METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 23 iulie 2015

CAPITOLUL 16 – Emisari ai Lemuriei, treziti-va amintirile voastre stravechi


       Hyram, membru al comunitatii stiintifice din Telos

       Salutari, dragii mei, va vorbeste Hyram.
       Toti cei care cititi aceste cuvinte aveti o legatura cu Telosul. Toti ati trait mai multe vieti in Lemuria si acum va aflati printre fratii si surorile care au fost cu voi.

       Va cerem sa va intalniti cu totii, ori de cate ori este posibil. Si sa accesati acele amintiri. Va invitam sa cereti si sa adunati informatii, pentru a redestepta amintiri din trecutul vostru stravechi. De asemenea, va cerem sa va trimiteti energiile in cautarea legaturilor, trecute sau actuale, cu ceilalti – precum si cu noi. Dezvoltati-va cunoasterea interioara si vorbiti-ne cu mintea voastra superioara; apoi, ascultati raspunsul venit din cele mai profunde unghere ale inimii voastre.

       De fiecare data cand va deschideti sufletul si aveti incredere in propria senzatie despre cine erati atunci si cine sunteti acum, va deschideti spre din ce in ce mai multe niveluri ale propriului vostru Sine multidimensional. Pe masura ce aceasta incredere devine mai mare, putem sa comunicam cu voi la niveluri din ce in ce mai profunde si mai diferite. Pot fi cercetate si impartasite cu voi mai multe straturi de memorie si de intelegere. Va treziti cu totii, din nou, la adevaratul vostru Sine si la identitatea Divina – si, pe masura ce va desteptati, veti descoperi ca mai sunt atat de multe alte lucruri de cuprins.

       Sunteti cu totii emisari

       Sunteti emisari ai Lemuriei si ai unei vibratii care creeaza deschideri pe aceasta planeta, in moduri despre care nu am stiut niciodata ca ar fi posibile. Voi sunteti emisari ai totalitatii aspectelor voastre prin care ati evoluat, in eoni de intrupari, pe aceasta planeta. Si, dragii mei, este momentul ca, in aceasta viata, in aceste corpuri, sa incorporati din nou in unime toate aceste aspecte ale voastre. Cu cat va veti deschide mai mult fata de ele si le veti ingloba mai mult in fiinta voastra, cu atat veti accesa mai rapid experienta si intelepciunea castigate in fiecare intrupare a evolutiei sufletului vostru. De fiecare data cand purificati si transformati energiile blocate, care va impiedica sa va deschideti in fata plenitudinii voastre, veti simti si mai mult bucuria sufletului si intelegerea paradisului la care aceasta planeta se poate reintoarce.

       Atunci cand calatoriti, impartasiti aceasta vibratie cu toti cei pe care-i intalniti. Atunci cand mergeti pe strada, oamenii care va zambesc sunt si ei frati si surori; ii cunoasteti.
       In vietile pe care le-am petrecut impreuna pe aceasta planeta, exista o unime pe care toti incepem sa o intelegem si sa o acceptam din nou.

       Muntele Shasta este o inima uriasa, care transmite iubire tuturor fiintelor si lucrurilor de pe planeta.

       Aceasta inima este, efectiv, o intrupare fizica a energiilor Sursa. Muntele nostru Sacru reprezinta inima Mamei Pamant si iubirea pe care o simte ea pentru noi toti. Oriunde ati fi, va puteti conecta la Ea si puteti percepe aceasta dragoste – lasati-o sa curga prin voi, catre ceilalti. Atunci cand va aflati in apropierea muntelui, simtiti cum sunteti activati de catre energiile ei – si veti purta aceasta legatura cu voi, in toate intruparile. Toti aceia dintre voi care veniti la Muntele Shasta, v-ati reintors aici deoarece ati simtit aceasta legatura din alte vieti anterioare. Aceasta legatura a stat la baza intentiei de a crea Telosul in cadrul energiilor ei, la momentul scufundarii Lemuriei. Va incurajam sa petreceti un timp aici si apoi sa purtati aceste energii pe parcursul intregii planete.

       Eu sunt Hyram, om de stiinta in Telos. In prezent, lucrez ca membru al unei echipe de oameni de stiinta, implicati intr-un program de trei-cinci ani, ce masoara energiile din jurul Muntelui Shasta si care vor face posibila reunirea noastra, a celor din interiorul muntelui, cu voi, cei din exterior, intr-o comuniune de vibratii.

       Fac parte din echipa care monitorizeaza aceste vibratii incepand din anul 2001, si ne vom continua activitatea pe zone din ce in ce mai largi, ce se indeparteaza de munte. In prezent, cercul se extinde in exterior pe o circumferinta de aproximativ zece kilometri, cu un cerc secundar ce masoara circa treizeci de kilometri. Noi masuram vibratia voastra ca indivizi si a planetei, ca intreg. De asemenea, evaluam intentia voastra si a tuturor fiintelor de a recunoaste si a ne indrepta din nou spre vibratia Lemuriei. Monitorizam vibratia cu un pic de infiorare, deoarece suntem exact la fel de nerabdatori ca si voi – daca nu si mai mult – sa se ajunga la vibratia in care putem fi din nou impreuna.

        Intelegerea pe care o avem despre energiile voastre este putin diferita de felul in care cunoasteti voi energiile noastre. Principalul scop al perceptiei noastre este de a va intelege. Va putem vedea campurile energetice, la fel de bine cum va vedem corpurile fizice. Noi va vedem atat corpurile de lumina, cat si aspectele multidimensionale si “viitoare”. Suntem capabili de a vedea mult mai multe parti din voi, decat reusiti voi deocamdata. Cei din Telos care urmaresc evolutia acestui program de masuratori si care sunt atat de implicati in a anticipa eventualul rezultat al acestei operatiuni de monitorizare, doresc sa va spuna cat este de importanta intentia voastra si recunoasterea tuturor zonelor temporale pentru acest potential. Munca desfasurata pentru a recunoaste si purifica trauma straveche din aceste zone a fost deosebit de importanta, nu numai in crearea unei deschideri pentru Muntele Shasta si planeta, dar si pentru Sinele vostru Superior. Aceasta deschidere va va permite sa integrati toate aceste aspecte si sa le recunoasteti asa cum facem si noi. Veti recunoaste chiar si aspectele “viitoare” ale sinelui vostru – care, de fapt, se afla aici si actioneaza.

       Toate lucrurile referitoare la viitor, despre care vorbim acum, s-au petrecut deja, iar aceste aspecte ale sinelui vostru si-au jucat deja rolul. Acum scopul este de a contopi, din punct de vedere vibrational, toate aceste zone temporale si sa traim experienta bucuriei reuniunii care a fost deja creata si exista deja in jurul nostru.

       Puteti fi chemati la evenimente si intalniri intre oameni interesanti de Lemuria si de alte subiecte metafizice. Pe masura ce fiecare grup, mic sau mare, se intruneste pe planeta – indiferent daca sunt grupuri care au fost oficial impreuna in Lemuria, sau de pe vremea Atlantidei, membrii acestora recunosc si retraiesc vibratia in care s-au scaldat, chiar si numai pentru o clipa, in acel timp si spatiu. Ei castiga o mare intelegere in urma acestei recunoasteri. Curand, aceste grupuri vor incepe sa se intalneasca si sa se armonizeze la un nivel de intelegere si mai mare.

       Noua intelepciune fata de care se va deschide fiecare grup, va crea o armonie de scopuri si o cooperare intre toate partile si acesta este tipul de energie a iubirii care va da nastere noii Lemurii, noului Pamant.
       In trecut au existat perioade caracterizate de lipsa de cooperare si toti am invatat atunci lectiile dureroase.

       Noi, ca si voi, am trait toate permutarile posibile ale experientei umane, in ceea ce priveste dualitatea, separarea si lipsa de armonie. Acum este momentul sa ne reamintim, sa retraim vibratia armoniei si sa castigam o noua intelegere referitoare la potentialele de energie creatoare pura, pe care aceasta forma sintetizata de intentie le poate aduce.

       Este timpul ca toate fiintele de pe aceasta planeta, din toate dimensiunile, sa se reinventeze prin intermediul energiilor iubirii neconditionate si ale armoniei si sa cerceteze cat de mult se poate extinde aceasta vibratie pe planeta noastra.

       Totusi, procesul organic de detoxifiere care se va desfasura in corpul vostru fizic si in cel emotional este inerent acestei reveniri la armonie, pe masura ce sunt stabilite noile niveluri de iubire. Odata ce fiecare dintre voi reintegrati esenta voastra Divina si va refaceti legatura cu Sursa Divina, veti simti transformari deosebite in structura voastra mentala, fizica si emotionala. Acest lucru se va intampla deoarece voi transformati mare parte din energia veche la nivel celular. Vom face tot posibilul pentru a va sustine pe durata acestui proces.

       Cetatenii din Telos vor sa va spuna ca drumul pe care-l parcurgeti acum oglindeste foarte mult calatoria pe care au facut-o ei insisi dupa scufundarea Lemuriei, atunci cand au creat lumea lor noua, in interiorul Pamantului. Cataclismul trait ne-a transformat mult – in acelasi fel cum vi se cere si voua sa va transformati astazi. Copiii din Telos isi doresc extrem de mult – chiar mai mult decat adultii – sa se aventureze in exteriorul muntelui si sa invete despre fratii si surorile lor, precum si sa traiasca in lumea despre care au auzit atat de multe. In aceasta perioada importanta trebuie sa existe o contopire a energiilor, iar cand deschiderea va fi posibila, noi vom calatori in dimensiunea voastra, in forma fizica – dar ea nu va fi exact la fel ca infatisarea voastra fizica actuala. Va avea o vibratie diferita. Asa cum noi ne apropriem vibratia de a voastra, tot la fel trebuie sa va deplasati si voi vibratia spre a noastra, pentru ca acest lucru sa se intample.

       Curand ne vom contopi toti vibratiile intr-o noua dimensiune. Toate energiile si intentiile – de dincolo si din interiorul planetei – se concentreaza pe acest eveniment.

       Va cerem ca acum sa stabiliti aceeasi intentie, pentru ca acest lucru sa aiba loc. De fiecare data cand recunoasteti sau va reamintiti cine ati fost voi, cine am fost noi si ca vom fi impreuna, semnalati-va intentia.

       Ori de cate ori va deschideti inima in fata muntelui, a fortelor elementare si a imaginilor pe care le cream pentru voi pe cer. A navelor care va viziteaza si va trimit iubire si energie, prin intermediul norilor lenticulari, faceti-va cunoscuta intentia.
       Formulati scopurile noastre comune – si aveti, pur si simplu, incredere!

       Perioada masuratorilor va culmina initial in jurul anului 2005 si atunci vor fi facute planurile pentru a incepe deschiderea dimensiunilor – pentru ca unii dintre noi sa iasa la suprafata si unii dintre voi sa vina in interiorul Pamantului. In anii vostri calendaristici 2005-2006 se vor deschide mult mai multe porti si vor incepe primele vizite ale celor care pot calatori cel mai usor intre dimensiuni. Ei vor pregati canalele de energie pentru cei care-i vor urma mai tarziu. Multi dintre voi sunt implicati energetic in aceste activitati legate de portaluri. Multi dintre voi poseda aspecte multidimensionale care locuiesc in prezent in Telos sau in alte orase lemuriene, avand roluri dinamice in cadrul acestor activitati. Deschideti-va in fata acestor energii; incepeti sa le incorporati in aspectul fiintei voastre care este intrupat in lumea de suprafata. Respectati mesajele pe care le primiti si transmiteti-le si altora, deoarece si acest lucru va crea o energie a sperantei si a increderii in ce va urma. Transformarea planetara se accelereaza chiar acum, intr-o foarte mare masura, iar la sfarsitul unei perioade de trei ani, caile de acces spre unele dintre orasele din Pamantul Interior se vor inmulti. Chemati-ne. Puneti intrebari. Suntem aici pentru a va indruma.

       Intrebari din partea publicului din Muntele Shasta

·       Telosienii sunt multidimensionali, ca si orasul Telos. In momentul ultimei eruptii vulcanice din secolul al XVIII-lea, telosienii au mutat intregul oras din interiorul Muntelui Shasta intr-o alta dimensiune?

       In prezent, orasul aflat in interiorul Muntelui Shasta nu este acelasi cu cel care era in interiorul muntelui, inainte de ultima eruptie vulcanica. La acea vreme a existat o modificare dimensionala. Energiile eruptiei au modificat multe porti si alte puncte energetice din jurul muntelui, care erau folosite pentru comunicare si transport. Energiile eterice nu au fost afectate, dar modificarea fizica a Pamantului – in ceea ce priveste nevoile si meridianele lui energetice – a facut necesar ca telosienii sa reconstruiasca si sa redirectioneze diferite canale si porti energetice, aflate in interiorul si in jurul muntelui.

       Centrul orasului Telos este amplasat foarte adanc in interiorul muntelui si este protejat de un scut dimensional, astfel incat eruptia nu i-a produs deteriorari. Unele dintre structurile energetice din jurul muntelui, care permiteau accesul in interior, au suferit avarii foarte grave. Cateva porti au fost inchise si au fost create unele noi, in alte zone.

       Unele porti au necesitat reparatii energetice si mai exista inca in locurile in care se aflau initial. Nu credem ca se va mai intampla un astfel de eveniment in viitor. Noi intelegem energiile pamantului si necesitatea acelei eliberari vulcanice care a avut loc. Am stiut, in prealabil, de eruptie si am putut sa facem planurile inainte de declansare.

·       Ce putem face pentru a ajuta la crearea deschiderilor, in asa fel incat telosienii sa poata iesi la suprafata, iar noi sa avem acces in interior?

       In primul rand, totul depinde de intentie. Trebuie sa stiti ca toate acestea se vor intampla, si ar fi minunat sa va fixati in aceste energii atat de total, incat sa le traiti in fiecare zi si sa aduceti vibratia lor in viata celor de langa voi.

       Se vor manifesta schimbari din ce in ce mai ample pe Pamant, care ar putea sa va faca sa va simtiti aruncati din vibratia pe care incercati sa o mentineti, sau chiar sa doriti sa iesiti din aceste energii, pentru a reactiona in alte moduri. Curand veti asista si veti trai efectele unei ample purificari a corpului emotional – atat al Mamei Pamant, cat si al civilizatiilor care traiesc la suprafata ei.

       Va veti confrunta cu noi niveluri de manie si violenta la suprafata. Acceptati ca acestea fac parte din criza de vindecare prin care treceti. Multe trebuie curatate si detoxifiate, pentru a permite intrarea noii vibratii.

       Mentineti energiile care se bazeaza pe cunoasterea si iubirea inimii voastre. Angajati-va in fata noilor energii ale luminii ce va inunda planeta in prezent, cu toate aspectele fiintei voastre. Incercati sa intelegeti ca, in timp ce corpul vostru fizic si cel emotional resimt stari de trauma, tristete sau de neputinta, totalitatea voastra traieste inca vibratia iubirii si a compasiunii.

       Fiti constienti in inima voastra ca oricand va puteti conecta, din nou, la acea vibratie a iubirii si a compasiunii.

       Cereti ajutor de la ghizii si ingerii vostri, de la familia voastra de aici, din Telos si de la fratii vostri din stele, care sunt si ei aici pentru a va ajuta.

       Lasati-ne pe noi toti, cei care suntem aici, sa va sustinem, sa va tinem in brate cu iubire si permiteti ca toate sentimentele voastre sa se elibereze, fara conditii sau judecati. Acceptati-va energiile, dati-le voie sa se deplaseze din nou si sa circule cu Gratie Divina.
       Cereti in fiecare zi, in mod regulat, eliberarea tuturor energiilor blocate care va impiedica sa va dati seama de totalitatea fiintei voastre, in acest moment, pe aceasta planeta.

       Calatoria voastra aici sub forma fizica, la un moment in care planeta trece de la o existenta in dimensiunea a treia la una in dimensiunea a cincea, impune sa traiti in totalitate ca fiinta fizica si emotionala ce sunteti.

       Scopul este de a invata sa traiti, constient si permanent, la un nivel superior de vibratie, ca si cand viata voastra ar fi o meditatie continua. Formulati-va intentia de a recunoaste si de a ramane in permanenta constienti de totalitatea a ceea ce sunteti cu adevarat si de vibratia in care alegeti sa traiti.

       Daca puteti incepe, pur si simplu, sa auziti si/sau sa vedeti prin noi, prin oglinda pe care v-o oferim, totalitatea care sunteti, veti avea intotdeauna un loc in care sa mergeti, atunci cand va simtiti deziluzionati, deconectati sau nesiguri.
       Folositi-ne ca pe o oglindire a voastra, pana in momentul in care va veti vedea in mod clar si cu incredere.
       
       Trebuie sa stiti ca noi va putem ajuta in calatoria voastra; ca putem mentine vibratia pentru voi si sa v-o inapoiem ori de cate ori ne chemati, exprimandu-va intentia.

        Adama, Ahnahmar si multi altii tin cursuri, in fiecare noapte, in Telos. Inainte de culcare, puteti cere sa veniti aici pentru a primi invataturi si vindecari si pentru a va conecta la propriile voastre amintiri. De asemenea, stabiliti-va intentia de a va reaminti – atunci cand reveniti la constiinta normala – tot ceea ce ati trait, astfel incat, atunci cand sunteti treji, sa va amintiti ceea ce vi s-a revelat in Telos.

       Cel mai important este sa va dati voie sa re-experimentati, sa va reamintiti si sa invatati, fara a emite judecati si fara o analiza critica.
   
       Atunci cand faceti aceste deplasari in Telos, intrati intr-o vibratie superioara, una de incredere si de armonie. Informatiile pe care le doriti pot fi impartasite doar prin intermediul acestui camp energetic.
       Trebuie deschis un canal ce porneste din inimile noastre spre ale voastre – iar acest lucru poate fi facut doar intr-o vibratie de incredere si de iubire neconditionata. Noi trebuie sa ne acordam vibratia la a voastra si vom face asta doar dintr-o pozitie de iubire si de deschidere.

       Nu puteti judeca dinainte si nici nu va puteti astepta la ceva anume, in ceea ce priveste ce se intampla la aceste intalniri. Pur si simplu, trebuie sa va deschideti ca un canal prin care sa primiti Gratia Divina si tot ce avem sa va oferim.

       Puteti vorbi cu oricare dintre noi, oricand. Intrebati si ascultati. Raspunsul poate veni pe un ton muzical, a unei melodii, a unei voci – sau, pur si simplu, il stiti. Nu lasati mintea sa analizeze raspunsul. Pur si simplu, recunoasteti-l si lasati aceasta cunoastere sa se amplifice.

       Indentificati din ce in ce mai mult semnele, pana cand conversatiile cu noi devin la fel de obisnuite precum cele pe care le purtati cu fratii si surorile voastre din planul fizic. Acceptati sa faceti asta, acum.

·       Poti sa ne povestesti despre cateva dintre instrumentele si metodele de vindecare din Telos, pe care ni le veti impartasi in viitor?

       In regiunea Muntelui Shasta vor exista temple de reintinerire si de vindecare, ce vor fi reactivate si reconsacrate acestor scopuri, iar energiile vor curge din nou spre ele, atat de la Pamant, cat si de la fortele elementare.

       Vor aparea noi tehnici de vindecare si de reintinerire, constituite din doua elemente. Primul va consta din initierea unor ritualuri de intentie, pentru a angaja in totalitate energia persoanei in procesul de vindecare. Al doilea element va include instrumentele ce vor utiliza lumina si sunetul. Aceste instrumente vor fi de natura cristalina, deoarece forma umana revine acum la adevarata ei matrice cristalina. Unele dintre acestea vor avea forma de casca, sau camera in care corpul sa intre complet, cum sunt sarcofagele de care va veti aminti din vremurile stravechi ale egiptului – si vor fi realizate dintr-un material cristalin intens prismatic.

       Sunetul este conducator al energiilor de vindecare si reinnoire. Lumina reprezinta toate frecventele diferite cu care putem rezona. Sunetul penetreaza straturile dimensionale si poarta cu el lumina sau frecventa necesara vindecarii prin diferitele corpuri – fizic, emotional, eteric si mental.

       Cristalul are capacitatea foarte exacta de a transmite atat sunetul, cat si lumina. Vindecatorul – si uneori omul vindecat – va lucra cu acorduri multidimensionale, printr-o combinatie de voce, instrumente muzicale – cum ar fi fluierele sau cupele de cristal – si energii angelice si elementare. Toate aceste tonuri muzicale vor fi transferate apoi printr-un “amplificator al sunetului cristalului”, care acordeaza tonurile multiple intr-un sunet pe mai multe niveluri, ce acceseaza simultan intregul spectru al semnalelor, sub forma unui “sunet constient”.

       Acesta va antrena apoi spatial din jurul sau, pentru a actiona ca un canal de patrundere a frecventelor luminoase vindecatoare, care se vor arata prin intermediul culorilor aflate dincolo de spectrul acoperit de ochiul uman, in prezent. Astfel, vindecarea va avea loc in toate corpurile, in mod simultan.

       Vor exista instrumente de dimensiuni mai mici si vor fi purtate pe corp, iar unele vor fi putin mai mari. Cateva vor fi folosite in meditatia zilnica, sau vor fi, pur si simplu, amplasate in diferite locuri din casa. Multi dintre voi utilizeaza deja aceste tipuri de instrumente. Aceste noi dispozitive vor fi mai precise decat cele pe care le aveti. Unele vor fi create pentru o persoana, in momentul intruparii – si vor ramane la aceasta, pana la sfarsitul vietii sale. Altele vor fi folosite de membrii unei familii, pentru a mentine armonia unui grup familial.

       Cunoasterea cristalelor, relatia cu ele si cu intregul spectru de sunete si de frecvente ale luminii, toate vor fi predate copiilor inca din clasele primare.

       Marea majoritate a cladirilor, locuintelor si a templelor vor fi construite din material cristalin pur, care a fost programat prin tonuri muzicale sacre sa mentina o vibratie constanta de vindecare si de armonizare, in structura insasi.

·       Ce pot sa face eu, ca individ, pentru a-mi creste vibratia?

       Toti aceia dintre voi care doresc, pot avea un ghid desemnat in Telos. Pur si simplu, cereti si faceti prin inima. Cereti sa va intalniti ghidul, si comunicati cu el, sau cu ea, in mod regulat. Folositi ghidul ca pe un diapazon, pentru a va acorda la vibratia cu care incercati sa va armonizati.

       De asemenea, fiecare dintre voi are responsabilitati specifice in ceea ce priveste propria purificare. Toti ati venit aici pentru a elimina energiile care va impiedica sa atingeti o vibratie si un grad de bucurie in viata si care sunt noi pentru voi.

       De fiecare data cand purificati vechea energie, sau vindecati un tipar emotional vechi, creati deschideri pentru patrunderea unor energii noi si amplificate. In plus, purificarea asigura o eliberare pentru toti cei de pe planeta. Fiecare dintre voi detine o parte diferita din constiinta de grup pe care v-ati oferit sa o purificati pentru omenire si pentru planeta. Aceasta este o sarcina importanta si a sosit momentul sa o constientizati si, de asemenea, sa recunoasteti increderea pe care o avem in voi pentru indeplinirea acestei misiuni. Nu sunteti in Telos in acest moment – si exista un motiv temeinic pentru acest lucru.

       Toti v-ati oferit sa fiti aici, in intrupare fizica, pentru a ajuta la vindecarea planetei si la eliberarea omenirii de constiinta suferintei si a separarii.

       Aici trebuie sa actionati, iar vibratia pe care ati acceptat sa o aduceti pe aceasta planeta, trebuie traita in Telos.

       Cei care vor veni dupa voi, vor astepta ca voi sa le eliberati drumul. De fiecare data va eliberati de suferinta profunda si de trauma din corpul vostru emotional, traita cu eoni in urma, le eliminati si din corpul emotional al Mamei Pamant. Noi toti, cei din diferite dimensiuni, suntem aici sa va sustinem in calatoria voastra, deoarece onoram timpul si energia pe care le presupune aceasta calatorie.

       Este o mare placere pentru noi sa va scaldam in iubire, in timp ce desfasurati aceasta activitate importanta.

       In trecutul indepartat, exista o mai mare intelegere in ceea ce priveste modul in care traim in cadrul acestui univers.

       Voi stiati cum sa va conectati si sa folositi, in interiorul sferei, fluxul de la Sursa Divina. Intelegeati retelele de energie in cadrul carora functionam si matricele corpului insusi si ale tuturor corpurilor. Aceasta cunoastere este acum revendicata – si, cu cat va deschideti mai mult in fata intelegerii, a trairii acestei cunoasteri din nou si introducerii ei in existenta voastra actuala din planul fizic, cu atat mai mult va revendicati Divinitatea adevarata, in aceasta perioada si in acest corp.

       Aceasta perioada este, intr-adevar, una de mare trezire si o sarbatorim impreuna cu voi.

       Va iubim cu toata fiinta noastra. Va trimitem dragostea noastra prin armonie, cooperare, raze de culoare, sunet si cantece. Va multumim pentru consideratia voastra plina de iubire.


💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!