METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 7 octombrie 2015

CAPITOLUL 7 - MESAJ DIN POSSID



MESAJ DIN POSSID
CAPITOLUL 7  - 

       Galatril

       Salutari si binecuvantari voua, celor ce v-ati adunat astazi, aici! Suntem binecuvantati de interesul si iubirea voastra si, totodata, de dorinta de a intra din nou in legatura cu voi.
       Sunt astazi aici pentru a va impartasi din dragostea noastra si pentru a va oferi indrumari si sprijin. Va cerem sa va deschideti inimile catre noi, la fel cum facem si noi, pentru a realiza un contact direct.

       Ni s-a cerut ca astazi sa vorbim despre iesirea la suprafata a atlantilor, care se desfasoara treptat, prin intermediul si odata cu apropiata iesire la suprafata a lemurienilor, in Unitate si Unime. Cu mare bucurie si entuziasm, fostele noastre civilizatii isi unesc energiile pentru a crea un nou aspect de Iubire si Unime pe aceasta planeta. Fiti atenti la cei care vor incerca sa creeze in dimensiunea voastra doua reveniri separate ale celor doua civilizatii. Amintiti-va ce v-am spus. Noi, civilizatia Atlanta inaltata, ne-am pus in totalitate in slujba iesirii la suprafata a lemurienilor si vom reveni impreuna ca o singura inima si o singura familie de Lumina.

       Calatoria noastra de explorare de pe vremea Atlantidei va fi nou inteleasa, iar noi ne vom lua din nou locul in ierarhia de fiinte de pe aceasta planeta, pentru a include cele mai inalte grade de preoti si vindecatori, magicieni si intelepti. Dragii mei frati si dragele mele surori, trebuie sa stiti ca acum, dupa o noapte lunga in evolutia noastra, avem foarte multa iubire si noi invataturi pe care am dori sa vi le impartasim.
       Si dorim foarte mult sa va fim alaturi si sa va oferim mangaiere in drumul vostru.

       Nu mai trebuie sa ispasim pentru fostele noastre actiuni. De fapt, vremea pe care am petrecut-o, de la caderea Atlantidei, muncind in slujba planetei si omenirii, pentru binele intregului depaseste cu mult durerea si stricaciunea pe care am provocat-o la acel moment. Multumim cu toata fiinta noastra Fratiei Lemuriene de Lumina, pentru ajutorul neconditionat oferit cand avem mai multa nevoie. Le multumim din toata inima pentru iubirea lor neobosita si pentru munca staruitoare, depusa impreuna cu noi, pe parcursul lungii perioade de vindecare. Este vremea sa spunem adevarul despre perioada Atlantidei. Fiecare dintre voi va trebui sa ne perceapa in noua lumina pe care am imbratisat-o si noi toti sa ne unim mainile si inimile pentru a permite manifestarea revelatiilor noii Lemurii, ca realitate in lumea voastra.

       Perioada Atlantidei a fost cea mai mareata demonstratie de folosire incorecta de energie, pe care au cunoscut-o vreodata aceasta planeta si rasa umana. Ni s-au dat daruri extraordinare, pe care am ales sa le pervertim. V-am mai vorbit despre indoielile pe care le avem, in prezent, cu privire la actiunile noastre de pe vremea Atlantidei. In prima transmisie, v-am cerut si am primit de la voi multa iertare. Ne-am eliberat de mare parte din energiile mai dense ale inimii, de durerea si de socul emotional ramas de pe vremea cand a fost distrusa Atlantida. Va multumim tuturor pentru inimile voastre pline de compasiune.
       Iertarea voastra a fost primita de noi ca un nivel suplimentar de vindecare a inimilor noastre.

       Aceia dintre voi care au trait in Atlantida inainte si care au suferit caderea, au mers pana in cele mai profunde cotloane ale lor pentru a se elibera de tot chinul si lipsa de incredere din acea vreme. Spre incantarea si usurarea noastra, va vedem, cu fiecare zi ce trece, cum continuati aceasta operatiune de purificare si vindecare. Pe masura ce fiecare dintre voi purifica problemele vechi si animozitatea pe care o aveti fata de experientele din Atlantida, suntem toti capabili sa inaintam catre noi si marete expresii ale “Inimii Lemuriei”.

       In mod clar, toti suntem Unul cand este vorba despre recunoasterea si acceptarea acestei dimensiuni superioare a iubirii. Voua va revine sarcina de a aduce aceasta noua dimensiune a iubirii in planul vostru fizic. Odata ce se va intampla acest lucru, iesirea la suprafata planetei a fratiei lemuriene si atlante va deveni o realitate pentru noi toti. Practic, noi am fost dintotdeauna cu voi, dar frecventa voastra nu v-a permis sa ne percepeti.

       De fapt, voi veti fi cei care vor reveni la vibratia superioara a esentei voastre Divine si va veti conecta din nou la vibratia noastra – si nu invers.

       Cand va sosi acest moment, ne vom recunoaste cu totii, ca o adevarata familie ce suntem – iar denumirile de lemurian sau atlant vor disparea, deoarece vom fi “unul”. Denumirile pe care le aveti pentru tari sau religii vor disparea si ele. Si vom trai din nou impreuna, in iubire si unitate.

       Inainte ca revenirea noastra completa sa se desfasoare in dimensiunea voastra, la suprafata vor avea loc multe evenimente si transformari. Nu exista victime in lumea voastra de azi. Toate situatiile – globale sau personale – pe care le intalniti in viata de zi cu zi, au fost chemate spre manifestare, deoarece voi le-ati creat. Cea mai mare provocare cu care va confruntati acum este aceea de a va echilibra propriile dorinte, pentru ca ele sa se armonizeze cu binele cel mai inalt al tuturor.

       Fiecare dintre voi trebuie sa inteleaga, in totalitate, puterea creatiei pe care o detineti in fiecare clipa. Binecuvantarile transformarilor de pe aceasta planeta se manifesta pe deplin, prin intermediul energiilor de vibratie superioara care se amplifica si schimba realitatea, cu fiecare zi ce trece. Vremea statului deoparte a trecut si fiecaruia dintre voi i se cere sa participe la marea aventura. Fiecare dintre voi este chemat sa-si aminteasca cine era in trecut, ca si binecuvantarile si durerea, bucuriile si necazurile. Toate experientele anterioare vor avea locul, intelepciunea si folosul lor, in viitorul vostru cosmic.

       Pe vremea Atlantidei, noi am ales sa manipulam energiile la care aveam acces, in scopuri egoiste. Ati ajuns la un moment din drumul vostru evolutiv de pe aceasta planeta, in care lectiile pe care le-am invatat trebuie sa dea roade. Inimile noastre trebuie sa ramana deschise si sa cuprinda toate experientele vechi si noi. Insa mintile noastre, in armonie cu mintea universala, trebuie sa recunoasca adevarul. Atlantida devenise o civilizatie lipsita de control. A fost rupta legatura cu energiile benefice si pline de compasiune ale inimii si sufletului. Un mare numar de fiinte din civilizatia Atlanta au inceput sa fie interesante doar de cautarea cunoasterii si a puterii, in detrimentul adevarului. Nu ne-am onorat Esenta, sau gratia Divina care ni s-au oferit.

       Lumea voastra de azi se confrunta cu situatii foarte asemanatoare. Conducatorii de acum sunt cercetati cu privire la comportamentul si motivele lor – exact la fel cum am facut si noi, atunci. Iar raspunsurile pe care le primiti nu ating o coarda armonica in sufletul vostru. Cateodata, cuvintele rostite de conducatorii vostri pot sa para corecte, iar sentimentele exprimate sa para reale. Insa, cand ii examinati cu singura masura pe care o aveti – aceea a inimii voastre – stiti ca sunteti alimentati cu iluzii, minciuni si tradare. Si stiti ca aceasta iluzie nu mai poate continua, deoarece Creatorul vostru a decretat o “Noua Zi de Lumina” pe aceasta planeta.

       Ati creat dualitatea pe care ati ajuns sa o acceptati si valurile de care incercati atat de mult sa scapati. Ele au fost create pentru a va usura invatarea unor lectii importante si acumularea de experiente minunate. Exact la fel cum am creat noi propriile valuri de iluzie, pe vremea Atlantidei si am crezut ca putem sa ne jucam cu energiile creatiei si manifestarii fara consecinte, asa v-ati pus si voi ochelari de cal, pentru a nu vedea efectele propriei voastre utilizari incorecte a energiei.

       Prin energie nu ne referim doar la tehnologiile pe care le folositi in civilizatia actuala, pentru a va imbunatati stilul de viata. Nu vorbim doar despre distrugerile aduse mediului planetei voastre, Mama Pamant si la structura fizica a ADN-ului din fiecare dintre voi.
       Nu vorbim doar de manipularea prin informatie, care se intalneste in toata mass-media ca metoda de control mental.

       Vorbim cel mult despre folosirea incorecta a energiei emotionale a acestei planete. Corpul emotional este dreptul vostru din nastere si un mare dar, iar voi l-ati izolat, negandu-l zi dupa zi. Ca fiinte in evolutie, ce fac parte din rasa umana, ati fost binecuvantati cu o structura de corp emotional diferita de orice altceva si, intr-o mai mica masura, asa s-a intamplat si cu animalele si plantele de pe planeta. Si totusi, aveti senzatia ca acest corp emotional este punctul vostru slab – “calcaiul lui Achile”, sa spunem. Multi dintre voi considera ca acest corp emotional este ceva de care ar trebui mai degraba sa te descotorosesti. Credeti ca trebuie sa-i infrangeti pornirile, sau sa-l reduceti la tacere.

       Adevaratul dar al corpului emotional este capacitatea ca fiecare dintre voi sa traiasca experienta unei game largi de scenari, de-a lungul mai multor vieti si de a aduce aceasta bogatie de experiente inapoi la intreg – inapoi la noi toti, cei din corpul lui Dumnezeu. Impuritatea, lipsa de ratiune a corpului emotional a permis exprimarea deplina a tot ceea ce ati experimentat in durere si frica – si, facand aceasta, el permite exprimarea deplina a tot ceea ce Spiritul poate sa devina cand este “voi”.

       Dar acest concept a fost ignorat si apoi uitat. Am incercat sa compensam emotiile, cu mintea – uitand ca emotiile noastre reprezentau canalul spre inimile si sufletele noastre. Vi s-a dat un prilej extraordinar de a aduce, prin corpurile voastre emotionale, intreaga forta a lui Dumnezeu. Voi puteti impregna aceste energii cu acea unicitate pe care o are fiecare dintre voi. Unicitatea este rezultatul direct al nuantelor emotionale pe care le-ati rezolvat, viata dupa viata, in reteaua elecromagnetica si cristalina a acestei planete.

       Emotiile voastre nu sunt energii ce pot fi ignorate sau atenuate. Ele nu sunt energii ce pot fi abandonate, sau in care sa nu puteti avea incredere. Ele sunt cu adevarat si in totalitate o reprezentare a propriei flacari ce trebuie alimentata pentru a arde puternic si pur. Greseala care s-a facut pe vremea Atlantidei a fost credinta falsa ca ne putem departa de inimile noastre si de tot ceea ce ne facea sa fim oameni, prin plasarea noastra intr-o stare de superioritate intelectuala, care urma sa ne faca mai mult decat umani. Aceasta a fost cea mai mare prostie a noastra, la fel ca a multora dintre cei care se afla la putere acum, in lumea voastra.

          Cel mai mare dar oferit de faptul ca locuiti intr-un corp pe aceasta planeta, in acest moment, este ca sunteti oameni.

       Sunteti o manifestare fizica a Gratiei si potentialului Divin al Spiritului. Sunteti punctul cel mai important pentru exprimarea vointei lui Dumnezeu.
       Nu exista bucurie mai mare decat atunci cand cineva recunoaste acest adevar si il traieste in fiecare zi.

       Prin intermediul corpurilor emotionale, voi, mai exprimati si conexiunea care exista intre planul fizic si cel eteric, intre corp si spirit. De fiecare data cand atingeti o alta persoana in plan fizic si apoi va conectati prin intermediul vibratiilor create in matricea ei emotionala, voi reuniti totul, intr-un mod nou si minunat. Creati culori si energii care nu au existat niciodata pana atunci. Noi expresii si palate ale iubirii.

       Greseala noastra a fost aceea de a considera ca, pentru a crea astfel, avem nevoie de masinarii complexe si de sisteme energetice. Am uitat de legatura ce ne lega si, in schimb, am concurat intre noi pentru a vedea cine poate controla cea mai mare cantitate de energie – ca si cand aceasta putere ne-ar fi ajutat sa ne vedem limpede Prezenta Divina. Bineinteles ca ea nu putea – si nici nu a facut-o. Doar legatura dintre noi ar putea face acest lucru.

       Doar prin iubirea unuia fata de celalalt am reusit sa intram cu adevarat in legatura cu Dumnezeul interior si  sa ne conectam la el. Doar prin acceptarea deplina a Sinelui emotional, am putea sa vedem din nou in sufletele noastre. Fratilor si surorilor noastre lemuriene le-au trebuit multe vieti pentru a ne arata si a ne ajuta sa recunoastem acest adevar.

       Ei ne-au sprijinit neincetat cu iubire, pe masura ce ne straduiam sa ne eliberam de vechile noastre imagini si sisteme de credinta. Ei ne-au aratat o oglinda a adevaratei noastre identitati de fiinte Divine – o oglinda pe care am respins-o si am ridiculizat-o total, pe vremea Atlantidei si a Lemuriei.
       Astazi va oferim aceeasi oglinda, aceeasi iubire si acelasi sprijin. Veniti spre noi si atingeti-ne cu ajutorul corpului emotional. Suntem aici.

       Simtiti puterea si pasiunea de a trai, care iese la suprafata, pe masura ce refaceti legatura cu tot ce inseamna fiinta voastra, pe masura ce restabiliti noi cai si canale pentru energiile ce va inconjoara. Extindeti-va cu ajutorul emotiilor si atingeti lumea din jurul vostru. Simtiti copacii, florile, animalele de pe camp, cantecul unei pasari, florile din gradina si confortul din casele voastre. Extindeti-va si atingeti-va unul altuia inimile, in cele mai profunde moduri cu putinta.

       Impreuna, noi cream noua Lemurie. Impreuna, voi creati deschiderea dorita, pentru a atinge dimensiunile superioare.
       Va asteptam, pentru ca va iubim foarte mult si va pastram tot timpul in inimile noastre.
       Familia voastra atlanta, care va trimite tuturor, iubirea si prietenia ei!

       Viata fizica, materia solida
       creata in dimensiunea voastra,
       nu este lipsita de lumina.
       Nu e mai intunecata,
       pentru ca este mai densa
       decat dimensiunea in care traim noi.
       Este mai intunecata,
       pentru ca v-ati pierdut iubirea pentru ea.

                                                      Ahnahmar

💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!