METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 17 noiembrie 2015

Meditatie - Calatorie spre Templul Iubirii al Flacarii Trandafirului de Cristal

                                                  



       Adama

       Acesta este unul dintre templele eterice ale Razei Iubirii, pazita si alimentata de Flacara Iubirii Arhanghelilor celei de-a Treia Raze, Chamuel si Charity. El este situat in St. Louis, Missouri, in partea sudica a Americii de Nord. Un arc de iubire Divina formeaza o punte intre acest loc de reculegere si cel al Elohimilor celei de-a Treia Raze, Heros si Amora, din planul eteric, situat langa Lacul Winnipeg, din Canada.

       Emisia Razei Iubirii din acest templu specific este un flux de creativitate. Flacara Iubirii din acest loc de reculegere incurajeaza generozitatea inimii, altruismul, iertarea si mila. Aceasta enorma energie a Iubirii, pur si simplu, spala totul si ii ajuta pe cei care viziteaza acest templu sa pastreze mai multe dintre calitatile Iubirii, pentru ei insisi si pentru lume. Altarul si flacara locului de reculegere sunt dedicate fluxului vietii din inima Creatorului, catre inima Christului si apoi catre inima omului.

       Acum, dragii mei, prin intermediul iubirii lui Paul Venetianul, veniti cu mine la acest Templu al Iubirii, insotiti de Sfantul Spirit.

      Inchideti ochii si respirati adanc, de cateva ori. Stabiliti-va intentia de a veni cu noi in vehiculul eteric pe care vi-l prezentam acum. Vehiculul vostru va fi corpul de lumina al fiecaruia dintre voi. E posibil sa va amintiti sau nu, de aceasta incursiune – dar avantajele sunt aceleasi. Folositi darul imaginatiei, pentru a crea o impresie vie a ceea ce va vom arata, iar calatoria va ramane inregistrata in sufletul si in memoria voastra celulara. La nevoie, veti putea accesa – nu neaparat in toate detaliile – energiile pe care le veti primi prin intermediul acestei experiente.

       De asemenea, cu cat veti face mai multe incursiuni de acest tip, cu atat mai mult veti ajuta la subtierea valului propriu de iluzie, care va blocheaza amintirile si perceptia vibratiilor superioare. Cereti Sinelui Superior sa va usureze aceasta calatorie si deschideti-va inimile pentru ca ea sa se desfasoare in planurile interioare, la cel mai inalt nivel posibil.

       Calatorim acum prin spatiu, de la casa voastra din Muntele Shasta, la splendidul Templu al Iubirii al Flacarii trandafirului de cristal. Simtiti cum parfumul petalelor trandafirului de cristal al iubirii pluteste peste tot in jurul vostru, chiar inainte de a sosi voi aici. Sunteti atat de binecuvantati, ca un grup atat de mic sa aiba privilegiul de a fi insotit personal de reprezentantul planetar al insusi Sfantului Spirit. Intra-devar, se intampla rar. Va spun tuturor celor prezenti in aceasta camera, ca iubirea si devotamentul vostru ferm de a va continua drumul Ii se permite Lui sa va faca aceasta favoare.

       Inspirati, dragii mei. Relaxati-va si simtiti profund experienta. Respirati adanc, pentru a prelua in interior tot ce puteti, pentru a va intoarce cu cea mai profunda inregistrare sufleteasca pe care o puteti crea. Asta va va ajuta sa va dezvoltati calea, intr-un mod mai armonios si mai direct.(Pauza scurta)

       Acum suntem aici, in fata unui urias dom multistratificat - un trandafir de cristal transparent. Nu seamana cu nimic din ce ati vazut in lumea exterioara.

       Nu exista cuvinte in vocabularul vostru pentru a-i descrie structura atat de minunata si eleganta, modelata de creativitatea iubirii arhanghelilor Chamuel si Charity.

       Raze de energie pura de Iubire emana din centrul domului, pentru a radia Iubirea Creatorului la sute de kilometri in atmosfera, in toate directiile. Ce imagine minunata, dragii mei!

       Pasiti pe covorul de catifea, intins sub picioarele voastre, pana la intrarea in templu. Deoarece suntem in compania lui Maha Chohan Insusi, nu vi se va cere pasaportul de intrare pentru a putea fi admis aici. Intrucat frecventele Arhanghelilor sunt atat de inalte si rarefiate, nici unui suflet nu i se poate permite intrarea aici, decat daca poate mentine, constant, cel putin frecventa de dimensiunea a patra a iubirii si armoniei, si este insotit de unul dintre Maestrii Intelepti.

       Pe masura ce va apropiati de intrare, mai multi ingeri ai Razei a Doua, cu o inaltime de aproximativ patru metri, se pleaca in fata Luminii lui Maha Chohan. De asemenea, ei se pleaca si in fata Luminii mele si a propriei voastre Lumini interioare, poftindu-va sa intrati.

       Fiecare dintre voi este insotit de unul din acesti paznici ai templului. Acest templu este de trei ori mai mare decat Vaticanul din Roma si contine multe sectiuni de diferite energii dimensionale, pentru numeroasele activitati ce se desfasoara aici.

       Sunteti dusi intr-o zona in care va puteti simti confortabil in cadrul propriului vostru nivel de evolutie. Traversati acum un coridor plin cu mii de ingeri ai Flacarii iubirii, de toate marimile. Inaltimea acestor fiinte angelice variaza de la inaltimea celui mai mic heruvim, pana la cea a celui mai inalt serafim. De fapt, aici sunt reprezentate toate cele douasprezece coruri ale taramului angelic, din toate dimensiunile.

       In timp ce pasiti prin coridor, un numar mare de fantani si cascade de energie de iubire pura tasnesc din diferite locuri. Energiile emise din aceste fantani si cascade isi canta in continuu cantecul de Iubire si Recunostinta catre inima Creatorului, a Mamei si a tuturor taramurilor ce evolueaza pe aceasta planeta, in toate dimensiunile. Asta include si omenirea de la suprafata.

       Daca le permiteti, aceste melodii de Iubire pot topi mare parte din zgura pe care a acumulat-o inima si pe care o poarta cu ea, de atata vreme. Ascultati si lasati-va inimile sa se contopeasca cu energiile cantecelor de iubire ce ies din Apele Eternelor Rauri de Iubire.

       Porumbei puri de Iubire , mult mai mari decat cei pe care ii cunoasteti la suprafata, va trimit radianta lor vindecatoare.

       Stati si priviti, simtiti si observati minunile Iubirii lui Dumnezeu, ce asteapta sa fie oferite celor care iubesc Viata si se supun Legilor Eterne ale Iubirii.
       Nimeni nu va grabeste.

       Retineti ca sunteti aici intr-o zona atemporala. Ascultati si cantecele de iubire ale multelor varietati de flori de Raza a Treia, plante si fructe, care infrumuseteaza aleile acestui templu.

       Primiti vindecare de la dulceata parfumului si a melodiilor. Si porumbeii vor sa intre in legatura cu inimile voastre, pentru a va inveseli restul calatoriei de intoarcere la “Soarele Prezentei voastre”. A pasi de-a lungul acestui coridor care prezinta energiile Iubirii pure si magice, este parte din experienta voastra aici. Daca aveti intrebari, fiecare dintre voi are propriul ghid angelic ce asteapta atat de doritor sa va raspunda. (Pauza)

       Acum , vedeti o intrare la dreapta. Ghizii va invita sa-i urmati in Sala Flacarii Eterne a Iubirii Cosmice. Aceasta este o alta Flacara nenutrita, care arde continuu, pentru a-L slavi pe Creator, Tatal a Tot Ceea Ce Exista.

       Dupa legea cosmica, toate plantele care primesc si energiile Creatorului trebuie sa-i inapoieze o parte din ele in fiecare zi, produse de focurile inimilor celor care locuiesc pe ele.

       Deoarece omenirea de la suprafata a neglijat sa faca acest lucru de eoni, fiind ratacita in conflicte si separare, pe aceasta planeta, l-am facut, in numele vostru, noi, cei din Telos impreuna cu multe fiinte din Pamantul Interior, precum si din alte orase subterane.

       Vom continua sa-l facem, pana in ziua cand voi toti veti ajunge suficient de maturi din punct de vedere spiritual, pentru a fi capabili sa-i inapoiati singuri Creatorului, aceasta bunavointa si recunostinta.

       Cei care slujesc in Templul Trandafirului de Cristal ca serviciu adus Vietii, alimenteaza si Flacara Eterna a Iubirii, cu focurile iubirii din inimile lor. Cand spunem Flacara nenutrita, ne referim la faptul ca, singurul combustibil care hraneste si are grija de focul Iubirii, pentru a mentine vie Flacara in permanenta, este focul Iubirii din Inima celor care slujesc in acel templu. De fapt, toate actiunile – combinate cu cele din alte Temple ale Iubirii, care detin aceeasi energie – creeaza o retea de Iubire care hraneste toate civilizatiile Pamantului si diferitele taramuri ce traiesc aici.

       Aceasta Flacara, intotdeauna calda si puternica, se ridica pana la o inaltime de treizeci si cinci de metri si are aproximativ trei metri diametru. Sursa puterii ei este forta blandetii. Este fericita, bucuroasa si jucausa. Ea contine tot ceea ce Creatorul poate oferi Creatiei Sale si numerosilor copii ai Inimii Lui. Ea este nelimitata.

       Respirati acum si mai adanc. Conectati-va profund la aceasta Flacara, lasati-o sa va umple inima in totalitate si relaxati-va in bratele Iubirii! (Pauza)

       Cand veti simti ca inima vi s-a umplut la intreaga capacitate, puteti sa va inapoiati, in tacere, la nava merkaba de cristal care va asteapta afara, pentru a va duce inapoi, in corpul vostru fizic. Cu profunda recunostinta, multumiti-i lui Paul Venetianul pentru bunavointa pe care v-a acordat-o astazi si in viitor, pentru cei care vor citi materialul scris. Cand sunteti gata, deschideti ochii si reveniti in corp.

       Cu aceste cuvinte, putem incheia acum meditatia noastra. Va indemn sa va intoarceti aici, deplin constienti, ori de cate ori simtiti ca aveti nevoie sa intensificati focurile din inimi. Va iubim atat de mult, aici in Telos. Iubirea noastra va va insoti pasii, pana la capatul calatoriei.

       Aurelia – In numele micului grup de aici, iti multumesc profund, Adama, pentru tot ceea ce faci pentru noi si, de asemenea, ii multumesc lui Paul Venetianul pentru Iubirea, Bunavointa si Binecuvantarea pe care ni le-a daruit astazi.

       Adama – Cu multa placere, preaiubitilor!

       Cand un om ajunge intr-un loc
       unde il “asculta Gratia Divina”,
       cand toate energiile agitate
       ale multelor lui sine sunt reduse la tacere,
       atunci se manifesta frumusetea, bunavointa,     
       binecuvantarile si prezenta
       Sfantului Spirit.
       Pe masura ce aripile porumbelului
       il poarta spre inaltimi,
       libertatea lui se manifesta in “a fi”,
       nu in “a face” sau “a se afirma”.

                                     Maha Chohan, Paul  Venetianul

 💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!