METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

joi, 22 octombrie 2015

CAPITOLUL 11 – EVALUAREA SISTEMULUI VOSTRU DE IMPOZITARE


       Adama

       Aurelia – Adama, fiind copiii lui Dumnezeu pe aceasta planeta, este corect, din punct de vedere spiritual si moral, sa fim supusi unui asemenea sistem de impozitare? Cum percepeti voi sistemul nostru corupt de impozitare?

       Adama – Bineinteles ca noi nu avem nici un fel de sistem de impozitare si nici nu am permite un asemenea lucru.
       Un guvern iluminat nu are nevoie sa-si impoziteze oamenii. Sistemul vostru de impozitare este o creatie strict tridimensionala de manipulare, imorala din punct de vedere spiritual si care demonstreaza o intelegere primitiva a activitatii de conducere si administrare.

       Noi va recunoastem dorinta de a fi suverani in aceasta privinta, cat si drepturile voastre Divine de a nu fi impozitati.
       Sunteti copiii mult iubiti ai celui mai iubitor si mai bogat Tata: energia Sursa. Creatorul vostru nu va taxeaza – deci, ar trebui ca nimeni sa nu o faca. Asemeni multor altor lucruri din societatea voastra, care nu va plac, sau cu care nu sunteti de acord, acestea exista pentru ca le permiteti sa existe. V-ati cedat puterile si drepturile de a fi suverani. Pe plan colectiv, acest lucru va continua pana cand nu va veti recapata puterile.

       Fiti siguri ca, in cinci pana la zece ani de acum incolo – desi noi speram ca mai devreme – veti scapa de impozite pentru totdeauna. Pe masura ce Lumina straluceste din ce in ce mai tare, cu fiecare zi ce trece pe aceasta planeta, sistemul vostru de impozitare va evolua si el si, in cele din urma, va fi desfintat in totalitate. Nu exista sistem de impozitare in cea de-a cincea dimensiune si, daca aici vor sa ajunga atat de multi dintre voi, nu veti gasi pe nimeni care sa va impoziteze de partea noastra a valului. Cei care pun impozite vor fi adunati in cea de-a treia dimensiune, intrebandu-se ce s-a intamplat!

        Suntem o societate libera si responsabila. Fiecare dintre noi este responsabil, in mod egal, de economia inteleapta si de succesul societatii noastre. Tot ceea ce avem nevoie sau folosim este schimbat printr-un “sistem barter” bine elaborat, care creeaza un “schimb echitabil”. Astfel, putem obtine si face negot liber pentru orice dorim si nu exista niciodata pagubiti.

       Acest lucru ne ofera o mare libertate de actiune in sistemul nostru de schimb si face din barter o operatiune amuzanta. Toti se bucura din abundenta de tot ce au nevoie si niciodata in detrimentul altcuiva.

       Punem pret pe libertatea noastra, mai mult decat pe orice altceva. Nu am permite existenta unui sistem de impozitare, care ne-ar priva de drepturile noastre incontestabile la abundenta, la libertate si la cautarea fericirii. La suprafata, guvernele voastre v-au indoctrinat credinta ca trebuie sa platiti impozite si taxe, iar acesta este un concept foarte gresit. Sunteti impovarati nu numai de impozitul pe salariu, dar, daca e sa mentionez doar cateva, si de impozitul pe vanzari, impozitul pe proprietate, taxele pe anumite activitati, iar unele dintre alimentele voastre sunt impozitate – ca si cand a manca si a-ti hrani corpul este un lux – si mai exista sute de alte tipuri, mai subtile, de impozite, care sunt ascunse sau incluse in pret. Dar, oricum, ele sunt tot impozite si va aduc alte poveri.

       In vietile voastre pe Pamant, nu a fost programat niciodata ca acest tip de control sa devina parte din realitatea si greutatile de acolo. Atunci, de ce permiteti sa existe, cu atata teama si acceptare? De ce le permiteti liderilor pe care-i alegeti sa va oprime in toate felurile, intr-o asemenea masura?

       Si de ce inca va mai ganditi ca necesitatea de a plati atat de multe impozite, in fiecare aspect al vieti voastre, este o cale normala de a imparti castigurile insuficiente din care trebuie sa traiasca cei mai multi dintre voi?

       Orice guvern sau conducator obligat sa-si impoziteze atat de drastic oamenii, pentru a functiona din punct de vedere financiar, este o dovada sigura de proasta administrare. Cu putin mai multa iluminare si mult mai multa integritate, guvernele voastre ar putea functiona foarte bine, in mare prosperitate, fara a trebui sa impoziteze oamenii pe care-i guverneaza. Cetatenii altor planete nu sunt impozitati de guvernele lor si nimanui nu-i lipseste nimic, inclusiv celor aflati la guvernare.

       Aurelia – Dar Adama, cum sa facem asta? Cei care refuza sa-si plateasca impozitele sunt dusi la inchisoare, sunt hartuiti neincetat, li se iau masinile si, adesea, casele si terenurile.

       Adama – Stim asta, draga mea, stim foarte bine – si acest sistem este pe cale sa se schimbe in tara ta si, treptat, peste tot in lume. De aceea, nu-ti sugeram sa faci valuri acum si sa refuzi sa-ti platesti impozitele. Daca, in acest moment, ati proceda astfel, prea multi dintre voi ar suferi. Aveti deja destule provocari in viata si nu vrem sa va vedem ca suferiti mai mult. Conceptul de neimpozitare trebuie sa evolueze mai intai in constiinta majoritatii, pentru ca schimbarea sa fie lina si inteleapta.

       Atunci cand majoritatea oamenilor unei tari, hai sa spunem 70-80%, vor adopta un nou adevar pentru ei ca fiinte suverane si vor face, in inima lor, alegerea sincera si puternica ca a fi supusi impozitarii nu mai reprezinta adevarul lor si, in acelasi timp, il vor chema pe Creator sa-i ajute in implementarea noului lor adevar de fiinte suverane, fii sigura ca aceasta se va intampla si nu va dura foarte mult. Dar colectivitatea trebuie sa aleaga din inima si sa renunte la constiinta de victima. Aceasta este o cerinta. Trebuie sa stiti, cu toata inima, ca suveranitatea voastra trebuie sa vina mai intai din voi insiva. Trebuie sa fiti perfect convinsi ca voi, ca fiinte Divine – copii ai unui foarte iubitor Tata/Mama – aveti drepturi depline la belsugul acestei planete si al acestui univers. El nu este rezervat doar celor putini.

       In societatea voastra, exista oameni care s-au intrupat cu scopul de a crea, in viitorul apropiat, forme de guvernamant mai iluminate. Acum ei sunt in numar suficient pentru a avea succes si au castigat suficienta maturitate pentru a-si ocupa curand locurile. Intre intrupari, ei au fost pregatiti exact pentru asta si stiu déjà cum sa implementeze aceste schimbari pozitive, intr-un mod pasnic. Sunt foarte priceputi in arta conducerii, pentru implementarea unor noi forme de guvernamant care sa functioneze in beneficiul tuturor. Atunci cand un organism guvernator actioneaza in beneficiul colectivitatii si nu in interesul  personal, toti au din abundenta si dispun de tot ce le trebuie a se bucura de viata. Nimeni nu trebuie sa traiasca in lipsuri. Foarte curand, dragii mei copii, nu vor mai exista “cei ce au” si “cei ce nu au”. Toata lumea va avea din abundenta cu ce trai si functiona bine, inclusiv toate nivelurile de guvernamant.

       Mai aveti putina rabdare, continuati sa va dezvoltati constiinta si renuntati la multele sisteme gresite de credinta cu care ati fost indoctrinati. Cei care s-au intrupat pentru a implementa noile forme de guvernamant nu vor putea sa-si ocupe locurile, pana cand nu veti face mai intai suficiente schimbari in inima si in constiinta. Este important sa le revendicati si sa le cereti aceste schimbari din inima Ceatorului si din iubirea si compasiunea propriei voastre inimi. De asemenea, este important sa continuati sa o faceti, pana cand asta se va intampla. Retineti ca intotdeauna colectivitatea are puterea de a decide. Guvernele voastre doar reflecta suma totala a constiintei colectivitatii pe care o guverneaza.

       Ele sunt doar oglinzi, prieteni – doar oglinzi! Trebuie ca, mai intai, voi toti sa va schimbti – si veti vedea cat de lin vor evolua si se vor schimba guvernele. Voi trebuie sa aratati drumul, din adancul inimilor voastre.

       Aurelia – Dar, Adama, 80% din populatie este cam mult; va dura o vesnicie pana cand toti isi vor dezvolta constiinta la nivelul despre care vorbesti.

       Adama – Nu atat de mult cat crezi. Ti-am spus si mai inainte, la fel ca multi alti maestri. Curand, pe planeta voastra se vor desfasura evenimente care vor ajuta omenirea sa se trezeasca si sa accelereze procesul de dezvoltare a constiintei. Aceste evenimente se apropie. Oamenii vor trebui sa se schimbe de bunavoie, sau vor fi nevoiti sa-si paraseasca intruparea. Abuzul guvernelor fata de planeta voastra si fata de fiintele de pe ea nu va fi tolerat. Este ceea ce a ales Mama Pamant pentru evolutie pe corpul Ei – si asa va fi. Si nici un grup de oameni aflati aici, in corp fizic, nu va avea puterea de a opri acest proces. Avertizarea “transforma-te sau pleaca”, transmisa cu ceva timp in urma, este mai actuala acum ca niciodata.

       Nu sunteti singuri, dragii mei; acum, primiti din intreg universul mai mult ajutor decat ati primit vreodata. Nici o alta planeta nu a mai primit vreodata atat ajutor ca cel oferit aici, acum. Bucurati-va, salvarea va veni curand. Daca ati putea percepe cat de mare este efortul de a ajuta aceasta planeta si cat de mult este iubit fiecare dintre voi, vi s-ar topi instantaneu toate durerile si s-ar transforma intr-un izvor etern de bucurie.
       Va iubim pe toti atat de mult! Va rog, mai aveti putina rabdare! Sunt cu voi tot timpul!


                                    PARTEA A TREIA

                    FLACARILE SACRE SI TEMPLELE LOR

        Frecventa iertarii
        este frecventa inimii.
        Accesarea inimii va permite
        sa informati mintea si corpul
        de acest dar,
        nu doar pentru aceasta viata,
        ci pentru toate vietile.

                                            Adama 

💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Aş avea atîtea de spus dar NIMENI NU VREA SĂ INTRE ÎN DIALOG PENTRU A FORMA ŞI FORMULA ACEL PROCENT DE PESTE 70%

    RăspundețiȘtergere

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!