METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

CAPITOLUL 14 – Flacara Iubirii Cosmice, o activitate a Razei a Treia

       Cu o meditatie pentru Templul Iubirii

       Adama cu Maha Chohan-ul planetar
       Paul Venetianul

       Adama – Salutari, Aurelia, iti vorbeste Adama. Am inteles ca tu si prietenii tai doriti sa discutati astazi despre atotcuprinzatoarea Flacara a Iubirii

       Aurelia – Da, Adama, este dorinta mea si a celor care sunt cu mine. Exista déjà atat de multe lucruri care s-au spus si s-au scris despre Iubire si totusi nu este complet inteleasa, nici macar de initiati. Noi, oamenii de la suprafata, indiferent de cat de mult ne straduim sa aplicam constiinta iubirii, mai cadem uneori in dualitate si judecata. Te rog, vorbeste-ne inca o data despre Iubire, pentru ca inimile noastre sa se umple din nou cu deliciosul nectar al acestei vibratii.

       Adama – Surori mult iubite si rude, va iubesc pe toti atat de mult. Toti cei din Telos sunt atat de recunoscatori celor ca voi, care doresc sa inteleaga misterele Iubirii, la un nivel mai profund. Nu va descurajati, intrucat capacitatea voastra de intelegere evolueaza si, pe masura ce va veti stradui sa exprimati aceasta energie minunata, ea va continua sa se amplifice in voi. Intr-o zi, care nu este foarte indepartata, vom avea marea placere de a va invita din nou printre noi, pe taramul Iubirii si Luminii. Va multumesc ca mi-ati oferit aceasta ocazie, de a vorbi despre Iubire. Desi sunt maestrul al Razei Albastre, discutiile despre Iubire se numara intotdeauna printre favoritele mele.

       In primul rand, sa va fac o prezentare de ansamblu.
       Flacara Iubirii este una dintre cele Sapte Raze ale lui Dumnezeu si actioneaza pe aceasta planeta in beneficiul omenirii. Culoarea iubirii se intinde pe o gama larga de frecvente, nuante si culori, variind de la un roz foarte deschis, pana la cel mai inchis rubiniu auriu, in mii de combinatii de raze de iubire. Iubirea inseamna liantul si vibratia care mentin in functiune intreaga creatie a lui Dumnezeu, in ordine perfecta, in armonie si frumusete. Maestrul Paul Venetianul este cel care detine, in prezent functia de Chohan al celei de-a Treia Raze a Iubirii, el insusi devenind expresia Flacarii pure a Iubirii lui Dumnezeu pe planeta.

       Cea de-a Treia Raza este in legatura cu chakra inimii, amplificand Iubirea Divinului si a Sinelui uman. Calitatile ei Divine sunt – printre multe altele – omniprezenta, compasiunea, mila, facerea de bine si dorinta de a fi Dumnezeu in actiune, prin Iubirea Sfantului Spirit.

       Datorita cunoasterii desavarsite a Flacarii eterne a Iubirii Cosmice, acest maestru detine si functia de Maha Chohan pentru planeta. In aceasta pozitie ierarhica, el este responsabil, in perioada de acum, cu exprimarea energiei a ceea ce va este cunoscut drept Serviciul Sfantului Spirit. Acesta este un serviciu foarte complex si minunat in cadrul ierarhiei, care ar putea umple multe capitole ale unei carti. Vreau sa va anunt ca acest mare maestru tocmai a intrat in sala unde suntem noi adunati acum si ne onoreaza pe toti cu prezenta lui, in timp ce vorbim. Intampinati-l cu bucurie in inimile voastre. Acum, el va binecuvanteaza cu emisia lui de iubire pura.

       Exista mai multe locuri de reculegere sau temple ale Flacarii Iubirii pe planeta. Avem un mare temple al Iubirii aici, in Telos si mai exista temple ale Iubirii in toate orasele de Lumina, subterane si eterice, dar si peste tot in acest univers si in celelalte. Paul Venetianul – francez in ultima lui intrupare – este paznicul unui loc de reculegere eteric, al celei de-a Treia Raze, situate sub Palatul Libertatii din sudul Frantei. El mai are un loc de reculegere sub Templul Soarelui din New York.

       Mai exista un alt loc spiritual al Elohimilor Iubirii, Heros si Amora, flacari gemene ale Iubirii, langa Lacul Winnipeg, Manitoba, in Canada si un alt templu maret, creat si pazit de Arhanghelii celei de-a Treia Raze, Chamuel si Charity, flacari gemene ale Iubirii, in St. Louis, Missouri, S.U.A.

       Lasati-ma acum sa va vorbesc o clipa despre Iubire, ca singura forta reala si permanenta din toata creatia si apoi il voi invita pe Paul Venetianul sa va adreseze cateva cuvinte.

       Iubirea nu este un cuvant. Este o esenta, o putere si o vibratie. Este viata! Iubirea este cel mai nepretuit element si vibratie din toata existenta, o forta vitala permanent dinamica. Ea transcende timpul si elimina spatiul. Iubirea este substanta primara a Luminii, din care sunt create toate lucrurile. Este forta unificatoare care uneste toate lucrurile. Pur si simplu, Iubirea cuprinde totul. O intensitate suficient de mare a iubirii poate vindeca si transforma totul. Exact asa cum nu exista nici o bariera reala care sa desparta sinele uman de Marele vostru Sine Cosmic, nu exista nicio bariera care sa desparta iubirea umana de Iubirea voastra Christica. Exista doar o diferenta de intensitate si vibratie. Aceasta este iubirea umana – exprimata si amplificata de cateva milioane de ori.

       Sunt unii dintre cei intrupati, care percep iubirea ca pe o slabiciune. Bineinteles ca iubirea nu este o slabiciune, ci cea mai mare putere. Iubirea este cel mai important atribut Divin pe care-l puteti cultiva si dezvolta. Puterea ei poate sa suporte toate lucrurile, sa se bucure in toate si sa le infrumuseteze pe toate. Iubirea este o forta constanta, din care va puteti atrage energiile si armonia vietii. Bunatatea ei vindecatoare penetreaza toate lucrurile si invaluie toate inimile. Cand cineva isi dezvolta aceasta capacitate extraordinara de a iubi, daruita de Dumnezeu, el va avea puterea de a crea si de a manifesta orice isi imagineaza in viziunea sa spirituala, purificata, a iubirii.

       Pentru cei care au adus la perfectiune focurile iubirii, frica nu mai poate exista. Sinele vostru superior are capacitatea de a transforma instantaneu cantitati uriase de negativitate umana, in Iubire si Lumina pura. Cand principalul scop si dorinta in viata devin dobandirea acestui maret dar al Iubirii, cand ea devine obsesia arzatoare care nu mai poate fi negata, atunci ea se va implini. Acea persoana devine recipientul unei Iubiri atat de mari, incat ziduri de slava sunt create in jurul ei si nimic altceva, in afara iubirii pure, nu o va mai putea atinge vreodata.

       Celor care obtin acest dar Divin al Iubirii, li se deschid larg taramurile Luminii si li se confera, din nou, toate puterile. Frumusetea, tineretea si vitalitatea, in toata perfectiunea lor Divina, puterea si abundenta nelimitata, intreaga cunoastere a Mintii lui Dumnezeu si toate atributele spirituale restituite in totalitate, sunt darurile Iubirii ajunse la perfectiune.

       Rugati-va la Dumnezeu si la Prezenta voastra Divina, cu toata energia inimii, sa va deschideti catre aceasta iubire Christica Divina. Lasati aceasta iubire sa cante un cantec de adorare si recunostiinta in inima voastra. Lasati ca inima voastra sa fie inaltata continuu de cantecele de bucurie si recunostiinta eterna si aceasta mare iubire va va apartine. Oriunde ati fi, vi se vor da toate puterile si comorile taramurilor superioare – atat pe Pamant, cat si in Ceruri – pentru totdeauna.

       Aceste comori ale Cerului sunt daruri si calitati Divine, pe care omul le dezvolta pe masura ce isi elibereaza potentialele ascunse, daruite de Dumnezeu, din Sine, din Inima Sacra – resedinta Divinitatii voastre. Aceste daruri si puteri pe care Dumnezeu vi le ofera voua, tuturor, sunt planul Lui pentru deplina voastra revenire la starea initiala de fiinte Divine, in timp ce El asteapta rabdator sa le acceptati intru totul.

       In fiecare dintre voi exista, ca intr-o banca, un depozit cosmic in care meritele voastre se depun sau se retrag. In lumea care va sa vina, omenirea nu va fi judecata dupa posesiuni sau cunostinte umane, dupa pozitii si onoruri pamantene. Un om va fi apreciat dupa ceea ce ESTE, dupa nivelul lui de evolutie spiritual. Ce a devenit el ca fiinta Divina este singura masura de evaluare, reprezentand suma totala a tot ceea ce a gandit, simtit si facut. Acest maret vesmant de Lumina Christica, facut din Iubire pura – straie de o putere si o frumusete deosebita – vine din interior, pe masura ce persoana incepe sa-si depuna comorile in ceruri. Vesmantul alb stralucitor de Lumina care vi se va da, reprezinta dobanda rezultata din depunerile de iubire, compasiune, mila, bunatate, recunostinta si slava.

       Pe masura ce veti dovedi dorinta de a exprima aceasta Iubire Christica, bucurati-va de aceste marete si dinamice comori de implinire, deoarece Cerul isi va varsa bogatia si dobanzile nelimitate in depozitul vostru cosmic, multiplicat de sute de ori! Da, si chiar mult mai mult decat atat!

       Pentru a va face o idée, pot sa va spun ca, in momentul actual, in inima celor mai multe suflete din lume mai arde inca Flacara Iubirii, la un nivel de 1 pana la 3 mm. Multi dintre voi care au fost perseverenti si hotarati, au ajuns la un nivel mai mare, dar mai este mult de mers. Cand focurile Iubirii din inima voastra vor arde cu o Flacara de trei metri, veti sti ca ati atins nivelul necesar pentru a fi purtat “acasa”, pe “Aripi de Lumina”, si admis in randul celor nemuritori.

       Aurelia – Uau, pare minunat, Adama! Vreau sa ajung la acest nivel. Iti multumim pentru ca ne-ai reamintit. Am stiut despre aceasta Iubire minunata, dar pana acum nu o intelesesem pe deplin. Ce ne impiedica sa atingem brusc plenitudinea Divinitatii noastre, propulsati de aceasta dorinta arzatoare de a ajunge la iubirea desavarsita?

       Adama – Sunt mai multi factori si voi mentiona doar cativa. Va puteti da seama de restul. Dintre factorii pe care ii voi mentiona, nu toti se refera la tine personal, dar in general cativa – daca nu toti – se aplica celor mai multi oameni, numai ca intr-o masura diferita. Primul este lipsa de vigilenta si motivatie, avand prea putina credinta in astfel de promisiuni.

       Lipsa de perseverenta in hotararea voastra de a investi suficient timp si energie in dezvoltarea spirituala, va tine intr-o stare de letargie spirituala si intr-un echilibru spiritual negativ. Dorintele voastre pentru a atinge iubirea si Inaltarea sunt inca intr-o etapa “calduta”.

          Pana ce nu va deveni o dorinta arzatoare in inima si sufletul vostru – atat de mare, incat sa nu mai puteti trai fara ea – nu veti putea genera suficienta iubire, putere si energie, pentru a atinge acest nivel de evolutie.

       Pot sa spun ca cei mai multi dintre voi sufera de un soi de lene spiritual. Sunteti prea ocupati cu “a face” – mai degraba decat cu “a deveni”. Deseori, multi dintre cei care si-au stabilit obiective spirituale cauta orice scuza pentru a amana angajamentul fata de ele. Ca sa nu mai vorbim despre oamenii care nu si-au gasit inca timp pentru a intra, in mod serios, in ei insisi, pentru a-si defini si nota obiectivele spirituale pentru aceasta intrupare. V-ati gandit, in mod serios si stralucitor, cum va veti indeplini aceste obiective? Cati dintre voi inteleg pe deplin de ce ati ales sa va intrupati aici, in aceasta perioada?

       Va sugeram sa incepeti acum, arucand toate listele cu ce trebuie sa “faceti” si sa investiti in dezvoltarea si integrarea iubirii Divinitatii voastre. Procesul necesita timp, iubire de sine, efort si angajare permanenta; pur si simplu, nu se intampla de la sine. Prea multe vieti v-ati lasat evolutia la voia “intamplarii” si mai sunteti inca aici, in suferinta si dorinte.

       De fapt, in aceasta perioada nu exista nimic mai important pentru voi. Retineti, ca tot ceea ce faceti astazi si maine, ca si ceea ce ati facut ieri, are un impact pe termen scurt asupra vietilor voastre. Dar ceea ce “deveniti” ca fiinta Divina intrupata in experienta umana, ramane cu voi pentru totdeauna. Oare ce este mai important?

       Imi veti spune: “Dar, Adama, trebuie sa ne castigam existenta si sa avem grija de toate obligatiile vietilor noastre tridimensionale! Iar eu va spun: “Da, trebuie – dar este important si sa va ingrijiti de viata voastra, dintr-o perspectiva spirituala impecabila. In contextul vietii cotidiene, va claditi caracterul si va dezvoltati calitatile ascunse ale Divinitatii voastre.”

       Daca va stabiliti prioritatile corect in ceea ce priveste obiectivele voastre si invatati sa va administrati timpul in mod corespunzator, veti renunta la activitatile sociale sau de alta natura, care, din perspectiva noastra, sunt o pura pierdere de timp si energie. Toti veti putea gasi macar o ora pe zi, sau mai mult, pentru a investi in viata si viitorul vostru spiritual, in comuniune cu Sinele Divin. Este absolut necesar sa incepeti sa va administrati mai eficient timpul. Asta face parte din planul de a deveni un maestru al intelepciunii. Fiti creativi! Cum credeti ca va uniti, in iubire si Divinitate, cu un aspect al dumnezeirii voastre, daca nu sunteti cu adevarat interesati sa va rezervati timpul necesar pentru a va familiariza cu el?

       Ati putea incepe prin a vorbi mai putin si a va gandi mai mult la minunile si splendoarea Dumnezeului interior. Meditati sau contemplati Divinitatea interioara, in timp ce va plimbati in natura. Reduceti timpul in care stati la televizor, sau la discutii superficiale, deoarece acestea nu prea va ajuta in evolutia voastra spirituala. Multi dintre voi ar putea petrece mai putin timp in magazine. Aproape toti sunteti dependenti de cumparaturi – si cumparati, in mod constant, mai multe lucruri decat va trebuie, fapt care doar mareste dezordinea din casele voastre. Asta va va economisi bani – bani pe care ii veti putea folosi in alte actiuni, mai importante. Noi, cei din taramul luminii, suntem absolut uluiti si derutati, vazand cat de dependenta a devenit aceasta generatie fata de cumparaturi si de plimbarea prin centre comerciale, cautand permanent noi fleacuri de cumparat. Intelegeti, nu? Mai sunt destui factori pe care as putea sa-i mentionez in legatura cu obiceiurile voastre si care va tin agatati de cea de-a treia dimensiune – dar va las pe voi sa-I descoperiti.

       Rezervati-va timp pentru a va analiza viata, pentru a afla de ce sunteti aici si incotro va indreptati. Rezervati-va timp pentru a va crea un plan spiritual – si va promit ca nu veti regreta.

       Exista trei tipuri de oameni: cei care-si pun planurile in aplicare, cei care doar privesc la ce se intampla si cei care nu au nici cea mai mica idée despre ce s-a intamplat. Daca vreti sa va urcati in trenul Inaltarii inca in aceasta viata, trebuie sa va alaturati categoriei de oameni care-si indeplinesc planurile. Asta inseamna ca trebuie sa creati activ si sa cautati sa realizati tot ceea ce e nevoie pentru ca fluxul vietii voastre sa fie admis in marile Sali ale Inaltarii, acum cand vi se ofera aceasta sansa pentru Inaltare, daca asta este ceea ce doriti. Altfel este absolut sigur ca nu se va intampla in acest ciclu. Nu se va intampla prin asociere cu altii, ci cu eforturi personale constante si hotararea de a ajunge acolo. De asemenea, va trebui sa insistati zilnic asupra procesului de purificare si transmutatie, pana cand acesta va avea loc in mod real. Indiferent de situatiile prin care veti trece uneori, pentru a va echilibra datoriile catre viata, daca flacarile inimii voastre se inalta suficient de mult, aceasta iubire este pregatita sa va ajute sa treceti, cu usurinta si Gratie, prin toate necazurile potentiale.

       Aurelia – Esti foarte clar si concis in explicatii.

       Adama – Sunt, pentru ca multi dintre voi nu mai au timp. Ati amanat prea multa vreme si acum aveti mai putin de sapte ani pentru a porni pe drumul care va va duce la timp, la marea sarbatoare a Inaltarii  planetare, planificata pentru anul 2012.

       Cei mai multi dintre voi subestimeaza importanta si nivelul de angajare necesare pentru a face o Inaltare fizica constienta. Bineinteles ca va mai exista o ocazie si mai tarziu – iar 2012 nu reprezinta sfarsitul, ci inceputul unui ciclu de Inaltare pe planeta. Cei care amana acum, s-ar putea sa nu indeplineasca cerintele la timp si, cu siguranta, vor regreta foarte mult. Acum il invit pe Paul Venetianul, care detine functia de Maha Chohan (reprezentant al Sfantului Spirit) al planetei, sa va vorbeasca.

       Paul Venetianul – Preaiubiti copii ai sufletului meu! Va salut in Flacara Iubirii. Fie ca binecuvantarile Gratiei Divine a Sfantului Spirit sa ma faca intotdeauna binevenit in inimile, in sentimentele si in sufletul vostru! Mintea occidentala nu da adesea atentie gratiei si smereniei Sfantului Spirit – care este bland ca un porumbel alb si pur, ce simbolizeaza constiinta Lui – si care se naste din ritmul delicat si suav al cantecului sau smerit de a fi. Cand un om vine intr-un loc de “ascultare a Gratiei Divine”, cand toate energiile agitate ale multelor lui aspecte sunt reduse la tacere, atunci frumusetea, bunavointa, binecuvantarile curg, iar prezenta Sfantului Spirit se manifesta. Pe masura ce aripile porumbelului il poarta spre inaltimi, libertatea sa se manifesta prin “a fi”, si nu atat de mult prin a face sau a se afirma.

       Cand cineva traieste si slujeste conform indrumarilor date de Sinele Divin, in acea lucrare exista fericire si implinire. Cand cineva pune bazele unui impuls nou, apar dureri – dar ambele sunt necesare dobandirii unei constiinte mature.

       Cand curentul vietii discipolului este onest si sincer, el face efortul de a fi intotdeauna in locul perfect, acolo unde intelepciunea Prezentei EU SUNT ii cere sa fie. Atunci viata va coopera si va calauzi permanent acest curent al vietii acolo unde poate face cel mai mare serviciu si poate progresa.

       Cuvintele noastre sunt cupe de cristal ce poarta iubire si pace in constiinta exterioara a celor care-si amintesc de prietenia spirituala si de asocierea blanda cu noi, la niveluri profunde.

       Prin puterea magnetica a Flacarii intreite din Inima, poate fi atrasa atentia maestrilor din planurile superioare, pentru a va ajuta mai mult.

       Una dintre principalele surse de nefericire, frustare si suferinta ale omenirii, este capacitatea si dorinta de a nu se supune directivelor Divine ale propriei lor prezente individualizate, EU SUNT, si indrumarile Gazdelor Superioare de Lumina.

       Exista intotdeauna posibilitatea unei alegeri intre supunerea bucuroasa, dorita si iluminata, fata de instructiunile acelei Prezente si folosirea voita si ignoranta a liberului arbitru, pentru a crea imperfectiunea. Devine o chestiune de alegere personala, intre fiecare om si Dumnezeul lui.

       Insa pana cand fiecare membru al rasei umane nu va avea dorinta personala de a indeplini Vointa lui Dumnezeu si de a trai conform legilor Iubirii, el nu va trai experienta unei fericiri permanente, sau bucuria reusitei victorioase, care aduce pace, abundenta, iubire nelimitata si o expansiune spirituala necunoscuta inca de mintea voastra exterioara.

       Omul nu a distrus legatura constienta cu propria sa Prezenta individualizata EU SUNT intr-o clipa, si nici nu va putea restabili intr-o clipa, o asemenea legatura. Este nevoie de rabdare, perseverenta, hotarare, puritate a motivelor, un simt al discriminarii foarte bine dezvoltat si o vigilenta constanta la usa inimii acestei Prezente.

       Prezenta lui Dumnezeu asteapta – asteapta prilejul de a sluji prin voi. Minunatul, iubitorul, atotputernicul Tata al Vietii asteapta in permanenta sa va auda. Ori de cate ori este chemat, El raspunde cu un curent navalnic din mareata Sa Prezenta, prin intermediul instrumentelor create si pregatite de iubirea Lui.

       Preaiubiti copii ai Tatalui/Mamei Vietii, daca ochii vostri ar putea vedea iminenta Prezentei Sfinte, atunci cand formele voastre inocente se ridica din paturile lor si pasesc pe podea pe cararea acelei zile, ati intelege grosolania comportarii sinelui exterior, care o face pe Prezenta sa astepte.

      Sub presiunea unor lucruri lipsite de importanta, trece uneori o zi, o saptamana, sau o viata, iar Prezenta lui Dumnezeu asteapta inca prilejul de a va umple cupele cu Gratie Divina, pace, abundenta, vindecare si iubire.

       Si astfel, dragii mei copii ce treceti prin valul experientei umane, retineti ca, atunci cand piciorul vostru calca pe pamant, in fiecare dimineata, Prezenta lui Dumnezeu asteapta sa va umple ziua cu plenitudinea Divinitatii voastre, daca alegeti sa o invitati! Astazi, in timp ce cititi aceste randuri, amintiti-va ca Prezenta lui Dumnezeu asteapta sa-i binecuvanteze pe fiecare dintre voi, cu o plenitudine a Iubirii si Pacii aflata dincolo de puterea voastra de intelegere. Invocati aceasta Prezenta in fiecare zi si in fiecare ora a zilei, pentru a fi hraniti cu aceasta Iubire, Pace si Armonie, care va va binecuvanta vietile ca sa aveti parte de blandete si perfectiune.

 💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!