METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 10 iulie 2015

CAPITOLUL 14 – Glanda pituitara si cea pineala


       Celestia si Ahnahmar

       Salutari tuturor, dragilor nostri prieteni si rude.
       Transformarile care au loc in corpul omenesc sunt multiple. Aceste modificari reprezinta o reconstructie aproape completa a sistemului uman si sunt dovada necesitatii unei matrice energetice in interiorul trupului, care sa sustina mult mai multa energie decat au reusit sa pastreze corpurile oamenilor, pana in prezent. Exista multe echipe de fiinte, din nenumarate galaxii, care lucreaza cu sistemul uman pentru a-l modifica si restructura. Aceste restructurari vin sub forma unor puteri accesate constient – si, in unele cazuri, inconstient – de catre omenire. Pentru aceia dintre voi care si-au stabilit intentia constienta de transformare personala, schimbarile sunt mult mai mari. Dar omenirea, ca intreg, trece la randul sau printr-o transformare globala – ca si planeta Pamant, de altfel.

       Copiii care se intrupeaza acum si in generatiile ce vor urma, sosesc cu sisteme fizice deja modificate in ceea ce priveste ADN-ul si structura organica si osoasa.

       Toate procesele organice si fiziologice sunt reorganizate in aceasta perioada. Pana si fluxul sanguin si elementele componente ale sangelui se modifica. Aceasta reorganizare este constituita din doua parti. Prima se desfasoara la nivel celular individual, pe masura ce miezul celulei este reunit cu nivelul sau superior de Divinitate, cu Sinele sau Divin. A doua presupune adaptarea matricei energetice a fiecarei celule la o forma inalt cristalina, pentru a permite integrarea in corp a unei cantitati din ce in ce mai mari de energie pura.

       Structura fizica nu poate evolua, fara ca inainte sa se deschida in fata trairii unei experiente directe a Divinului. Eonii de separare intre corpul fizic tridimensional si intregul spectru al iubirii Divine au trecut.
       Procesul de transformare in care intram in prezent trebuie sa includa aspectul Divin – ori, in caz contrar, modificarea cosmica prin intermediul gratiei divine nu va avea loc.
       In fazele initiale ale acestor puteri sporite, glanda pineala si cea pituitara joaca un rol important. Glanda pineala este, de foarte mult timp, organul intuitiei si al cunoasterii in corpul omenesc.

       Aceasta legatura cu lumea eterica s-a realizat prin intermediul glandei pineale.

       Totusi, in comunitatile care traiesc in cea de-a cincea dimensiune, sau in cele superioare acesteia, glanda pineala indeplineste un rol si mai important, fiind, de fapt, organ de comunicare prin telepatie mentala – exact la fel cum chakra gatului a avut acest rol in corpurile tridimensionale, prin intermediul corzilor vocale.

       Au existat multe persoane cu glande pineale foarte dezvoltate in nivelul dimensiunea a treia. Printre acestea se numara mediumurile si oamenii cu capacitati paranormale, despre care se vorbeste in literatura metafizica si care se regaseau in scolile misterelor. Pe Pamant mai exista astazi si alte rase dotate cu simtire – respectiv, delfinii si balenele, care comunica prin folosirea acestei glande.

       Lucrarea ce se face in prezent cu glanda pineala este intalnita la nivel global si toti oamenii de pe Pamant observa o crestere a intuitiei si a legaturii non-verbale cu alti oameni si cu alte imparatii. Pentru unii, acest lucru este deconcertant, iar pentru altii este raspunsul la rugaciunile lor. Pentru toti, cel mai important aspect al acestei prefaceri – si cel asupra caruia trebuie sa ne concentram – il reprezinta contactul usor de realizat cu totalitatea Sinelui si cu diferitele forme de pastrare a inregistrarilor – cum ar fi dosarele Akasice si bibliotecile vii care exista in taramurile eterice ale planetei. De fapt, termenul de medium sau de persoana paranormala va inceta curand sa mai existe, deoarece toti avem capacitatea de a comunica si de a ne conecta cu toate taramurile.

       Le suntem recunoscatori celor care s-au oferit voluntar pentru a sluji omenirea ca niste canale de transmisie a luminii, deoarece aportul lor a avut o contributie deosebita in trezirea spirituala a omenirii.

       Activitatea acestor canale de transmisie a crescut din ce in ce mai mult in ultimele cateva decenii si poate fi comparata cu un “far” ce ilumineaza drumul pentru o omenire adormita. Oricum, noi consideram ca aceasta activitate reprezinta doar o “faza” temporara in procesul de trezire a omenirii.

       Se apropie momentul cand toti vor trebui sa devina manifestarea propriului “far” si sa se deschida in fata talentelor si a darurilor care salasluiesc deja in inimile lor. In cativa ani, cei care raman intrupati pe aceasta planeta vor deveni complet telepatici, iar cei care au ajutat omenirea prin activitatea lor de medium vor continua sa o faca, dar intr-un mod diferit.

       Corespondentul acestei cresteri a glandei pineale este cresterea inimii sacre din interiorul chakrei. Acesti doi centri energetici, care lucreaza impreuna, actioneaza in asa fel, incat cresterea activitatii pineale sa se faca in vibratia Gratiei Divine. Fara contraponderea reprezentata de iubire, compasiune si respect adevarat pentru sanctitatea celorlalti, numarul sporit de informatii ar putea fi manipulat de catre ego-ul uman, iar cursul evolutiei ar putea fi stopat din nou.

       In toate civilizatiile care comunica non-verbal, cea mai importanta intentie trebuie sa fie aceea de a sprijini si de a te pune in slujba celui mai mare bine al intregului. Ideal este sa se manifeste intre indivizi intentia cea mai inalta de ajutor si de marturisire a adevarului.

        De asemenea, pentru ca acest nivel de comunicare sa fie cu adevarat deschis si eficient, se impune ca toti sa respecte intimitatea inimii fiecarei persoane.

       Informatiile primite de glanda pineala trebuie sa fie validate intotdeauna de cunoasterea inimii. Astfel, Mintea Adevarata este servitoarea Inimii Adevarate, iar posibilitatea de a realiza comuniunea si de a fi beneficiarul Gratiei Divine creste.

       Glanda pituitara mai detine si un alt rol in evolutia corpului uman. Sistemul sau endocrin a fost intotdeauna depozitarul multora dintre limitarile ce i-au fost impuse in perioada dualitatii si a separarii. De fapt, amploarea bolilor auto-imune se afla in stransa legatura cu durerea profunda pe termen lung, pe care multe suflete au simtit-o din cauza acestor sentimente de separare. Dar, in prezent, glanda pineala este eliberata de limitarile sale, iar in corpul fizic va putea sa se regenereze din nou, in deplinatatea energiilor sale.

       Repet, energia intentiei constiente reprezinta punctul de plecare al acestor schimbari. Organele transformate ale corpului uman vor continua sa reactioneze cel mai puternic, atunci cand vor fi informate de catre constiinta individului. Sistemul uman este complex si doua organe nu pot fi tinute separat de celelalte. Trebuie sa se actioneze consecvent, la nivel individual, pentru detoxifierea si hranirea tuturor organelor corpului.

       Se recomanda comunicarea cu fortele elementare ale organului, pentru a determina care este cea mai buna cale de urmat pentru fiecare individ. Vi se recomanda cu caldura consultarea unui specialist energetic, a unui vindecator, sau a unui terapeut ce lucreaza pe corp.

       Exista multe metode energetice noi care-si croiesc drum catre suprafata si toate vor modifica modul in care va tratati dezechilibrele fizice, mentale sau emotionale. Cautati-le si folositi-le. Asta, deoarece a sosit momentul ca toti sa inceapa sa recunoasca, la cel mai profund nivel, adevaratul dar care este corpul omenesc. Scripturile voastre stravechi care se refera la trup ca la un templu al Divinului, erau exacte. Participarea voastra constienta la vindecarea si transformarea corpului va va permite sa creati trupurile in care doriti sa locuiti.

       A va iubi corpul ca pe un depozitar Divin al spiritului, este la fel de important ca si a iubi totalitatea spiritului vostru.

       Doar cand se va realiza acest lucru la nivel global, se vor inregistra schimbarile pe care le doriti cu totii, in ceea ce priveste resursele voastre de hrana si modalitatile de vindecare globala. Chiar acum incep sa-si faca aparitia pe piete si in constiinta oamenilor, metode si substante cu o mare capacitate de vindecare si de reconstructie.

       Sprijinirea lor continua si capacitatea de a avea incredere in metode de vindecare ce apar, va permite desfasurarea acestui tip de transformare pe intreaga planeta.

       Minunatele temple de reintinerire si de vindecare din vechime, pe care vi le doriti atat de mult – si pe care le vedeti in viitorul vostru – sunt, de fapt, astazi, aici. Ele mai exista inca in constiinta proiectantilor si a constructorilor initiali ai acestor minuni, cat si in amintirea energetica a acelora dintre voi care le-au cunoscut in alte vremuri. Desi se poate sa fi fost distruse in aspectul lor tridimensional, templele mai dainuie inca integral in dimensiunile lor superioare – potentialul intentiilor si al obiectivelor lor initiale majorandu-se de multe ori de atunci – iar voi puteti extrage aceste energii oricand, fara dificultate sau cheltuieli financiare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va linistiti mintea, sa va deschideti inima si sa va stabiliti intentia de a va conecta si a folosi aceste energii pentru propria vindecare, apoi de a permite desfasurarea procesului. Atata vreme cat va permiteti zilnic ragazul de a respira si de a introduce aceste energii in corpul vostru, procesul va fi initiat, iar voi veti fi martorii unor rezultate extraordinare.

       Pur si simplu impreuna, prin intermediul puterii intentiei voastre si a supunerii in fata Gratiei Divine, puteti magnetiza oricand aceste energii in campul vostru auric. Avantajele energiilor lor pot fi re-create in prezent.

       Forma poate sa nu oglindeasca originalul – dar energia este aceeasi. Computerul cu matrice cristalina poate sa inlocuiasca templul de cristal – dar capacitatea ramane aceeasi.

       Recunoasteti aceste instrumente si pe vindecatorii din mijlocul vostru si sprijiniti-i asa cum sunt ei astazi. In vremurile ce vor veni, e posibil sa doriti sa re-creati aceste temple, dar aceste potentiale nu se pot manifesta, fara a recunoaste mai intai instrumentele stravechi sub forma lor actuala si, in totalitate, cine sunteti voi cu adevarat. Raiul exista acum peste tot in jurul vostru, pe planeta. Vi se pare ca este doar ici si colo, dar recunoasteti adevarata valoare a tuturor celor care lucreaza pentru a crea acest paradis – si veti sprijini astfel potentialul obtinerii unuia la nivel global.

       Nu plangeti dupa ce a fost, bucurati-va in schimb de ceea ce apare din nou.
       Fiti blanzi cu voi insiva.
       Oare cine va poate iubi mai mult decat voi insiva?

💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!