METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 15 iulie 2015

CAPITOLUL 15 – Spiritul comunitatii



Spiritul comunitatii
CAPITOLUL 15

       Celestia

       Celestia este o veche locuitoare a Telosului si consilier al Inaltului Consiliu. De asemenea, ea este sora lui Adama. Ea lucreaza foarte mult cu copiii din Telos si actioneaza ca intermediar in interactiunile lor cu cei mai in varsta.

       Bine ati venit acasa, dragii mei! V-ati intors toti. Este atat de minunat sa vad ca v-ati stans toti aici, incat imi dau lacrimile. Va percepem in intreaga stralucire a corpurilor voastre de lumina si in frumusetea voastra fizica din cea de-a treia dimensiune.

       Mai sunt inca de multi dintre voi care se vor trezi curand si se vor reintoarce acasa la adevarul a cine sunt ei cu adevarat. Adunarile ce se desfasoara in energiile noastre vor deveni din ce in ce mai mari si din ce in ce mai numeroase, pana ce lumina tuturor va fi vizibila, chiar si in cele mai intunecate colturi ale taramurilor de la suprafata.

       Am pastrat viu spatiul si energia de aici, din Muntele Shasta, un timp foarte indelungat. Foarte multi dintre voi au trait mai multe vieti in aceasta regiune – atat in Telos, cat si la suprafata – contribuind la mentinerea acestei energii. In timp ce va vorbesc, cei mai multi dintre voi, cei prezenti aici la adunarea din aceasta seara, au aspect ale Sinelui lor total, apartinand celor ce locuiesc in interiorul muntelui si in alte orase din interiorul Pamantului. In ceea ce ne priveste, ne bucuram peste masura sa va vedem in intruparea voastra fizica, deoarece sunteti cei care produc marea transformare atat de necesara planetei.

       In continuare, as dori sa va fac cunostinta cu copiii din Telos si din alte orase lemuriene de pe Pamant. Ei au asteptat cu nerabdare momentul in care sa poata stabili o legatura mai constienta cu voi, deoarece au dorinta de a va invata mai multe despre joaca. De fapt, ei doresc sa va spuna cum sa va distrati din nou. O mare parte a calatoriei voastre din prezent implica redeschiderea inimii voastre si redescoperirea acelor lucruri care, pe cand erati copii, va aduceau bucurie. Acum este esential sa va folositi imaginatia si sa va inchipuiti, in totalitate, paradisul pe care doriti sa-l creati si in care sa traiti in lumea de la suprafata. Copiii sunt aici cu inimile deschise, pentru a va arata cum sa creati din nou lumea din jurul vostru, conform perspectivei imaginate de voi.

       Copiii din Telos ar fi fericiti sa va fie ghizi pentru a va ajuta sa va luminati drumul.

       Ii puteti contacta deja. Acesti copii s-au oferit voluntar pentru a deveni emisarii vostri in “tara distractiilor” si vor ramane cu voi, cat de mult veti dori. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa incepeti sa comunicati cu ei din inima. Ei pot veni la voi in timpul somnului si ii puteti recunoaste in jurul vostru, chiar acum. Dupa cum vor descoperi curand multi dintre voi care si-au dezvoltat vederea interioara, longevitatea copiilor telosieni este diferita fata de cea a copiilor de la suprafata. Copilul care vine sa se joace cu voi poate avea doua sute de ani dupa calendarul vostru. Nu fiti surprinsi dupa calendarul vostru. Nu fiti surprinsi daca imaginea partenerului de joaca ce apare, difera fata de ceea ce v-ati astepta.

       Aveti incredere in imaginile pe care vi le aduce vederea interioara si in mesajele pe care le auziti de la copiii din Telos.

       Ei sunt aici pentru a va face din nou cunostiinta cu acele parti din voi pe care e posibil sa le fi blocat si cu acea magie a imaginatiei, care va permite sa creati orice doriti si sa fiti convinsi ca este absolut real. Imaginatia constitue mecanismul prin care putem crea si ea nu este ceva “ireal”, asa cum multi de la suprafata o definesc. Voi descoperiti acum exact cat de reala poate fi imaginatia si in ce masura poate crea minuni sau provocari dureroase in viata voastra, in functie de gandurile si emotiile pe care le aveti.

      In Telos, noi cream imaginandu-ne ceea ce dorim si apoi punem in miscare, in termeni energetici, potentialul de a materializa palpabil ceea ce ne-am inchipuit.

       Imaginatia reprezinta cheia materializarii si facem asta prin contopirea inspiratiei masculine a Divinului, cu energiile femininului care alimenteaza si mentin apoi aceste inchipuiri, pana la materializarea lor. Pe masura ce constiinta fiintelor intrupate la suprafata Pamantului adopta din ce in ce mai mult Femininul Divin, aceste principii de materializare vor deveni din nou evidente. Pe masura ce sufletul ocrotitor al Pamantului va fi din nou recunoscut si i se va permite sa se refaca in natura si in societate, adevarata inspiratie a Divinului se va exprima in unime in vietile voastre cotidiene, prin dezvoltarea comunitatii.

       In prezent, va treziti din nou la conceptele de comunicare reala, prin studierea comunitatii noastre, familia voastra din Telos, si prin refacerea legaturii cu noi. Ori de cate ori unul dintre voi vine sa lucreze, sa se distreze, sa studieze sau sa mediteze – in Muntele Shasta, sau in orice alta regiune de pe glob – dati nastere la spiritul de comunitate. Aceste comunitati pot parea evenimente temporare, dar nu sunt.

       Energia generata de fiecare adunare intra in legatura cu energia altor grupari similare si se formeaza, energetic, o colectivitate mai mare, situata in afara timpului si a spatiului.

       Contactele se stabilesc intre sufletele care participa, iar aceasta energie a comunitatii lumineaza apoi drumul pentru ca si altii sa se alature.

       In Telos, paradigma conform careia actionam este una de cooperare deplina si de impartire a tuturor resurselor. Fiecare individ este luat in considerare si ne investim timpul si energia in acest sens. Acesta este un principiu foarte important, care va fi adoptat, intr-un final, si de societatile si guvernele de la suprafata. In acest fel veti putea incepe sa demonstrati si sa traiti acest model telosian de comunitate, sub forma unor adunari armonioase de energii.

       In aceasta tara se dezvolta deja noi stiluri de viata la nivel de societate si multi dintre voi se trezesc in prezent la adevarata promisiune si la idealul de comunitate.

       Mult mai multi dintre voi incep sa simta cum primele seminte de idei si modalitati de viata noi le incoltesc in constiinta. Acesta este unul dintre cei mai importanti pasi ce trebuie facuti pentru a ajuta la aducerea acestei vibratii la suprafata – si a intregii planete, la un nivel complet nou.

       Vibratia dimensiunii a cincea care ne sustine pe noi in Telos este energia pentru o comunitate a inimii.

       Am luat masuri pentru a crea lumea in care dorim sa traim si acum ne oferim sa va fim ghizi si sa va aratam drumul. Comunitatea inimii este un loc in care toti traiesc intr-o rezonanta armonica deplina.

       Orice necesitate sau dorinta se comunica telepatic si este apoi satisfacuta de catre comunitate, ca intreg. Este o comunitate in care nu exista nici o lipsa sau suferinta, deoarece energia comuna a inimii, compasiunea si vibratia ocrotitoare sunt intotdeauna prezente.

       Aceste sunt conceptele pe care dorim sa vi le impartasim. In oricare masura, voi traiti deja aceasta experienta in Muntele Shasta, unde foarte multe persoane sunt in comuniune cu cei din jurul lor, la atat de multe niveluri. Atunci cand apare o nevoie deosebita ce implica contributia multor oameni, multi dintre voi vin sa imparta greul.

       Va cerem ca, in cadrul fiecarui aspect al sinelui si al inimii voastre, sa incepeti sa va dezvoltati intr-o mai mare masura constiinta, in ceea ce priveste conceptele unei comunitati reale si sa stiti ca sunteti inconjurati de fiinte care va iubesc. Poate ca nu le cunoasteti inca pe toate, in mod constient, dar incepeti sa le recunoasteti. Acum incepeti sa va conectati la acest nivel cu toate fiintele cu care intrati in contact – si astfel dati nastere comunitatii.

       O parte din serviciul meu in Telos este de a lucra cu potentiale. Sa va spun cate ceva despre acestea. In urmatorii doi ani se vor infiinta comunitati in jurul Muntelui Shasta, unde oamenii se vor aduna in scopul de a crea un model care sa poata fi prezentat si altor comunitati de pe planeta. Vor fi exemple in ceea ce priveste modul in care oamenii isi pot trai vietile cu compasiune si in colaborare, in spiritul adevaratei fratii.

       Au inceput deja sa aiba loc deschideri pe planeta, pentru a ne pregati iesirea din orasele din Pamantul Interior si a ne armoniza vietile cu ale voastre. In ultimele luni a inceput sa se deschida o poarta care cuprinde multe dintre statele din vestul Statelor Unite, inclusiv regiunea Muntelui Shasta. Prin aceasta poarta au inceput deja sa iasa fiintele din Pamantul Interior si sa creeze, prin vibratia lor, un culoar prin care vor veni si altii, intr-un final.

       La ora actuala, in Muntele Shasta exista culoare care sunt degajate, reprezentand o legatura directa cu Telosul. Tot aici se mai afla porti stelare in primele etape de reactivare, precum si unele care sunt deja folosite. Pazitorii portilor care mentin eteric energia acestora incep sa-si indeplineasca functiile si vin in numar mare in dimensiunea voastra.

       Aceasta lucrare s-a desfasurat intotdeauna la nivel multidimensional, dar s-a lasat un val peste cunoasterea voastra despre acest lucru. Curand, aceasta activitate spirituala va fi recunoscuta la nivel mondial si multi din jurul vostru care au ignorat-o vor iesi in fata si isi vor asuma roluri pe care nici nu vi le imaginati deocamdata.

       Va spunem toate acestea, doar pentru a va incuraja pe masura ce va continuati calatoria; stim ca va dam speranta daca vorbim despre aceste minuni ce vor veni. Va cerem sa va traiti vietile in aceasta noua constienta si va experimentati evolutia avand aceasta speranta, cu inima deschisa, deoarece exista miracole potentiale peste tot in jurul vostru. Depinde doar de voi daca va deschideti in fata lor. Daca fiecare dintre voi ati vorbi unei persoane pe care nu o cunoasteti si v-ati deschide inima in fata ei, in acelasi fel in care o faceti cu noi, la suprafata Pamantului ar aparea foarte repede o noua comunitate.

       Aceasta comunitate a inimii s-ar extinde cu fiecare nou contact la nivel de inima, stabilit dintre cetatenii de pe intreaga planeta. Cat de minunat ar putea fi!

       Adevarata intimidate apare atunci cand doua suflete pot sa se hraneasca reciproc cu autenticitate, spontaneitate si exprimarea adevarului.

       Nu va fie teama sa va deschideti in fata celuilalt, deoarece nu trebuie evitat nimic, in aceasta perioada de mare trezire si de transformare. Nu exista nimic care sa va stanjeneasca cu adevarat pe calea voastra de evolutie, in afara limitarilor. Nu ezitati sa deschideti usa spre profunzimile sufletului si sa cercetati plenitudinea experientelor si emotiilor voastre. Si nu ezitati, intr-un mod iubitor si plin de solicitudine, sa permiteti si altora sa faca acelasi lucru. Trebuie sa aiba loc o mare purificare, o mare degajare, inainte de a putea intra in acea vibratie superioara pe care v-o doriti si sa alcatuiti comunitati dupa placul inimii voastre.

       Incepeti prin a forma comunitati de doi membri. Apropiati-va unul fata de celalalt, in moduri in care nu ati avut incredere sa o faceti pana acum. Dezvaluiti, unul celuilalt, incredibilele cai pe care le-a parcurs sufletul fiecaruia dintre voi. Doar atunci cand ne vom putea deschide reciproc in acest fel, vom putea sa cream legaturi de inima si suflet, din ce in ce mai stranse, in cadrul comunitatii.

       Chemati-ne oricand doriti. Va vom asculta fara a emite judecati, sau a pune conditii. Stabiliti cu inima complet deschisa intentia de a impartasi cu noi aceasta vibratie in care traim, astfel sa puteti incepe sa o traiti zilnic. Cu cat recunoasteti si integrati mai mult aceasta vibratie in activitatile voastre de zi cu zi, cu atat mai repede va creste ea la suprafata. Noi suntem intotdeauna acolo pentru voi. Va rugam sa ne chemati sa va fim alaturi; nu putem sa va incurajam suficient de mult in aceasta privinta. Si cel mai important lucru dintre toate: bucurati-va de noua energie, de noile vibratii care va transforma sufletul si planeta, zi dupa zi. Bucuria va accelera acest proces, odata cu magicul care este de-abia acum redescoperit.

       Chemati-i pe copiii din Telos pentru a se juca cu voi.
       Chemati-i sa vi se alature si sa impartaseasca cu voi simtul lor innascut de a regasi bucurie si placere in simplul act de a exista. Cand va aflati in situatiile cele mai dificile si lupta pare greu de suportat, atunci aveti cel mai mult nevoie de ei. Veselia si pofta de joaca, perceptia creatoare si imaginatie despre lumea din jurul lor si despre lumea voastra, va va deschide din nou inimile pentru a-l regasi pe copilul magic care salasluieste in interiorul vostru. Radeti, chicotiti si glumiti cu ei. Priviti prin ochii lor si eliberati-va de ramasita de disperare din proprii vostri ochi; ei va vor inveseli, atunci cand nimic altceva nu pare sa functioneze. Vor aduce grupuri de copii si vor face petreceri in casa voastra.

       Copiilor le place sa va viziteze si pentru a intelege mai bine ce simtiti voi la suprafata, pe masura ce inaintati pe drumul vostru din realitatea tridimensionala. Asta face parte din educatia lor – foarte necesara, de altfel – si ei s-au oferit cu placere sa se intalneasca cu voi.
       Va iubim mai mult decat putem exprima.
       Va spun inca o data: bine venit Acasa, prieteni iubiti.


       Iubirea pentru Mama noastra Pamant,
       si disponibilitatea cu care
       Ea se ofera sa ne preia durerea,
       ne daruiesc noua puterea
       sa ne continuam calatoria,
       in fiecare zi.

                                       Angelina 

💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!