxima, ea are capacitatea de a-l transforma complet pe initiatul care a ajuns la poarta Inaltarii. Cand veti fi, in sfarsit, pregatiti pentru a face acest salt in evolutia voastra, veti fi scufundati in frecventa acestei extraordinare energii a Inaltarii. Ea va va arunca la acel pas final, unde focurile Iubirii vor consuma toate limitarile umane. Va veti recapata intreaga constiinta, iar corpul va va deveni complet nemuritor. Atunci veti fi invitati sa va alaturati “nemuritorilor”, ca maestrul inaltat, pasind in cea mai mareata stare de libertate spirituala si reconectare constienta cu Creatorul si cu tot ceea ce exista in inima Lui. Atat de puternica este, prieteni, Flacara Inaltarii!

       Aurelia – Cum putem ajunge, in mod constient, la acest nivel de frecventa si cum il putem mentine?

       Adama – Aceste informatii au fost oferite tot timpul locuitorilor Pamantului, cu foarte mult timp in urma, dar si in aceasta perioada, prin intermediul unei game largi de scrieri si transmisii. V-au fost prezentate in atat de multe ambalaje, culori cu atata simplitate, incat nu reusiti sa le recunoasteti. Daca nu invatati in amanunt, nu integrati in inima si nu deveniti invatatura sau cheia de intelepciune cu care intrati in contact, ea ramane doar o “simpla informatie” stocata in dezordinea din mintea voastra si pe care o uitati curand. In final, ea nu duce la progresul evolutiei constiintei voastre. Cunoastem persoane care au citit sute de carti de spiritualitate, au o multime de cunostinte mentale, dar, deoarece nu au integrat aceasta cunoastere pentru a-si exprima Divinitatea, progresul lor spiritual este mic.

       De fapt, sunteti bombardati cu foarte multe informatii, din nenumarate carti pe care le cititi si din numeroasele seminarii si conferinte la care participati. Pentru multi dintre voi, toate sunt si acum simple “informatii”, pe care mintea voastra nu numai ca nu le poate procesa, dar nu le poate integra. Doar inima poate face asta – si nu mintea umana.

       Permiteti-mi sa va spun din nou, pe scurt, ce v-am spus inainte si ceea ce altii au spus si ei, sperand ca daca vom repeta de suficient de multe ori, vorbele noastre vor patrunde destul de adanc, pentru ca voi sa puteti mentine frecventa eforturilor depuse pentru evolutie. Am spus deseori ca “Înaltarea” nu presupune realizarea prea multor lucruri, ci totul se rezuma la a deveni, a manifesta, a va aminti sa va traiti vietile, ca Zei si Zeite ce sunteti.
       Inseamna sa acceptati complet Divinitatea care exista déjà in voi, prin extinderea constiintei voastre ca Fiinte de Iubire si traind dupa intelepciunea inimii. Este atat de simplu, dragii mei. Daca deveniti astfel, nu mai aveti nevoie de nimic altceva.
       Toate acestea exista déjà si traiesc in voi. Va reamintesc faptul ca nu exista nimic in afara de Sine.

          Iata cateva dintre punctele sau indrumarile principale ce trebuie intelese si luate in consideratie in ceea ce priveste drumul initiatic ce va duce la absolvirea scolii de pe Pamant, folosind tehnicile Inaltarii.

·       Acest proces este unul de purificare si de vindecare totala a tot ceea ce impiedica transformarea, reinvierea si Inaltarea voastra in bratele lui Dumnezeu/Iubire; redobandirea demnitatii si amintirilor voastre, pentru a trai, din nou ca vlastare Divine ale Tatalui/Creatorului vostru ceresc, care intra in lumea “Unimii”.
·       Trebuie sa intelegeti ca fiecare dimensiune reprezinta o anumita frecventa. Cea de-a cincea dimensiune va deveni accesibila atunci – si numai atunci – cand ati ajuns la aceasta frecventa in constiinta si aveti capacitatea de a o mentine tot timpul.
·       Traiti din inima, vorbind si actionand in permanenta ca un maestru – iar acesta sa fie modul vostru de “a fi”. Puneti-va intotdeauna intrebarea: “Ce ar face sau ce ar spune un maestru in situatia asta sau cealalta?” Apoi, mergeti in interior si gasiti raspunsul. Daca nu e clar, luati o foaie de hartie si un creion, aprindeti o lumanare daca doriti si stabiliti-va intentia de a gasi raspunsul in voi. Maestrul launtric este tot timpul treaz si vigilent, asteptand intr-una sa-l recunoasteti.
·       Renuntati la constiinta tridimensionala de separare, dualitate, polaritate si drama, in toate multiplele ei forme. Incetati sa credeti in doua puteri, cedandu-va fortele si energia pretioasa, puterii iluziei tridimensionale. Lasati deoparte tot ce ati invatat pana acum si nu v-a oferit rezultatele dorite. Fiti pregatiti si dornici sa invatati din nou si aveti curajul de a pasi in necunoscuta realitate a Iubirii si Magicului. Recunoasteti ca Iubirea este singura putere adevarata si incepeti sa va traiti viata la aceasta frecventa – si din interior catre exterior.
·       Renuntati la toate judecatile si asteptarile in legatura cu voi sau cu ceilalti si la cele privind modul in care ar trebui sa vi se desfasoare viata. Percepeti si acceptati toate minunile si maretia Sinelui, in slendoara Divinitatii voastre – si acceptati, cu adanca bucurie si recunostinta, marea aventura de a lasa lucrurile sa se desfasoare si sa se transforme in fata ochilor vostri.
·       Adoptati stindardul smereniei si al supunerii blande fata de juramintele voastre sfinte. Daca nu stiti care sunt acestea, sa stiti ca sunt scrise in chiar celulele si in ADN-ul vostru, la fel ca si in multele lacasuri ale Inimii voastre Sacre. Fiti dispusi sa investiti timp pentru a merge in interior si a cerceta.
·       Stabiliti o uniune constienta cu mareata Prezenta EU SUNT si cu implinirea planului vostru Divin. Inaltarea este unificarea, contopirea in uniune Divina cu magnifica voastra Prezenta EU SUNT. Pentru a exprima acest aspect maret al vostru, este evident ca trebuie sa deveniti foarte familiari si intimi cu acest aspect al Sinelui, cu care doriti sa va contopiti. Oare cum ati putea sa va inaltati si sa va uniti cu un aspect al Sinelui, daca voi nu v-ati facut inca timp pentru a-l cunoaste si intelege?
·       Este uimitor pentru noi ce raspunsuri primim, atunci cand  ii intrebam pe oameni, in timpul sedintelor de channeling, ce reprezinta Inaltarea pentru ei. Primim raspunsuri ca: schimbarea dimensiunii, capacitatea de a materializa orice, sa nu mai fim limitati in niciun fel de bani,  posibilitatea de a ne teleporta si asa mai departe… desi acestea reprezinta darurile si rezultatele Inaltarii, ele nu sunt cauza principala. Cauza sunteti VOI, nivelul vostru de a va intelege mai intai Divinitatea si apoi de a va manifesta ca atare in viata cotidiana.
·       Adoptati constiinta blandetii, prin onorarea sfinteniei tuturor formelor de viata care impart aceasta planeta cu voi si, de asemenea, a dreptului Divin al fiecarei persoane ce locuieste aici.
·       Eliberati toate programele vechi ce va conduc viata si toate emotiile negative stocate in amintirile voastre constiente, inconstiente si subconstiente, inclusiv echilibrarea tuturor datoriilor acumulate fata de viata. Ati primit déjà multe invataturi pe acest subiect.
·       Cand oamenii simt ca, in trecut, au acumulat o datorie mare fata de viata, deseori devin obsedati de idea de karma grea. Ei creeaza o oarecare letargie in corpurile lor emotionale, care le blocheaza dorinta de a incepe sa plateasca datoriile, considerand ca nu are rost, pentru ca si asa sunt mult prea mari.
·       Cand indivizii cred ca datoria lor este mica si incep sa o elibereze constant in focul sacru, ei produc o mare eliberare plina de bucurie, care curge prin fiinta lor. Sentimentul de bucurie din constiinta are tentinta de a da suplete buclei de energie care pastreaza inregistrarile datoriilor, relaxand tensiunile din buclele de energie si oferind individului libertatea de a inainta mai rapid prin toate initierile, cu o mai mare usurinta si gratie.
·       Chiar atitudinile care il vor ajuta cel mai mult pe individ sa treaca prin procesul de echilibrare a creatiei lui intunecate, sunt cu dublu sens. Printre multe altele, principala atitudine pe care el trebuie sa o adopte ca mod de viata, este ca tot ceea ce face, in fiecare moment al zilei si in permanenta, sa fie un act de iubire – fata de sine, fata de ceilalti oameni, fata de planeta, fata de celelalte imparatii care impart planeta cu noi – si de recunostinta pentru creatia insasi. Mai mult decat atat, atitudinea de recunostinta pentru creatia insasi. Mai mult decat atat, atitudinea de recunostiinta va va ajuta enorm.
·       Hraniti si amplificati dorinta autentica de a ajunge la Inaltare si nemurire, fiind dispusi sa parcurgeti drumul pana la capat! Daca nu aveti in constiinta dorinta autentica de a ajunge la Inaltare si nemurire, daca nu sunteti dispusi sa renuntati la vechile moduri de viata din dimensiunea a treia – care v-au tinut in durere atata timp – si sa parcurgeti calea aratata voua de maestri intelepti care v-au croit déjà drumul, in planurile interioare nu veti putea deveni un candidat real pentru Inaltare.

          Pe drumul catre Inaltare, puterea Iubirii trebuie sa devina focul dogoritor care sa determine topirea elementelor creatiei muritoare si care il va duce pe candidatul la Inaltare in marele ocean cosmic de Iubire si Lumina nemuritoare.


       Serapis Bey – Este necesar ca cei care se numesc cautatori ai adevarului, care tanjesc sa intre in legatura cu Ierarhia Luminii si cu Marea Fratie Alba, sa intre direct sub indrumarea si tutela marilor maestri invatatori. Calea desavarsirii, realizarii, libertatii, victoriei si Inaltarii poate fi parcursa doar printr-un proces initiatic. Pentru toti acei mari maestri care s-au inaltat vreodata aici pe planeta, sau oriunde in alta parte, Flacara Inaltarii a fost intotdeauna o cheie extrem de importanta, care deschide usa nemuririi pentru fiecare suflet in parte.

       Am pazit, am indrumat si am stat in Flacara Inaltarii mult timp, pentru ca sa existe o cale si mijloace de intoarcere Acasa, prin care omenirea sa poata reveni la starea ei Divina, atunci cand va fi terminat cu nebunia simturilor. De la “caderea omului”, daca nu ar fi existat o Fratie a Flacarii de Inaltare, nu ar mai fi fost drum de intoarcere pentru omenire. V-ati gandit vreodata, in adancul fiintei voastre, ce s-ar fi intamplat daca nu ar mai fi existat nici un drum de intoarcere?

       Pana acum, multi dintre noi au ramas prizonieri ai Iubirii pe aceasta Stea temporar intunecata. Ulterior, in veghea noastra pentru Inaltarea planetei, ni s-a alaturat Fratia Lemuriana a Luminii, din Telos. Impreuna, timp de mii de ani am mentinut vie Flacara Iubirii si Luminii, in numele omenirii, pana in ziua cand va veti maturiza suficient de mult pentru a lua parte la acesta responsabilitate planetara.

       Doresc sa vad cum treceti prin focurile purificarii si cum voi, cei care intentionati sa atingeti statutul de fiinte inaltate, veti ramane fermi si vigilenti, pana cand aceasta mareata victorie va deveni realitatea voastra. Sunteti prieteni de inima, de multe milenii.

       Cateva cuvinte de la Domnul Iisus/Sananda

        “Cunoscand Gloria suprema a acestei clipe, nu pot decat sa indemn pe fiecare copil drag al lui Dumnezeu, sa se pregateasca pentru acest moment maret! Cand va veni clipa, iar chemarea Tatalui de Lumina va va ajunge in inimi, veti sti intregul si adevaratul scop al reincarnarilor umane. El este acela de a va pregati constiinta pentru a deveni un Soare de Lumina in interiorul vostru, eliberata de roata nasterii si a mortii, iar voi sa deveniti maestri ai energiei si vibratiei.”

       Celor interesati sa vizitere Templele Inaltarii din Luxor si Telos, li se cere sa aduca inapoi cu ei, in constiinta, acea energie vioaie, optimista si vesela, care este activitatea Inaltarii. Aceasta Flacara va intra in substanta elementara a corpurilor interioare, precum si in forma fizica si, atunci cand va fi invocate cu sinceritate, va actiona ca “drojdia din aluat”. Pe masura ce Flacara alba si pura va trece prin substanta corpurilor aspirantului – fizic, mental, emotional si eteric – ea va accelera actiunea vibratorie a atomului, fiecare electron invartindu-se mai rapid in jurul propriului nucleu. Asta va face ca substantele impure, discordante din jurul electronului sa fie aruncate in afara si ritmul tuturor corpurilor se va mari. Atunci, aceste vehicule vor deveni mai sensibile la vibratiile mai fine ale sferelor inalte. Constiinta lor se va acorda mai mult la Adevar, atractia gravitationala se va micsora, iar diferitele credinte distorsionate si false ale ego-ului vor disparea treptat.

       Pentru a accede la starea de perfectiune de sine, intelepciune Divina, pace, armonie, sanatate perfecta, nelimitare si abundenta permanenta, candidatul la marele dar al Inaltarii trebuie sa invete sa se bazeze total pe Prezenta lui Dumnezeu din inima. Disciplinele Fratiei Inaltarii sunt concepute pentru a intoarce constiinta de la lumea exterioara, “spre interior”, pana cand din central inimii – lacasul Divinitatii voastre – va extrage prin vointa tot ceea ce este necesar pentru a materializa plenitudinea Esentei voastre Divine, in manifestarea fizica. Totul trebuie purificat si transformat cu ajutorul limbilor de foc ale acestei Flacari Regale!    

 💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:


„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!