METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 3 iulie 2015

Mesaj de la copiii din Telos


        Prin intermediul Celestinei, Angelinei si al lui Lauriel

       Suntem copiii furtunii. Suntem copiii focului. Suntem copiii ploii. Noi va intalnim in visele voastre si dorim sa stiti ca va iubim. Ne place sa va cantam despre vremurile ce vor veni, cand vom fi din nou uniti ca Unul. Sufletul isi aminteste, apoi incepe din nou sa creeze un cantec pe care ni-l reamintim cu totii. Vrem sa va cunoasteti cantecul si elementele a cine sunteti, pe masura ce calatorim prin timp si spatiu, in toate culorile curcubeului, pentru a se uni cu voi. Stam la picioarele voastre pentru a va indruma; va mangaiem pe cap cu iubire si alinare, in timp ce va povatuim. Suntem copiii tuturor natiunilor de pe Pamant, ai tuturor raselor si ai multor planete. Suntem copiii galaxiilor ce urmeaza sa se nasca – si ai celor de mult uitate.

       Va trimitem mesajul nostru de pace si de intelegere, prin intermediul fiecarei flori care va intampina si al fiecarui cantec de pasare din drumul vostru. Stam brat la brat cu ostirea Divina si emitem o energie vibranta, stralucitoare, de iertare si de acceptare neconditionata pentru toate fiintele de pe Pamant. Pe masura ce inima si cunoasterea voastra interioara se acordeaza la frecventa acestei emisii, va cerem doar sa ascultati, sa simtiti pulsul energiilor noastre, in sufletul vostru.

       Cand vorbim, vorbim si cu vocile voastre. Si cand cantam, auziti cuvintele de mult uitate, pe care voi le-ati cantat odata. Simtiti cum melodiile pe care le-am cantat odata impreuna va alina sufletul si incep sa creeze cantece noi, din cele vechi. Cantam impreuna, intr-o armonie care nu a mai fost simtita niciodata pana acum. Pe masura ce cantam si cream aceste cantece noi, cu voci care devin tot mai puternice cu fiecare zi, vantul solar si ostile de ingeri ni se alatura, iar toate fiintele se ridica spre a sarbatori aceasta vibratie noua ce inconjoara planeta. Sarbatorim cu o bucurie care a fost pierduta de mult, dar care astazi renaste in fiecare dintre voi.

       Acum, voi rataciti prin ceea ce pare o perioada mohorata, dar care, de fapt, este cea mai stralucitoare, deoarece cantecul a inceput din nou si, odata pornit, nu mai poate fi oprit. Familia si prietenii din Pamantul Interior si de pe stelele indepartate, cu care de-abia asteptati sa va reuniti, canta deja cu voi. Trebuie doar sa recunoasteti, din nou, frecventa.

       Ascultati tonalitatile pe care vi le trimitem. Le veti auzi cu urechile voastre si veti crede ca sunt produsul propriei imaginatii, sau al unor fenomene mecanice. Dar nu este asa; noi va contactam in sufletul vostru. Va reorientam pentru a recunoaste aceasta frecventa in lumea voastra de fiecare zi. S-ar putea sa percepeti un sunet sau o melodie. Este posibil sa auziti harpe sau niste voci delicate in fundal, un zumzet sau un simplu sunet. Aceste sunete pot dura o clipa – sau mult mai mult. Sa stiti ca sunt copiii care incearca sa faca legatura cu voi. Repetati cantecul pe care-l cantam toti, educati-va urechile si mintile voastre omenesti pentru a recunoaste si a comunica din nou aceasta vibratie. Cand sunteti in pat, noaptea, si lumea obiectelor din jurul vostru, facute de mana omului, este linistita, ascultati cu urechile si cu inima. Chemati-ne prin intentia voastra si va vom raspunde. Ascultati cantecul care ne cheama pe toti Acasa, la o adunare minunata de persoane dragi. Atunci il veti auzi clar. Curand, sunetul va va deveni familiar si va face parte si din viata voastra zilnica. Cantati cu noi si cantati-ne noua. Cantati despre noi, asa cum si noi cantam despre voi. Iubirea noastra pentru voi nu cunoaste limite, iar inimile noastre se joaca cu ale voastre permanent. 
       Va iubim.

       💕💕💕
   
                                           - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


   Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

     Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

    Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

         Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!