METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 26 noiembrie 2015

Acceleratorul atomic/Scaunul Inaltarii


Acceleratorul atomic/Scaunul Inaltarii

Un instrument pentru crearea unui Potir pentru impulsul de Lumina


       Salutari, preaiubitilor, va vorbeste Adama si sunt impreuna cu Maestrul St. Germain.
       As dori sa va vorbesc despre acceleratorul atomic, pe care multi il cunoasteti drept Scaunul Inaltarii, folosit in planurile interioare in mai multe scopuri.

       Multi dintre voi ati studiat invataturile fostelor transmisii cu St. Germain, unde acest concep a fost mentionat de mai multe ori, dar nu a fost pe deplin inteles. Permiteti-ne sa va lamurim mai bine in ceea ce priveste acest minunat instrument, dragii mei, pentru a-l putea folosi ca ajutor pe calea voastra.

       In timp ce vorbesc, energia Maestrului St. Germain este aici, cu mine si amandoi va vorbim impreuna, unindu-ne energiile. Pe taramurile luminii, exista o astfel de unitate de constiinta in care ne putem uni foarte usor energiile si ne place extrem de mult acest lucru.

       Acceleratorul atomic, sau scaunul Inaltarii, este un dar pentru Pamant si omenire, din inima preaiubitului Maestru St. Germain. Este un instrument care ajuta la ridicarea vibratiei unui candidat la Inaltare. El contine frecventele Luminii pure a Flacarii Inaltarii. De asemenea, poate fi folosit pentru ridicarea vibratiilor cuiva, in mod treptat si cu blandete. Cand pe panou se stabileste puterea maxima, el poate efectiv sa ridice pe cineva la vibratia corpului electronic, pentru o Inaltare completa, instantanee si permanenta, pe taramul luminii, in constiinta de dimensiunea a cincea.

       In trecut si acum, atunci cand au fost pregatiti pentru absolvire, multi candidati la planurile interioare au avut parte de o ceremonie de Inaltare completa si mareata pe Taramul Luminii, onorati si sustinuti de o mare adunare de maestri si fiinte din multe dimensiuni, in timp ce stateau intr-un astfel de scaun. Cand butonul este setat pe maximum, toate energiile ramase in inregistrarile candidatului, care nu sunt intru totul Lumina si Iubire pura, sunt dizolvate de intensitatea frecventei de Inaltare. Candidatul este transformat si reconectat intr-o clipa la plenitudinea Esentei lui Divine, primind inapoi toate darurile si atributele spirituale. Aceasta este ceremonia adevarata si permanenta a Divinei uniuni, dragii mei!

       Aceasta este marea uniune alchimica cu Sinele, dupa care tanjiti atat de multi dintre voi. Desi nu este singurul mod de a ajunge la Inaltare – mai sunt, intr-adevar, si alte cateva optiuni – aceasta este cea mai des folosita.

       Pentru a primi acest dar, individul trebuie sa fie in mod clar pregatit din punct de vedere spiritual, la toate nivelurile – pentru ca, altfel, rezultatele pot fi dezastruoase. Puteti fi siguri ca nici unul dintre noi nu se va oferi sa faca acest lucru cu cineva care nu a ajuns inca la un nivel maxim de initiere necesar pentru a primi o astfel de binecuvantare. Exista cateva scaune de acest tip pe planeta, pastrate in diferite locuri de reculegere spirituala, de dimensiunea a cincea, ale Marii Fratii Albe. Avem unul in Telos, iar St. Germain are unul in locul sau de reculegere, de la Jackson Peak, in Wyoming. Mai este unul si in Muntii Himalaya si in alte cateva temple.

       Pe Aurelia, cea care face channeling pentru noi, am sfatuit-o acum cativa ani sa-si invite prietenii acasa la ea, o data pe luna si sa indeplineasca un ritual al ceremoniei de Inaltare, pentru cei care doreau sa-si intareasca angajamentul fata de scopul lor, catre ierarhia spirituala a acestei planete si a Prezentei lor Divine. De fiecare data cand Aurelia a realizat aceasta ceremonie, impreuna cu un grup, multi dintre noi au venit sa asiste. Maestrul St. Germain a venit intotdeauna cu versiunea portabila a unui accelerator atomic, care este alcatuit intr-o micuta cutie eterica, pe care o amplaseaza sub scaunul din dimensiunea voastra, rezervat acestui scop.

       De fiecare data, insusi St. Germain controleaza intensitatea si viteza pe care fiecare candidat o poate primi pentru a-si ridica vibratiile la nivelul urmator, fara un disconfort sau o perturbare semnificativa a nivelului actual. Acest accelerator portabil, sub forma de cutie, nu este cu nimic mai prejos fata de o versiune completa a scaunului de accelerare atomica, folosit in ceremonii desfasurate in locurile unde oamenii de la suprafata au ales sa-si execute lucrarea de Inaltare.

       Aurelia realizeaza aceste ceremonii de Inaltare inca din anul 1994, in casa ei din Montana. Ea a continuat, in mod regulat, sa aduca acest serviciu planetei si omenirii, pana in ziua de azi. Ea a indeplinit acest serviciu al Luminii cu fiecare grup care a venit la Muntele Shasta in calatorii initiatice si, de asemenea, in alte cateva tari ale lumii, in timpul calatoriilor ei peste hotare pentru conferinte si seminarii.

  💕💕💕

Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Nu ştiu dacă voi primi vreodată răspunsuri la cîteva din nedumeririle mele,printre care ar cam fi :
    -cum se face că numai şi numai america este binecuvîntată cu oameni speciali care primesc mesaje,sînt ajutaţi pein diverse tehnici ca apoi,indirect să ne fie şi nouă prostimii puse la dispoziţie pein bunăvoinţa unor blogeri sau traducători ?
    -Se spune şi citim cărţile scrise de psihosensibili români ,dar channelyng cu aceste fiinţe nu am prea găsit printre ei ?
    -Deşi se spune că România este grădina MAICII DOMNULUI ,este mereu ignorată de marile entităţi de lumină şi maeştrii ascensionaţi ?-la fel şi în ţările est sau central europene.
    -Sub platoul Bucegilor se află unul din cele mai puternice portaluri ale planetei şi cu toate astea nimeni nu face referire la acest terestru aspect,doar noi românii din dorinţa de a fi cunoscuţi şi altfel facem mare tam-tam de acest fapt ?
    Să se monopolizeze şi sub acastă formă -cea spiritulă-cazuri care deşi există nu se doreşte a fi făcute cunoscute ?

    RăspundețiȘtergere

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!