METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 30 octombrie 2015

Meditatie pentru Templul Iluminarii



       Adama – In primul rand, avem un Templu al Iluminarii in Telos, care este o replica mai mica a principalului Templu al Iluminarii de pe planeta, de la Lacul Titicaca, din America de sud. Maretul templu din America de sud este condus de Zeul si Zeita Meru, fiinte foarte evoluate, paznici ai energiilor acestei Raze pentru aceasta planeta. Acum va vom duce la cel din Telos, care are aceeasi frecventa energetica.

       Va cer sa va concentrati in inima si sa va stabiliti ca intentie venirea, impreuna cu noi, la Templul Iluminarii din orasul nostru subteran. Cereti ghizilor si Sinelui Superior sa va indrume in constiinta sa veniti cu noi aici. Avem o merkaba uriasa, care va va cuprinde cu usurinta pe toti si va invitam sa porniti la drum.

       Acum imaginati-va cum ajungeti in Telos, la poarta acestui templu. In departare vedeti o structura de un galben auriu, cu opt laturi, care radiaza ca un soare. Ea isi transmite razele energiei Iluminarii la sute de kilometri distanta in atmosfera de la suprafata planetei si este, de asemenea, conectata la reteaua cristalina, care distribuie foarte rapid aceasta energie peste tot pe suprafata globului.

       Imaginati-va cum urcati cele 24 de trepte catre aceasta poarta a Luminii. Cand puneti piciorul pe ultima treapta, sunteti intampinati de cativa locuitori ai Telosului, care sunt paznicii portii. Ei va invita sa pasiti intr-o anumita zona a salii, pentru a fi scaldati in Raza de Lumina Aurie, care va va purifica si va pregati primirea campurilor voastre energetice in acest templu.

       In acest moment, fiecare dintre voi primeste un ghid lemurian, care va va insoti si va va ajuta in experienta voastra, de indata ce pasiti pragul portii. De cealalta parte, sunteti intampinati de o echipa minunata de maestri ai Razei a Doua, Christul planetar, Lord Maitreya, Lord Buddha, Lorzii Sananda, Lanto, Confucius, Djwal Khul si Kuthumi, care va transmit toata dragostea din inimile lor.

       Ei va ureaza un bun venit din inima, intr-un culoar de intrare ca un portal urias, unde tot ce vedeti radiaza ca un soare. In limbajul vostru nu exista cuvinte care sa descrie ceea ce vedeti si simtiti – dar nu asta este important. Folositi-va imaginatia, pentru a va crea o experienta cat mai clara. Imaginatia este o capacitate a Mintii Divine unde tot trecutul si prezentul isi stocheaza inregistrarile, pentru ca voi sa le puteti accesa ulterior, in starea constienta. Lasati inima si constiinta sa se scalde si sa inregistreze tot ceea ce vedeti si percepeti cu ochii sufletului. Observati cum tot ceea ce este aici reflecta soarele auriu al iubirii Creatorului pentru aceasta Raza.

       Observati si inspirati toate energiile, din nenumaratele fantani de lichid auriu care tasnesc din centru si de-a lungul peretilor marii “ Sali a Iluminarii”. Vedeti flori de toate culorile, scanteind in nuantele unui abur auriu si imprastiindu-si parfumul minunat peste tot. De asemenea, imaginati-va o mare varietate de flori galben aurii, de nuante si marimi diferite, care cresc impreuna intr-un decor extrem de ametitor, spectaculos si plin de armonie, creand o simfonie a iubirii, iluminarii si intelepciunii, peste tot pe unde va uitati.
       Fiti atenti la detaliile podelelor, peretilor si tavanelor si la toata frumusetea care va inconjoara.

       Pe masura ce pasiti catre intrarea intr-o incapere enorma a templului, vedeti un vas mare in care arde stralucitor, Flacara Nenutrita a Iluminarii. De asemenea, observati-i pe maestrii intelepti care stau in jurul marii Flacari a Iluminarii, in centrul “Salii Iluminarii” si cum, prin suvoiul constant de iubire pe care il daruiesc si prin grija lor nesfarsita, ei creeaza si hranesc extinderea spiralei nesfarsite a acestei Flacari nenutrite de Lumina. Fara alimentarea Flacarilor lui Dumnezeu de catre cei devotati acestui serviciu, ele nu ar putea exista si s-ar stinge. Singura sursa de combustibil pentru aceste flacari provine din focurile iubirii si devotiunii ce izvorasc din inimile celor care le ingrijesc. Prin iubirea si devotamentul lor, ei le pastreaza vii si stralucitoare, in folosul omenirii si al planetei.

        Continuati sa inspirati, preaiubitilor. Acesta este un dar foarte special care vi se ofera acum. Usile acestui templu nu sunt intotdeauna deschise persoanelor care nu s-au inaltat. Astazi sunteti aici prin dispensa speciala si va incurajez sa fiti profund recunoscatori Lordului Maitreya si celorlalti maestri mentionati anterior, care s-au oferit sa pastreze energiile pentru voi aici, pentru a vi se permite sa intrati. Celor care cititi acest material si doriti sa faceti la fel, daca dorinta voastra este sincera si pura, va spun ca aceeasi dispensa vi se poate acorda si voua.

       Continuati sa-l urmariti pe ghidul care v-a fost desemnat. Prin intermediul acestei interactiuni, poate fi impartasita multa intelepciune si intelegere.
       Acum sunteti invitati sa va asezati intr-un scaun de cristal auriu, in fata Flacarii aurii. Simtiti energia, simtiti cum Flacara aurie, stralucitoare, patrunde in fiecare celula si particula a corpului vostru eteric.

       Va cerem ca acum sa inspirati cat de multa energie puteti, in timp ce va concentrati pe aceasta minunata Flacara stralucitoare a Iluminarii, din fata voastra. Ea are o inaltime de aproximativ sase metri si este alimentata permanent de iubirea celor de aici – de iubirea maestrilor Inaltati si a fiintelor angelice.

       Pe masura ce va concentrati asupra Flacarii prin intermediul respiratiei, conectati-va inima la Mintea lui Dumnezeu si la maestrii Intelepciunii care hranesc aceasta Flacara. Conectati-va inima la inimile lor si cereti-le sa va imprime iubirea si devotamentul lor, in ADN-ul si in chakrele voastre.

       De asemenea, aduceti acolo si eul vostru fals, deoarece si el este Divin si e parte integranta din voi. Nu este o parte de care sa va puteti descotorosi, ci acea parte din voi care trebuie transformata, pentru a reveni la scopul ei original si care se va uni si ea cu Divinul, in cadrul procesului de Inaltare. Si aceasta parte trebuie inteleasa si hranita din propria iubire de sine. Luati acest aspect separat al vostru, mintea umana, eul fals, si, pur si simplu saturati aceste aspecte ale voastre cu Flacara Iluminarii.

       Vorbiti-le acestor parti din voi cu mare iubire si compasiune, ca si cand ati vorbi cu un adolescent sau un copil.
       Spuneti-i ego-ului uman ca si el este Divin si iubit si cereti-i sa cedeze in fata marii intelepciuni a Flacarii Iluminarii, pentru a primi iubirea si alinarea acesteia. Procedati astfel, pentru a va putea trai viata, integrand mai multa intelepciune si cunoastere interioara. Cand veti reveni inapoi in corp in viata voastra de zi cu zi si va veti confrunta cu decizii greu de luat, aduceti intotdeauna in fata ochilor – a ochilor interiori – aceasta minunata Flacara a Iluminarii si intelepciunii.

       Cereti sa fiti patrunsi de cea mai buna viziune asupra a ceea ce aveti nevoie sa cunoasteti in momentul prezent, sau a alegerilor pe care trebuie sa le faceti. In felul acesta, veti putea deveni constienti si veti iesi din starea de adormire spirituala - si tot astfel, veti invata ce inseamna discernamantul.

       In acest mod, gandurile voastre vor deveni una cu gandurile lui Dumnezeu si va vor ajuta sa iesiti din starea de limitare. Toate Flacarile va pot ajuta, fiecare in felul ei, sa reveniti la spiritul vostru nelimitat, pentru a putea sa pasiti din nou pe Pamant, ca maestri si intelepti.

       De asemenea, cereti ca aceasta energie si intelepciune sa fie integrate in mintea constienta. Poate nu va veti aminti toate detaliile, dar cunostintele vor fi imprimate in sufletul vostru; asta este cel mai important. V-ati imprimat in suflet atat de multe sisteme de credinta false, care va mentin in durere si limitare. Cereti ca acestea sa fie constientizate si apoi intelese, purificate si vindecate de catre Flacara Iluminarii. Este un proces gradat ce necesita intentia si deplina voastra participare. In cadrul procesului de Inaltare, incheierea acestui proces se va vedea clar.

       Continuati sa va contopiti din ce in ce mai mult cu Mintea lui Dumnezeu, care reprezinta inteligenta inimii. Cand veti simti ca este suficient, ridicati-va si plimbati-va cu ghidul vostru, punand intrebarile la care cautati raspuns. Acest templu este foarte mare, cu multe sali, compartimente si incaperi.

       Continuati si odihniti-va sufletul si inima in aceasta minunata energie care reprezinta, deopotriva, soarele Divinitatii voastre. Prin Mintea lui Dumnezeu, a Flacarii Iluminarii, toata cunoasterea va fi accesata si trimisa in mintea constienta, atunci cand va veti alinia la ea pe deplin. (Pauza)

       Acum, reveniti la constienta si in corpul fizic. Stabiliti-va drept scop sa aduceti cu voi cat de mult puteti din calatoria voastra la Templul Iluminarii. Trebuie sa stiti ca acum aveti permisiunea de a va reintoarce acolo, ori de cate ori doriti, atata vreme cat ramaneti aliniati la energiile iubirii celei de-a Doua Raze.

       Exista un numar mare de maestri Inaltati ai intelepciunii, care servesc Templul Iluminarii. Ei sunt in legatura si cu ashramul celei de-a Doua Raze, unde multe suflete vin noaptea pentru cursuri si instruire in particular, cursuri care se desfasoara intr-una dintre multele zone din Templul Iluminarii. Nu se cer taxe pentru scolarizare – nu e nevoie decat de dorinta voastra de a iubi si de a va dezvolta constiinta.

       Cand sunteti pregatiti, deschideti ochii. Fiti fericiti, recunoscatori si in armonie cu voi si cu ceilalti. Va multumesc, dragii mei, pentru ca ati venit cu noi, astazi. Va trimitem iubirea, intelepciunea, sprijinul si discernamantul nostru.

       Trebuie sa stiti ca puteti accesa Mintea lui Dumnezeu, oricand doriti. Cu cat o faceti mai constient, prin intermediul inimii, cu atat veti deveni fiinte mai inalte si mai intelepte si cu atat mai repede vom putea sa ne intalnim, fata in fata. Asa sa fie.

       Aurelia – Iti multumesc Adama, esti o comoara! Iti multumesc si in numele grupului care se afla aici.

       Adama – Eu sunt oglinda voastra, dragii mei. Si voi imi sunteti foarte dragi.

💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!