METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 24 noiembrie 2015

Meditatie si calatorie spre Templul Inaltarii din Telos

                 
                    

      Adama si Serapis Bey
                                      
      Va invitam ca, impreuna cu onoratii nostri invitati din seara aceasta, doisprezece membri ai Fratiei Inaltarii din Luxor, sa veniti intr-o calatorie la Templul Inaltarii din Telos.
       Daca doriti aceasta initiere, ca maestru stabiliti-va, in inima impreuna cu Sinele Superior si cu ghizii vostri, intentia de a ne insoti in aceasta experienta.

       O nava merkaba de lumina alba, orbitoare, din cea de-a cincea dimensiune, se apropie acum pentru a-i lua, in corpurile lor eterice, pe cei care aleg sa vina. Acum, prin intentie, pasiti in acest vehicul de lumina si ocupati loc. Incepeti sa va pregatiti, concentrandu-va pe interior, simtind si percepand cum va invaluie deja energiile optimiste si vesele, apartanand acestei Flacari.

       In timpul calatoriei, sa respirati cat de profund puteti, deoarece scopul este de a lua inapoi cu voi, in constienta exterioara, cat de mult posibil din energiile acestei Flacari. Experienta reprezinta un alt prilej pentru a initia in voi un alt nivel al procesului de purificare, pentru fiecare celula, atom si electron din toate corpurile voastre principale si din cele subtile.

       Hop! Deoarece nu este o distanta mare, am ajuns déjà.
Deschideti-va catre aceasta experienta, cat de constient puteti – si bucurati-va! Acest templu este construit sub forma unei piramide uriase cu patru laturi, foarte inalta, facuta dintr-o lumina alba scanteietoare. Daca ati fost la cea din Egipt, veti vedea ca nu este identica, dar asemanatoare in multe feluri. Bineinteles aspectele de dimensiunea a cincea ale acestor doua piramide ale Inaltarii sunt mult mai marete, mai elegante si mai splendide, ca natura, decat perechea lor exterioara tridimensionala, pe care ochii vostri o pot vedea in Egipt. Cea din Telos nu are un echivalent tridimensional ca cea din Luxor, iar puterea si frumusetea ei sunt uluitoare. Iesiti din merkaba si urmati-ne in “Sala Transformarii”, unde fiecare dintre voi il va cunoaste pe ghidul Fratiei Inaltarii, care il va ajuta si insoti pe durata experientei de aici.

        Simtiti aerul, energiile, puterea si stralucirea acestui loc sfant. De asemenea, va sugeram sa fiti atenti la ghidul vostru si sa puneti intrebarile la care doriti sa primiti lamuriri. Aceasta este experienta voastra dragii mei, si puteti sa o creati in orice fel doriti. Rolul nostru este doar acela de a va conduce cu iubirea si intelepciunea noastra.

       Cateodata, sunteti aproape orbiti de aceasta stralucire – si este bine asa. Pasiti acum de-a lungul unui coridor de o frumusete extraordinara, ce duce catre camera acceleratorului atomic. Continuati sa va umpleti plamanii si constiinta cu aceasta frumusete si bucurie. Pe masura ce mergeti, vedeti multe fiinte care slujesc in acest templu, sau care sunt in vizita si care va observa si va saluta cu zambete si gesturi de prietenie. Toti va intampina cu bucurie si va trimit binecuvantarile lor, in propriul lor mod. De obicei, salile acestui templu sunt deschise doar pentru cei a caror candidatura pentru Inaltare a fost acceptata.

       Paznicii camerei acceleratorului atomic va ureaza bun venit si intrati acum in acesta sala mare, impreuna cu ghidul vostru.
Vedeti o camera foarte spatioasa, care contine mai multe sute de piramide mici din cristal, de un alb orbitor. Ele inconjoara Flacara principala din centrul incaperii. Sunteti coplesiti de frumusetea si splendoarea nemuritoarei Flacari nenutrite a Inaltarii, ce arde stralucitor in fata voastra, inalta de aproximativ saizeci de metri si cu un diametru, la baza, de treizeci.

       Puterea ei aproape ca va copleseste si stiti ca, dupa ce veti avea experienta profunda a acestei Flacari in campurile voastre energetice, nu veti mai fi ca inainte – decat daca alegeti constient sa reveniti la fostul nivel de rezonanta. In pofida marii ei puteri, nu emite nici un zgomot, cu exceptia sunetelor melodioase care sunt create de acest camp energetic. Observati, de asemenea, parfumul dulce care va ajuta sa va ridicati frecventa, care emana si el din energiile Flacarii Inaltarii.

       Impreuna cu ghidul vostru, va plimbati acum in jurul bazei Flacarii, pentru a va umple cu toate darurile spirituale pe care le puteti primi astazi aici, pana cand ghidul, care a ales deja pentru voi una dintre piramidele mai mici, va invita la o noua experienta. Fiecare dintre aceste piramide mici de lumina contine in interior un accelerator atomic, in care va asezati comod si care va va ajuta sa va mariti vibratia, la un nivel ce va este confortabil. Aceste acceleratoare au fost proiectate astfel incat sa poata sa va inalte pana la frecventa Inaltarii si a nemuririi - dar nu acesta este scopul experientei din acest moment. De fapt, sunteti aici pentru a primi un “mic imbold” catre atingerea urmatorului vostru nivel. Este ceva diferit pentru fiecare in parte. Nivelul de accelerare pe care-l va primi fiecare, este calibrat pentru nivelul lui de initiere si sarguinta, dovedite pe calea sa spirituala.

       Nu va ingrijorati. Nu veti disparea, desi unii dintre voi ar fi incantati sa experimenteze complet Inaltarea acum. Va garantez ca va veti intoarce in corpurile fizice in forma buna si incarcati cu o vibratie noua, mai pura, in campul vostru auric. De acum incolo, va depinde de voi sa folositi aceasta experienta in cel mai bun mod posibil, ca un pas inainte pe care l-ati facut – sau sa uitati repede ce ati primit si sa va mentineti starea anterioara. Depinde de voi – noi doar va ajutam.

       Ce este un accelerator atomic? Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu acest concept, despre care Maestrul St. Germain a vorbit relativ pe larg in transmisiile facute in secolul trecut, haideti sa-l descriem pe scurt. El este unul dintre proiectantii acestei tehnologii. Acceleratorul atomic face exact ceea ce spune si denumirea lui. Este un scaun cristalin, proiectat cu o tehnologie care creeaza, pentru cei care stau pe el, frecventa Flacarii Inaltarii. Ca multe dintre instrumentele voastre, el are un panou de control si, pe masura ce meditati la aceasta Flacara si turnati iubirea inimii voastre in ea, sunteti impregnati de catre ghidul vostru cu aceasta frecventa, exact la nivelul care va ajuta cel mai mult in acel moment – iar ghizii sunt foarte bine pregatiti in acest sens.
  
       Acest tip de tehnologie nu este inca disponibil in dimensiunea voastra. El are capacitatea de a transforma in perfectiune, orice element care vibreaza la o frecventa mai mica decat cea a esentei pure a Creatorului.

       Se poate spune, la propriu si la figurat, ca are capacitatea de a transforma metalele obisnuite, in aurul cel mai pur.
Cu alte cuvinte, cand va veni momentul Inaltarii voastre, va va transforma corpul muritor, cu toate imperfectiunile si limitarile lui, intr-un corp solar de lumina, perfect si nemuritor, cu toata maretia si splendoarea pe care le presupune acest lucru.

       Cat timp continuati sa stati in scaunul rezervat fiecaruia dintre voi, continuati sa inspirati, in timp ce comunicati la nivel intim cu Esenta voastra Divina si cu Creatorul. Stabiliti-va ca obiectiv Inaltarea in aceasta viata si deschideti-va inima catre Dumnezeu. (Pauza pentru integrare)

       Cand simtiti ca ati terminat, uitati-va in ochii ghidului vostru si primiti iubirea pe care el v-o ofera prin ochii sufletului, in timp ce va exprimati recunostinta. Cand credeti ca sunteti gata, ridicati-va in picioare si directionati-va constiinta spre a iesi, impreuna cu ghidul, din incaperea in care sunteti si urmati drumul pe care ati venit, pana la nava merkaba care v-a adus aici. Acum va aducem inapoi, in aceasta camera, cu campurile aurice si inimile pline de o noua iubire si o noua vibratie de lumina. Depinde de voi sa o mentineti si sa o amplificati.

       Acum reveniti in corp, pe deplin constienti, si transmiteti recunostinta voastra lui Dumnezeu, pentru ocazia si darul pe care tocmai l-ati primit - si fiti bucurosi. Va iubim foarte profund, iar aceasta iubire va insoteste in fiecare zi a vietii voastre, daca o doriti.

 💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!